War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most ilyen Ruhr vidékes event van, ahhoz meg Ruhr vidékes map jár. Ami USA-német 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mármint repteret foglalni? Le kell szállni, ugyanakkor nem kötelezõ megállni, az a lényeg, hogy egy jó ideig lent legyenek a kerekeid, elég ha lassítasz és átgurulsz rajta.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Feltettél két olyan kérdést aminek szerintem nem értjük jó páran a kérdés részét se.

Az elsõre a válasz fogalmam sincs.
A másodikra már árnyaltabb a helyzet uyganis ebben a játékban nem kifejezetten a gép skilljeit fejleszted hanem a crew kiszolgálószemélyzetét.
Ha külön szeretnél olyan Slotot ahol a személyzet bombázó specifikus akkor a Gunners menüpontba lévõ skilleket fejlesszed erõteljesebben.

De mivel általában a Crew szintjétõl függ a gépeknél a szeméylzet expert fokozata (géptõl függõen 130-180 as szintet kell elérni a bónusz pontokhoz amik nagyon jól fognak jönni)
Javaslom célszerûen minél kevesebb pontból próbáld a 180as crew szintet elérni. Elõször az 1 pontba kerülõ dolgokra pakolj majd ahogy drágulnak a 2-3-4-5 pontokból már ki tudod hozni.
Minden egyes crew tulajdonság 1 el növeli a crew szintjét de nem mindegy hogy pl a meccsen kapott 20pontodat egy olyanra teszed ami egybõl 20pontot kér és ugyanúgy pontot kapsz érte vagy 10db 2 pontot érõ fejlesztésre pakolod és így 10pontot nõ a crew személyzet szintje.
meglátásom szerint a 180as szint után érdemes majd specializálódni addig minél gyorsabab érdemes kihúzni.
Remélem nem kavartalak nagyon össze...
Hát tegnap még Német-Orosz volt. És általában 1 hétig szokták hagyni holott cska 4 napig volt Oroz HB pff
Sajnálattal halljuk h sikeresen elbasztuk a játékot ezért elnézésüket kérjük, de legyenek türelemmel napi 20megás patchekkel fél év múlva szinte minden ugyanolyan lesz mint volt! - by Gaijin
Átállítani a repteret?
Sziasztok
Most kezdtem a játékot,és kéne egy kis segitség igy az elején.
1. hogyan tudom átállitani a repteret ?
2.milyen skill pontokra pakoljak bombázó,és milyenre vadászgépnél?
Német-USA HB van 😊

Erõsen stílus függõ, nekem az elején nagyon nem feküdtek a BF109-ek. Aztán meglett az FW190 és azóta elég sok HB-t letoltam, aminek során azért sikerült ráérezni a taktikájukra. Nálam az FW vitathatatlanul a legjobb vadászgép egyelõre, a bombázókat pillanatok alatt eltakarítja, most is 1-1 lecsapással öltem vele P51-et, A6M5-öt és általában hiába próbálnak rátapadni, egy LA-5-öt is állvahagytam. Arról nem is beszélve, hogy arcadeban mindig ezzel jövök ki elsõre és gyakran még mindig használom, amikor a többiek már a 3.-4. gépnél tartanak, nagyon strapabíró az tény.

Nem mellékes, hogy HB-ban még 940-nél sem esik szét, mikor a LA-5 már 700-nál és nagyon sok lõszer van benne, kár, hogy olyan drága a javítása..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Na végre találtam videókat amibõl egyértelmûen látom mi a fenét csináltam rosszul 😄
Amúgy ha valakinek volna kedve akár Hb hez is Tier 7es vagy orosszal max tier 9es magasságig azzal szívesen mennék 1 kõrt.
T4-es csata pl most egész jó a német oldalon, van kihívás rendesen 😊
Azért a p-40esek garmadája ellen ésszel kell játszani mert gyorsak a tetvek és tonna lõszert elfröcskölhetnek mindenhova 😄
Ezért kell vinni a kis 410-est vagy a 4x20-as Do217-et, mert mindenki a kis B25-ösével megy, ami meg könnyen lenyomható.. Wehehe >o]

Kinek a pap.. 😊

Én spec nagyon imádom a HB-t. No és, ha nem 1500 hanem 4500 a javítás? Na bumm.. 1 kill hoz ott ennyit. Anno én a 410-esemmel úgy "nevelkedtem", hogy 3 gépet le kellett lõnöm hogy 1 halált kihozzak 0-ra 😊 Ahhoz képest ez maga a megváltás 😄

Embere válogatja 😊

Nekem nagyobb élmény 1-2-3 gépet lelõni hb-ben mint 10et árkádban ahol lényegében annyi a helyzet, hogy a kis kör elé célzol 1-2 mmrel és úgy fordulózik mindenki mint a centrifuga 😄 Meg egy nagy disco az egész általában 😊
Na de nem segíti elõ a HB-t a 3xos javítási költség és a monotonitás.
Naponta 1 szer én is benézek ha nyugodt röpködésre vágyok az odaúton.
Lövöldözök párat ha van bombám ledobom ha összeakadok valakivel vagy lelövöm vagy õ lõ le esetleg rammolunk ha túleltem vissz a bázisra.
Na hogy 30-50 percet röpködjek és ne lõjjek le senkit vagy max 1 fõt az nekem nem vonzó. Nem pörgõs nem túl izgalmas ráadásul nagyon nem idõ és költséghatékony a számomra. És ezzel tuti sokan így vannak.
Beviszek egy 1500+ os gépet azt már 4500ért javítják + 1000-1500refill ammo és ha 1 gépet kilövök talán 0ba kihoz.
1óra alatt meccstõl és kilátásoktól függõen (Peleliu/Lone Island pályákon 1-2gépnél többet be se vittem eddig nagyon) 2-6 arcade meccset is lenyomok. Mért lenne vonzó a HB?
Persze így mûködik de ahogy elõbb is olvashattad másnak is feltûnt, hogy ha sok a bombázó akkor az 90%-ban egy nagy mészárszék csak a meccs.

Ez most ilyen lottóhúzás szerû lett ami egy részrõl jó más részrõl szívás.
Én remélem, hogy egyre többen fognak beülni historical-ozni is és akkor biztos kicsit elsimulnak a dolgok. De ez még odébb van, annyi játékos kéne ide is mint árkádba és akkor már jó is lenne 😊
Ez esetben meg kell az MM et védenem.
Ha már ígyis 2-3perc mire összejön egy csapat nem szarakodhat hogy miylen az a gép megnézi 7es vagy 9es e azt kész.
Én szeretem az oroszokat lassan 13as leszek velük de tény és való Tier 9ig leeht csak jól játszani velük.
A németeket még szoknom kell azok 7esek.
Velük t9-t13 közt is eredményes lehetek majd szerinted ha ráérzek a használatukra? (mondjuk a Do217esek se jöttek be mint reméltem)
Mert hb-ban már az mm állítja össze a "csomagot" 😊
Megvan, hogy a játékosok mit választottak maguknak onnan már csak õ tudja, hogy mi lesz a teljes összeállítás 😊

Ha már elvileg nézi, hogy ki milyen ügyes az adott géppel akkor azt is nézhetné, hogy ne csak bombázókból álljon össze az egész csapat 😊
Persze tudom kevés az ember meg stb..😊
Semmi, csak már unalmas volt, hogy egy jó ideje ugyanaz megy. Az oroszokat nem szeretem, meg is álltam velük 8-as szinten, a németek viszont a kedvenceim, viszont az amerikai ágat is jónak tartom, van sok érdekes gép 😊

Már megbocsájts de mért az MM hibája ha 7 bombázó bent van?
Tudtommal HB nek az a lényege, hogy X nemzet Y nemzet ellen ergo nincs keveredés.
Ha Az Amcsi oldalon 7db B25 van akkor kénytelen betenni az MM.
Arcade ba persze más a helyzet na meg ott egy rakat gépet be lehet vinni.
Én pl úgy állítottam össze a csomagot, hogy ha kell bombát rakok be ha nem akkor rakétát ahol lehet.
A Németeknél árnyaltabb a helyzet, hisz a Stukák fõleg csak bombázásra jók viszont a Me (bf) 109esek szintén tudnak 1 bombát hurcolni ami jól jöhet. De ha domination pálya van ahol már elfoygott a földi cél behozatalnál leveszem róluk.
Mi a baj az orosz német ággal? Találtál jobbat?
Vesztettünk de nem sokkal 😊 A végén 1 prém spit meg én maradtam az ellennél egy fóka.
Csak az volt a gond, hogy nekem vissza kellett mennem újratölteni a bombákat és náluk 5 tank maradt nálunk egy légvédelmes kocsi..xD
Úgyhogy gyorsan kiszedte és vége is volt sajnos.

De sokat nem lehet tenni hb-n nem látja az ember elõre, hogy a csapattársak mikkel mennek. Ez már az mm hülyesége, hogy beoszt egymás mellé 7-8 bombázót 😊

De igazából baromság is bevinni ezeket a nagyokat.. következõ körben jött egy 410es 30+20 milisekkel 1 mp alatt szedett le a szárnyát ki tudtam gyújtani ami azonnal el is aludt nem sokat zavarta mert fél perc múlva már a másik b-17et szedte ki egy sorozattal 😄

Azzal a szarral nem is kell célozni elég ha a törzsbe belelõ és vége 😊
HB, én is akartam kicsit húzni az amcsi ágat (eddig orosz-német volt, ma változott), de amikor ennyi bombázó volt bent, akkor garantáltan veszítünk, úgy meg nem jön sok xp vagy credit..

Hb ra vagy Arcade ra gondolsz?
Ez bizony probléma: a bombázók teljesen elrontják a csapat esélyeit, szinte fogadnék, hogy vesztett a csapat? Nálunk is volt olyan hogy kb 5 db B-25-ös, a túloldal meg tele vadászgépekkel, a német vadászok ellen gyakran még egyenlõ számú vadásznak sincs esélye, nemhogy ilyen repülõ vonatokkal..
Majd rájönnek, ha folyamatosan veszít a csapat 😊

Ezért érdemes 4 fõs Squadokba menni akinek van rá lehetõsége.
Sokszor egy 4 fõs összetartó csapat ellensúlyozni tud 10 balféket.

Épp tegnap olvastam egy cikket a 2. vh német pilótáiról akik gyönyörûen összedolgoztak 2*2 fõs csoportokban ROTA és a BF 109 eseikkel kötelékekben repülõ Angol repülõkben komoly mészárlást vittek végbe.
Sokszor egyedül a fedezet hiánya miatt halok meg mert nem tudom a rámakaszkodó 1-3 gépet lerázni pedig mennyit segít sokszor ha csak 5 másodpercre elfonják a figyelmet rólam, addig akár rá tudok fordulni a csávóra és máris fordult a kocka vagy nem 😄
Ez kiábrándító, az arcade egyre inkább wot-osodik, az egyik csapat mindig agyonveri a másikat, ami tele van fogyatékosokkal... Az FW190 viszont egy brutális gép megfelelõ kezekben, 9 kill-nél álltam meg vele, mert kifogyott az üzemanyag az ellenfél bázisa körül, egyébként ki tudja...Szakaszban voltunk, együtt végülis 21 kill-t húztunk be dominationben és így is maradt egy halom ellenfél, a végén csak ketten harcoltunk ellenük...

Sajnos ez bármit el tud rontani, a wot-ot is leginkább ezért hagytam abba, nem akarok agyvérzést kapni az ilyen csapattársak miatt..

bardocz
Tegnap csak T1-T0 gépekkel T4 ellen rakott be. Örültem, mert ráadásul amcsikkal mentem, amik nem túl erõsek szerintem.
flashpointer
köszi, csak mert így azt sugallja mintha teljesen jó lenne a matchmaking 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

bardocz
Egyáltalán a free xp-t mire használhatom? Itt nem látom úgy, mint wot-ban, hogy fejleszthessek dolgokat.
Dehogynem. Vagy inkább úgy mondom, hogy a Jet-eket szokta néha betennmi kisebb csatákba. Elég fura az MM, láttam mát Jet-et meg Reserve gépet egy meccsben 😊

flashpointer
Aki már volt 19-20as MM-ben, ott akkor csak jet vs jet van, kisebb tierjû gép be sem kerülhet?

Emancipate yourself from mental slavement!

Az award-okért az xp-t hova teszi? Mert se nemzethez, se a profil xp-hez nem rakja. Akkor a free-be tolja? Na nem mintha nem lennének ott milliók, feleslegesen 😊

Az igaz..de meg is halt mind..😄
Nyilván olcsóbb is a B25ösök fenntartása még HBban is 😄
azért még így is szeretnek bombázóval menni a népek.. vagy csak az újdonság varázsa lehet..😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RiCSi1234
Köszi, meglesem! 😊

GTA V (*.*)

T3ra bevittem HB be a catalinát.
Mondanom se kell azzal a 250-300km es cammogásával egyetlen támadásig jutottam el. Kidobtam a 4db 1000es bombát és már nem si lehetett nagyon irányítani a gépet. Ilyen esetben belevezetem egy földi célpontba +1cél kilõve alapon 😄
Most bevittem a B-17et hb-be hááát vegyesek az érzéseim 😊
Már 2 db 1000 fontos bomba kell a pillbox-nak direkt néztem 2 telitalálat kellett és annyira nem is kaptam sokat érte mint amilyen nehéz kiszedni.

Viszont egyszerûen muszáj kidobni õket mert egy-egy pillbox tartott két várost a foglalástól kb 10-15 percig mire a saját tankjaink (6-7 darab) le tudták rombolni.
Végül kihúztam míg a tankok lerendezték a csatát és 11 földi célponttal egyedüli túlélõként megnyertük a csatát.
20k lion és 40k exp soványka 😊
Nekem szerencsém volt mert nem tudtak lelõni de a másik két 17es a célpontokig se jutottak el.
Bombázás így ebben a felállásban felesleges pénzkidobás 😊
ÖÖöö az mi?😛
Hát nekem nem csak a Hello Kitty ilyen. A Cobrákkal is nehezen boldogulok fõleg Orosz és Japán gépek ellen. A T7es Corsair meg harmatgyenge fegyverzetûnek tûnik.
De jelen pillanatban nem találok erõsebb tûzerejû gépeket T7es szinten az Oroszoknál. Az a nagycsomó rakéta nagyon jó szolgálatot tesz.
és a kittyhawk? az jól fordul csak célozni nem lehet vele, se így se úgy.

Ezek szerint BnZ re.
Elértem birttekkel a T7-es szintet, ezzel a Typhoonal, hogy kék játszani?
Eléggé lefordul minden... ezért gyanítom, nem fordulós harcra lett kitalálva.. de akkor, mire?
csini reptér én még nem találkoztam olyannal. mindig csak fapados földes utakra szállok le 😞

Hát én Hb-re nem viszek be olyan gépet ami 3000felett javítható 😄
Na eddig örültem az amcsi hb-nek... nekimentem az ai mc 202-nek 13ezerért..pff a rohadt életbe 😄
Engem jelenleg cska a kevés lion aggaszt a játékban.
A bombázás úgy ahogy elmegy. Azt vettem észre jobb a sok kicis bomba mint a nagyok de azok meg a pillboxokat nem viszik ki 😄
Én megtaláltam végre a játéknak azt a jáétszható szegmenség tier ét és nemzetét amivel jól el fogok lenni mellé van 2 nemzet még amikkel talán jól elfogok lenni 😄 És a japánokat majd megnézem javultak vagy romlottak e? A Brittek perpillanat pihenõpályán vannak még nálam.
na ez már rendes reptér 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)