War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az elsõre a válasz fogalmam sincs.
A másodikra már árnyaltabb a helyzet uyganis ebben a játékban nem kifejezetten a gép skilljeit fejleszted hanem a crew kiszolgálószemélyzetét.
Ha külön szeretnél olyan Slotot ahol a személyzet bombázó specifikus akkor a Gunners menüpontba lévõ skilleket fejlesszed erõteljesebben.
De mivel általában a Crew szintjétõl függ a gépeknél a szeméylzet expert fokozata (géptõl függõen 130-180 as szintet kell elérni a bónusz pontokhoz amik nagyon jól fognak jönni)
Javaslom célszerûen minél kevesebb pontból próbáld a 180as crew szintet elérni. Elõször az 1 pontba kerülõ dolgokra pakolj majd ahogy drágulnak a 2-3-4-5 pontokból már ki tudod hozni.
Minden egyes crew tulajdonság 1 el növeli a crew szintjét de nem mindegy hogy pl a meccsen kapott 20pontodat egy olyanra teszed ami egybõl 20pontot kér és ugyanúgy pontot kapsz érte vagy 10db 2 pontot érõ fejlesztésre pakolod és így 10pontot nõ a crew személyzet szintje.
meglátásom szerint a 180as szint után érdemes majd specializálódni addig minél gyorsabab érdemes kihúzni.
Remélem nem kavartalak nagyon össze...
Most kezdtem a játékot,és kéne egy kis segitség igy az elején.
1. hogyan tudom átállitani a repteret ?
2.milyen skill pontokra pakoljak bombázó,és milyenre vadászgépnél?
Nem mellékes, hogy HB-ban még 940-nél sem esik szét, mikor a LA-5 már 700-nál és nagyon sok lõszer van benne, kár, hogy olyan drága a javítása..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Amúgy ha valakinek volna kedve akár Hb hez is Tier 7es vagy orosszal max tier 9es magasságig azzal szívesen mennék 1 kõrt.
Azért a p-40esek garmadája ellen ésszel kell játszani mert gyorsak a tetvek és tonna lõszert elfröcskölhetnek mindenhova 😄
Én spec nagyon imádom a HB-t. No és, ha nem 1500 hanem 4500 a javítás? Na bumm.. 1 kill hoz ott ennyit. Anno én a 410-esemmel úgy "nevelkedtem", hogy 3 gépet le kellett lõnöm hogy 1 halált kihozzak 0-ra 😊 Ahhoz képest ez maga a megváltás 😄
Nekem nagyobb élmény 1-2-3 gépet lelõni hb-ben mint 10et árkádban ahol lényegében annyi a helyzet, hogy a kis kör elé célzol 1-2 mmrel és úgy fordulózik mindenki mint a centrifuga 😄 Meg egy nagy disco az egész általában 😊
Naponta 1 szer én is benézek ha nyugodt röpködésre vágyok az odaúton.
Lövöldözök párat ha van bombám ledobom ha összeakadok valakivel vagy lelövöm vagy õ lõ le esetleg rammolunk ha túleltem vissz a bázisra.
Na hogy 30-50 percet röpködjek és ne lõjjek le senkit vagy max 1 fõt az nekem nem vonzó. Nem pörgõs nem túl izgalmas ráadásul nagyon nem idõ és költséghatékony a számomra. És ezzel tuti sokan így vannak.
Beviszek egy 1500+ os gépet azt már 4500ért javítják + 1000-1500refill ammo és ha 1 gépet kilövök talán 0ba kihoz.
1óra alatt meccstõl és kilátásoktól függõen (Peleliu/Lone Island pályákon 1-2gépnél többet be se vittem eddig nagyon) 2-6 arcade meccset is lenyomok. Mért lenne vonzó a HB?
Ez most ilyen lottóhúzás szerû lett ami egy részrõl jó más részrõl szívás.
Én remélem, hogy egyre többen fognak beülni historical-ozni is és akkor biztos kicsit elsimulnak a dolgok. De ez még odébb van, annyi játékos kéne ide is mint árkádba és akkor már jó is lenne 😊
Ha már ígyis 2-3perc mire összejön egy csapat nem szarakodhat hogy miylen az a gép megnézi 7es vagy 9es e azt kész.
A németeket még szoknom kell azok 7esek.
Velük t9-t13 közt is eredményes lehetek majd szerinted ha ráérzek a használatukra? (mondjuk a Do217esek se jöttek be mint reméltem)
Megvan, hogy a játékosok mit választottak maguknak onnan már csak õ tudja, hogy mi lesz a teljes összeállítás 😊
Ha már elvileg nézi, hogy ki milyen ügyes az adott géppel akkor azt is nézhetné, hogy ne csak bombázókból álljon össze az egész csapat 😊
Persze tudom kevés az ember meg stb..😊
Tudtommal HB nek az a lényege, hogy X nemzet Y nemzet ellen ergo nincs keveredés.
Ha Az Amcsi oldalon 7db B25 van akkor kénytelen betenni az MM.
Arcade ba persze más a helyzet na meg ott egy rakat gépet be lehet vinni.
Én pl úgy állítottam össze a csomagot, hogy ha kell bombát rakok be ha nem akkor rakétát ahol lehet.
A Németeknél árnyaltabb a helyzet, hisz a Stukák fõleg csak bombázásra jók viszont a Me (bf) 109esek szintén tudnak 1 bombát hurcolni ami jól jöhet. De ha domination pálya van ahol már elfoygott a földi cél behozatalnál leveszem róluk.
Csak az volt a gond, hogy nekem vissza kellett mennem újratölteni a bombákat és náluk 5 tank maradt nálunk egy légvédelmes kocsi..xD
Úgyhogy gyorsan kiszedte és vége is volt sajnos.
De sokat nem lehet tenni hb-n nem látja az ember elõre, hogy a csapattársak mikkel mennek. Ez már az mm hülyesége, hogy beoszt egymás mellé 7-8 bombázót 😊
De igazából baromság is bevinni ezeket a nagyokat.. következõ körben jött egy 410es 30+20 milisekkel 1 mp alatt szedett le a szárnyát ki tudtam gyújtani ami azonnal el is aludt nem sokat zavarta mert fél perc múlva már a másik b-17et szedte ki egy sorozattal 😄
Azzal a szarral nem is kell célozni elég ha a törzsbe belelõ és vége 😊
Majd rájönnek, ha folyamatosan veszít a csapat 😊
Sokszor egy 4 fõs összetartó csapat ellensúlyozni tud 10 balféket.
Épp tegnap olvastam egy cikket a 2. vh német pilótáiról akik gyönyörûen összedolgoztak 2*2 fõs csoportokban ROTA és a BF 109 eseikkel kötelékekben repülõ Angol repülõkben komoly mészárlást vittek végbe.
Sokszor egyedül a fedezet hiánya miatt halok meg mert nem tudom a rámakaszkodó 1-3 gépet lerázni pedig mennyit segít sokszor ha csak 5 másodpercre elfonják a figyelmet rólam, addig akár rá tudok fordulni a csávóra és máris fordult a kocka vagy nem 😄
Sajnos ez bármit el tud rontani, a wot-ot is leginkább ezért hagytam abba, nem akarok agyvérzést kapni az ilyen csapattársak miatt..
Emancipate yourself from mental slavement!
Emancipate yourself from mental slavement!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mondanom se kell azzal a 250-300km es cammogásával egyetlen támadásig jutottam el. Kidobtam a 4db 1000es bombát és már nem si lehetett nagyon irányítani a gépet. Ilyen esetben belevezetem egy földi célpontba +1cél kilõve alapon 😄
Már 2 db 1000 fontos bomba kell a pillbox-nak direkt néztem 2 telitalálat kellett és annyira nem is kaptam sokat érte mint amilyen nehéz kiszedni.
Viszont egyszerûen muszáj kidobni õket mert egy-egy pillbox tartott két várost a foglalástól kb 10-15 percig mire a saját tankjaink (6-7 darab) le tudták rombolni.
Végül kihúztam míg a tankok lerendezték a csatát és 11 földi célponttal egyedüli túlélõként megnyertük a csatát.
20k lion és 40k exp soványka 😊
Nekem szerencsém volt mert nem tudtak lelõni de a másik két 17es a célpontokig se jutottak el.
Bombázás így ebben a felállásban felesleges pénzkidobás 😊
De jelen pillanatban nem találok erõsebb tûzerejû gépeket T7es szinten az Oroszoknál. Az a nagycsomó rakéta nagyon jó szolgálatot tesz.
Eléggé lefordul minden... ezért gyanítom, nem fordulós harcra lett kitalálva.. de akkor, mire?
A bombázás úgy ahogy elmegy. Azt vettem észre jobb a sok kicis bomba mint a nagyok de azok meg a pillboxokat nem viszik ki 😄
Én megtaláltam végre a játéknak azt a jáétszható szegmenség tier ét és nemzetét amivel jól el fogok lenni mellé van 2 nemzet még amikkel talán jól elfogok lenni 😄 És a japánokat majd megnézem javultak vagy romlottak e? A Brittek perpillanat pihenõpályán vannak még nálam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)