War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval a szembõl ramért szerintem nem érdemes anyázni... te is hibás vagy (vagy ha mindketetten balra/jobbra/le/fel tértek ki az pech)
A friendly ramok ellen a legegyszerûbb úgy védekezni hogy ha egy szerencsétlenen rajta vannak 4-en nem állsz be ötödiknek.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
De a gépnek a földön kell tartózkodnia úgy 5-8másodpercet legalább.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
http://warthunder.com/en/news/109/current/
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Amúgy észre kellene venni, hogy 10 rammolásból kilenc bénaságból, és nem szándékosan történik. Mégis úgy hörögtök itt állandóan a rammolás miatt, mintha itt ebben a játékban csupa vérprofi pilóta játszana, akiknél csak szándékosságból elképzelhetõ az ütközés. Ugyan már.
Meg kell érteni, hogy a fordulózásnak, manõverezõ légi harcnak természetes velejárói a véletlen összeütközések. Szóval felejtsük el végre ezt a rammolás témát örökre, oké?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
[/url][/img]
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Ez egy elvezetes menet volt <#nevetes1>#nevetes1>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Sugárhajtás rulez 😛
Itt vannak a hangárban.
rettenet...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Vagy ez arra vonatkozott, hogy abszolút elsõ helyen is kell végezni, csapaton belül? <#rolleyes>#rolleyes>
Az a kamu szöveg, meg hogy 1 hétig tesztelni kell a változásokat, hogy lássuk a számoat extra habi, amikor bevezették már tökéletesen tudták, hogy mekkora nerf, na mind1😊
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
1044el mentem a ponyval 😄 Nagyon állat 😄
áprilisi tréfa 😄