War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó nem azt mondom hogy enm lehet mert lehet most is csak ritkábban.
A hétvégén volt 34földi célpontos bombázásom.
De ha kellõen ügyes az ember azért 15-20célt el leeht takarítani bár magasabb tierben van konkurencia rendesen 😄
A hétvégén volt 34földi célpontos bombázásom.
De ha kellõen ügyes az ember azért 15-20célt el leeht takarítani bár magasabb tierben van konkurencia rendesen 😄
Ha jól csinálod, akkor nem. A legutóbbi, a játékot kétvállra fektetõ 1.29 peccsig simán lehetett 30+ földi célpontotk kilõni körönként, és dõlt a pénz és az XP. Mozgalmas volt.
Szerintem legtöbben szeretünk kiegészítésképp bombázni, és bombázásból is nagyon sokféle van: magassági bombázás a sûrû felhõréteg aljának közelében vagy akár 7km-magasan, zuhanóbombázás, középmagasságú bombázás 2-3km-en, út fölött alacsonyan suhanó szõnyegbombázás harckocsioszlopra, torpedóvetés, stb. Sorrendben egyre izgalmasabb.
Plusz ugye sok vadászrepülõre is lehet bombákat aggatni, az is mind színesíti a játékélményt.
Plusz ugye sok vadászrepülõre is lehet bombákat aggatni, az is mind színesíti a játékélményt.
mindenki ennyire szeret bombázni? mért jó ez? nem unalmas?
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Hát... sztem nem 😛
Hogyan tudok squadot csinálni vagy elfogadni?Mert nekem/künk sehogy nem sikerül partyt csinálnunk.
Bal alul van egy "villáskulcs" 😊
Egyébként a lõszerekrõl annyi, hogy a tapasztalatom, hogy mindegy mit ír bele h mit lõ, ha drágább akkor jobb!!!
Egyébként a lõszerekrõl annyi, hogy a tapasztalatom, hogy mindegy mit ír bele h mit lõ, ha drágább akkor jobb!!!
köszi!!!! 😉 nekem automatikusan javítva vannak a gépek, valahol ki lehet akkor az "x"-elni gondolom.
Forduláshoz ereszd ki a fékszárnyat (F), aztán húzd vissza ha gyorsulni akarsz. Célzáshoz is ki szoktam tenni néha, persze zuhanóvadász gépeknél nem. WASD-n legyen a másik kezed ha egérrel játszol, akkor csak oldalt nyúlsz a mutatóujjaddal és Flaps ki/be ott is van.
Szia, szerintem próbálgasd a lõszereket, aztán amelyik érzésre bejön azt használd. Olyan mint amikor sima 95-ös benzinre adalékot töltesz vagy eleve adalékosat tankolsz. Elvileg azok az összeállítások amikben sok az AP-API-APIT páncéltörõ hatásúak, a HE-HEI-HEIT robbanós. Jó ha mindbõl van, azzal nem tévedhetsz sokat.
Húzd mindegyik nemzetet, nem tudhatod melyik mikor fog tetszeni, hangulatfüggõ is hogy melyikkel repülsz. Ne fogd fel grindelésnek. Azért raktak bele eddig is 200 gépet hogy ne grindeljenek a népek. Ne a jet legyen a célod hanem a játékélmény, már bocs hogy így mondom, ez javaslat.
Falco, Ishak, Hayabusa, Kitty, ezek mind nagyon jó vadászgépek. Buffalo is remek. Zerok most kicsit agyon vannak butítva, nagyon kicsi az a sebességtartomány amiben élvezetes velük a játék, a Hien-ek megbocsátóbbak. Angol gépek is jók, Beaufighter nagyon tud darálni, bár kevésbé kezes mint régen volt.
Ne javíts gépeket, várd ki míg megszerelik, erre és újratöltésre szánj skillpontokat, fontos. Játssz másik gépekkel. Nekem nap végére már csurom piros minden nemzet gépe, több soron.
Húzd mindegyik nemzetet, nem tudhatod melyik mikor fog tetszeni, hangulatfüggõ is hogy melyikkel repülsz. Ne fogd fel grindelésnek. Azért raktak bele eddig is 200 gépet hogy ne grindeljenek a népek. Ne a jet legyen a célod hanem a játékélmény, már bocs hogy így mondom, ez javaslat.
Falco, Ishak, Hayabusa, Kitty, ezek mind nagyon jó vadászgépek. Buffalo is remek. Zerok most kicsit agyon vannak butítva, nagyon kicsi az a sebességtartomány amiben élvezetes velük a játék, a Hien-ek megbocsátóbbak. Angol gépek is jók, Beaufighter nagyon tud darálni, bár kevésbé kezes mint régen volt.
Ne javíts gépeket, várd ki míg megszerelik, erre és újratöltésre szánj skillpontokat, fontos. Játssz másik gépekkel. Nekem nap végére már csurom piros minden nemzet gépe, több soron.
Jóéjt kör 😄
Nem mondom, jól jött volna a prémium, de így is epic 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem mondom, jól jött volna a prémium, de így is epic 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem rég kezdtem kéne kis segítség srácok. Lõszer típusok mire jók? Most 30 lionért unlockoltam a szovjet tier0hoz és fel is raktam rá. Jól járok? Ma olvastam itt skillekrõl, azokkal idáig nem is találkoztam, de most majd jobban átnézem a garázst. Azokból mit érdemes?
Legfontosabb, pedig az lenne, hogy mit érdemes kihúzni? Orosz vonalon eljutottam tier3 vagy 4ig. LaGG3som volt, de visszatértem a picikhez, mert korábban itt olvastam azok OP-k. Volt is kör mikor 10et leszedtem 1 géppel 😊
A brittel tier2ig mentem, de idáig nagyon nem tetszenek.
Az amcsit tier0ban játszom, Kittyhawkig szeretnék menni.
A németet kezdtem el, de ezek a g50 valamik annyira nem jönnek be, a he112-n durva a 20mm de iszonyat hogy milyen lassan fordul.
Ami, meg nagyon tetszik az a Hayabusa. Na ez tényleg komoly kis gép. Zerok is hasonló jellegûek, mert akkor nekem a japán vonalon a helyem!
Tier10ig meg ahogy olvastam képtelenség eljutni, még prémmel is elég nehéz.
köszi a segítséget!
Legfontosabb, pedig az lenne, hogy mit érdemes kihúzni? Orosz vonalon eljutottam tier3 vagy 4ig. LaGG3som volt, de visszatértem a picikhez, mert korábban itt olvastam azok OP-k. Volt is kör mikor 10et leszedtem 1 géppel 😊
A brittel tier2ig mentem, de idáig nagyon nem tetszenek.
Az amcsit tier0ban játszom, Kittyhawkig szeretnék menni.
A németet kezdtem el, de ezek a g50 valamik annyira nem jönnek be, a he112-n durva a 20mm de iszonyat hogy milyen lassan fordul.
Ami, meg nagyon tetszik az a Hayabusa. Na ez tényleg komoly kis gép. Zerok is hasonló jellegûek, mert akkor nekem a japán vonalon a helyem!
Tier10ig meg ahogy olvastam képtelenség eljutni, még prémmel is elég nehéz.
köszi a segítséget!
Te is láttad, hogy 90%-ban fekete gépekkel vidáman repkednek árkádban, nem? 😊)
Szerintem meg kell várni míg megunják a népek az agyatlan ereszdelahajamat arkádban, aztán majd csak lesznek többen.
Amúgy agyrém az árkád néha, imént Spitfire Vb-vel veretem, kigyújtom kedvencemet, aranyos édesdrága Yak-9T-t, ég mint a Reichstag, oszt vígan repül tovább. Még olyan bõ két percig, végig lángoló motorral.
Aztán még abban sem gyönyörködhettem hogy megdöglik mert mielõtt lezuhant volna (ééérted, nem ám felrobban a motorja 5 másodpercen belül kigyújtástól, hanem beleesik óvatosan a vízbe) még belémroncsolt egy orosz teammate hátulról.
Talán hanyagolnom kellene az árkádot, picik a pályák és sok a kocsog.
Amúgy agyrém az árkád néha, imént Spitfire Vb-vel veretem, kigyújtom kedvencemet, aranyos édesdrága Yak-9T-t, ég mint a Reichstag, oszt vígan repül tovább. Még olyan bõ két percig, végig lángoló motorral.
Aztán még abban sem gyönyörködhettem hogy megdöglik mert mielõtt lezuhant volna (ééérted, nem ám felrobban a motorja 5 másodpercen belül kigyújtástól, hanem beleesik óvatosan a vízbe) még belémroncsolt egy orosz teammate hátulról.
Talán hanyagolnom kellene az árkádot, picik a pályák és sok a kocsog.
Ez hihetetlen, ma eddig 1 db meccset sem sikerült megnyerni. Dominationnál tök mindegy hányat foglalok, folyamatosan mehetek vissza a saját bázisra mert a sok birka odaenged mindenkit. Ground strikenál meg az ellen bombázóit támadom, és a játék többi részében meg a saját területeket próbálom védeni, de a vége az, hogy az ellenfél földi egységeinek 90%-a megmarad, mire kikapunk.
Most én is letettem mert elfogytak az oroszok is 😊
5-6os gépeimet bevágja fókák közé és ehhez most már nincs idegem 😄
5-6os gépeimet bevágja fókák közé és ehhez most már nincs idegem 😄
Nyilván abból dolgozik ami van, az éppen jelentkezõkbõl állít össze csapatokat. Kevesen HB-znak.
ó.. most próbáltam gunner nézetben élesen manõverezni miközben zúdítom az áldást hááát egész jól mûködött.. csak az a baj, hogy az autopilóta viszont az eredeti irányba akarja visszarángatni a gépet és 2 forduló után amikor elengedtem, hogy rakja egyenesbe olyan vízszintes dugóhúzóba tekerte a gépet mint az állat..😄
megoldás.. ki kell kapcsolni az autopilótát csak az a baj nem lehet külön gunner-t és bombázást kapcsolni csak együtt, pedig bombázásnál nagyon kényelmes dolog a pilóta 😊
megoldás.. ki kell kapcsolni az autopilótát csak az a baj nem lehet külön gunner-t és bombázást kapcsolni csak együtt, pedig bombázásnál nagyon kényelmes dolog a pilóta 😊
Ruhr: 57k xp, 17k lion. Egyik vastag másik sovány 😊
Hát most volt egy 360 lionos köröm is..😄D
Érdekes amikor direkt arra megyek amerre a többiek és egyszer csak azt veszem észre, hogy 2 kék pötty elõttem kóvályog és 5 piros mögöttem tapadva..xD
Érdekes amikor direkt arra megyek amerre a többiek és egyszer csak azt veszem észre, hogy 2 kék pötty elõttem kóvályog és 5 piros mögöttem tapadva..xD
Szép meccs, irigykedem. XD
Na ja, elég jelentõsen befolyásolja a repképességet a légyszar is újabban 😊
De ha megpuhítanak akkor te sem tudsz már annyival 😄
Engem is kergetett már B25 a 410-esemben, de õ húzta a rövidebbet, mert nem tudott 450-nel menni 😊
Nem csak orosz most sajna. Én is átnyomtam EUra mondom ott jó volt tegnap. Szinte azonnal piros és 26-30% pocket loss. Vmit elkúrtak...
Arcade. Van térkép ráadás honnan máshonnan lõne az ellen mint hátulról 😊
orosz szerveren nálam is elkezdte csinálni ezt a bad connection/packet loss szarságot..
2. kör, hozza ez vissza a pénzt ha olyan kedve van 😊
ami érdekes, hogy az orrlövészem kilõtte egy 109es pilótáját oO úgy hogy kergettem és õ lövöldözött ugye magától 😄
2. kör, hozza ez vissza a pénzt ha olyan kedve van 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ami érdekes, hogy az orrlövészem kilõtte egy 109es pilótáját oO úgy hogy kergettem és õ lövöldözött ugye magától 😄
A Hivatalos fórum FM része hova lett?
A Do217J-m kb 150-el tud kevesebbet mint amit írtak róla (520 helyett szerény 370 vízszintben), és jobb motor sincsen hozzá. Elképesztõ.
A Do217J-m kb 150-el tud kevesebbet mint amit írtak róla (520 helyett szerény 370 vízszintben), és jobb motor sincsen hozzá. Elképesztõ.
La-5öseimen stealthet használok. Mert a célpont is látja merre megy. Plusz a fearfactor is eléggé ott van mikor nem látod hogy mi honnan hanem csak elkezd kopogni meg sérülni a gép. Gépágyúba stealth, géppuskába HET, vagy HEIT, annyi tracer elég. Nagyágyús német gépek gépágyújába páncélrombolót teszek. Mondjuk olyan packet lossaim vannak újabban hogy rá kell lõnöm egy tárat hogy leessen a bármi. 😞
24k lion és exp nem olyan rossz 😊
Még 8 ilyen kör és vissza is hozta az árát 😄
Egy 410es genyó volt az ellennél.. szerintem õ is meglepõdött hogy rázuhantam 1500métert a seggébe 😄
Kapott áldást utána rendesen, nem is tudott lefordulgatni aztán végül leesett. Utána meg egy 109est kínálgattam de befejezni nem tudtam mert elfogyott a lõszer pedig már õ sem tudott lelécelni önerõbõl 😊 szerencsére odaért egy társ és leszedte úgyhogy nem tudott leszállni 😊
Még 8 ilyen kör és vissza is hozta az árát 😄
Egy 410es genyó volt az ellennél.. szerintem õ is meglepõdött hogy rázuhantam 1500métert a seggébe 😄
Kapott áldást utána rendesen, nem is tudott lefordulgatni aztán végül leesett. Utána meg egy 109est kínálgattam de befejezni nem tudtam mert elfogyott a lõszer pedig már õ sem tudott lelécelni önerõbõl 😊 szerencsére odaért egy társ és leszedte úgyhogy nem tudott leszállni 😊
Hm.... orosz 20mm-s érdekes. A lõszerhevederek.
Az omni ami csak 12k: HEIT-HE-HE-APIT.
A ground target ellen való ami 24k: HEI-HE-HE-APIT.
Szóval fizess dupla annyit lóvét, hogy kapj egy rosszabb hevedert. Rosszab mert hiányzik egy tracer. több tracer nagyobb pontosság sztem mivel pontosabban látod hova megy.
Az omni ami csak 12k: HEIT-HE-HE-APIT.
A ground target ellen való ami 24k: HEI-HE-HE-APIT.
Szóval fizess dupla annyit lóvét, hogy kapj egy rosszabb hevedert. Rosszab mert hiányzik egy tracer. több tracer nagyobb pontosság sztem mivel pontosabban látod hova megy.
Hm... tier 9es csata. 8 földi kill meg 5 lelõtt gép ebbõl 1 a peskával 20k plusz. Nem kcisit meglepõdtem. ALL HAIL TO YAK-3! 😊
Ismerõs helyzet már..tapasztaltam a nagyobb tesójával 😄 de ez mégiscsak olcsóbb 😄
én is vettem 2 gépet 100k-ért de 4k átlaggal elleszek 1 darabig mire visszajön
Csak nehogy minuszba menj, mert nagyon szeretik 😊
Kb ha az elsõt meglátják már látom ahogy 5-en zúznak lefele rá 😊
Kb ha az elsõt meglátják már látom ahogy 5-en zúznak lefele rá 😊
Beruháztam végül a b-25re legyen egy ilyen is már akkor 😊
Szép darab gépmadár.. most addig nem teszem le míg vissza nem hozza az árát 😄
Szép darab gépmadár.. most addig nem teszem le míg vissza nem hozza az árát 😄
ez a nap elég sovány legnagyobb pénzem nem érte el a kerek6k-ót
Fain ez az MM, tier 4-es csatában ott figyelt egy 262-es.. HB 😊
Jó neked. Ma mikor pont betettem egy me 410 megtalált és pukk pukk már mentem is a föld felé....
Ez most komoly?
Engem pikk pakk leszednek sajna.
Mit kéne tennem? (Yer2)
Engem pikk pakk leszednek sajna.
Mit kéne tennem? (Yer2)
A 30+20mm-es kombináció annyi lõszerrel nem kérdez, esélyük sem volt leszedni, mert pár mp alatt tüntette el az összeset 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Átlagban ugyanannyit keresel mindkettõben, csak a Historicalban háromszor annyi ideig tart a kör.
ezt nehéz lenne leszedni😄
Nekem sikerült ma lebombáznom egy javításra váró repülõt, erre kiírta hogy földi célpont megsemmisítve, 600xp.
Ennél már csak az volt a durvább mikor Two Townsban saját térfelen kilõttek a Corsairembõl, zuhanok lefele, felrobban talajon, kiírja hogy -2000 pénz friendly ground unit leöléséért. Pont ráestem egy heavy tankra. Öröm.
Ennél már csak az volt a durvább mikor Two Townsban saját térfelen kilõttek a Corsairembõl, zuhanok lefele, felrobban talajon, kiírja hogy -2000 pénz friendly ground unit leöléséért. Pont ráestem egy heavy tankra. Öröm.
Volt némi szerencséje is 410 esnek gyanítom. Tegnap egy b-25 lõtt le 3 gépet egymás után akik rámentek. Csak írta ki sorba 109, 190, 109,. Én álltalában a kevésbé szerencsés csapatba esek bele..
Jaja, persze, csak érdekesség. Amíg nekem ezt nem mondták, addig bele sem gondoltam, meg nem tudtam.
"De ez az expert képzés ugyan annyiért mint maga a gép hát NEVETSÉGES!"
Miért? Arcade-ban iszonyatos elõny, hogy duplázódik a tûzerõd, mert a reloading time-ot drasztikusan lehet csökkenteni, amikor 50 felett van.
Miért? Arcade-ban iszonyatos elõny, hogy duplázódik a tûzerõd, mert a reloading time-ot drasztikusan lehet csökkenteni, amikor 50 felett van.
Jah, kb 1-et siklik...és nem véletlenül...a rossz siklószáma miatt tud lelassulni, direkt így lett tervezve
De nem vitorlázógép, az biztos 😊
De nem vitorlázógép, az biztos 😊