War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Plusz a mk X-en nem is .50 cal volt hanem 7.92mm-es, ha ezt helyreteszik lesz ám sírás 😄
Bár árkádban 900 lionos javításért megéri használni.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Na majd ha rászánom magam hogy megvegyem a 217E2-t.. de még halál drága.
Discovery-n szoktunk sírni a haverokkal mikor a légiharcokat mesélik a veterán papák. Eléggé látszik rajtuk, hogy sokat szépültek az emlékek azóta 😊
A 75k nekem úgy jött össze, hogy utána még leszálltam aztán megszórtam a másik 2 konvojt is. Ritkán, de összejön 😊 Hero bomber, stb stb. Egy tank 1070 xp meg 900 lion, szal lehet csipegetni 😊
Tudja valaki hogy magyarul megjelent-e a könyv?
Tier5 os Ju 88 A-4 el mondom hátha lesz még 1 jó köröm.
Mik bukkannak fel az oldalunkon? És nyilván a túloldal se lehetett gyengébb...
Fw190 ebbõl kettõ is és a hab a tortán a M2 262 A1 de legalább láthattam akció közbe miután meghaltam. Hát velük se könnyû harcolni. ha nem sikerül lelõni az ellent macerás újra mögé kerülni a nagy sebesség miatt de azért jó kis gépnek tûnik.
Ugyanis a vadászok elõbbrõl indulnak, mint a bombázók, még akkor is ha van rajtuk bomba is 😄
Nyertünk viszont csak 17k liont és 28k Xp t adott igaz prém nélkül.
Meccs közben elszaáll a szerver és kilép a játékból.
Én mindig az A-ra megyek amúgy, és a hosszú sorra (ami merõleges az érkezésre) elõször, ott össze szokott jönni a 12-es killstreak, aztán kanyarból a többit szép sorban.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
T7 en próbálj 2 peska 2IL és 1 Yak7B ha csak 5 slotod van.
T11en viszont 1Yer 2Peska és 2 Yak a 3as és a 9T.
Vagy az 500-asok ha középre dobom kiszedik a 4-es csapat földi célpontot(artyk, középen pilbox)?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Úristen mekkora szar! Rettentõen néz ki, és rommá akad: 23 fps ftw (WT-ben ez nálam 60-73)...
Az irányításról nem is beszélek; nem tudom, annak idején, mikor elõször próbáltam, hogy nem hullott ki a hajam rögtön.<#wow3>#wow3>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nagyon meleg helyzet volt. 29nél voltam utolsó AAA harckocsi a pályán rárepültem Yak 7B vel a rakéta kifogyott hátulról meglõttek és a tank mellé zuhantam. már számolt viszsa az a 15mp es szállj ki a gépbõl dolog amikor berobbant a repülõm és a detonáció kinyírta a harckocsit is 😄
Gyõztes meccs T7en bomber, final blow, 10x es multi és így adott 26500at prém nélkül. Nem túl sok de a jelenlegi helyzetben már ennek is örülnöm kell.
Ekkor felugrik egy chat ablak, abban kell elfogadni a meghívást, rá kell klikkelni a zöld feliratra és ennyi.
Az elöbb 11es Tier-ben és 7es Tierben.
Az a vicc a T11es 10bõl 7szer veszteséges a szerelési költségek miatt, hiszen nem ad semmivel se jobban, mint T7ben.
Elég fura. hazudnak rendesen a fejlesztõk.