War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked semmi se jó 😊

Ha megcsókol az asszony akkor is azon merengsz hogy "Megint mit akarhat?" 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az a gondom, hogy ahogy elnézegettem a lion Xp arányt sok helyen 1a 3 hoz sõt 1az 5 höz aránylott az Xp javára.

Ergo 1millió Xpre jó ha 250-300k lion jut. Hogy lesz ebbõl új gép?

Nincs több kérdésem bíró úr! 😄
Nyilvánvaló, egyszerû parasztvakítás, mint az elõzõ event is.

Sokat nem ér vele az emebr, ha a pénz nem követi.
Én historical-os beállítással mentem a küldetésben és borzalmasnak érzem ezt is mint az amcsi változatot is 😊
Számomra nem megfelelõ az biztos 😊
Repülöm az amerikait és van ilyen prémkobrám is. 538 és 615km/h sebesség között azért van különbség, Bf 109 F-eken kívül kb. semmi sem gyorsabb nála a tierjében. Lomhának sem mondanám, olyan félig BnZ-módon repülöm, lent maradhat forgolódni de el is lehet tiplizni vele ha gebasz van. Egyébként szerintem az amerikai vonalon levõ Airacobrák is jók.
Én az eventrõl beszéltem.

Új event.

Special event from March 22nd 06:00 GMT till March 24th 06:00 GMT:

— Airacobra P-39N available in store
— «White 100» skin available
— 50% experience boost for all planes of all nations
— New historic mission «Village Krymskaya»

Szerintem senki nem az Xp miatt aggódott eddig se.
A Pénzt háromszorozzák meg. Nem? 😄
Ebben az új Mission-ben ki lehet próbálni a prémium kobrát bárkinek.. háááát nekem érzésre ugyanolyan szar mint az amerikai sima változat. Lassú, lomha, "bólogotós" kacat..

A küldetést mindenkinek ajánlom...jó "móka" kb 30-40 gép egyszerre a levegõben ebbõl 8 orosz kobra a többi G2es BF meg a német bombázókötelékek 😊 Esélytelen ezekkel a szutykokkal repülni ellenük 😄
En eleg sokat mentem veluk (megvan mind kiveve a prem zero) de ez brutalis lett a pecs ota. A mod22-es az nagyon jo meg a lvl12-es is sztem.
Tragikusan szar a Zero, 250km/h felett irányíthatatlan, alatta meg bólogat. Még szerencse hogy lehet Hienekkel meg a Busával repülni amíg felgyógyítják. 😞
f24sg
De nem tudja, épp mikor sorozol, és merre tévesztesz. A kitérõknél ezek számít(hat)nak.
Amúgy érdekes, amit a #7717-ben írnak, erre nem is gondoltam, habár szinte mindig így lövök, 400m-nél közelebbrõl.
Masnak is feltunk vagy csak en erzem ugy hogy a lvl 7es zero ugy mozog a levegoben mint 1 darab tegla a pecs ota? A tobbihez kepest teljesseggel iranyithatatlan.
Mind jó, de én gépágyúba nem rakok tracert. Géppuskába is ritkán, akkor ha nem az a fõ fegyverzet. De ha mondjuk 6-8-10-12 géppuska a fõ fegyverzet akkor olyan beltet választok amiben van tracer, mert ott már nem érzem hogy számottevõen gyengíti a dps-t. Szerintem.
és az Apit-api-api-heit es Armoured cucc az is jó?
Azoknak jó a stealth ammo akik közvetlen közelrõl lõnek rövid és végzetes sorozatokat, mert a sorozatnak nem gyenge traceres lõszer a 10-20%-a hanem mindben van vitamin (AP, API, HE, HEI).
MM: 8 perce várok meccsre, magas tierben még mindig nem mûködik rendesen....
http://warthunder.com/en/news/104/current/
Német tuti jobb lett, még nem mentem velük. Bejött egy 109 4-ünk közé és nem bírtuk arcadeban kiszedni, ott akkor.
Nektek is 1.5X os XP-t ír az összes gépre? Újabb event lenne a kedélyek lecsillapítására?

A radarról? 😄
Meg gondolom hogy ha sérül a gépük akkor feltételezik hogy mögülük lõnek. Sor értelmét nem látom a stelth ammonak a pénzlehúzáson kívül, de lehet hogy én tévedek.

köszi.
f24sg
én egyetértek azzal, hogy az ugráló "célzás-segítõ-karika" csak bezavar.
így kapcsold ki: options--> interface--> "show lead", na ez utóbit tedd "No"-ra!
Ezután pár napig/óráig gyakorolhatsz tracerrel, és érezni fogod, hogy adott távról/szögbõl kb. mennyire kell elé tartani.
Utána a stealh ammo belt segítségével lehet megtréfálni az ellent, emrt ilyenkor tényleg nem tudják rögtön, honnan is jön az esõ.
Na végre megvan a 18-ason nyíló meteor.

F3-as meteorok: vízszintben 670 körül elfogynak
F4-es meteor: vízszintben 940 (wep nélküli értékeke árkádban)

Mondjuk írja is a leírás, hogy a f4-esekbe fejlesztett motorok lettek rakva, de hogy ennyivel jobb az durva😊 Kíváncsi vagyok mennyit fog rá dobni a 2 fejlesztés.

Más: akinek van 19-es meteorja(másik f4-es): az ugyanazt tudja, mint a 18-as, vagy jobb?

A 2 db f3-as között nem látok különbséget, de azok ugyanazon a szinten nyíltak fel😊
Jaja. De vissza is mentek az árak 😄
Nem mindegy hogy egy gépet 190k ért veszel vagy 1M ért..
Hehe 😊 Akkor passz.2.65 millióból maradt 100K.Az sem rossz.Seggére vertél a pénznek! <#nevetes1>

Én most ezt a két nemzetet "húzom". Bár botorság már így nevezni, hiszen az új költségvétés és árképzés okán csak alacsony tierben lehet boldogulni fõleg prém nélkül.
A Patch behozatalának reggelén 2,65Millió lionom volt és azért húztam ki a németeket 7ig hogy olcsóbban meglegyenek a gépek. Még így is hogy átlag 50-83% al olcsóbban vettem meg a fentmaradó Orosz , Német, Amerikai gépeket amik még elérhetõek voltak a megvétellel és a felszreléssel (sokaknál a crew sincs kihúzva) maradt 100k lionom. 😄
Orosz lõszerek ahogy eddig is nagyon hatékonyan szedi kle az ellent. A Németekkel sincs gond. A patch óta jobbak lettek és mintha jobban is menõvereznének.
Na de ugyan azzal a német géppel a squad társam 5 ellenséges repülõt leszedett.
Szerintem lehet mindkettõ.Opok a ruszkik és gyenguszok a németek. <#vigyor2>

Ez elég furcsa.

Éhgyomorra 😄 T% ön orosz gépekkel Peleliu-n 1 Destroyer és 5 gép kilõve.
Igaz abból 2 rakétával, de a hétfõi patch óta még nem lõttem le 5 gépet semmilyen tierben semmiylen nemzettel. Most vagy annyira OP T5ön az orosz hogy tényleg kevés találattal is leszedi az ellent, vagy T7en a németek annyira gyengék, hogy hiába lövök vagy valamit másképp csináltam a tegnapihoz képest? 😄
Pedig már örültem 😊 azért köszi 😊
Jaj bocsi.. meg kéne már tanulnom ezeket a pénzneveket 😄

szóval az orosz az pénzes gép az amcsi az sima 😊
jól gondoltad nem tudod megvenni játékbeli pénzzel 😊
És hogy tudom megvenni? mert nekem sast kér hozzá 😮
Had ne keressem vissza de úgy látszik nem csak nekem van bajom az angolokkal. Fordulásuk hát... lehet nem változott de a lõszerek... a 2 20mmes spitik nagyon nem szedik le az enemyt. Ráadás az a 2x 60 lõszer is gyorsan kifogy.
Ellenben az oroszok. puty puty és zuhan is le az ellen.
Az orosz prémium kobrát azt igen.

A sima amerikait azt természetesen nem de hát az olyan is.., én legalábbis nem szerettem.
Hát... sztem ha azt kikapcsolod csak magadat szopatod hisz csak a tracerre hagyatkozhatsz. A kört én sem úgy használom, hogy bele lövök pont. De jó támpont hogy kb hova kéne lõni aztán a tracert követve korrigálok.
Az Airacobra P-39N-et lionért lehet megvenni?
Látom hogy kedvezményes, azért vettem. Japán F4U-m kb. azóta van mióta játszom de csak most kapott játszható modellt.

Egyébként bizonyosan lesznek hasonlóan kedvezményes akciók, arra mindig tartani kell talonban némi liont, és akkor kell megvenni a gépeket.

Most ezzel az új rendszerrel szerintem érdemes átgondolni az egy-két nemzetet húzok elgondolást. Mindenre xp-t meg liont ad, húzni kell az összes nemzetet, egyszerûen azért mert jobban megéri.
Coral Springs
Para1 (#7650) > Teljes mértékben normális vagyok, se nem élek másik bolygón, köszönöm az érdeklõdést. A tegnapi patch is biztosan a játékosok véleményének figyelembe nemvételének köszönhetõ, ugye ? Inkább rakd félre a rögeszméidet, és próbálj gondolkozni mielõtt kommunikálsz.

TommyRH (#7658) > Tényleg ? Csak két gépet szakítottam ketté a 37 milissel egy lövésbõl az utóbbi csatában.

TommyRH (#7670) > Tegnap tesztelgettem õket, és amire jutottam: A listában az elsõ az kb egyenértékû a default -al, legalábbis a légi célok ellen nem vettem észre különösebb változást. A második az elõzõtõl valamivel nagyobbat sebez. Ami pedig számomra leginkább bejött az a harmadik, kb akkora a sebzése mint a másodiknak, viszont a sûrûbb lövedékek által hatékonyabb célzást tesz lehetõvé. A negyedik légi célok ellen ám egy kalap szart nem ér, egy-két tár mire lekönyörögsz vele egy ellenséges gépet. Persze ezek személyes tapasztalatok, ráadásul csak egy géppel teszteltem.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nekem abból van elegem,hogy folyamatosan vesztünk megnyert csatákat elveszítjük az utolsó percekben.mikor végeztem nézem az utolsókat,hihetetlen 0 killes emberek repkednek 50-60 pontokkal(tehát nem sokat csinált eddig)hogy a faszomba élte túl eddig ???Ém meg vért izzadok mert már csak az utolsó destroyer van ki kéne szedni torpedóval de egyik se védi seggem......sóval nem tudom hol élnek ezek az emberek vagy milyen a lelkiviláguk de hogy nem sok értelem szorult beléjük az is biztos.... (Ez a mai tanulság)
Ha ezt szombaton sikerül csinálnod, akkor most itt sírnál, hogy 1000000 a gép és a crew is a corsairre, mert annyi lesz...nem látod h csak most kedvezményes a gép?
Érdekes, nem minden szituáció egyforma:
3 (de lehet hogy 4) légi kill és semmi más: 8600 credit és 17800 xp.
Arcade volt, mivel nem vesztettem gépet, ezért javítás nem volt 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én nem tudom mit csinálok rosszul igaz ma egész napa németekkel voltam level 3ról level 7ig húztam fel Õket de nem tudok lelõni gépet szinte.
Nagy ritkán 1 esetleg fényévente 2 gép leesik valamit nagyon rosszul csinálok és nem étem mit.
Mások 1 lövésbõl leszednek engem én meg még 100méterrõl is ráküldtem BF 109 F4 el egy teljes sorozatot a csávóra és semmi. Pedig állítólag az már nem fostalicska gép. Egyszerûen ki vagyok akadva.
Holnap megint orosz kör lesz de némettel felváltva hátha kiderül mit csinálok rosszul. Ha nem menne a földi célpont kilövés akkor nem is tudtam volna szinteket lépni.

Ja és nem tudom kikapcsoltatni azt a célzó karikát. Hiába van NO -n meg a vertical cucc is. Ahogy X méterre kerl a repülõ megjelenik.
Pedig a nélkül akarok játszani végre lehet az a hülye karika visz félre.
Valami ötlet?
13 meccs HB-n, 12 win (mind orosz 😄) 1 bukta (német). Pár kör Yak-7, Lagg-3 és IL-2 de fele BB-1-gyel. Átlag 4400 pénz (ez már a haszon) és 7904 xp / kör, prém nélkül.
Cirka 30 meccs és meg van a T6 pénze és Xp-je úgy, hogy T2-essel grindelem ennek a felét.
Nagy tiert passzolom, de lent olvasható, hogy az sem hoz rosszul. Ezen a szinten ez nem vészes még. Magasabb tierrõl meg nyilatkozik majd aki ott játszik. 😊
27k-t kaptam az imént 20 földi célért (két Pe-2 és az IL-2M), meg a legvégén kilõttem az uccsó bomberüket Yak 9T-vel. 8-9-es tier, prém nélkül, arcade. Egyetlen pillboxot sem forgattam ki. Ma egyetlen meccsem sem volt 14k lion bevétel alatt, és max 4k volt a repair, de nyilván másik nemzettel repültem addig míg megjavítják. 400k liont jött össze ma, US-szintlépés, vettem F4U-t mert jó. Teljesen rendben van ez az új eco, szerintem valamit nem jól csináltok.
Nem nem, ez az ideális.
Többen megmondták már itt, hogy túl gyors volt a fejlõdés, hogy néhány nap alatt ki lehetett húzni a top gépeket(na ilyet is csak az mond akinek sose volt). Ezért most mínuszosak a bombázós körök, így a top gépek kifarmolása eltart az örökkévalóságig. <#idiota>

Komolyra fordítva a szót, biztosan javítani fognak majd a bevételeken, mert azt minden komolyabb ember látja, hogy ez így nem fog mûködni. A bombázó célzókeresztes ostobaság is csak két napig tartott ki.

Na ez most durva volt...bugos szar!

Yer-2, Fjords, még betanulós szóval 20x100 kgval kiírtottam 18 tankot, békén hagytak gondoltam hazarepülöm...meg is volt...leszálltam...megjavítottam, és ilyenkor el lehet rakni a gépet (csak most ha megint azt választod nem a levegõbe rak)...szóval kész lett...nyomok egy J-t...erre amikor lejár akkor egy pillanatra feltett bomber spawn pontra a levegõbe...így fizethettem 7200 lion a javításért...és 4600 kaptam a körért...azért ez már nevetséges...
Nah most már nekem is kezd tele lenni a púpom ezzel a lion osztással.Tier 7-8nál tartok igaz,de szeretnék játszani "esetleg" kipróbálni a T20 gépeket mielõtt a meg nem született fiam leérettségizik......(5 kill,kill asist 13 ground kill 6700 lion-1000 löszer - 2972 javítás)......(nem sírok csak megjegyzem).
Kis tierben azért érdekesen oszt az mm HB-n. Orosz oldalon Yak-7 szemben a vadász max Folgore. Illetve Il-2 vs Bf-110. Kb az esélytelenek nyugalma van német oldalon. Nem 1-2 meccsen, hanem már a 6-7.-en Tierek pedig 1 (de inkább 2)-tõl 5-ig.