War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kocsilajos
az 5. szintû bjúval én nagyon is elvagyok felveszi a versenyt az amcsi kingkobrákkal is 1mp kisebb a fordulása az amcsinak, attól h bálna lett lehet még használni csak te nem tudod h hogy kell max... jó persze rakéta mit nem visz szét ember gondolkozz már azért rakéta... milyen Mk X-en???

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

A Bú fájtert az oroszokkal akkor könnyû csak lelõni ha jó közel tudsz kerûlni hozzá és egy adag RS 82 vagy 132 es rakétát rányomsz. Na attól pillanatok alatt szétesik. Sõt az a vicc hogy 3-4 rakéta kivisz egy destroyert is. Elgondolkoztam azon, hogy jobban járok a peskánál a 2db 500as bomba helyett a 10 RS rakétával megyek be és BnZ be rárontok a destroyer irányítóközpontjára rányomok 3 rakétát és fel. Könnyebb becélozni és sebességet se vesztek annyit mint a bombával hiszen vízszintezést ki lehet hagyni érdekes kísérlet lesz 😄
A patch óta a Beau egy rohadt nagy bálna lett. Nem fordul, nem gyorsul, nem süllyed..

Plusz a mk X-en nem is .50 cal volt hanem 7.92mm-es, ha ezt helyreteszik lesz ám sírás 😄

Bár árkádban 900 lionos javításért megéri használni.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

kocsilajos
mióta bejött az 1.29 patch azóta sokkal nehezebb lelõni vkit vagy nem tudom h igazam van-e, na de én azóta szeretek rámenni a Beaufighteremmel azokra a bombázókra akik leereszkednek... és ha idõben rájuk kanyarodok még utols is érem õket vagy félig szembõl a legkönnyebb crit hitet adni neki és 23 mp-s fordulásával meg a bazi nagy tûzerejével (4db 20mm + 6 db .50-el) pillanatok alatt szétszedek egy bombázót és nem is tud sok kárt tenni bennem, amikor még az amcsi airacobrákkal mentem nem értettem h mért nem tudom lelõni a bjút a 37-semmel de már rájöttem...

Ja, mostanában az A pont körül hemzsegõ A20-asokkal van tele a makkos. Azok jelentik rám a legnagyobb veszélyt, és még vissza se tudok lõni, pedig szívesen elfordulgatnék ellenük. Mondjuk megértem, hogy a 3k-s reward vonzó célponttá tesz 😄

Na majd ha rászánom magam hogy megvegyem a 217E2-t.. de még halál drága.

Van sok ilyen megható amerikai sztori, láttam már P47-est kiskaliberrel szegelõ fókát is, ami aztán elkísérte hollandiáig a hõs túlélõt. Asszem il2-bõl vették hozzá a grafikai hátteret.

Discovery-n szoktunk sírni a haverokkal mikor a légiharcokat mesélik a veterán papák. Eléggé látszik rajtuk, hogy sokat szépültek az emlékek azóta 😊

A streak után még lehet pattogtatni az 50-eseket a megmaradt tankokra 😊

A 75k nekem úgy jött össze, hogy utána még leszálltam aztán megszórtam a másik 2 konvojt is. Ritkán, de összejön 😊 Hero bomber, stb stb. Egy tank 1070 xp meg 900 lion, szal lehet csipegetni 😊

Megható történet, Bf 109 ászpilóta hazasegíti a rommá lõtt B-17-et. http://www.youtube.com/watch?v=_8EkmyoG83Q
Tudja valaki hogy magyarul megjelent-e a könyv?
Olyat én is hányszor láttam, hogy elsõnek érek be a csatába alapból zuhanó repülök - YER-rel jártam csak így -, hogy minnél nagyobb legyen a speed és gyorsan én érjek a célhoz elsõnek erre egy másik YERes gyerek aki utánam jött be a csatába easy beelõz és nem hagy semmit. Vagy akár 2-3 ember is....
Nem, nem, az is Yer-2 volt!! Sokszor elõfordul, beérek nézem h ki mivel van...oh én vagyok az elsõ...megyek kicsit és egy másik bombázó elõttem van km-ekkel!! Az a bombeber spawn place nem egy pont sajnos hanem egy több km-es szakasz!
Hát vicces Hb volt az elõbb.
Tier5 os Ju 88 A-4 el mondom hátha lesz még 1 jó köröm.
Mik bukkannak fel az oldalunkon? És nyilván a túloldal se lehetett gyengébb...
Fw190 ebbõl kettõ is és a hab a tortán a M2 262 A1 de legalább láthattam akció közbe miután meghaltam. Hát velük se könnyû harcolni. ha nem sikerül lelõni az ellent macerás újra mögé kerülni a nagy sebesség miatt de azért jó kis gépnek tûnik.
Nyilván a másik nem Yer2 vel ment.

Ugyanis a vadászok elõbbrõl indulnak, mint a bombázók, még akkor is ha van rajtuk bomba is 😄
Egyébként ami nagyon zavar az új patchben, az az, hogy arcade-ban nem együtt indulunk kezdéskor...és sajnos nekem gyorsan tölt, azért sajnos mert köcsög a rendszer. Berak a Yer-2vel már megyek vagy 10 mp-e, 600-al, erre megjelenik elõttem 3.00 km-el egy másik akinek most töltött be a játék...na ez a olyan mapon ahol fontos lenne odaérni elsõnek, nagyon tud zavarni 😞
Oh, már azt hittem nálam a baj...3x szoptam be most a 7000 lionos yer-2-el...basszák meg...egyébként az a durva h a squad társam 5 perccel tovább játszott miután engem kivágott...sztem direkt csinálják. Épp nincs lionom, jókor baszakodnak :S
Nem is tudom hogyan de sikerült HB ban az általad leírtak alapján egy 16x os winning streak et produkálni a JU 88 A-4 el. Köszi.
Nyertünk viszont csak 17k liont és 28k Xp t adott igaz prém nélkül.
És még nemhoyg az addigi pontokat megadná még a javítási költséget is legombolja az emberrõl a le se zuhant gépre. Undorító.
Elmennek a jó francba.
Meccs közben elszaáll a szerver és kilép a játékból.
Jah, most mentem a 410R6-al (hiányzott a 30-as duruzsolása), 3 kill 33k lion, meg 20K xp. Csak nincs mindig 3 kill 😊

Én mindig az A-ra megyek amúgy, és a hosszú sorra (ami merõleges az érkezésre) elõször, ott össze szokott jönni a 12-es killstreak, aztán kanyarból a többit szép sorban.

Az nem semmi, bár kipróbáltam és nem egyszerû, mert éppen egy 90 fokos kanyar szedte szét a konvojt, fordulni meg nem egyszerû bombázóval. Egy idõ után gondolom megtanulod, éppen hol lesznek 😊 Igaz, liont én is kaptam hasonlóan 1 kill-el és 2 assist-el, xp-ben azért verhetetlen a bombázás.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Jah, 4x250+32x50-el megyek. A nyeremény kb 25-75k xp (eddig 75 a csúcs), meg olyan 15-25k lion. Prém nélkül.

Mennyit keresel egy ilyen JU-88-as bombázó körrel HB-ban? 50kg-os bombákat is dobálsz a tankokra? 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ritkán de elõfordulhat sajnos.
bardocz
T0-T1 gépekkel másokat is megtisztel az mm, és berakja T5 közé?
8-9es szinten nem feltétlen érdemes bombáznod.
T7 en próbálj 2 peska 2IL és 1 Yak7B ha csak 5 slotod van.
T11en viszont 1Yer 2Peska és 2 Yak a 3as és a 9T.
Hát... 3 Peskát kell vinni 😄
1.29 peccs óta nemigen bombázok... a peshka két 500 kilósával a peccs elõtt kidobtál 8, jó esetben akár 12-15 célpontot is, sok xp-ért és pénzért. Peccs óta kidobsz hármat, jó esetben négyet, és gombokat adnak érte.

Oroszokkal ti hogy bombáztok? 8-9-es szintre ha berakok 2 pe2-õt az elég kevésnek tûnik, 4 db 250-es bomba vagy 2 db 500-as... Így h lesz 30 kidobott cél?😄
Vagy az 500-asok ha középre dobom kiszedik a 4-es csapat földi célpontot(artyk, középen pilbox)?
Srácok határozottan állíthatom, hogy T9 fölött nem feltétlen éri meg játszani bármit is mondjanak mások. T3-T5-T7 magasságában az alacsony javítási költségek mellett közel hasonló pénzt lehet normális eredménnyel generálni, mint feljebb de ugye ott már a javítási költség is komolyabb a drágább gépeknél. Eléggé vicc kategória a javadalmazás.
az IL-2 es az mindig is ilyen volt? Mert most vettem meg nemrég és eszméletlen brutális egy dög ez.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

kocsilajos
itt látom sok a hsz él a fórum tudnátok ajánlani vmi klánt vagy vmi baráti közösséget ahova csatlakozhatnék?

Ez oylan mint a tankos testvére. Amíg nem láttam a WT-t csak kicsit utáltam. Amint megláttam és láttam mire is képes már nagyon 😊
nekem wt-ben van 30 akkor ott lenne 5-10?

f24sg
Újra kipróbáltam kicsit a wowp-t, hogy van-e fejlõdés, ésssh....
Úristen mekkora szar! Rettentõen néz ki, és rommá akad: 23 fps ftw (WT-ben ez nálam 60-73)...
Az irányításról nem is beszélek; nem tudom, annak idején, mikor elõször próbáltam, hogy nem hullott ki a hajam rögtön.<#wow3>
Tegnap nagyon alulteljesítõ volt HB-n az US. Ráadásul lvl 7-tõl felfelé a németekkel háromszor annyi játékos játszott a matchmaker keresõje szerint. Egyik meccsen 3 ai ment US oldalon.
Coral Springs
Akik szeretnek HB -zni segíthetnének most hétvégén, ha még lehet majd az amerikaiakkal menni. Van egy medál amit 30 gyõztes csata után lehet megkapni az amerikaiaknál. Ezt a Ruhr vidéken kell megejteni, tehát a jelenlegi HB pont jó. A probléma az hogy tegnap elbasztam kb vagy egy órát három csatára, azt mindhárom vesztes lett. Ez van ha balfaszokkal kerül össze az ember, úgy tûnik ez nem csak az arcade -ra érvényes.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem így csináltátok. Próbáljátok újra, Glo jól leírta, hogyan kell.

*strike

Napalm stike 😄

N asikerült megint a Hero Bomber kitüntetés.
Nagyon meleg helyzet volt. 29nél voltam utolsó AAA harckocsi a pályán rárepültem Yak 7B vel a rakéta kifogyott hátulról meglõttek és a tank mellé zuhantam. már számolt viszsa az a 15mp es szállj ki a gépbõl dolog amikor berobbant a repülõm és a detonáció kinyírta a harckocsit is 😄
Gyõztes meccs T7en bomber, final blow, 10x es multi és így adott 26500at prém nélkül. Nem túl sok de a jelenlegi helyzetben már ennek is örülnöm kell.
Mindenki nyomott Ready-t?

Hát így csináltuk........nem kell hozzá prémium felhasználó?Mert hiába nyomtunk rá nem dobott be egy csatába minket.
Akkor volna korrekt ha ennyit kapnál a kilövéséért is. Illetve mégsem, mert úgy betennének egy Fw-t hogy elérjék a tiert, aztán LaGG3-akkal meg 9T-kkel farmolnák a fókákat.
Ha belépsz a játékba a MEnü gombtól balra van egy bomb amin fejek vannak. Arra rányomsz, felveszed barátnak a haverokat, rányomsz és van egy gomb (repcsik meg + jelekkel) h Invite Squad.

Ekkor felugrik egy chat ablak, abban kell elfogadni a meghívást, rá kell klikkelni a zöld feliratra és ennyi.

Ez világosan látszik a számadatokból is: a 9-es szintû BF109 G-2-nek 110% a rewardja arcade-ban és 1440-ért javítják. A 11-es szintû FW190 A-5-nek 100% a rewardja és 3830 a javítása. Tehát a G2 egy hajszállal jobban is keres és olcsóbb is a javítása. De nem minden 7-8-9-es gépnek ilyen magas a bónusza, a legtöbb 70-80% körül van.

Hogyan lehet squadot csinálni, vagy elfogadni?Mert nekem/künk sehogy nem sikerül partyt csinálnunk.
Kétszer sikerült 20ig eljutni.
Az elöbb 11es Tier-ben és 7es Tierben.
Az a vicc a T11es 10bõl 7szer veszteséges a szerelési költségek miatt, hiszen nem ad semmivel se jobban, mint T7ben.
Elég fura. hazudnak rendesen a fejlesztõk.
Azaz, bocsi.

Szerintem a Hero Bomberre gondol ami 30 földi cél után jár 😄
Az a medál miért jár? Nekem nem rémlik a neve😊
Nekem a patch óta csak két master bomber medálom volt, elõtte minden harmadik meccsen volt egy. 😊