War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rakétát hogy tudok rakni a repcsire? ugyan ott ahol a fegyver fejlesztések vannak?
Bakker! FRb. Orosz Pe-2 leszáll a japán reptéren, légvédelem ot már nem lövi,én meg kénytelen vagyok a saját repteret bombázni Friendly Fire-ért cserébe (bombázóval voltam). Azért ezen még dolgozhatnának...!
La-5FN nem jó? 14-nél már eléggé beadja a jeteket a MM, 10/11-ben nem láttam még jetet.
Ha veszek 1 14es szintû prém gépet (Dóra pack ),és én még csak 10 es szinten vagyok németeknél akkor nem tudom használni,míg nem leszek 14es szintû igaz???Mert jobban jönnék ki mint ha vennék 5000 golden eagle-t. A STAR Conflict mit takar??
202 jòval hatékonyabb. Nem azzal kell foglalkozni hogy átesik és veszti a sebességét. Arcadban ok ott nincs repmodell.2 ff gyenge és kevés a löszer.1 db huszas hatékonyabb nálam.
prém nélkül..
most volt 1 5kill-es meccsem(csak bombázókat) U4-el 32000 lion....
a játék

Kit érdekel a B0 hogyan repül, a lényeg a fegyverzet. 😄
MG FF-ek nagyon jó cuccok tier4en. MC202 ugyan remekül repül, de semmi értéke, mert vattacukorral dobálja az ellenséget.

mentett replayekhez mi kell hogy megnyithassam? (nem játékon belül)

Lesz több altípusa is, majd egyszer.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

megvolt az elsõ repülésem a b-25-el! fasza kis gép de még tanulnom kell a bombázás rejtelmeit mert nem valami jó a találati arányom 😞

Nálam v.mi rosszul van bekötve.A B0 katasztròfa azA0 hoz képest.Az A0 naggyon jòl manöverezik.Sajnos tüzgyorsasága kicsi(hb-frb instructor nélkül. ) ju88 nagyon jò.He111 helyett rakhattak volna be még belöle.
tegnap nekem rombolóval 2 kill 0 halál 12000 ropi.50es Bk hozza a zsetont.Szerintem kurvára nem mindegy hogy mit és mivel lösz le...Az attacker-ek jól hoznak jobban mint a vadászok.
Ez nem feltétlen igaz.

A Yer2 es Expertre húzása 900000rõl 602000re míg a másik 525000re esett.
Nekem ez óriási segítség bár így is mocskos drága.
He 112-bõl a B0 már valamivel repülhetõbb, az MC200 3/7 is hoki, 202 okésabb. BnZ Bf 109 E-tõl mûködik, de addig is jól lehet szórakozni Stukákkal, pláne hogy mától +50% bónuszos a bombázásért kapott zseton. Én a Bf 110-et is szerettem, a Ju 88 meg überjó, ne hagyd ki.
Japán,Német vonalat csinálom.
A Japánnal kezdtem és nincs is vele semmi gondom.Nagyon cukor gépek.Olyan manõvereket csinálok velük,hogy a fülemen folyik kifelé az agyvelõ,de a gép vígan repül.
Na itt kezdõdik a problémám.😊
Átmentem a Német vonalra és hozzáfogtam(volna)jampeckodni a low tier HE vadászokkal.Csúfság lett a vége.Kb olyan volt mintha felvittek volna helikopterrel magasra,és kilöktek volna belõle egy SPAR-os kocsiban ülve.
Azokat ki se lehet venni zuhanásból?Ok gáz hogy túlterhelem a verdát,de hát mondtam hogy a japoknál ez már tök természetes.
Ennyire óvatosan kell velük repülni?Eddig úgy tudtam,hogy a Német gépek viselkednek legjobban zuhanásban meg emelkedésben,mégha nem is olyan fordulékonyak.
Mit kellene másképp csinálnom?Azon a szinten még az Olasz vadászok is jobbak...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Visit your hangar and see UP TO 40% DISCOUNTS for more than 100 planes of all nations!

Then, enter the Arcade, Historic, or Full-Real Battle and discover +20% SILVER LIONS INCOME FOR AIR KILLS.

Want more? Fly your mighty bomber and get +50% SILVER INCOME BOOST for all bombers setting destruction to ground targets!

Semminek nem tudtok örülni 😊

kocsilajos
azért nem vitték túlzásba a leárazást 😞 10-es spitfire -7% 😞😞

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Viszont ez se ad választ a szárazföldi gépek leárazására. <#wilting>

Ja oké, rajta van a honlapon, csak el van dugva. A fejlécben cserélõdõ képek egyikén van, Guadalcanal special.

Ki van már írva a mai akció valahová? (honlapon persze nincs)
Nem látok feltüntetve +50% XPt mint a múltkor.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/26310-update-02042013-129402/
b-25 alapképzése sem 42k hanem csak 34k

Hmm, asszem veszek F4U-1D-t, bármennyire nem tolom US-t és bármennyire nem értek egyet az árpolitikájukkal, most ócsóbb. :I
5 kill 0 halál 18 hit 7 crit---> 5800 lion....GREAT😛:S😞((( Rank 7-8

Nekem úgy tûnik a földi célok jobban adnak valamivel.
Vagy csak a 150% bónusz miatt érzem?

Az elõbb olyan történt ami még nálam soha.
Lemombáztam a bázist és vesztettünk 😄
A fránya ellenfél kb 3-5mp el elõbb bombázta le a mienket. És már náluk kezdett esni a mi ticket-ünk. Így hiába lõttem ki az övéket nekünk egy paraszthajszállal elõbb elfogyott és vesztettünk. Bosszantó de lesz ez még így se 😄
V43 1105
4 fõ.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Lenne néhány kérdésem:
Mekkora létszámú lehet egy squad ?
A külömbõzõ lõszer között mi a külömbség? mint air/tracer/stealth/APT/armored, gondolok itt a sebzésre fõleg?
*lion

volt ma vmi minor patch....lehet belepiszkáltak....nem ártana,mert tegnapi 8 kill 0 halálra is ilyen 10000xp-t kaptam tier 6-7 es gépekkel:S

Viszont a lényeg ami lemaradt.
Lényegesen többet kaptam földi célra, mint a lelõtt gépekre.
Valami ötlet, hogy miért is?
Hûû vazze.
63500lion. Igaz 1 napos prémium van rajta a 200sasos ajándékból 23földi 4 légi cél 😄 Ilyen lion mennyiséget utoljára az 1.27es patch ben láttam amikor a Catalina bombázott 😄
Dollárral tudtok fizetni? Már hogy abba számolja .
Elõször egy Chaikát akartam, de ez egyértelmûen megéri a különbséget, egyrészt lényegesen magasabb a rewardja, másrészt kisebb célpont is, mint egy kétfedelû. Mondjuk a tail gunnerek hb-ben rendesen le tudnak amortizálni, sajnos bombázókra nem érdemes rámenni, vagy ha igen, akkor váratlanul kell õket meglepni, ezt már megtapasztaltam 😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Pluskast
Hála istennek ehhez még nem nyúltak hozzá. Én már nagyon rég használom és változatlanul egy mocskos kis dög 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Credit szerzési célból beruháztam egy prémium I-16-ba. Ez valami hihetetlen kis gép, brutális módon fordul és akkora tûzereje van, hogy bármit darabokra szakít egy tárból. A bónusz igazából jó rajta, 80+80 arcadeban és 250+250 hb-ban, ami magasabb szintûeknél is ennyi.
Talán egy dolog hozható fel ellene, hogy nem sok lövést bír ki, ezért folyamatosan figyelni kell az esetleges támadókat. Éppen emiatt talán jobb HB-ben, mert ott senki sem pazarolja a lõszert, így mire eszükbe jutna lõnni, már valószínûleg kimanõvereztem. Ott is brutális módon fordul, úgyhogy tökéletes fordulóharcra és egy légi kill 7000 creditet ér 😊
Remélem leszoknak a prémium gépek nerfelésérõl és nem kell majd ezt is leváltani...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Azt mondhatom hogy nekem megérte XP-t konvertálni, némi IRL zsetonnal feltoltam 11-re az oroszt és a németet és még idejében tudtam venni Fw-t meg La5-öt, a többirõl nem is beszélve.
Szerintem nem teljesen reális.
De valamennyire hasonlíthatott.
Megnéztem volna pár Mig-et meg Me 262-t a pony-k ellen.
Pluskast
Nem. Nem ilyen. Ilyen jól még a Mig 15 sem megy.

Pluskast
Nyilván. Vicces is lenne ha bent hagynák. Amúgy meg másra nem volt jó, hogy menj 2 kört és aztán hanyagold aznapra a játékot. Inkább adtak volna ötszörözõt pénzben meg nemzetenkénti xp-re.

A tegnapi Ponis dologhoz visszatérve,akinek van Top Jet gépe repülés szempontjából reálisan adta vissza Jetek repülési jellemzõit???( valami ilyesmi lesz repülni a jetekkel???)
Hát ha adsz hozzá $-t én szívesen beváltom 😄
Hogyne érne, remekül beválthatod a kedvenc nemzeteidre $$$-ért.
Gondolom kitakarìtják a pònikat.
Na gondoltam hogy kiveszik a pónykat.
De azért tegnap jókat lehetett vele játszani.
Némi pénz és írgalmatlan mennyiségû Xp bejött vele kérdés ér e valamit ha nem nemzetenkénti Xp gyûlik.? 😄
Én voltam az, nagyon szívesen. <#smile>

Elvégre erre való a fórum.

Egyszerû fizika: F=mxa...!
Nálam is karbantartást ír.