War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen mindegy, addig nem teszek egy vasat sem a játékba amíg nem javítják az 1.29ben behozott csodûs új fícsöröket. Például hogy most a régi 1/3-át sebzem az .50-es géppuskákkal, meg a bombákkal is. És az új economyról még nem is szóltam.
Visszavonom. B-25össel kidobom a nehezen kiszenvedett 500 fontos bombákat, mind a négyet egy konvojra, eredmény egy kill. Következõ sorozat, négy bomba, egyetlen kill. Idióták ezek a Gaijinnál.
New Gun Ammo Types
I = Incendiary
T = Tracer
IT = Incendiary Tracer
AP = Armour Piercing
HE = High Explosive
API = Armour Piercing Incendiary
APT = Armour Piercing Tracer
HEI = High Explosive Incendiary
HET = High Explosive Tracer
APIT = Armour Piercing Incendiary Tracer
APRC = Armor Piercing Reduced Caliber
APCR = Armor Piercing Composite Rigid
HEIT = High Explosive Incendiary Tracer
SAPI = Semi Armour Piercing Incendiary
APIHC = Armour Piercing Incendiary Hollow Core
I = Incendiary
T = Tracer
IT = Incendiary Tracer
AP = Armour Piercing
HE = High Explosive
API = Armour Piercing Incendiary
APT = Armour Piercing Tracer
HEI = High Explosive Incendiary
HET = High Explosive Tracer
APIT = Armour Piercing Incendiary Tracer
APRC = Armor Piercing Reduced Caliber
APCR = Armor Piercing Composite Rigid
HEIT = High Explosive Incendiary Tracer
SAPI = Semi Armour Piercing Incendiary
APIHC = Armour Piercing Incendiary Hollow Core
Ha van APIT lõszered szerintem próbáld ki.
Nekem nagyon bejött.
Nekem nagyon bejött.
Tényleg ha már lõszer típusok, valaki tud leírást, hogy a lõszer tipusoknál mik azok a rövidításek HE-AP, és hogy melyik jobb.. ?! Ha már volt róla szó, akkor a komment számát. Köszi. 😊
GTA V (*.*)
Semmit nem ér kb 😄
Így is drága.
Ha a 9,5 millió xp met beváltanám még így is majdnem 5000gold lenne. hát pff...
Így is drága.
Ha a 9,5 millió xp met beváltanám még így is majdnem 5000gold lenne. hát pff...
20%-os akció van xp átváltásra siessetek ne hogy lekéssetek errõl a vissza nem térõ akcióról hû gamereim!- by Gaijin
Ja és amúgy az APIT lõszerek nagyon jók.
Ahol lehet azt fogom használni.
Ahol lehet azt fogom használni.
Húú de durva meccs volt.
Rizsföldön nyomtuk T7 en. 14földi és 6 légi cél semmisült meg általam.
1 pillboxunk maradt mi kivittük az utolsót.
Készült a meccsrõl egy 23perces videó.
Fraps-al 17fps re lement a képfrissítés végig akadt picit a játék és a gépek folyton sebességhiányba voltak rongyá lõve.
Ha a B17 repülõ erõd akkor ez a meccs a vánszorgó erõd címmel aposztrofálható. Sokszor még 200al se döcögtem de a rakéták azért tették a dolgukat, 1-2 gépet kivittek simán.
Rizsföldön nyomtuk T7 en. 14földi és 6 légi cél semmisült meg általam.
1 pillboxunk maradt mi kivittük az utolsót.
Készült a meccsrõl egy 23perces videó.
Fraps-al 17fps re lement a képfrissítés végig akadt picit a játék és a gépek folyton sebességhiányba voltak rongyá lõve.
Ha a B17 repülõ erõd akkor ez a meccs a vánszorgó erõd címmel aposztrofálható. Sokszor még 200al se döcögtem de a rakéták azért tették a dolgukat, 1-2 gépet kivittek simán.
Én is csak lestem. Kidobom a három 500 kilós orosz bombát három négyes légvédelmi állásra, aztán írja, hogy 11 kill. Mondom mi a fene, 11 a 12-bõl? Azért gondolom hogy variáltak. Kellett is mondjuk.
Na akkor ideje lesz kipróbálnom a Catát újra 😄
Ha kiviszi megint a 4es célt akkor tényleg.
Ha enm akkor csak flasheltél 😄
Ha kiviszi megint a 4es célt akkor tényleg.
Ha enm akkor csak flasheltél 😄
Nemtudom ti hogy látjátok, de én úgy érzem, hogy a délutáni peccsben jelentõsen javítottak a bombák sebzésén. SB-2vel gond nélkül csináltam 18 killt, ilyen nem volt az 1.29 óta, nyertünk is. Persze a bevételekhez nem nyúltak, kaptam érte 2500 bevételt. 😊
Ha megkarcolódik is levonja, nem csak akkor ha kilõnek belõle 😊
Úristen mekkora bug, még 1-szer sem lõttek ki az új meteoromból, de a free repairsnál már csak 8-at ír....
De az Üt is mint Tyson 😄
Relatív, lesz ott olyan ru fighter aminek csak 30 db van.
Én azt a gépet nem is használom csak nagy ritkán.
nem sokra mész vele. Még a 7B is jobb.
nem sokra mész vele. Még a 7B is jobb.
Teljesen màs mint a 410es. Jòval lassabb.Tüzerö nagyon jò, de bombázòként kezelik ( 4 db 50kg- bomba) így nincs belsö nézet.Persze van akit ez nem zavar de én nem élvezem ìgy.Jò helyen kell lenni jò idöben mert sebessége miatt nem érsz utol senkit. Arkadban gondolom használhatòbb mert kicsi a térkép és könnyebb célt találni.
Valakinek van Hs-129-e??Milyen és mennyiben tér el az Me-410-tõl?Érdemes kihúzni??
Aztaa.
Az elsõ kör nem sikerült rosszul.
31földi és 1 légi cél africa canyon ba. és épphogy de nyertünk.
29172 lion és 52900Xp prém nélkül de 1,5X ös szorzót rátett még+ ba.
Az elsõ kör nem sikerült rosszul.
31földi és 1 légi cél africa canyon ba. és épphogy de nyertünk.
29172 lion és 52900Xp prém nélkül de 1,5X ös szorzót rátett még+ ba.
Na Tier 7 ben sikerült felszerelnem egy 6 slotos rakékás egységet.
Érdekes lesz kíváncsi vagyok hatékony is lesz e valamennyire?
Slot 1: Pe-2-21 (T7) Rs 132es 10db
Slot 2: IL-2M (T7) Rs 132es 8db
Slot 3: IL-2 (T5) Rs 132es 8db
Slot 4: Pe3/E (T3) Rs 132es 10db
Slot 5: Yak 7B (T5) Rs 82es 6db
Slot 6: Pe-2-83 (T7) Rs 132es 10db
Ergo 50db rakéta elérhetõ van ahol 1 de általában 2 perc az újratöltés.
Érdekes lesz kíváncsi vagyok hatékony is lesz e valamennyire?
Slot 1: Pe-2-21 (T7) Rs 132es 10db
Slot 2: IL-2M (T7) Rs 132es 8db
Slot 3: IL-2 (T5) Rs 132es 8db
Slot 4: Pe3/E (T3) Rs 132es 10db
Slot 5: Yak 7B (T5) Rs 82es 6db
Slot 6: Pe-2-83 (T7) Rs 132es 10db
Ergo 50db rakéta elérhetõ van ahol 1 de általában 2 perc az újratöltés.
én is hiányolom a rakétákat a német g-6-ról
Még van 8 gép az Orosz részen ami nincs megvéve röpke 15M lion csak 😄
10000es átlagon röpke 1500 kör és meg is lehet 😄
10000es átlagon röpke 1500 kör és meg is lehet 😄
ez nem összefüggés inkább megszokás kérdése az utóbbi meg a német gépek gyengesége miatt amik szerintem a kevés fegyver és ezekhez is kevés lõszer. tényleg nem rossz gépek csak egyediek újra kell tanulnod a játékot ha jó akarsz lenni a németekkel, szerintem.
p40-el ért el valaki jelentõsebb sikereket? mert a manõverezési tulajdonságai borzasztóak, nem lehet vele jobbra vagy balra korrigálni vadászat közben mert egybõl oldalra dõl és megemeli az orrát és ez szerintem végzetes dolog
p40-el ért el valaki jelentõsebb sikereket? mert a manõverezési tulajdonságai borzasztóak, nem lehet vele jobbra vagy balra korrigálni vadászat közben mert egybõl oldalra dõl és megemeli az orrát és ez szerintem végzetes dolog
Úgy fest én rakéta párti vagyok.
De csak fõleg T5 T7 ig leeht használni azokat az orosz gépeket.
Most is volt 4 lelõtt gépem abból 2 vel rakéta végzett.
Kár hogy nem lehet a németekére is szerelni legalább egy RS 82est vagy Rs 132est 😄
De csak fõleg T5 T7 ig leeht használni azokat az orosz gépeket.
Most is volt 4 lelõtt gépem abból 2 vel rakéta végzett.
Kár hogy nem lehet a németekére is szerelni legalább egy RS 82est vagy Rs 132est 😄
Én csak yak 9 és egy valag mázlival tudok 1-2 lövésbõl leszedni valakit. Bár mostanában a bomberek elég nehéz falatok. Kicsit megemelkedik vagy bezuhan mikor közelebb érek és besebez. Lehet nem üt ki azonnal, de végzetes sérülést okoz hosszabb távon.
Akkor lehet olyan összefüggés szerinted, hogy a T5ös orosz gépekkel akár 5 gépet esetleg néha fölötte is kilövõk viszont a T7es 109es Németekkel jó ha 1et meccsenként? De szerintem a német se olyan rossz mert tényleg hamar felmegy magasra csak még nem szoktam meg. A fene tudja 😄
nekem nem változott semmi.
nincs videóm. nekem egyszerûen csak nagyon passzolnak az amcsi gépek, németekkel kezdtem 8-as szintig mába belel se nyúltam és ahogy elkezdtem az amcsikat mintha hónapok óta azokkal mentem volna. am ez a 10 kill-es ez kicsit defensive jellegû csata volt a részemrõl de 94%-os aktivitást írt be f2a3-as buffalo-t szoktam még nyomatni és azzal sokkal többet támadok. visszatérve a németekkel nem nagyon értem el sikereket és próbáltam a bf-ekkel diszkózni is ami ugyen nem nagyon jött össze és én arra gondoltam hogy talán azért tudok ezekkel ennyire menni mert hozzászoktam a nehezen forduló kevés lõszeres gépekhez most meg jól forduló sok lõszeressel megyek talán ez lehet az oka.
nincs videóm. nekem egyszerûen csak nagyon passzolnak az amcsi gépek, németekkel kezdtem 8-as szintig mába belel se nyúltam és ahogy elkezdtem az amcsikat mintha hónapok óta azokkal mentem volna. am ez a 10 kill-es ez kicsit defensive jellegû csata volt a részemrõl de 94%-os aktivitást írt be f2a3-as buffalo-t szoktam még nyomatni és azzal sokkal többet támadok. visszatérve a németekkel nem nagyon értem el sikereket és próbáltam a bf-ekkel diszkózni is ami ugyen nem nagyon jött össze és én arra gondoltam hogy talán azért tudok ezekkel ennyire menni mert hozzászoktam a nehezen forduló kevés lõszeres gépekhez most meg jól forduló sok lõszeressel megyek talán ez lehet az oka.
Nektek is elállítódtak az irányítás beállítások a tegnapi patchel, vagy csak engem szopatott meg ily módon a játék ?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Elképzelni sem tudom hogyan csinálod 😄 De grat hozzá.
Nekem eleve nem is esik kézre az F4F de az más tészta.
Nincs fent véletlen youtuben videód amin harcolsz?
Megnézném.
És másokét is mert nekem magas hogy a fenébe tudnak mások 1-2 lövéssel eltakarítani egy ellenfelet akár rárepülésbõl is...
Nekem eleve nem is esik kézre az F4F de az más tészta.
Nincs fent véletlen youtuben videód amin harcolsz?
Megnézném.
És másokét is mert nekem magas hogy a fenébe tudnak mások 1-2 lövéssel eltakarítani egy ellenfelet akár rárepülésbõl is...
f4f-el 10 gépet szedtem le 11k lion-ért és 35k xp-ért. Olyan büszke vagyok magamra 😊
Update without restart of gaming servers
Fixed shadows in cockpits with telescopic sights
Further improvements for bombing crosshairs
Fixed saves for autopilot settings
Improved “New rank” window
Fixed shadows in cockpits with telescopic sights
Further improvements for bombing crosshairs
Fixed saves for autopilot settings
Improved “New rank” window
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Már megint milyen 20 megás frissítés volt?
Általában vesztes csatában kb a harmadát max felét kapom mintha gyõztünk volna.
Dehogy kell 20at lelõni 😄
Ezért érdemes bombázókat is bevetni 10-12 földi célpont és 1-2-3 repülõ már T7 körül adhat 10-15k liont fõleg ha gyõzöl. 😄
Ezért érdemes bombázókat is bevetni 10-12 földi célpont és 1-2-3 repülõ már T7 körül adhat 10-15k liont fõleg ha gyõzöl. 😄
Kivétel mindig van, ha látszik a tuti nyerõ.
Inkább a lényeg, hogy én kettõnél nem viszek be többet. Pazarlás, mert ha annyi gépet kilõttek nem érdemes bele ölni többet abba a menetbe, vagy ne WT-zzek aznap.
Prémmel vagy nélkül? Ha néélkül mivel?
Mert én aki nem egy sztár repülõs, hogy össze jöjjön 20k nyereség ahhoz le kell lõni 7+os géppekkel 20 repülõt. 23-4et ha a javítást levonom.
Mert én aki nem egy sztár repülõs, hogy össze jöjjön 20k nyereség ahhoz le kell lõni 7+os géppekkel 20 repülõt. 23-4et ha a javítást levonom.
Nem fogok gépet venni mostanság. 2000-3000 javítás kontra átlag ~20k bevétel az ++.
És mióta is játszol a játékkal?
Én febr 22. és március elsõ hetében szerváltam a catalinát amivel a pénz jelentõs részét farmoltam. Ha 2-3 hónap lett volna rá nem igazán érdekelne a drágább gépár.
Én febr 22. és március elsõ hetében szerváltam a catalinát amivel a pénz jelentõs részét farmoltam. Ha 2-3 hónap lett volna rá nem igazán érdekelne a drágább gépár.
Na majd nézd meg az egyenlegedet 2-3 hét múlva. 😊
Na jó ez nem igaz, az elõzõ érában igen, amíg több nemzetet húztam és gépeket kellett venni. De az megváltozott, most pár milla mindig van tartalékban, ha venni kellene valamit. Mondjuk akkor abnormális gyorsan lehetett fejlõdni.
Hétfõig én is azt hittem 😄
De most hogy 2,5milla elment gépekre fejelsztésre nagyon látszik, hogy nem úgy nõ a bevétel, mint elõtte.
De most hogy 2,5milla elment gépekre fejelsztésre nagyon látszik, hogy nem úgy nõ a bevétel, mint elõtte.
Valahogy soha nem voltam lion hiányban, persze a jet-eket kerülöm.
Ugyan így a 3as egyensúly fennáll a játékban is.
Erõ (motorerõ, teljesítmény, sebesség, mozgékonyság)
Tûzerõ (gun, cannon, nagy kaliber, rakéta/bombák ahol kell)
Pilóta (célzás, helyzetfelismerés, taktika, kivitelezés)
Hiába van erõs géped jó fegyverzeted ha szar a pilóta vagy hiába vagy jó pilóta ha csak egy vacak 7,62es turreted van vagy pl hiába vagy 37milis ágyúval 4gépfegyverrel felszerelve ha éppen 250km es sebességnél rossz pillanatban csap le rád egy szintén jó pilóta...
Nyilván a háromszög sose fog 3*60 fokot bezárni de mindig 180 fok lesz a belsõ szögek összege. valahol valami ki fog emelkedni de nem mindegy mennyire. Talán a pilóta a legfontosabb de a többi 2 rész se hanyagolható el.
Ahogy a gépfejlesztésnél sem a pénz és xp arány.
Erõ (motorerõ, teljesítmény, sebesség, mozgékonyság)
Tûzerõ (gun, cannon, nagy kaliber, rakéta/bombák ahol kell)
Pilóta (célzás, helyzetfelismerés, taktika, kivitelezés)
Hiába van erõs géped jó fegyverzeted ha szar a pilóta vagy hiába vagy jó pilóta ha csak egy vacak 7,62es turreted van vagy pl hiába vagy 37milis ágyúval 4gépfegyverrel felszerelve ha éppen 250km es sebességnél rossz pillanatban csap le rád egy szintén jó pilóta...
Nyilván a háromszög sose fog 3*60 fokot bezárni de mindig 180 fok lesz a belsõ szögek összege. valahol valami ki fog emelkedni de nem mindegy mennyire. Talán a pilóta a legfontosabb de a többi 2 rész se hanyagolható el.
Ahogy a gépfejlesztésnél sem a pénz és xp arány.
Mert miért?
Fõleg magasabb tiereknél?
Mibõl veszed meg és szereled fel a következõ gépeket ha nincs lé?
Ha nincs egyensúlyban akkor nem jó.
Pl Tier 10 nél 20M lion vagy Tier 18nál 100k lion.
Az elsõnél nem tudod elkölteni mert nincs még szinted a 2. nál meg hiába van 2-3 jó géped is amit megvehetnél sõtkarnyújtásnyira van a szubszónikus Jet de hetekig nézheted ha nem veszel liont sok ezer goldért 😄
Fõleg magasabb tiereknél?
Mibõl veszed meg és szereled fel a következõ gépeket ha nincs lé?
Ha nincs egyensúlyban akkor nem jó.
Pl Tier 10 nél 20M lion vagy Tier 18nál 100k lion.
Az elsõnél nem tudod elkölteni mert nincs még szinted a 2. nál meg hiába van 2-3 jó géped is amit megvehetnél sõtkarnyújtásnyira van a szubszónikus Jet de hetekig nézheted ha nem veszel liont sok ezer goldért 😄
Szerintem az xp most sokkal értékesebb, mint a lion. Mármint ha nincs valami event.
Mi mást? Új cipõt vagy kabátot, táskát bármit 😄