War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MG FF-ek nagyon jó cuccok tier4en. MC202 ugyan remekül repül, de semmi értéke, mert vattacukorral dobálja az ellenséget.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A Yer2 es Expertre húzása 900000rõl 602000re míg a másik 525000re esett.
Nekem ez óriási segítség bár így is mocskos drága.
A Japánnal kezdtem és nincs is vele semmi gondom.Nagyon cukor gépek.Olyan manõvereket csinálok velük,hogy a fülemen folyik kifelé az agyvelõ,de a gép vígan repül.
Na itt kezdõdik a problémám.😊
Átmentem a Német vonalra és hozzáfogtam(volna)jampeckodni a low tier HE vadászokkal.Csúfság lett a vége.Kb olyan volt mintha felvittek volna helikopterrel magasra,és kilöktek volna belõle egy SPAR-os kocsiban ülve.
Azokat ki se lehet venni zuhanásból?Ok gáz hogy túlterhelem a verdát,de hát mondtam hogy a japoknál ez már tök természetes.
Ennyire óvatosan kell velük repülni?Eddig úgy tudtam,hogy a Német gépek viselkednek legjobban zuhanásban meg emelkedésben,mégha nem is olyan fordulékonyak.
Mit kellene másképp csinálnom?Azon a szinten még az Olasz vadászok is jobbak...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Then, enter the Arcade, Historic, or Full-Real Battle and discover +20% SILVER LIONS INCOME FOR AIR KILLS.
Want more? Fly your mighty bomber and get +50% SILVER INCOME BOOST for all bombers setting destruction to ground targets!
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Nem látok feltüntetve +50% XPt mint a múltkor.
Vagy csak a 150% bónusz miatt érzem?
Az elõbb olyan történt ami még nálam soha.
Lemombáztam a bázist és vesztettünk 😄
A fránya ellenfél kb 3-5mp el elõbb bombázta le a mienket. És már náluk kezdett esni a mi ticket-ünk. Így hiába lõttem ki az övéket nekünk egy paraszthajszállal elõbb elfogyott és vesztettünk. Bosszantó de lesz ez még így se 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mekkora létszámú lehet egy squad ?
A külömbõzõ lõszer között mi a külömbség? mint air/tracer/stealth/APT/armored, gondolok itt a sebzésre fõleg?
Lényegesen többet kaptam földi célra, mint a lelõtt gépekre.
Valami ötlet, hogy miért is?
63500lion. Igaz 1 napos prémium van rajta a 200sasos ajándékból 23földi 4 légi cél 😄 Ilyen lion mennyiséget utoljára az 1.27es patch ben láttam amikor a Catalina bombázott 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Talán egy dolog hozható fel ellene, hogy nem sok lövést bír ki, ezért folyamatosan figyelni kell az esetleges támadókat. Éppen emiatt talán jobb HB-ben, mert ott senki sem pazarolja a lõszert, így mire eszükbe jutna lõnni, már valószínûleg kimanõvereztem. Ott is brutális módon fordul, úgyhogy tökéletes fordulóharcra és egy légi kill 7000 creditet ér 😊
Remélem leszoknak a prémium gépek nerfelésérõl és nem kell majd ezt is leváltani...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De valamennyire hasonlíthatott.
Megnéztem volna pár Mig-et meg Me 262-t a pony-k ellen.
De azért tegnap jókat lehetett vele játszani.
Némi pénz és írgalmatlan mennyiségû Xp bejött vele kérdés ér e valamit ha nem nemzetenkénti Xp gyûlik.? 😄
Elvégre erre való a fórum.