War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak ha rosszul szállsz le akkor áll le. Javítás után újra jó lesz. Ha nem indul nyomj egy "I"-t.
de akkor leáll a motor és nem tudom újra indítani
Megvettem a zerot hmmmm.....
Valaki azt mondta ezek bedolgoztak az IL2-be.Mit csináltak a borítót a cd-re?Ez harmat gyenge😄DD
Valóban, a hülyeséghez való jog elidegeníthetetlen 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Susarc ez már milyen szánalmas megnyilvánulás volt amit írtál? Szégyelhetnéd magad. Mi közöd neked mások nevéhez? mindenkinek szive joga nevet választani.
Ha leszállsz a reptéren akkor megjavítják kb 20 mp alatt.

menet küzben lehet vmilyen módon javítani a gépet?
Ez nagyon nem így szokott történni, hanem úgy, hogy én kifordulok, a szembe repülést erõltetõ marha pedig elhúz mellettem, én pedig a kifordulás miatt már elõnyben vagyok a fordulóharcban(hisz korábban kezdtem fordulni), így mögé kerülök és szitává lövöm.
Eddig egyszer sem lõttek le szembe-repülésbõl-kifordulás közben.

"Viszont amikor szemben repülünk egymással, és 10bõl 1 ellenfél rántja el, az gáz."

Nem rántja el senki, mert azonnal üldözött lesz és egy ideig a fordulóban teljes védtelen felületet mutat, ahol nagy az esélye a halálos kapáslövésnek. Akkor inkább pusztuljon tutira az ellenfél gépe is.
kocsilajos
másik kérdés ugyebár a spirfireokon van visszapillantó szobatársammal próbált bele kerülni a tükörbe de nem jött össze sehogy, emelkedett forgott én rángattam a gépet de nem láttam az Istené sem, vki próbálta már?

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Kb addigra fogjuk kigrindelni a légierõben is a 20-as gépekre a liont 😄

kocsilajos
mióta angollal megyek nem voltam még veszteséges 😊 bõven nem még arcadeban sem

A jelenlegi kéthavonta 4 új repülõ/peccs(alváltozatok nem ér!) tempóval ez olyan 2050 körül lesz. <#nyes>

Coral Springs
Azért, mert vannak olyan emberek akik minden cent veszteséget lelki traumaként élnek meg. Az elõzõ gazdasági rendszerben azt tapasztaltam, hogy ha például öt gép közül háromnak ~ 3000$ a javítási költsége, kettõnek pedig ~ 1000$-2000$ között, simán kitudsz hozni profitra egy csatát abban az esetben is, ha lelõtték az összes géped. Persze ha nem az eredményjelzõ tábla végén kullogsz nulla kill -el, öt-hat gép lelövése már egész jónak számít. A javítás kivárásának talán akkor van értelme, ha szimultánban tolsz több nemzetet, én viszont ezt annyira nem preferálom. Inkább tolok egy nemzetet, de azt úgy istenesen, majd ha megvan a maximum szint jöhet a következõ. A másik eset még ha kedvet kapsz a Jet -ekhez, a "túlárazott" propelleresekhez, nehézbombázókhoz, lelövésük esetén pedig nem biztos hogy mosolygó arccal fizetnéd ki a javítási költséget.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ja hogy a decal-ra gondolsz.

Rakd fel az egyiket, lépj vissza és rakd fel a "Decal 2" slotra a másikat, különben felülírja mindig.

kocsilajos
van ilyen axis mint a magyar kokárda kör alakõ nem enged 2 felrakni pedig nem 1 slotban vagyok, mire visszalépek a menübe az egyiket leveszi róla

<#taps> <#eplus2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szuper, akkor ezt megbeszéltük 😊
?

kocsilajos
mért nem engedi a 2 szárnyra rárakni ugyanazt az axist?

Ahogy érzed, seggfej 😉

Márpedig ez a nick vicces <#vigyor>
Jah, elvileg a World War-ban együtt fog nyomulni a légierõ, a tengerészet meg a szárazföldi haderõ. Hogy miként az még kérdés egyelõre, de ez a távlati cél.

De lesz külön Army meg Fleet is.

NCH

Mond valamit? 😊

Ha nem akkor egy kis segítség.

A játékban a gém módoknál van olyan hogy "World war -Tournament" az mit fog takarni majd a késõbbiekben?Valakinek van róla infója???? És " lent az ARMY -Fleet" az is szintén mi lesz,gondolom a World Warhoz kapcsolódik????
Az nem baj, csak az, hogy e miatt miért kell egybõl kiközösíteni?
Ez a nikked, vagy nem? Baj, ha a neveden szólítanak? <#nyes>

Na ez köcsögség, senkinek nem ártottam, miért kell ezt?
Én most kaptam 2 nap chat bant mert valakit elküldtem a melegebb éghajlatra rammolásért.4 gépembõl 3al 1 és ugyan az a személy rammolta le,és geci mód idegesít az a szándékos rammolás.
Akkor javítgass bõszen klikkelgetve. Én mindig csak azokat javítom amit használni is akarok. Az utolsó csatám tán pl semmit nem javítok meg, mert másnapra mikor leülök elé mindig ingyen megjavulnak. És nagy szinten ezzel sokat lehet spórolni 😊

Királyosak ezek a pónik, az ember kipróbálhatja a Jet feelinget 😊

kocsilajos
nekem nincs idõm arra h maguktól javuljanak meg és már nem is vagyok kis szinten 😊

mekkora öngólt lõtt a gyerek....no comment

na mindegy részemrõl ennyi ,de ki kellett mondanom

Az elején, meg ha nincs pénzed, érdemesebb az idõre bízni.

Positive Mental Attitude

Mert kis szinten hamar megjavulnak maguktól is.

kocsilajos
mért ne javítsuk a gépeket?

Hagyd, hisz õ csak egy seggfej, senkit nem érdekel 😊

Szerintem nem feltétlenül. Irónia az egész, de annak értelemiztek aminek csak akarjátok.
Na pontosan errõl beszéltünk 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sajnos nem érdekel a véleményed, ugye nem haragszol. <#mf1>
Az estek 90% ban következtetni lehet arra mekkora retardált valaki hogy mi a nickje.

igen "látó" vagyok.....aki ilyen nick-et választ az nulla ketegória minden jóérzésû embernél....ha szerinted ez vicces akkor játsszatok együtt!
amúgy meg kimélje meg a topikot a screenshotjaitól amin ez a jelzõ szerkezetes név szerepel!

mi jelentõsége van annak ha nem javítom a gépeket?

köszi a választ!
Yak9T és minden olyan gép amin 30+ mm-es ágyú is van😛

Most mi a problémád? Te milyen tiszteletrõl beszélsz? Te valami látó vagy, hogy egy nickbõl megállapítod, hogy ki milyen??
abacss
A regisztrálás után ell kell hogy teljen 24 ora????Valaki segitsen már ugy játszanák.

Szerintem játssz mindegyikkel mert nem tudhatod hogy melyik fog legjobban tetszeni, nagy különbségek vannak a különbözõ nemzetek gépei között. Mire számíthatsz késõbb a jelenlegi (!) állás szerint: oroszok nagyon jók kb. tier11-ig, németek az elsõ Bf 109-tõl (Emil) remekelnek bár van aki szereti repülni a 202-es olasz csodát is. Amcsiknál a gépek sokoldalúak, Airacobrákat kedvelem, sok vadászon van bomba is, japánoknál Hayabusa és a Hien-ek jók most, angoloknál Beaufightert kicsit nehéz irányítani de brutális tûzereje van. Automata javítást kapcsold ki, ne javíts gépeket.

Én személy szerint tier11-nél járok oroszokkal és németekkel, olyan 9-8-7 a japán, amerikai, angol.
hali!

most kezdtem fasza meg minden, csak annyi kérdésem van h melyik gépekkel érdemes játszani, most a németekkel vagyok, de ahogy elnézem aki jobban tolja az mind amcsi vagy szovjet gépekkel nyomul. szval ?
grat a nickhez! az ilyen embereket akik ennyire nem tisztelik a többi játékost messzire kerülöm! remélem más is igy tesz és egymagadba fogsz a föld alá süllyedni szégyenedben mikor rádöbbensz miért nem keresi senki a tárasaságodat!

Nme tudja valaki mit takaar ez a World waar mod?