War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

YAK-1 a 2 12.7essel és az 1 20mmsssel simán kurva jó. Plusz van raksi is.
Hát hogy a Yak 1 vadász e azt hagyjuk. Kevés a fegyverzete a Peskákat meg lehet használni vadász módba is jó kis apit lõszerekkel meg rakétákkal.
Tier 7en 3 peska is bevihetõ és pályafüggõ minek veted be.
Tény fõleg BnZ re jó mert kõrözve eléggé kiszolgáltatott de a Yak 1 el se menekülök el ha nincs sebességem szóval...
Ejfelkor vagy 1kor asszem
Nektek adott ma már bónuszt a belépésért? Vagy mikor van a játékban mi idõnk szerint a napváltás?

Kivancsi vagyok ebben a csataban mennyire szeretnetek oket. Kb 3 percig tartott a csata, talaljatok ki melyik oldal nyert
20as is szépen szaggatja azért 😊
Én szeretem a Yer-eket, mert amikor Me-410R3-al repülök, akkor nagyszerû célpontok. Döglassúak, és már egy messzirõl leadott rövidke sorozattól is atomjaikra szakadnak a 30mm-es lõszerek miatt. Szeretjük õket.

Hát... de a YAK-1 az vadász a peska meg nem. 😊 250es vagy 500as tezsek én rá. 500as ha pillbox vagy hajó. Amúgy meg én úgy vagyok a bombázóval, hogy ha egy salvó kiment onnan megdögölhet. Ha ki tudok dobni még 1et az csak ajándék 😊
NA engem is beengedett ma elõször, 4 kill, buktuk a meccset, kaptam 13K liont prémiummal, amire azt mondom elmegy, ami vicces viszont, hogy egyik bombázó gunnerje 1-szer eltalált 1 golyóval, és 3000 volt a javítás😄
Igen a server az any, ma eddig csak lvl l3 vgy kisebbel mentem, folotte en se nagyon erolkodom 😊, amit az elobb irtam az tegnap volt illetve hajnalba akkor mentem lvl 14-15-tel
A szervert any-re állítottad? Arcadban mész? 16-17-esen vagy fentebb?
Van remény, csak engem nem akar beengedni az MM?😄
En is sorozatban megyek 10v10-es mecsseket ugy hogy abbol 3-4 ai...
Neki nem kell vedekezni ugyanis ha van 1 kis szerencseje akkor addig kibirja amig eler a repterig es ha csak 1x tud bombazni mar az is jo, vadaszkiseretrol meg szo sincs. Probald ki aztan varom a velemenyed hogy hogy tetszett foleg amikor sorozatban annak a bizonyosnaka rossz vegen allsz 😉
Azért az igen dúrva, hogy 16-os szint felett még 1 meccset se tudok játszani már 40 perce, hogy a napi elsõ 2X-es XP-t megkapjam legalább....

Az új gazdasági rendszer a magas szintû gépeknél: Sokkal drágább vételár, kevesebb bevétel körönként, változatlan, vagy megemelt javítási költség, ráadásul úgy, hogy patch elõtt sem tudták magukat még prémiummal sem ellátni a jetek.... Az õ javítási költségüket le kéne vinni arcadban 10-15K környékére, mert jelen állás szerint egyszerûen kihalt a játék 16-os szint felett, és ez azért nagyon komoly gond.
Ez mondjuk jó hír 😄
De csak Squadban van némi elõnye és azt se feledd akkor tud a Yer is védekezni ha megfelelõ a Gunnerszám amit Prémium élkül kihúzni több mint durva. És akkor is 3 Yer2 esre 1 squados vadászkíséret még elkél és ezt nem tudja egy átlagos játékos összedolgozás nélkül abszolválni.
Azoknak a kollegaknak uzennem akik azt mondjak hogy a Yer-ek mekkor fostalicskak, hogy probaljanak meg ellenuk jatszani magasabb tierekben amikor 2-3 yer jatekos masra sem megy csak arra hogy szetcsapjak az ellen bazisat. Egyszeruen nem lehet oket eleh gyorsan irtani es mint tudjuk 5t bombanak azert van huzasa ami meg is latszik a bazison eleg hamar.
Én azt vettem észre a 7es Peskák jobban felszerelhetõek és többet érnek a harcban pl a Yak 1B nél. Nagyon tetszik a variálhatóságuk is hiszen
100as 250es és 500as bombákat is tud vinni nem beszélve a 10db RS 132 es rakétákról. Pl a Stalingrad pályákon nem tud senki beelõzni ha célra repülök hiszen 2500m rõl indulva -10fokos vagy -20fokos szögben rárepülve a célra akár 650-750 km/h s sebességgel lehet besüvíteni a célpontok fölé és ledobva a bombát felrántva a gépet 1800-2200méterig is felszalad egy lendületbõl.
Nekem megvan az összes Yer 😄
Hátha egyszer ki is lesz húzva. Igen hatalmas kõdarab de ha eljut a célig akkor bumm. Kérdés eljut e?
Üdv! Féltonnás az a két malac, és ha két lõszer van a sorban akkor egyenlõ arányban osztja, 50-50%.

Japánokkal megint volt tegnap egy harmincezer lionos köröm (ennyit számít hogy az F4U-1A-nak végre tisztességesebb a FM-je), és beálltam a sorba, megvettem az elsõ B-25-öt, bár inkább roleplay alapont mint meggyõzõdésbõl. Nem rossz amúgy és nagyon betyár módon aláz hátrafelé. Úgy érzem tegnap rollbackeltek az "elsõ" 1.29 damage modelre, ami nem is baj mert nagyon frusztráló volt a túlpáncélozottság.

Volt egy csúnya esetem, gondolom packet-loss és/vagy lag lehetett a ludas, közeledek oldalról egy épp leszálló Bf 109 G-re, gondoltam leverem mint vak a poharat, erre eltûnik a messer mintha ott se lett volna. Kanyarodok oldalra és hirtelen vált a kép, gépem elpukkan darabokra, olvasom hogy pont az a messer lõtt ki ami az imént épp leszállt. És elhúz velem szembe nagy sebességgel. WTF?
YER többes számban? Gazdag lehetsz 😛 Egyéb iránt sztem kurvára nem éri meg õket kihúzni. Max a legelsõt. Rohadt kõdarab.
Hát... én úgy csináltam a 4 yak meg egy il-2m. IL-2M mert azzal szépen lehet vadászni is a Pe-3 meg azzal az 1 7.62 + 1 12.7essel hát elég fos ráadás fordulni sem bír. IL-2 meg flaps combat és még 200 alatt is levegõben van és fordul.
YAK-ok meg mert: 7B (tier 5ös) a rakétával és a 2 12.7 + 20mm kurva jó. Ráadás jobban fordul gyorsul érzésem szerint mint a 1B(tier 6). YAK-9 magáért beszél a 37essel. YAK-3 meg egy feljavított 7B. 😊
én alapból nem kerülnék iylen helyzetbe mert nem menekülök fel 6k magasra hogy ott körözzek. Arcadban is ha már csak én vagyok de még 5-6-7 vagy több ellen az utolsó gépemig jövök ki már csak azért is mert hátha 1-1etlezsedek 😊
Nortai
A . (pont) gombbal is tudsz hátra nézni.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Yak9T Yak3 PE2 ebbõl 2t simán és IL2 IL2m ezek kombinációi rakétákkal és bombákkal felszerelve.
Nincs. Nézd a radart és forgasd a nézetet C billentyû lenyomva tartásával és egérrel.

nincs valami gomb amivel rögtön hátra tudok nézni?

mármint menekülök elõlük és visszafordulni balhézni? mert ha így gondolod akkor kizárt hogy visszafordulnék.

Te visszafordultál volna ha 4-en üldöznek?

filled with HEIT and APT shells in the ratio of 1 to 1.
ez mit jelent?

Mivel angolokkal a kis zintû gépeket kimaxoltam, a nagyokkal meg nem enged be, nekikezdtem az oroszoknak😊

Elsõ érzésre: Cheat mode on😊

Viszont nem igazodok el köztük teljesen:

2 vadászt
3 bombázót(esetleg 2 bombázó 1 attacker) szeretnék használni, 8-9 -es szinre milyen felállást javasolnátok?

2 uccsó yak az addig oké, de a maradék 3 helyre mi használhatóbb jelen állás szerint? 3 Pe2-õt tegyek be, vagy inkább Il2M és 2 Pe2?

Vagy hagyjam a 8-9 es szinten való bombázást, és majd Yer 2-õkkel bombázzak csak?
http://www.facebook.com/warthunder.hu magyar facebook oldala 😄 találtam 😄

vazze! én meg mindig vigyáztam azokra a gépekre amiken nagy volt crew level a jobb gépeket beraktam 0-ra csakhogy maradjon meg a képzettség. LOW voltam 😊. airacobra-nak nagyon szépen muzsikál a 37mm-se, lecseréltem erre a kittyhawk és úgy gondolom nagyon jó döntés volt. a catalinámat semmi fejlesztés nem volt rajta bombái is az alap 50 kilósok lecseréltem az f6f hellcat-re amire raktam 6 rakétát meg 2db 490 kilós bombát, és szerintem ez is jó döntés volt, mert a catára egybõl rámennek ha meglátják mert azon csak bomba lehet de meglátnak egy f6f-et gondolják: ááááá ez csak lövöldözni meg messze is van, hadd repüljön. csak nem tudják hogy közbe ott a két félmázsás malac a gép alatt 😊

Nincs pénze az embereknek! 😊
Van aki szokott tier 16 felett repülni?

30 perceket kell várnom 1 meccsre, nagyon idegesítõ... Nem hiszem el, hogy 36000 játékosból nem lenne 2-3 perc alatt 30, aki 14-18 között repülne, és mehetne is a meccs....
Ezzel tisztában vagyok de akkor is. Gyáva geci. igen is haljon meg. Tankoknak sem volt esélye mert szépen lassan szedtük ki õket.
Sziasztok. Szeretek repkedni ebben a játékban viszont nem egyedül, ha kell valakinek társ akkor kérem szóljon. Nem játszottam sokat, sajnos kevés az idõm, de szívesen megyek kísérni vagy bármit ami csapat alapú. A hangulat a lényeg nekem. Idõvel a HB érdekelne elsõsorban, ha már valamennyire tudok is repülni. A nevem a játékban Volfram1. Természetesen van mikrofonom.
Hm... Ez kicsit olyan társkeresõs írás lett. 😊
Sajnos nem ygávasághanem taktika kérdése.
Nyilván ha nyer baromi sok lóvét kap 😄
Nyilván mert õ is tud 600-al menni 6K magasan 😊

Gondolom várta, hogy a tankok nyerjenek.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

DE gyûlölöm az iylen gyáva rohadt geciket. HB. Utolsó P-51e az enemynek aki semmti nem csinált csak felment vagy 6k magasra már vagy 20 perce menekül. elõlem meg másik 3 emberünk elõl. És én megyek 600+al és alig csökkena táv kettõnk közt...
Igen, a crew level megmarad.

Ha pl az elsõ Slot od 250es crew szintû a második mondjuk csak 110 de te neked van egy új géped bombázód bármid amit rögtön szeretnél expertre húzni akkor az egyes slotba beteszed egyszer megveszed rá a fejlesztéseket és cserélgetheted azokat a gépeket amik azon vannak.
tehát ha az buffalo-val van egy magas szintû legénységem és lecserélem f6f-re akkor az nem 0-ról kezd?

Slotfüggõ.
köszönöm a kimeritõ válaszokat,lenne még egy ami utolag felmerült:
minden gépbe uj személyzetet kell fejleszteni vagy át lehet vinni a soron következõ gépre?
Az érdekes, mert egyre többet kellene adnia még azzal a géppel is. Tény, hogy a következõ HE111 vagy S79B lényegesen magasabb reward-al rendelkezik.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nos hb-ban már nem árt használni a trim-et, vagy folyamatosan korrigálni kell, de az meg árt a bombázásnak.
Na jah.
De ez a Ju 88as borzalmasan irányítható.
Képtelen voltam rendesen célra állni miközben még lõttek is a repcsik.
Viszont 3 tankra 1100xpt adott csak T5ös Hb n.
Nme túl sok...
2000 Xp egy tankért megéri azt a 3 perc unalmat 😊

Az elöbb megpróbáltam arcoskodni a BF 109 F4 emmel egy B17es ellen HB ben.
Belenyomtam egy sorozatot de túl közel mehettem mert kilõtte egy gunnerje a szárnyam... Nagyon lol
De kisebb géppel megyek inkább ahol van sok bomba mondjk egy Ju 88 assal 😄
Amúgy tényleg nem rossz a HB ha az odaút unalmán túllendül az ember.
Annyi, hogy az h 100 vagy 300 pont kell az a gép szintjétõl függ. A képlet: 100 + 10*tier. Azaz a Reserve experthez 100, a level 1-hez 110 és így tovább.