War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos, de én azért kíváncsi lennék rá úgy napi szinten, hogy mennyit toltam ki összesen 😊

Van amúgy egy Last month pipa, de ha azt kiveszem akkor se mutat mindent.. Pl a régi csatáimat (még tavaly augusztusról) egyáltalán nem..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Sajnos külön nem adott rá semmilyen achit.
Pedig egy Szovjetúnió Hõse érem egy Bíborszív és egy Vaskereszt kijárna ha már fõleg ezzel a 3 nemzettel aprítottam az ellent 😄
Azért ez is vicces , milyen hiányosak az achik.
Nem szar.
Én rájöttem a rendszerre.
Csak havi bontásban nézi azt hiszem.
Majd Ápr 1én bnne lesz a letjes hónapnyi. remélem 😄
Van erre valami achievement gondolom. A játék statja iszonyat szar, egy hete tolom a Ju88-al, aztán benne sincs a statomban még a gép se 😊

Na végre.

Elérkezett a nagy pillanat a játékban amit már annyira vártam.
Sikerült lelõni az 1000. repülõt is. A földi célpontok is rendesek voltak a jubileumhoz hiszen ezzel egyidõben a 6700. földi célt is megsemmisítettem. Stílusosan az 1000. gépet Lagg 3 assal lõttem le aki szintén egy Lagg 3as volt 😄
Az elsõ két hétben olyan borzalmasan ment a géplelövés, hogy nem is álmodhattam arról, hogy a közeljövõben ez bekövetkezzen.
Érdemes volt kûzdeni piszok jó érzés. 😄
Miután párszor berepül eléd egy tier11-es Szovjetunió Hõse egybõl átgondolod ezt, borítékolható.
kocsilajos
a friendly fire dolog nagyon jó ahogy van

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Ennek mondjuk hátulütõje is van, mert pl ha rátapadsz valakire, a másik meg elkezdi mögüled hentelni, akkor Téged büntetnének meg, ami sokkal egészségtelenebb lenne.

Amúgy meg gebedjen meg aki beül elém miközben szegelem a másikat.

Annyira tud bosszantani ez a friendly fire dolog hogy jó lenne ha változtatnának rajta valamit.
Mért én tehetek arról, hogy lövöm az ellenfelet erre egy hülye gyökér berepül a lövedékeim elé és leesik. Ha már ekkora marha akkor tõle vonják le a pénzt. Ez nagyon rosszul van megcsinálva.
http://www.camelfag.com/flightschool/training-videos/basic-flight-manoeuvres.html

Tessék itt össze vannak szedve egy oldalon 😊
A lényeg, hogy meglett 😄
Én kisbetûs magyar vagyok, nagybetûs Magyarokat nem komálom, de persze fogjunk össze, legalábbis mi kisbetûs magyarok 😊
Torzonborz
igen azt hiszem ez volt csak külön oldalon , leírással meg néha ábrázolva a manõver.

köszi 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Akkor lehet, hogy a rise of flight-os videókra gondolsz. A wt-sek is ezeket linkelgették fb-on ha jól emlékszem.

http://www.youtube.com/user/Requiem10NS

az Air Combat Maneuvering és Air Combat Tactics playlistben találod meg a videókat ha ezekre gondoltál 😊
Torzonborz
nem magyar oldal volt , egy külföldi arc angolul magyarázott benne. bocs de annyira szar az sg-s keresõ hogy tényleg nem találom pedig volt már itt a topikban.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

De már oda is méltóztattak beírni. Jó enm kapkodták el 😄
2. vh-s repülõs dolgokat a pumaszálláson találsz.

www.pumaszallas.hu

a http://www.pumaszallas.hu -ra gondolsz nem?
Ott aztán belemélyedhetsz mindenbe annyi info van 😊
Ez az 1.33-as patch infó meg honnan jött? Hivatalos forrásból nem, ahogy nézem õket.

Torzonborz
itt nem találom meg nem a WT fórumon volt hanem vmi másik ( talán 1.vh-s ) repülõs játékkal foglalkozó oldalon.

Na ja, a képességek meg az évek száma nem feltétlen vannak összhangban.

Erre meséltem mikor barátnõm feljött WT-re simán eredményesebben vadászgatott mint én, pedig elõtte max az élménybeszámolóimból hallott a repülésrõl 😊

tessék új sorozat indul natgeo-n hátha érdekel titeket is
Az égi háború hõsei
kocsilajos
nem kellene veszekednünk inkább összefogni mint Magyarok, ezért tar az ország ahol...

Hja.. behavior fixed.

Már a kezüket a szájuk elé teszik mikor ásítanak 😊

Remélem erre gondoltál😊taktikákde itt van a magyar forum is ebben minden benne vanmagyar WT

Na ha megbeszéltétek a plasztikázást akkor essen néhány szó légyszíves a .33as patchrõl.

Van valami bõvebb infó róla?
Mit ért azalatt, hogy változott a Damage modell.
Meg a lövészek?

Nem fogok 1 lövéstõl lepotyogni? Vagy a maxra kihúzott gunnerek végre már el si találják azt a nyomorultat aki 30mp en keresztül lõ rám míg én bombázok? Vagy még inkább legyengítették?
No de miért akarod átnyomni a fejed egy tükörkereten? <#idiota>

Rá gondoltam én is.😛
Nem hát! 😊

Szerintem meg nem😊
A hatalmas arcot egyébként úgy az egész játékos állományra értem (külföldiestõl mindenestõl), mindegy ezen nem veszünk össze.
Coral Springs
Dehogy nem repültem még Jet -el ! (hogy jön ide ?) Végigtoltam az Ace Combat -ot 1 -tõl 7 -ig, na erre varrjál gombot ! Amíg varrsz majd mesélek. Ám alaposan beleestél a nem neked szánt gödörbe, én konkrétan a "Para1" nevezetû kolléga megnyilvánulásait firtattam. Az arcomról pedig annyit, lehet hogy nagy, de még belefér a tükörkeretbe. Any problem ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pff és mit csinál a suttyó ruszki.. ott vagyunk bent 3 bombázóval van egy csomó tank még a pályán
az ellennél 2 ai repülõ ahogy a képen is látszik..
erre megy a fos p-39el és leszedi a 2 ai-t hogy rohadjon meg ott ahol van az ilyen 😊
és ugye nem mellékesen azzal a hulladékkal õ is ki tudja szedni a medium tankokat ha tud célozni
na nem mérgelem tovább magam ez az egy próba kör most elég is volt 😊
Háááát 😊
Lehet csak jó napja volt de 500 méternél az orrlövészem olyan szépen szórta az áldást mintha én lõttem volna vele 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De, éppen rá gondolt.

"ebben a játékban vannak arcok akiknek hatalmas az arca a semmire"

Jó lehet neked, hogy minden itt forumozó profilját követed napi szinten, hogy így fejbõl tudod, kinek van okkal nagy arca és kinek nem. <#wink>

Halkan jegyzem meg a srác szerintem nem rád gondolt + ebben a játékban vannak arcok akiknek hatalmas az arca a semmire.
Hûha talán már nem csak rágóznak a lövészek hanem újra lõnek is néha? 😊
Na kipróbálom 😊
Torzonborz
Srácok valaki régebben linkelt egy oldalt ami tele volt videó tutorialokkal manõverezéssel kapcsolatban. Tudná az illetõ megint linkelni mert nagyon nem találom. 😞
Tegnap mentem pár HB-t és nagyon kéne mert alig tudtam meglógni üldözõk elõl.
Köszi.

ps : esetleg a bannerbe is mehetne majd.

"Azért mert van itt egynéhány emberke akinek az egója már a csillagos eget súrolja, mert elvileg jól tolja egy virtuális repülõs öklözésben. Ám amúgy meg pont közülük rinyált valamelyik pár hete, mert az új MM nem engedte be õt Jet -el alacsony tier -be. lol"

Én irogattam le a jetes tapasztalataimat pár hete, amikor meglett az angolokkal az elsõ 2 meteor, azóta meglett a 3. De nem azért rinyáltam, mert alacsonyakhoz nem enged be, hanem mert 30 perc volt mire beengedett, és akkor is mig15-ösök közé.
És arról írtam, hogy ha a jeteket csak jetekkel hozza össze az MM, akkor iszonyatos minusz fentartani õket, azóta készült is táblázat errõl, a meteor f4-nek pl -33000 egy átlag kör.

A stílusodból, meg az arcodból meg vegyél vissza, és kérlek meséld már el a te jetes tapasztalataid, hogy melyikkel milyen statod van a játékból, hiszen ha én "rinyálok", akkor biztos te ügyesebb vagy...
Jaaaa, hogy az életben nem repültél még jettel és fogalmad sincs róluk, csak osztod az észt? ÉÉééértem....

Update 27.03.2013 (1.29.33.0)
More informative ammo belts description
Shutdowns on Intel graphic cards are fixed
Shutdowns on the ATI 1950/1650 are fixed
Bug fix: engine sound dissapears when playing some maps
Damage Model (DM) is fixed and now works as supposed in v.1.29
Turret gunners behavior is changed

Coral Springs
Ahogy én látom folyamatos állítgatás megy a játékban, a jól bejáratott lõszereim már nem igazán sebeznek úgy mint elsõre. Szarabbul, tehát megint nekiállhatok majd tesztelni. Viszont most már elérhetõ a lõszerfajták részletes leírása.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ugyan már 😄

Bementem funolni T1es japán Ki 10esekkel milyen jó lesz erre t6os Aircobrákkal meg Yak 7esekkel tett össze. 5ös szinten 9esre simán rádob néha sõt...
Coral Springs
Azért mert van itt egynéhány emberke akinek az egója már a csillagos eget súrolja, mert elvileg jól tolja egy virtuális repülõs öklözésben. Ám amúgy meg pont közülük rinyált valamelyik pár hete, mert az új MM nem engedte be õt Jet -el alacsony tier -be. lol

Azért mert v.ki nem irogat fòrumba nem jelenti hogy új.Miért kell kioktatò stílusban irogatni? Mentek le WOT os szintre. Attòl hogy itt kezdö még lehet nagyon jò játékos.Nem attol profi valaki hogy bevásárolja magát 20as szintig.( ez most lehet kicsit kioktatò volt ... :-) bocsi
Jó is az, nekem kell nagyon spórolni a lõszerrel és ha valakit eltalálsz, az már nem nagyon fog hazarepülni 😊 Egyedüli hátránya, hogy ha lefordul rólad a vadászgép, akkor menekülni kell, amihez persze ideális a sebessége, esetleg a tailgunnerrel lehet valahogy védekezni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Meglátásom szerint tier5-ös Beau nehézkesen veszi fel a versenyt a tier9-es Kingcobrával, lévén hogy árkádban nem rak be mellé az MM, HB-ban pedig nincs GB vs. US. Nyilván elírtad, de mindegy is.
Ilyen tierekben jászom, Yoss lvl-18-as:
US 7
GB 8
JP 9
GE 11
SU 11
kocsilajos
elõbb nézz körba a saját házad táján....

kocsilajos
azért mert nem sokat írtam még ide vagy az sg azt írja h újonc vagyok azt nem azt jelenti h a játékban is újonc vagyok... Ti mekkora szinten toljátok és melyik nemzetekkel?

pl most csináltam 6-0-t az 5 bjú-val

Szerintem egy újonc kábé két nap alatt jut el a hatos Beuig, de oké. Annyira azért nem tapasztalt hogy ne a kiírt adatokra hivatkozzon. Na mindegy.

Nem kell lenézni, ha megvanneki a 6-os Beau akkor már letolt pár kört. Az meg, hogy õ mit tapasztalt az õ dolga. Látod, nem rinyál, hogy a Zéró lefordul róla 😊

Azaz. Újoncként meséld el nekünk, hogyan kell a beufightert meg a többi nehézvadászt repülni. Nagyon új vagy még itt, vagy annyira már nem, hogy elmondták már neked, a kiírt adatok nem tükrözik a valóságot jelenleg a játékban? Nem is fogják kiigazítani õket, csak a béta végén.

kocsilajos
a 6. bjú lassabban fordul de kárpótol a nagyobb tûzerõ és nem fogok neki menni zeroknak meg bfnek nyugi...annyi eszem van