War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van amúgy egy Last month pipa, de ha azt kiveszem akkor se mutat mindent.. Pl a régi csatáimat (még tavaly augusztusról) egyáltalán nem..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Pedig egy Szovjetúnió Hõse érem egy Bíborszív és egy Vaskereszt kijárna ha már fõleg ezzel a 3 nemzettel aprítottam az ellent 😄
Azért ez is vicces , milyen hiányosak az achik.
Én rájöttem a rendszerre.
Csak havi bontásban nézi azt hiszem.
Majd Ápr 1én bnne lesz a letjes hónapnyi. remélem 😄
Elérkezett a nagy pillanat a játékban amit már annyira vártam.
Sikerült lelõni az 1000. repülõt is. A földi célpontok is rendesek voltak a jubileumhoz hiszen ezzel egyidõben a 6700. földi célt is megsemmisítettem. Stílusosan az 1000. gépet Lagg 3 assal lõttem le aki szintén egy Lagg 3as volt 😄
Az elsõ két hétben olyan borzalmasan ment a géplelövés, hogy nem is álmodhattam arról, hogy a közeljövõben ez bekövetkezzen.
Érdemes volt kûzdeni piszok jó érzés. 😄
Amúgy meg gebedjen meg aki beül elém miközben szegelem a másikat.
Mért én tehetek arról, hogy lövöm az ellenfelet erre egy hülye gyökér berepül a lövedékeim elé és leesik. Ha már ekkora marha akkor tõle vonják le a pénzt. Ez nagyon rosszul van megcsinálva.
Tessék itt össze vannak szedve egy oldalon 😊
A lényeg, hogy meglett 😄
köszi 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
http://www.youtube.com/user/Requiem10NS
az Air Combat Maneuvering és Air Combat Tactics playlistben találod meg a videókat ha ezekre gondoltál 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
www.pumaszallas.hu
Ott aztán belemélyedhetsz mindenbe annyi info van 😊
Erre meséltem mikor barátnõm feljött WT-re simán eredményesebben vadászgatott mint én, pedig elõtte max az élménybeszámolóimból hallott a repülésrõl 😊
Az égi háború hõsei
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Már a kezüket a szájuk elé teszik mikor ásítanak 😊
Van valami bõvebb infó róla?
Mit ért azalatt, hogy változott a Damage modell.
Meg a lövészek?
Nem fogok 1 lövéstõl lepotyogni? Vagy a maxra kihúzott gunnerek végre már el si találják azt a nyomorultat aki 30mp en keresztül lõ rám míg én bombázok? Vagy még inkább legyengítették?
A hatalmas arcot egyébként úgy az egész játékos állományra értem (külföldiestõl mindenestõl), mindegy ezen nem veszünk össze.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
az ellennél 2 ai repülõ ahogy a képen is látszik..
erre megy a fos p-39el és leszedi a 2 ai-t hogy rohadjon meg ott ahol van az ilyen 😊
és ugye nem mellékesen azzal a hulladékkal õ is ki tudja szedni a medium tankokat ha tud célozni
na nem mérgelem tovább magam ez az egy próba kör most elég is volt 😊
Lehet csak jó napja volt de 500 méternél az orrlövészem olyan szépen szórta az áldást mintha én lõttem volna vele 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"ebben a játékban vannak arcok akiknek hatalmas az arca a semmire"
Jó lehet neked, hogy minden itt forumozó profilját követed napi szinten, hogy így fejbõl tudod, kinek van okkal nagy arca és kinek nem. <#wink>#wink>
Na kipróbálom 😊
Tegnap mentem pár HB-t és nagyon kéne mert alig tudtam meglógni üldözõk elõl.
Köszi.
ps : esetleg a bannerbe is mehetne majd.
Én irogattam le a jetes tapasztalataimat pár hete, amikor meglett az angolokkal az elsõ 2 meteor, azóta meglett a 3. De nem azért rinyáltam, mert alacsonyakhoz nem enged be, hanem mert 30 perc volt mire beengedett, és akkor is mig15-ösök közé.
És arról írtam, hogy ha a jeteket csak jetekkel hozza össze az MM, akkor iszonyatos minusz fentartani õket, azóta készült is táblázat errõl, a meteor f4-nek pl -33000 egy átlag kör.
A stílusodból, meg az arcodból meg vegyél vissza, és kérlek meséld már el a te jetes tapasztalataid, hogy melyikkel milyen statod van a játékból, hiszen ha én "rinyálok", akkor biztos te ügyesebb vagy...
Jaaaa, hogy az életben nem repültél még jettel és fogalmad sincs róluk, csak osztod az észt? ÉÉééértem....
More informative ammo belts description
Shutdowns on Intel graphic cards are fixed
Shutdowns on the ATI 1950/1650 are fixed
Bug fix: engine sound dissapears when playing some maps
Damage Model (DM) is fixed and now works as supposed in v.1.29
Turret gunners behavior is changed
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Bementem funolni T1es japán Ki 10esekkel milyen jó lesz erre t6os Aircobrákkal meg Yak 7esekkel tett össze. 5ös szinten 9esre simán rádob néha sõt...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ilyen tierekben jászom, Yoss lvl-18-as:
US 7
GB 8
JP 9
GE 11
SU 11
pl most csináltam 6-0-t az 5 bjú-val
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN