War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Valóságban normális. Január környékén linkeltem egy youtube videot, ahol cockpit nézetben fejkamerával rögzítette egy fazon, mikor a felújított gépének a motorja leáll és anélkül landol. Az más kérdés, hogy jól összetörte, mert majdnem nekiment egy kõkerítésnek, nameg hogy a játékban normális-e?
http://www.youtube.com/watch?v=pVPWed52ovI
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Más. Mi ez a faszság h nem lehet földön álló repülõt lebombázni? 😄...már haldokoltam és két darab 1000 kgst, rávágtam egy B-25re erre kiírja h eszméletlen a lövésze....
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egy körrel 8-10 tank kimehet pechesebb esetbe 4-5 de már az is tuti pont.
Aztán jöhet más. T7 fölött Fõleg a peskákkal repülök a S winter pályán meg a nyárin más típusú bombázó pályára meg a yer2 kezd ki kell maxolnoma bombás pylont így muszáj ja és a végefelé 2-3Peska még mindig bevethetõ a pillboxokra az ellenfél örömére 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Plusz én a suicid bomber vagyok. Alapól zuhanó hogy legyen nagy speed majd 100-200 méterõl dobom a bombát aztán vagy túlélem a köv körre vagy lelõnek.
Vannak pályák vagy szituációk amikor alkalmatlan.
De Pl a Stalingrad pályán 2,5 perc után már bombázót se érdemes bevinni.
Így meggondolja a nép, hogy mire gyûjtsön 😊
Amúgy tuti fognak dobni rajta, mert amekkora flémet kaptak minden fórumon, azt nem köszönték meg, valamit nyitniuk kell felfele 😊
Vagy letekerik az xp-t is, és elbúcsúzhatnak a 99% playertõl 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Muszáj erõltetnem a 2 Yer2t is ha ki akarom hozni a 4tonna bombakapacitást belõlük. 😄
Az IL-4 nekem nem jött be annyira. Nem is nagyon használtam mostanában.
Mindkét IL2 jobb nála szerintem.
nem tudok vele repülni a patch óta. csak rázkódik és lezuhanok vele pár perc alatt. nem szereti a hirtelen kanyarodást?
az me 262 nagyon jó lett. gyors, jól fordul, kiváló tûzerõ. bár az utóbbi eddig is megvolt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De T11en sõt 13on már cska bombázni jók. Egy kört tudok velük garantálni a Yereknél még 1 se biztos szóval cinkes. Géplelövésbõl se leeht megélni mert teszemazt akinek csak 5 slotja van és nem visz bombázót se és mondjuk T11es harcol annak a La5 és a Yak9 Yak3 mellé orosz oldalon már csak Yak1 vagy IL-2M jut ami oda kevés lehet.
De a német oldalra is illõ legalább 1bombázót betenni.
Azt meg elõre garantálni nem tudod senkinek hogy 5 gépet lelõ 😄
Valaminyen bevétellel kell számolni és ez a földi célpont.
Peskáknéál is ez van. 250k a képzés akkor volt vagy 80 mondom nekem úgy sem kellenek annyira mert ott van farmolni a t3-5 orosz bombázók...
Megnéztem ha rossz esetben az összes gépet elvesztem és erre nagy a sansz akkora magasságban amikor 5 bombázót is be tudok (és kell is vetni ha nyerni szeretnénk) +a Yakok akkor legrosszabb esetben 14k is lehet a javítási költség. Azért olyna szinten ahol 2 yer megvétele és expertre való húzása potom 4,5 millió lion a többi gépet nem is említve azért kelljen imádkozni hogy talán 1-2 ezer liont összekaparjak + ba.
Bízom benne, hogy 1-2héten belül legkésõbb változtatnak az economy-n mert addig nincs realitása a fejlõdésnek és élvezhetetlen a játék.
(Nyilván akik 2-3 hónappal elöbb kezdték és fillérekért bevásároltak majd golddal kihúzták a crew-t jó pár gépnél hihetetlen elõnyben vannak)
Jó az is igaz akkor már ha T3 érdemesebb a két amcsival menni ami ingyér van kb. Hát igen várható volt a válaszuk. kapitalisták.
fair and fun... profitable. 😊
Még szerencse hogy azt a 2 11es Yer2 beaktiváltam akkor olcsón.
Most leshetnék 😄
Míg másokat szarrá lõnek si fentmarad a levegõben.
Az h betehesd a gépet, miután megvetted, tehát, h repülhess vele, az a gép árának 20%-a. Az általad említett yer 1 milla, ezért ott 200K a betevése. A személyzet fejlesztése más kérdés: Az expert szint a meteor f4-esemen 1,8milla vagyis a vételárat kell újra kicsengetni, gondolom a mignél is😊
A 11es Yer2 expertre fejlesztése 900K lenne és csak a betétele 200k vicc kategória.
Ha mi eljutnánk esetleg akkor mennyi lenne? ezért kérdezem.
Nem a Crew tréning a kérdés hanem hoyg egyátalán a crew tréningezhetõ legyen már a slot foglalás is irdatlan pénz.
A profit pedig: a meccsek 79%-át nyerik, átlag 4 kilõtt géppel, 15-25k per kör, szal 10 meccs alatt kb 200 K lion bevétel és 50K javítás(apró sérülések is többezerbe kerülnek)
Légyszíves kérdezd meg tõle, ha másik slotba betenné a gépet mennyibe kerülne illetve mennyit szokott kapni?
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/24009-planes-failing-to-repair/
Azt tanácsolta, egyedül ki se hozzam a jetet, mert akárhogy repülök eben a gazdasági rendszerben minuszos leszek, mert egyedül nem lehet összehozni, h 10 meccsenként max 1-szer zuhanjak le...
Használ itt valaki joyt?😊Szuksegem lenne egy kis segítségre.
Kattintson ide
Arról már nem is beszélve, hogy egy bombázó, akit üldöztem, kb ilyen 50-100 métereket rángatott fel-le a gépén, minden gond nélkül, egyrészt alig tudtam eltalálni, másrészt majdnem nekem jött. Aztán röhögött chaten, mert azt hitte, hogy leszálltam róla, gondolom meglepõdött, hogy olyan 1-2 perc múlva fentrõl lecsapva váratlanul szétszedtem... Lényeg, a lényeg, sztem túl sok, amit megengednek arcadeban, teljesen elrontja az ember kedvét, ha fél órányi lövöldözés után még mindig repül valahogy az ellenfél...
Még olcsón 190k ért megvettem a 11es és 12es Yer2 es gépeket gondoltam berakom expertre a crew képzettségét erre az fogad, hogy gépenként 900000 lion. Hát elmennek a fenébe. Amíg nem változik a pénzügyi rendszer (és ez hetekbe mérhetõ sajnos) addig értelmetlen új gépeket venni ileltve az újonnan megvetteket slotokba betenni.
Így ki lehet bírni a 40k-s javítási költséget, ha 1 halálra 30 kill jut😊