War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
Early aircraft
AIR-1 AIR-2 AIR-3 AIR-4 AIR-5 AIR-6 AIR-7 AIR-8 AIR-9 AIR-10 AIR-11 AIR-12 AIR-14 AIR-15 AIR-16 AIR-17 AIR-18 Ya-19 Ya-20 Ya-21 Ya-22
Fighters
Yak-1 Yak-3 Yak-7 Yak-9 Yak-15 Yak-17 Yak-23 Yak-25 (II) Yak-28 Yak-38
Bombers
Yak-2 Yak-4 Yak-28
Transports
Yak-6 Yak-10 Yak-12 Yak-14 Yak-18T Yak-40 Yak-42 Yak-58 Yak-112 Yak-242
Reconnaissance
Yak-25 Yak-27 Pchela
Helicopter
Yak-24 Yak-100
Trainers
UT-1 UT-2 Yak-7 Yak-11 Yak-17 Yak-18 Yak-21 Yak-28 Yak-30 (II) Yak-32 Yak-50 (II) Yak-52 Yak-53 Yak-54 Yak-55 Yak-130 Yak-200 Yak-210
Experimental
EG Yak-5 Yak-8 Yak-13 Yak-16 Yak-19 Yak-25 (I) Yak-26 Yak-30 (I) Yak-36 Yak-41 Yak-43 Yak-44 Yak-46 Yak-50 (I) Yak-60 Yak-140 Yak-1000
The Yak-30 designation was later reused for the Yakovlev Yak-30 (1960).!
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.12.30. 19:25:09
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Nyeremények: VK.4501 (P) Porsche-Tigris, és egy szovjet P-63C-5 Kingcobra!

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyébként láttam már durva dolgokat is, amikor rFactorban (szimulátor autóverseny) egy elég nívós bajnokságon a 20 fős mezőnyben egy billentyűzetes srác ott körözött a top 5 folyamatosan. Szerintem WT-ben is vannak ilyen elborult elmék, akik bármilyen analóg kar nélkül is lekörözik a botkormányosokat. Ez persze sarkalatos példa, nagyon profinak kell már hozzá lenni 😊
@WinT: Állíts be rá váltó gombot is, így egy híján 2x, több gombot tudsz varázsolni a kontrollerre. Nem ismerem a kotrollereket, úgyhogy billentyűzetes példa: WASD - irányítod a gépet, eközben SHIFT+WASD - fejmozgatás, CTRL+WASD - rádióparancsok. Ezzel a kombinálással megtöbbszörözheted azt a 16 gombot, csak körültekintően állítsd be, hogy azt legyen egyszerűbb lenyomni amit gyakran használsz, miközben pl a futómű kiengedésnek nem kell annyira kézre állnia. Meg persze a váltógomb, ami a példában a SHIFT és a CTRL annyira kézre kell hogy álljon, mint a lövés gomb.
Sok gyakorlás lesz még ezzel mire épkézláb eredményt fogok elérni. Meg úgy tűnik első blikkre, hogy az a 16 gomb is kevés lesz, hogy kényelmesen elérjek mindent. 😊
Utoljára szerkesztette: WinT, 2015.12.25. 10:11:31
Ismer ehhez valaki esetleg valami hasznos segédletet?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az meg a legnagyobb szívfájdalmam a játékkal kapcsolatban mióta csak játszom vele, hogy ott az a rengeteg gyönyörű gépmadár, imádok velük repülni, de gyakorlatilag tényleg csak ingyen frag-nek vannak a játékban. Ritka, hogy bele tudjanak szólni a csata alakulásába. De azt, hogy hasznuk is legyen a Gazsinak kellene orvosolni véleményem szerint, csak hát ezt is leszarják jól. 😞
Csak tudnám akkor minek is tesznek be újabb és újabb típusokat...
Annó amikor amcsival mentem, ha háromnál több B-17es volt a csapatban akkor le se spawnoltam hanem kiléptem, mert tudtam hogy nyerhetetlen a meccs. (és mentem eleget velük, mert F2 Sabrem és Panther F5öm van)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.12.21. 11:44:04
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Minden nyomorék hozza be a szaros Hortenét aztán szét crash-elik magukat már felszállásnál ( jobbik esetben repülés közben) aztán 7 társ rázuhan 1 enemyre....
Nevetséges. Rosszabb játékosok vannak itt mint rank III-ban.
Valaki tudna segíteni hogy mit csináljak ahhoz hogy a Top 5 replays-be elküldhessem?
Valakinek el tudnám küldeni a videót aki össze tudja vágni?