War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tartsák meg Liont adjanak ne Xp t. 😄
Azért néztem mega többi népet is. Szóval orosz és amcsi ördög is van. Lehet japcsi is õket nem néztem 😊
A 2*-es XP-bõl egyenlõre csak a kiírás mûködik😊
A napi acsi az, amit tényleg hozzád is ad, a napi elsõ meccses fícsõõrt még nem sikerült beállítaniuk, hogy mûködjön is, a bonyolult programozás az oka biztos... Mint annak is, hogy 18-19-es meccsbe bedobott ellenfélnek 4 db mig 15-öt, 10 sec alatt lõttek ki kezdéstól számítva...😊
Amit az eredményeknél kiír az már szerintem a 2x-es 😊
Vazze ez mekkora csalás 😄

Azt írja 2X XP jár az elsõ gyõzelemért.
Mentem egyet a Japánokkal kipróbáltam milyen a Hien.
4000Xp vel voltam beljebb az 5ös szinten.
10800Xpt kaptam amit állítólag beszorozna 2vel de míly furcsa 14800xp-m van ha Free Xp be dobja az is gáz de ha lenyúlja az meg már undorító is.
Oké, OP-k az oroszok, de én tegnap Ju-88-al repültem vígan 5 percig égõ jobbos motorral és bombázgattam, míg valakinek feltûnt ez és felmászott értem 4000-re. Vannak bug-ok mindenhol, ne lássatok mindenhol csak ruszki ördögöt.
RU szerveren nem is lagg van hanem oylan pocket loost hogy... 25-30 de felmegy 40%ra is. 27ben nem volt iylen. EU ok de ott hülyék vannak. :S
NA! Megnéztem a tets flightban ezt a videón látott orosz favágós dolgot. tier 9 alatt a vadások lagg3tól kiindulva képesek rá. Szárny 60 körül sem szakad le ha neki vezeted annak a reptér mellett álló kilátó izének vagy éppen az erdõbe viszed. Ez igaz tier 9 alatti usa-ra is. Elég jól vágjaa fát a p40 meg az f4f is.
Német ellenben már 30nál szakad a szárny. e3, f4 f4 trop, g2 amit néztem.
Angolnál hurri mk2 és spiti dettó.
köszi😊

Én is kiváncsi lennék rá. De még nincs fenn semmi a hivatalos fórumon.
Az mennyire gáz egyébként,hogy a fórumban lezárták a sok rinya miatt az új patch topikját?

Ennyit 😊

Improvement of the server's efficiency and optimization of client synchroniation with servers.

Remélhetõleg a Stealth ammo már bekopog az enemy gépén 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

lehet valamit tudni az 1.29.31.0 ra frissítet változatról?
Mit változtattak?
Mióta a szánnivaló angol TD-ket behozták azóta be se kapcsoltam, de amúgy sem ezen a néven játszottam ott.

Egyébként úgy fest hogy remek ötlet volt félmilliót elpattintanom stealth ammo-ra peccs után rögtön: http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/23696-lag-in-hits-processing/

Kb. annyira lopakodik a lõszer hogy átmegy a célponton a skuló. Újabb bizonyíték arra hogy a mélyorosz lélek humorbugyrai kiismerhetetlenek.

De komolyra fordítva a szót: egyfelõl nem túl gyors a netem (tanya, mikró), másfelõl halálosan laggol néha az EU-szerver, magyarázat arra hogy sokszor az ellenséges gép lelövése UTÁN kapok pop-up infót ugyanazon gép kritikál-sebzésérõl. Asszem átszokok a RU szerverre, ott ugyan kisebb a fejetlenség de gyakrabban bevágódik elém szovjetunióhõse, a TK-t meg én fizetem. Egyébként 1.27-nél nem voltak ilyen lagzások sebzésszámításnál, az új damagemodel nincs összhangban vagy a szerverek sávszélességével vagy a teljesítményükkel.
Nincs valami TS3 amin valami Magyar csapat szervezõdõtt a játékhoz?
historical-on már itt sem lehet ugyanúgy repülni sérült szárnnyal

enyhe "rózsaszín" állapotban csak picit húz/ráz és nehezebben fordul pirosnál már fordulóban szépen folyamatosan túlfordul az egész és billeg 😊

Leszállásnál meg ahogy egyre lassabban mész egyre nehezebb is lesz irányítani oldalra is kitér mintha végig óriási oldalszélben kellene leszállnod és végül el is kezd bólintani ami kis sebességnél földközelben nem egészséges 😄
Tuti a lengyelek miatt. Gyûlölik a ruszkikat oda így nem mennek hát marad az EU. 😊
Nem poénból nem EU-n játszom. Olyan életképtelen bandák vannak, hogy...
Én két dologból tudok itt kiindulni. volt egy mûsor az angliai csatáról. És megnézték, hogy a 20as - német - meg a 7.7es angol mekkora lyukat is üt egy lemezen. És mondta a fickó, hogy a 20mm-s lyuk mellett - ha az egy angol gép zsárny alenne- már le kéne szállnia nem lenne éppen repképes. A 7.7es mellett igen.
A másik az IL-2 - oké játék de azért egész jó szimulációs - na ott ha a szárnyamba bele vertek egy 20ast és lett rajta egy akkora lyuk mint a felségjelzés akkor - koránt sem realisztikus beéllítások mellett se spin se stall - is kurvára küzdeni kellett, hogy a gép a lvegeõben maradjon. Az AI elmanõverezett vele de rohadtul nem úgy mint a lyuk nélkül.

Majd kb 1 peercel késõbb mikor a német megtalált és rámlõptt. Az már betette a kulcsot.

Megnéztema 2 kép közti idõ-t 1 perc és 5 sec. Addig min repült a gép úgy ahogy az elsõ képen van. pontosabban tovább tartott de egy ideje már repültem mikor eldöntöttem erre kell nyomni egy print screent.
Alá írom. Sokat repülök oroszokkal és nem egyzser már fekete a szárny, a farok, a törzs fekete/piros, a motor is pirosodik de forudlok repülök lövök. Vmelyik nap linkeltem ide a képet a roncstelepre való yak-1emrõl ami simán repült tovább mér jó 2 percig mikor egy bf végül kivégzett.
De azt is csak a ruszkiknál láttam YAK-3 azt hiszem (tuti bug) hogy a motor fekete de megy tovább a gép nem áll le a motor.
Coral Springs
Felvázolok egy tegnapelõtti csatát a Domination Peleliu -n, amin alaposan felkúrtam magam... egy napot ki is hagytam.

Gyerekek. A 11 -ik kill -ig egyszer nem haltam meg, már az ellenfél csapatból szólogatott be egy-két ember, idegesítette õket hogy szinte mindent megúsztam. Olyanokat csináltam hogy több kill -t is összehoztam a közel totálkáros gépemmel, majd amikor a motor megszûnt létezni még mindig bevittem halálos találatokat az ellenséges vadászoknak, és ezek után még elvitorlázok bázist foglalni, és javítás közben túlélem a már sokadik rám repülõ kamikaze -t is. Az egyik például kb száz méterre tõlem tartott kényszerleszállást egy bombázóval, azt próbált lelõni vagy húsz másodpercen keresztül míg el nem tûnt. Hatalmas frusztráció uralkodott a túloldalon, elértem azt a szintet hogy nem is teamfight volt már a mûsor, hanem rólam és az ellenfélrõl szólt kizárólag a csata.

De mindez miért, ha összességében a csapatom nem csinál semmit ? Még az elején egy ellenséges P-26A közelített a bázis felé, de még messze volt, meg amúgy is mentek rá vagy ketten gondoltam rájuk hagyom, arra az ótvar gépre minek menjek rá én is. Aha, úgy egy perccel késõbb nézem a kijelzõn hogy valaki foglalja a bázist, hát nem az a köcsög P-26A volt az ??? Én menjek vissza több kilométerrõl lelõni azt a szart, mert két ember képtelen volt rá ??? Na kb ez jellemezte a csapatomat, én pedig hiába tettem meg mindent, vereség volt a vége.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A következõ amin mentem az a Domination Stalingrad volt három reptérrel, errõl annyit írnék hogy az elsõ öt(!) percben majdnem kikaptunk. Már a kezdõreptér megszerzése is hatalmas probléma volt, pedig oda nem kell nagy tudomány. Az állapotjelzõ csík erõsen fogytán volt, míg az ellenséges csapatnak szinte teljesen megvolt még, ráadásul már a harmadik repteret jöttek volna elfoglalni, amit a csapatom öt perc alatt képtelen volt. Na kb ezen a ponton szakadt a húr nálam, caps lock -ot be, és elkezdtem alpári módon szidni a bagázst, nem hittem el hogy megint beszoptam egy ilyen semmirekellõ társaságot.

Ezek után mint ha felébredtek volna álmukból elkezdtük megfordítani az állást, én meg mint valami szakaszvezetõ tiszt írogattam "ki mit kéne" hogy csináljon, mire figyeljenek, hajtottam a népet. Végül mindhárom bázist elfoglaltuk, szûkösen de megnyertük a csatát. Szervezett munkával bármit el lehet érni, sokan csak repkednek összevissza mint valami gólyafos, és azt se tudják mit is kéne csinálniuk és hogyan.

Amúgy ez az állapot inkább az EU szerveren jellemzõ, RU szerveren nagyon jó játékosok vannak, de még az US -on is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Te wotozol amúgy?
Jó itt mi nyilván nem Yak 38ról beszéltünk 😄...hanem a 9esrõl volt szó eddig. Az pedig nem deltaszárnyú és deltaszárnyú vitorlázógép sincs 😊
A deltaszárnyról

na most neked higgyek vagy nekik?
A Jak-38-as hosszú, vastag törzset kapott - ebbõl állt ki a keskeny pilótafülke. A gép teljes hosszán szinte folyamatosan változó keresztmetszetet alkalmaztak, hogy maximálisan kihasználhatták a lebegéskor keletkezõ felhajtóerõt. A gép testéhez képest kisméretû deltaszárnyak enyhén lefelé hajlottak - ez igen fontos részlet volt, mivel ezáltal emelkedésnél a kiáramló gáz egy része beszorult a gép alá, többlet felhajtóerõt termelve (ezt az angol Harrier-ek is kihasználták).

Konstrukció
Ok, értem, hogy mire gondolsz, de a Yak nem deltaszárnyú, és deltaszárnyû vitorlázógép sincs tudtommal, nem is repülne sztem 😊...de a lényeg, hogy igen, jól siklottak.
Azt olvastam hogy a Yakovleveket és a MIGeket is a vitorlázórepülõk deltaszárnyához hasonlatosan képezték ki.
Összekevertem hirtelen a sárkányrepcsivel.
Szóval vitorlázó alap.
Csak furcsálltam hogy olyan sokáig bírta.
Persze, csak trollkodok <#idiota>

Arányaiban nem sokat rontanak a lyukak egy szárnyon...oda kerül a szárnyon az átváltási pont, és onnantól lesz turbulens az áramlás! De ha a fele szárnyfelület lyukas akkor sem lesz a szárny felhajtóere a fele, sokkal kevésbé ront...érted?
12-15 között van a siklószáma!
Ebbõl kiindulva 35-45 km-t is elsiklik 3000 méterrõl, 150 km/h-val ez több mint negyed óra!
Szóval a kérdésedre a válasz, simán lehetséges.
Miért ne lehetne állómotorral landolni? 😄...Minden motoros repülõgép képes
rá!

Mi az hogy sárkányrepülõ alap???? 😮

Szerintetek az mennyire normális hogy a Yak 9T leálló motorral 3000méterrõl kb 5 percig siklik a levegõben kb 150el és simán lehet landolni vele. Tudom ezeket is sárkányrepülõ alapra tervezték de picit fura.
Ja és Mission Dinamic kampányban volt nem arcade-ba ellenfél már nem igen volt. De ez amúgy normális ?
"egy lyukas szárny aerodinamikailag nem sokat ront az orsózó sebességen, "

Sõt növeli is, mert a lyukon csökken a légellenállás 😄

Én szívtam már meg Do217-el is, beálltam a földbe mint a gerely, pedig ki se jelezte, hogy baj van.

Ergo sztem a kis sérülésjelzõ nincs összhangban a gép valós sebzõdésével.

Egyébként ha logikusan végig gondolod, egy lyukas szárny aerodinamikailag nem sokat ront az orsózó sebességen, max. a felhajtóerõt csökkenti...így valamennyit lassul a gép, és kisebb sebességgel jobban orsózik (egy bizonyos pontig).

De ha te a szétlõtt csûrõrõl beszélsz akkor elmondom, hogy ha azt lövik el a Yak9en akkor áll mint a beton...és magától csûr random idõkben, ezért le sem lehet fele szállni.
Nyilván a hiba az én készülékemben van amiért szanaszét lyuggatott szárnyakkal is vihogva fordulózik ugyanúgy. Miért ne játsszak másik nemzettel mikor ez ilyen OP, ugye.
Ez mit is bizonyít? Ha repülõképes maradt, akkor pont azt amirõl szó van, ha meg nem, csak annyit tennék hozzá, hogy minden gépet le lehet lõnni, csak az nem mind1 mennyibõl.

Az orosz-német összehasonlítás mondjuk pont nem helyénvaló, mert a németek a patch óta nagyon sokat bírnak, már a BF-ket is gyakran félholt állapotban sikerül hazavinni, míg ugyanezt az amcsi oldalon nem tudtam eljátszani, a végén valamiért mindig lezuhanok. Az FW még többet bír, a DO217-el pedig kb lehetetlen állapotban repültem...
Viszont el kell ismerni, hogy az orosz gépeket általában többet kell lõnni, szerintem ezt mindenki látja..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Figyelembe inkább azt kellene venni hogy két napja elszarták a játékot. Mennyire reveláns az hogy említett két nemzetet 14-re húztad? Megsúgom: kurvára semennyire, mert nem az elmúlt két napon húztad ki ennyire.

Úgyhogy kérdésedre válaszolva, minden tiszteletem mellett nem vagy kompetensebb a bárki másnál ebben a kérdésben.

Nyilván feltûnt hogy itt az 1.29-es patch elbaszott damage modeljérõl van szó, nem arról hogy hónapokon keresztül placeholder DM volt.
"Egyébként az ikonos sérülésjelzõn is remekül elfeketedik, épp csak a FM/DM nincs vele összelinkelve"

Gondolom a te yak9edrõl beszélsz, mert az enyémre direkt odafigyeltek...képzeld ha fekete a szárny akkor nem csûr, ha fekete a farka se oldalkormány se magassági. A fenébe bárcsak olyan yakom lenne mint a tiéd!!!
Azt remélem nem kell elmagyaráznom hogy mi a különbség a Flight model / a Damage model / és aközött a model között ami most mutattál, vagy kezdjek bele? Egyébként az ikonos sérülésjelzõn is remekül elfeketedik, épp csak a FM/DM nincs vele összelinkelve. De poénnak amúgy jó ez a két kép, értékelem. 😊
Jah tényleg, olyan király a Yak 9em h még most is repül pedig már filmet nézek 😄...

Am egy dolgot figyelembe kéne venned...hogy mind az oroszt és a németet is együtt húztam 14-es szintre, prém nélkül...most is ezekkel játszom. Nem gondolod, hogy eléggé kompetens vagyok a kérdésben?
Te csak kiragadsz példákat, semmi értelme...

Sõt, ha érdekel amit megfigyeltem...a BF sokkal jobban repül sérülten mint a Yakok, az a tapaszalatom ha egy Yakom egy-két találatot kap onnantól halára van ítélve...ellenben a BF-em még harcképes bõven.
Elõlrõl

Oldalról

Íme az OP gép 😄
Hadd lám.
Nem sebzõdik? 😄
Na akkor a mai szétlõtt yak9t met belinkelem neked mindjárt. 😄
Ez nem bizonygatás, ez konkrétum. Tény, ha úgy jobban tetszik. Mi több, bizonyítja hogy nem a replay a bugos (az hogyan lenne bugos, meséld már) hanem jó pár orosz gép damage modelle.

Ha egy nemzet több gépével átmehetsz egy anyahajón, meg fát vághatsz vele és gyakorlatilag UGYANÚGY repülhetõ marad a másik meg elfröccsen mint Pistike a hetedikben mikor mellet lát akkor az a nemzet OP. Pont. Mi ezen a vita? Nem látod a szemeddel?

Direkt 9T-kre vadásztam ma, kb. úgy lehetett õket levezérelni az égbõl hogy 1. kilõttem a pilótát 2. kilõttem a motort. Sajtreszelõre lyuggattam a teljes géptörzset, a farkat, a szárnyakat, feleslegeesen, mert NEM SEBZÕDIK A SZÁRNYUK. Nem OP ugye?
Sry, akkor õ ne linkeljen 😊
Te mirõl beszélsz?
Én semmit nem linkeltem Cypt írta.
Én csak jeleztem hogy van hogy semmi se esik le van hogy 1 lövésbõl.
Ok te így érzed, semmi gond! Nem is állok neki sírni h mekkora OP az DO...érted a lényeget? Hagyjátok abba a hülye OP-zást...fõleg ne linkelj egy bugos replayekbõl álló videót -.-
Csak annyit kérek, hogy ezt a témát hanyagold!
Pl ez se igaz Ma is simán kilõttem egy Do217est és amikor vele vagyok tök hamar lehullik. Nem vagyok Do217 párti.
Lol, persze...Kiragadott replayek egy bugról...pff és ezzel bizonygatsz, el sem hiszem. Összevágjak egy olyat amiben néhányszor percekig lõnek a BF-emmel, és egybõl halok a YAK3-al, mert nem egyszer fordul elõ. Faszság ez a OP duma...nincs semmi alapja...VAN AZ ORORSZNÁL IS NEHEZEN KILÕHETÕ GÉP ÉS A TÖBBINÉL IS...azokat a kurva DO-kat alig lehet kiszedni...azért mért nem sírsz?? Ha kilõ egy orosz gép...akkor meg rögtön OP mi? Jah és itt röhögtök a fórumon a Yer 2es 1 shotolásokon...

Játssz orosszal vagy hagyjátok a sírást, akár a játékot, nekem mindegy...kurva unalmas már az OP-zés!
bardocz
Ez a patch nagyon elkúrta a játékot.
Nekem is sokkal nehezebbnek tûnik, korábban a 37mm-es pillanatok alatt szakította õket, leginkább a szárnyat, most nem igazán megy. 2db 20mm-esnek is elég sokáig tart, mire megadja egy nehézbombázó esetében a killt, critical-al meg simán közlekednek...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\