War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki azt mondta ezek bedolgoztak az IL2-be.Mit csináltak a borítót a cd-re?Ez harmat gyenge😄DD
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Eddig egyszer sem lõttek le szembe-repülésbõl-kifordulás közben.
Nem rántja el senki, mert azonnal üldözött lesz és egy ideig a fordulóban teljes védtelen felületet mutat, ahol nagy az esélye a halálos kapáslövésnek. Akkor inkább pusztuljon tutira az ellenfél gépe is.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Rakd fel az egyiket, lépj vissza és rakd fel a "Decal 2" slotra a másikat, különben felülírja mindig.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De lesz külön Army meg Fleet is.
na mindegy részemrõl ennyi ,de ki kellett mondanom
Positive Mental Attitude
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
amúgy meg kimélje meg a topikot a screenshotjaitól amin ez a jelzõ szerkezetes név szerepel!
köszi a választ!
Én személy szerint tier11-nél járok oroszokkal és németekkel, olyan 9-8-7 a japán, amerikai, angol.
most kezdtem fasza meg minden, csak annyi kérdésem van h melyik gépekkel érdemes játszani, most a németekkel vagyok, de ahogy elnézem aki jobban tolja az mind amcsi vagy szovjet gépekkel nyomul. szval ?