War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B-17 faroklövészt kell kilõni elõször, aztán gyújtólövedék motorra, vagy páncéltörõ szárnyakra, attól függ mid van.
Valamelyik mini patchban nem erõsítettek a bombázókon?

A magasabb szintûek(B-17,DO,TU-k) nagyon nehezen kilõhetõek, vagy én csinálok rosszul valamit?
Meteor 4 hispanojából( nem is alap lõszer, hanem omni-purpose) 3 tár nem elég nekik, pedig telibe lövöm õket, oldalról, hátulról...
2 perc mire egyet kilövök:S

Vagy ti h szoktátok leszedni õket? Ne csak lõjem õket középen, hanem nagyítsak és apró sorozatokkal a hajtûmûvüket szedegessem?
Bár az se egyszerû, mert ahoz be kell lassítani, és akkor meg bepirosítanak a géppuskáikkal...

Vagy vegyem meg a tankok ellen javasolt páncéltörõs lõszert és azzal próbálkozzak?
Egyébként lfasz van itt nem damage model, és neeeem, nem op ám az orosz ág: http://www.youtube.com/watch?v=htBFUUojhZQ
Jó ötlet, de sajnos nem mûködik.
Próbáld meg rányomsz h go to battle, ott kérdezi h mit csináljon a sérült géppel. Utána nyomj egy cancelt és akkor szokott frissülni!
Én az 50 kg-osról beszélek...Csak példának írtam h egy 250-essel is el lehet cseszni...50 kg meg nem viszi ki az tuti!
*1935-
1635-45-ig a Wehrmacht alá volt rendelve a Luftwaffe és a Kriegsmarine. A Waffen SS volt különálló hadrend.
Azt nehezen. Max a Luftwaffésat 😄
A Whermacht szárazföldi.
Reggeli után elbuktam a wehrmachtos La-5-ömet, azóta SEMMIT nem javítottak rajta a hangárban, 3%-on áll. Repair time (elvileg) 12 óra, 30/50(+30) a rep speed, szint is megvan hozzá. Kis hamisak, azt gondolták hogy majd rányomok leszarom alapon, hát pont nem, kaptak róla bugreportot.
bardocz
Ahhoz nagyon sok 50 kilós bomba kell, és ugyan ott kell eltalálni, hogy a sebzés összeadódjon. Ha 10 méterekre csapódik be, nem lesz baja túlzottan, ha amúgy az 50kilós bomba fölé van méretezve.
Na de elõbb utóbb összeadódik a sebzés 😄

Hiszen a szerkezet folyton sérül és egyre nagyobb és nagyobb szerkezeti kár után valamikor cska el kel süllyednie.
Nem mintha komoly kutatást végeztem volna a témában, de felteszem egy csatahajó aminek a páncélját bõven az 50kg os bombák fõlé méretezték nem hiszem, hogy a letépi a korlátot esetleg betöri az ablakokat károkon kívül bármi mást is okozna.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Akkor ez BUG nekünk is Pele izén volt 😄
Ma volt iylen nekünk is. 3an mentünk szakazsban. Peleliu a BS. Én rádobtam 3x 500ast meghaltam. Cimborám dettó meghalt. 3. társunk Bf 110el kétszer szórta meg az még 2x 500 bomba. Majd kijött a Ju-88al. 4x 250es és 32x 50es legalább 2szer. Már nagyon nevettönk. Majd a végén utolsó gépével stuka még 2szer 2x 500as meg az a 2 ami még rajta van. Ó! És rá is zuhant. Hajó ég ég ég de ott maradt...
Valahogy engem spec nem is vonz, de akkor leszek bajban ha ezt az xp csík cuccost nem veszik ki, mert egy idõ után tuti be fog telni minden kedvenc gépem. Bár ha azt vesszük, hogy mennyi újat akarnak még betenni..

Mindenesetre engem a TOP tier totál nem vonz 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az a anagyobb baj, hogy nincs látható Health point ja a célpontoknak.
És nem adódik össze a sebzés.
Tegnap egy Battleshipre több, mint 5 tonna bombát dobtunk természetesen kiseb csomagokba 250kg 100kg 50kiló kivitelbe rakétákkal fõszerezve mire megadta magát. Hát na ne...
Írtam ahhoz az 1.29 es gazdaság cikkhez egy hozzászólást.
Aki gondolja itt véleményezhetne hogy jól gondoltam e?
És szerinte is fennállnak a valós számadatok okozta veszélyek a játékunk élvezhetõségére. (2-3 évet nem fogok egy Mig 15re várni és egy másik nemzet maxos gépére már nem is álmodhatok 😄)

BS, Carrier sztem nem elég neki az a 2 tonna. YER-el az utolsó 1000kgs nem kell rá ami 3 tonányit jelent. Annyit rá kell dobni hogy megadja magát. A 3x 500as bombás ruszkikkal és rá kell fordulni 3szor mire megadja magát. Inkább 3 tonna za a 2
Többit már akkor is drágának ítéltem és az elsõnek volt - lehet még midnig az - a legkisebb a javítási költsége.
P47 javítása miért még mindig 6k? Ez hol balance? Többi 9eshez nézve. Vagy akár 11eshez. Saját javítását nem termeli ki.
H6K dettó. Fõleg most hogy bomba nerf is van. 8k javítás tier 3ban. EPIC FAIL...
Állítsd át a paypal számládat dollárra.
Valaki tud arra megoldást, hogy dollárért vehessek prémiumot?
Euróért jóval drágább sajna😊
Pedig a 250-es simén kiviszi a Heavy-t. Esetleg azzal is számolj, hogy ne pont rádobd a mozgó tankra, hanem elé. Mert ha a piros körre játszol akkor úgy mögédöbsz a mozgó tanknak mint a huzat 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jó a táblázat😊

A meteor f4-nél pl -33.000 a profit XD Simán megéri😄
Ja hogy poénnak szánta az író. Én meg azt hittem egybõl segítõre leltem aki belinkelt egy oldalt nem egy szánalmasan gyenge poénra.
bardocz
Csak eddig nem volt ilyen. Pedig eddig a japán gépek nagy kedvencek voltak.
Úgy látom itt is van egy szerencsétlen hülyegyerek, akinek nem megy a szövegértés!
Az itt e után kettõspont volt...! és az utána következõ volt a leírás. Ami pedig a fórumon történik..., ne csodálkozz, nagyon alacsony néha színvonal.
Nem tudom mi az arcoskodás??? Az, hogy jeleztem az itt nem vezet sehova és linkelje be??? Úgy látom itt is van szerencsétlen hülyegyerek aki csak azt keresi hol lehet beugatni!
Ezeket nem én irom de azért alapnak sokat számit😊
Itt is van egy két érdekes dolog,hogy mennyire visszavették a lelõtt gépek árát egy-egy gépnél(árkádban persze)gazdaság

Van azért benne egy-két érdekes dolog 😊
Megnézném, hogy az 50 Kg-s bomba hol viszi ki a Heavy tankot 😄...az elõzõ patchben is kurva pontos találat kellett és akkor sem volt biztos...ebben a patchnen meg biztos h nem jó hozzá. Épp kicsit mellédobtam egy 250est (nem volt teljesen piros) és nem is ölte meg.
Nagyon alacsony sebességtartományban jól fordul, olyan 250 km/h alatt, csak idegbaj repülni mert fel-le kell tologatni neki a gázkart és szédítõ hogy folyamatosan flikkflakkolni és fordulózni kell vele.
Tégy jót magaddal és döntsd el hogy segítséget szeretnél kérni vagy inkább a semmire arcoskodsz. Ennek fényében értékeld át a hozzászólásodat. Repülj a reserve-kkel, pártucat meccs után azt fogod tapasztalni hogy hasznos a kör elé lõni, vagy az érintõjére.
De tudod mit, lõjj a közepébe, vagy mellé, vagy ne vedd figyelembe a célzókört és a gép mögé lõjjél, sok sikert kívánok.
Ezt most nem értem sajnos fáradt vagyok ehhez...

Ha viccnek szántad szar volt hagyd az offolgatást...
Ha nem akkor értsd meg h nincs leírás!
Nah itt egy kis leirás kezdõknek:war thundermeg azoknak akiknek kell a lõszer fajta leírás is....

Az itt-et inkább linkeld be légyszi mert nem jó hivatkozásnak! Köszönöm
bardocz
Ki-61-ek ennyire OP-k voltak a patch elõtt,hogy így szét kellett kúrni õket? Bombázók lefordulják, úgy fordul néha, mint a beaufighter, bedõl 90fokban, és nem történik semmi. Ha meg végre elkezd kanyarodni, akkor kapásból overload. És célozni sem tudok úgy vele, mint eddig. A picivel egy fölötti kill/flyout arányomat ezekkel a gépekkel értem el, de most alig tudom tartani.
De van leírás, itt e: a kis kör elé célozz, abba az irányba amerre megy a gép.
Ezen nincs mit jobban elmagyarázni! Zoomolj rá ha nem látod rendesen!
Értem én de alig látszik a kör. Nincs ehez valahol valami leírás?
Ne lõj folyamatosan...sorozatokat lõj...ha folyamatosan lõsz hamarabb melegszik és ha jammel akkor újratölt.
Amúgy meg próbálj a kis köre elé célozni!
Sove: Pont az elsõ Yer-2est nem éri meg kihúzni...ha megvetted a többit régen akkor a 4-et kell, ha nem számít a pénz annyira akkor 5. 6. Exper crew-al már a 12 mm turretes is simán kiszád mögülem mindent...bár én magam szoktam lõni, de néha jó h elhúz valami az meg szétlövi 😊
Valaki tudna segíteni. Én most kezdtem de nem találok magyar leírást mi mit jelent. Oké repülgettem de én alig tudok becélozni valakit, mire esetleg meg menne addigra a lõszer fogy el. Mit kell csinálni, hogy ne 2 másodpercenként kelljen 18ms-t várni az újbóli betöltésre???
Bekaphatják. 7000 liont kaptam amiért egyedül ledaráltam Two Twonsban az ellenfél repterét, plusz leszedtem még mellékesen 16 földi célpontot.
A 7Bt jobban is szeretem az 1B nél.
YAK-7 nba. tier 5ös. máskor így mondom inkább. az a jó. a tier 6os mág kevésbé. inkább nem rossz. de a tier 5ös az isten.
7B*

20mmsben a ground attack féle lõszer van a HE meg HEITtel.
Sajna a Yak 1 en nincs rakéta.
200db 12,7es és 120db 20 as fegyver van mindössze.
A =bvel sem goind ölni pedig azon csak 1 12.7es és 1 20as van.