War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól tartok csak 4.éig.
Pedig jó volna legalább 1 hét a vásárlásokra és a fejlesztésekre szerintme mindnekinek.
Pedig jó volna legalább 1 hét a vásárlásokra és a fejlesztésekre szerintme mindnekinek.
én is imádom a nagy motorokat, hogy beleremeg az ember, egész testét áthatja...
am tudni meddig lesznek leárazások?
am tudni meddig lesznek leárazások?
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Egyszer volt szerencsém részt venni Angliában a Flying Legendsen.Eszméletlen élmény volt,csak 2.vh gépek.1/27 részt lehetett vásárolni egy Pby-5 catalinába potom 250000 fontért.Volt egy rakás spitfire,B-17 a-20,mustang.és egy yak.Hát amikor a mustángok gép párban zuhanásos rácsapást csináltak,akkor még a szõr is felállt a hátamon a visító hangjuktól.Egyszerûen teljesen más egy ilyen nagy benzin motor hangja,a legszebb a világon.
a 2. vh-s harci gépek közül még Corsair is volt (többször is)
A Two Town-on light pillbox-ok vannak, azaz gyengébbek mint a normál pillbox-ok...ezért a kisebb bombák is kiszedik õket.
Conqvistador: Sajnos nem vagyok TS-en, sõt már alig jut idõm játszani is. Új beosztásban vagyok, most is dolgozom 😊
Imádnálak ellenfélként, de csak annyira sebeznélek meg, hogy érezed a törõdést. Mondjuk egy motorral, magassági és csûrõ nélkül már elengednélek, hogy folytasd a bombázást 😊
Conqvistador: Sajnos nem vagyok TS-en, sõt már alig jut idõm játszani is. Új beosztásban vagyok, most is dolgozom 😊
Imádnálak ellenfélként, de csak annyira sebeznélek meg, hogy érezed a törõdést. Mondjuk egy motorral, magassági és csûrõ nélkül már elengednélek, hogy folytasd a bombázást 😊
Ezek egyszeri beruházások, de van egy rejtett adó a refil ammo amit minden körben fizet az ember de nem jelentõs ár. Ezeket a bombák fegyverek újratöltéséért fizeted.
Volt 2. VH-s gép. A red bull hozott b-25-öt meg pár másikat.Igaz nem lehettt taperolni õket. De lesznek su27esek...Nincs több kérdés 😊
II. vh-s gépekre én sem emlékszem, 1-2 régebbi oktató gép talán szokott lenni, de Messerekre, meg Spitfire-ökre nem feltétlenül számítanék. Polikarpov Po-2 volt legutóbb...Meg a HA-LIX-es Li-2
Ugyanakkor nem vagyok helybéli rendszeres látogató, talán pont CptYossarian többet tud errõl.
Ugyanakkor nem vagyok helybéli rendszeres látogató, talán pont CptYossarian többet tud errõl.
Ha egy magasabb szintû gépnél választhatok, hogy gépfegyver mellé 4 bombát(100 ezüstért meg lehet venni), vagy 4 rakétát (150 ezüstért vehetõ) nem csak simán a négy gépfegyverrel repülök akkor ezek az összegek egyszeri megvételt jelentenek fejlesztés képpen, vagy minden csata után ki kell fizetni??
Kecskeméti vagyok, mindig kimegyek repülõnapra. Mondjuk a Gripenek hangját nem szeretem, eléggé idegesítõ hangjuk van, bezzeg a MiG-29-esek szépen duruzsoltak. Mig-21-esek meg látványnak voltak érdekesek.
Jómúltkorjában rámszólt egy usai pilóta hogy ne dugdossam az ujjam az A-10 gépágyú-csövébe please. <#ejnye1>#ejnye1> Mondtam neki hogy sorry, muszáj volt kipróbálnom mert ilyen lehetõségem nem sûrûn van. Röhögött, mondta hogy megérti, de javasolta hogy mossak kezet mert ugyan kitakarították repülõnap elõtt de nem kéne fáradturán-port dörgölnöm a szemembe mert nem biztos hogy jót tesz. <#vigyor2>#vigyor2>
Jómúltkorjában rámszólt egy usai pilóta hogy ne dugdossam az ujjam az A-10 gépágyú-csövébe please. <#ejnye1>#ejnye1> Mondtam neki hogy sorry, muszáj volt kipróbálnom mert ilyen lehetõségem nem sûrûn van. Röhögött, mondta hogy megérti, de javasolta hogy mossak kezet mert ugyan kitakarították repülõnap elõtt de nem kéne fáradturán-port dörgölnöm a szemembe mert nem biztos hogy jót tesz. <#vigyor2>#vigyor2>
én is Kecskemét közeli vagyok, de engem inkább ezek a gépek érdekelnének, ilyenek szoktak lenni? voltam már rep.napon, de ilyen 2 vh-s gépekre nem emlékszem...
Two townsban olyan pillboxok vannak amire 200kg bomba is elég.
Vagy 2x100 vagy 1x250 vagy 1 Rs 132 / Hvar rakéta esetleg 2x Rs82 es rakéta.
Vagy 2x100 vagy 1x250 vagy 1 Rs 132 / Hvar rakéta esetleg 2x Rs82 es rakéta.
Amúgy eléggé megörültem, hogy lesz idén Kecsón repülõnap. Barátnõm Kméti, mikor 2010-ben jóhiszemûen kijött velem, még nem tudta, mire vállalkozik, vhöhhe...<#hehe>#hehe>, rommá unta az agyát, bezzeg én fotóztam, mint állat, meg élveztem a sugárjhatómûbek robaját.
Az anyja ráadásul a városházán dolgozik, szal ingyen tiszteletjegy, plusz szállás, stb.
Én tuti kimegyek, azt' ott csorgatom a nyálam.
Lehet, hogy elõzõ életemben valami propelleres fighterbõl lõttek ki, azért ez a mánia<#vigyor5>#vigyor5>.
Az anyja ráadásul a városházán dolgozik, szal ingyen tiszteletjegy, plusz szállás, stb.
Én tuti kimegyek, azt' ott csorgatom a nyálam.
Lehet, hogy elõzõ életemben valami propelleres fighterbõl lõttek ki, azért ez a mánia<#vigyor5>#vigyor5>.
Tuti? Mert ha igen akkor benéztem, mert úgy emlékeztem, hogy a peremvonalban sima pillboxok vannak.
Akkor rendszeresen ezért támadnak engem mások is! 😄
Nem elég hogy Bombázókkal idegesítem Õket még többnyire a pontlistán is elõl (1-3) vagyok. Mondjuk ez egyenesen arányos az elpusztított földi célpontok nagyságával, hiszen 15-20 földi már felér kb 3 légi célponttal.
És megfigyeléseim szerint elég kevesen lõnek ki 4-5 repülõgépet de akik igen azok akár 7-10 gépet is 😄
Amúgy most nem vagy fent TS en? nem látlak...
Nem elég hogy Bombázókkal idegesítem Õket még többnyire a pontlistán is elõl (1-3) vagyok. Mondjuk ez egyenesen arányos az elpusztított földi célpontok nagyságával, hiszen 15-20 földi már felér kb 3 légi célponttal.
És megfigyeléseim szerint elég kevesen lõnek ki 4-5 repülõgépet de akik igen azok akár 7-10 gépet is 😄
Amúgy most nem vagy fent TS en? nem látlak...
Two Town: light pillbox-ok. Ne keverd a pillbox-okkal. A gyõzelem kérdése meg a szakaszban való repülés. Ha nem, az meg csak a szerencse kérdése. Én kizáróéagosan csak az ellenfél legjobb játékosára hajtok. Nem szeretem ha valaki örül a farkának 😊
Nos, emlékeim szerint Normandiában a rombolók majdnem a partig kifutottak, hogy kilõjjék a német bunkereket, de a csatahajóknak kellett közbeszólni és több telitalálatra is szükségük volt. Azok pedig már nem 120 mm-essel lövöldöztek. A játékban ha az egy tonnást elég közel dobod az ki is viszi az arty-t is meg a pillbox-ot is, így szerintem elég árkád jellegû.
Maxos He 111 H-16-al Two Townsban leromboltam az ellenfél repterét, egész jól fizetett. Amúgy van szórása a bombának, az 1 tonnás a 3db AAA-t ÉS a pillboxot is kiviszi ha a pillboxot pont eltalálod középen.
500 kilósnak ki kell vinnie ha telibe veri 😄
De ahhoz tényleg rá kell ejteni szinte 😄
De gábornak igaza van abban, hogy vicces, hogy nincs szórásuk a bombáknak.
Azért egy 1 tonnásnak akkor is illenék kivinni egy pillboxot ha nem arra, hanem egy arty ra dobod mellette 😄
De ahhoz tényleg rá kell ejteni szinte 😄
De gábornak igaza van abban, hogy vicces, hogy nincs szórásuk a bombáknak.
Azért egy 1 tonnásnak akkor is illenék kivinni egy pillboxot ha nem arra, hanem egy arty ra dobod mellette 😄
Marha pontatlanul bombázhatsz, én elõbb Two Towns-on a Hellcat 2 454 kilósával egymás után két pillbox-ot kiszedtem + a rakétákkal még az apróból is. Aztán feltûnhettem az ellennek mert villámgyorsan 4-5 fõs társaságpt kaptam. De a lényeg, hogy zuhanásból simán ki lehet emelni õket. Még 500 kg sem kell.
Elvileg az jobb légellenállást biztosít a gépnek.
Szerintem fontos, hiszen menekülésnél vagy hírtelen fordulásnál kevésbé veszítes sebességet ami sokszor életet menthet.
Elvileg a gép is jobban fordul tõle vagy legalábbis azt a hatást kelti és amikor csak milliméterekre záporoznak el melletted a golyók leeht ha nem lenne pont annyival lenne lassabb a gép, hogy elérnék.
Mindenképp érdemes a motorerõt ahol van ilyen és a légellenállás cuccost megvásárolni.
Szerintem fontos, hiszen menekülésnél vagy hírtelen fordulásnál kevésbé veszítes sebességet ami sokszor életet menthet.
Elvileg a gép is jobban fordul tõle vagy legalábbis azt a hatást kelti és amikor csak milliméterekre záporoznak el melletted a golyók leeht ha nem lenne pont annyival lenne lassabb a gép, hogy elérnék.
Mindenképp érdemes a motorerõt ahol van ilyen és a légellenállás cuccost megvásárolni.
Hát pedig én csak bombázásból ma kb 1milliót szedtem be 😄
Pedig a múlt hét végén eléggé el voltam keseredve.
Most ez az 1 napnyi prémium rengeteget segített. Pedig tegnap este csak ponyztam 😄
Mondjuk az se mindegy mivel bombázol és hol 😄
Tier 11 és Tier 13 táján jó bombázóval és mégha ajándék Prémiummal is megfelelõ pályákon hatalmasat lehet kaszálni, ha nem lõnek ki rögtön a fighterek.
Végre valahára elkészült a teljes Yer flottám és a teljes Peschka flottám is.
T7-T9 en a Peskák T11-T13 és afelett a Yer2 esek mennek.
jelenleg kész van 2db T11es Yer 2x1000kg bomba + 4x500kg kiszerelésben
Egyet beaktiváltam de még nem mentem vele az 12x100Kg os jelenleg.
És a 2 T12es Yer 3x1000kg bombával + 20! X 100kg az 5tonna 😄
Bár a 100Kg os bombák ereje eloszlik pl bázis bombázáskor ha meglesz az Xp 4x500kg ra cserélõdnek. Bázistól és célzástól függõen 3-4 kõr alatt szétkapja a repteret, mint floki a lábtörlõt. És bár a kisebb lövéseket bírja azért hamar harcképtelenné teszik de ha 200méterre közelít egy nem túl páncélozott gép azokat a gunnerek úgy tûnik leradírozzák.
A bombák hatásfokával teljesen egyetértek az 1000kilós bomba se okoz nagyobb hatókõrben pusztítást mint az 500as vagy a 100as (talán tõle egy picit erõsebb) de jelenleg az 1000es bombákat Battleship, Carrier, Destroyer, Pillbox, és Bázis bombázásra lehet használni.
Medium tank menetoszlopban jó ha 2t tökéletes ejtés során talán 3at átvisz azt kész.
A lényeg lehet bombázni, de nagyon nehéz és sokszor gazdaságtalan.
1 T11 es gép 3100-3400 T12es 7100-7300$ os szerelési költséggel bír.
Ergo ha rámegy mind az nagyjából 20K 😄
Pedig a múlt hét végén eléggé el voltam keseredve.
Most ez az 1 napnyi prémium rengeteget segített. Pedig tegnap este csak ponyztam 😄
Mondjuk az se mindegy mivel bombázol és hol 😄
Tier 11 és Tier 13 táján jó bombázóval és mégha ajándék Prémiummal is megfelelõ pályákon hatalmasat lehet kaszálni, ha nem lõnek ki rögtön a fighterek.
Végre valahára elkészült a teljes Yer flottám és a teljes Peschka flottám is.
T7-T9 en a Peskák T11-T13 és afelett a Yer2 esek mennek.
jelenleg kész van 2db T11es Yer 2x1000kg bomba + 4x500kg kiszerelésben
Egyet beaktiváltam de még nem mentem vele az 12x100Kg os jelenleg.
És a 2 T12es Yer 3x1000kg bombával + 20! X 100kg az 5tonna 😄
Bár a 100Kg os bombák ereje eloszlik pl bázis bombázáskor ha meglesz az Xp 4x500kg ra cserélõdnek. Bázistól és célzástól függõen 3-4 kõr alatt szétkapja a repteret, mint floki a lábtörlõt. És bár a kisebb lövéseket bírja azért hamar harcképtelenné teszik de ha 200méterre közelít egy nem túl páncélozott gép azokat a gunnerek úgy tûnik leradírozzák.
A bombák hatásfokával teljesen egyetértek az 1000kilós bomba se okoz nagyobb hatókõrben pusztítást mint az 500as vagy a 100as (talán tõle egy picit erõsebb) de jelenleg az 1000es bombákat Battleship, Carrier, Destroyer, Pillbox, és Bázis bombázásra lehet használni.
Medium tank menetoszlopban jó ha 2t tökéletes ejtés során talán 3at átvisz azt kész.
A lényeg lehet bombázni, de nagyon nehéz és sokszor gazdaságtalan.
1 T11 es gép 3100-3400 T12es 7100-7300$ os szerelési költséggel bír.
Ergo ha rámegy mind az nagyjából 20K 😄
az air resistance miire való ?
Azért tegyük hozzá, hogy USA-ban olyan helyen vannak bejegyezve ahol nincs áfa, EU-ban pedig a legkisebb áfa kulcs is 18% + átváltás dollárba...
Nekem szerencsém van akkor: tudok dollárért vásárolni, bár csak olyan tételeket, amiket az elmúlt 1 évben már megvettem.
12.427Ft dollárban.... 16.991Ft euroban. Ez cirka 4500Ft plusszban, ugyanazért a cuccért.
12.427Ft dollárban.... 16.991Ft euroban. Ez cirka 4500Ft plusszban, ugyanazért a cuccért.
Hm... ha jól láttam egyenlõre maradnak a bónuszok.
ok köszi
Amiért tényleg marha dühös vagyok, hogy módszeresen, patchrõl peccsre kinyírták a P-40est. A legjobb gép volt az amcsiknál, a mai peccsel jutott el oda hogy kivettem a pakliból.
Ha még a dolláros korszakban (tavaly) vásároltál akkor van 1 kiskapu, de amúgy ja.
Tehát akkor innét kapufa??Mo-ról nem megoldható?
Orosz vagy amerikai proxy-n keresztül kell bejelentkezni.
De az meg necces, mivel látják az átküldött adatokat.
De az meg necces, mivel látják az átküldött adatokat.
Múltkor volt róla szó,Csak már nem tudom mikor( hogy 1 dollár=1 euro)! Valaki ????
mi az h 1 slot, az 1 slot a pilótát fejleszti nem a gunnereket
Annyira szutyok a gazdasági rendszer, hogy a két event, és a hétvégén szerzett lionból berakott prémium ellenére alig jön be pénz és XP. Mûködésképtelen.
Eventes bombázás bónusz ide vagy oda, továbbra sem érnek semmit a bombázók, mert a bombák harmatgyengék. Pontatlanok, alig van területi sebzésük. 30 méter magasból 500 kilóssal telibe csapom a Pillboxot, és semmi baja se lesz. Szar az egész.
Hogy tudom kiválasztani fizetésnél hogy dollárban fizessek ne euroban?Pay Pal.
AZ 1es slotnak 100%os a gunner maxolása de nem vettem észre, hogy húde jobban lõnének, szóval a fene tudja.
Nagyszerû.Gondoltam hogy nem az oroszoké...
La5-nek egy kósza lövéssel nyitásból feketére lõtte a motorját az elõbb egy bomber. Van egy olyan gyanúm hogy megint változtattak a DM-en kicsit, P-39-el 10 másodpercen belül három vadászt lõttem le, ami azért egy kicsit erõs. 😊 Papírabbnak érzem a gépeket, fõleg a németeknél szakad megint a szárny.
Ez mekkora cigányság vazze.
Egy az egybe lövöm a gunnerrel a 300méterre lévõ La 5fn-t és jelzi hogy találat végig. Rohadtul le kéne zuhannia a gépnek erre kilõ.
Van még mit javítania játékon.
Igenis ha kell a bombázó hátulról 15 gépet is lõjjön ki ha túl közel jönnek hozzá és kilõvöd a mögötted jövõ propellerjét szárnyát akármiét.
Egy az egybe lövöm a gunnerrel a 300méterre lévõ La 5fn-t és jelzi hogy találat végig. Rohadtul le kéne zuhannia a gépnek erre kilõ.
Van még mit javítania játékon.
Igenis ha kell a bombázó hátulról 15 gépet is lõjjön ki ha túl közel jönnek hozzá és kilõvöd a mögötted jövõ propellerjét szárnyát akármiét.
Megnézték az arányod és mivel nincs meg az 1 géppel kilõtt átlag 15 géped így nem feleltél meg nekik 😄
Nem tudom hogy mi alapján válogatták be erre az embereket, de ahogy látom valódi pilóták is voltak köztük.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
jahogy ilyen is volt. ahogy látom már be is zárták.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Milyen alpha tesztre gondolsz ? oO Csak nem a "ladikos" ? 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Innen bejutott valaki az alpha test-re?
Engem elutasítottak 😞
Engem elutasítottak 😞
Aha, de nem mindegyikre lehet rakni.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..