War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
Na nézd már hogy ilyenekre is képesek . 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Eredetileg csak Arcade-játékmódban élt a bónusz, most már mindben él, és egy Gaijin admin ugyanebbe a fórumba beírása (56-os hsz., Anton Yudintsev) szerint "ez a változás annyira végleges amennyire végleges lehet, változatunk rajta még a jövõben valószínûleg, de jelenleg ez az aktuális eco."
Update, economy változtatás volt:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/26310-update-02042013-129402/#entry292532

Ezzel a peccsel:

Pónik elrepültek
Akár 40% árengedmény repülõvásárlásokra (átmenetileg)

Gazdasági változások:
+20% Ezüst Oroszlán bevétel légigyõzelmekért Arcade, Historic and Full-Real játékmódokban
Bombázók +50% bevétel földi célpontok elpusztításáért minden játékmódban
Ha nem sikerül kiszedni semmit akkor persze, hogy nem ad ennyit 😄
Viszont ha lelõnek ezzel a tragaccsal akkor sincs nagy gáz..3500 pénz semmi 😄

És ott figyel hátul a 20milis ágyú ami meg tud lepni embereket 😄 csak sajnos nagyon kis szögben tud vele operálni az ember
Nem volt semmilyen pénzemelés, az event része, csak egy ideig tart.

"Visit your hangar and see UP TO 40% DISCOUNTS for more than 100 planes of all nations!

Then, enter the Arcade, Historic, or Full-Real Battle and discover +20% SILVER LIONS INCOME FOR AIR KILLS.

Want more? Fly your mighty bomber and get +50% SILVER INCOME BOOST for all bombers setting destruction to ground targets!"

Ez jó kérdés 😄
De nem mindig ad ennyit 😄
Nem írták hogy idõleges bónusz szóval marad. Szép meccs, gratula. 😊
Na most volt idõm egy kicsit játszani.
Ezek a pénz emelések maradnak is vagy csak ez is az event része? Mert ez így most nem annyira vészes már.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én meg aszt hittem hogy az én gépemmel van a baj! Volt olyan hogy egész meccs alatt dõlt a hüvely a gépbõl mint ha folyamatosan pisálná.Ha észre veszed 1 idõ után zavaró....
Erre még nem figyeltem fel, de ezután tuti zavarni is fog 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Meg hogy dõl a hüvely sok másodpercig a gépbõl miután befejezed a lõdözést.
Elpukkant az üzemanyag tartály 😊

Amúgy még mindig megvannak ezek a grafikai bugok, hogy némelyik fûst csík ilyen 640*480 felbontású 😊

Na pl azt is simán ki lehetne szûrni 😄
Csak úgy véletlenül 2-3 bombát nem leeht ledobni 😄
😄😄

http://indavideo.hu/video/bomber2

Annak hogy ne vonjon le büntipénzt elõfeltétele hogy ne legyen damage. Különben meg azért menne az ugatérozás ha pár jóképességû saját repteret bombázna brahiból.
Leírtam hogy miért két különbözõ és egymástól független dolog a repcsi sérülésmodellje ha 1. másik repülõ rongyol bele 2. lövedék szaggatja telibe.
Ezt te se gondolod komolyan? 😄
Mért ne lõhetnl ki vagy zuhanhatnál rá saját egységre?
Inkább csak ne vonjon le bünti pénzt. Azért valamennyire valóságos legyne az a harc. Ledobod az 1000kilós bombát a kák tankokra mert ott parkol pl egy ellenséges repülõ kényszerleszállás után és a repcsi felrobban a tank meg bocs én barát vagyok 😄 és tovább megy? 😄
Torzonborz
De bõven van köze a témához , bgabor leírta hogy miért.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem jogos a felvetés mert köze nincs a témához. Kerülõ logika példája, pl. A+B azért nem = C MERT D+E sem G (vagy G). 😊

Két, játékos vezette ütközési objektum (nevezzük akár pixelrepülõnek) nem ugyanaz mint ezen objektumok irányvektorán "kilõtt" lövedékek. Nyugodtan maradhat a rammolás úgy ahogy van, gondolom feltûnt hogy azért nem jár pénzbüntetés.
Ha az ütközési modell érdekelne akkor arról vergõdnék, de most nem a collision physics a téma, az rammolás témakör. Egyszerû a vágyam: lõszer ne hasson kék modellekre, és kontrollálhatatlan gép már ne okozzon damage-t egyik félnek sem. Igen, a szárnyaszegetten zuhanó bombázóban ülõ játékos se várja álló farokkal hogy a gunnerei hátha leszedik még a rátámadó fightert.
Torzonborz
A felvetés jogos , akkor már a baráti rammolást is ki kéne venni. Ennyire meg nem kéne hogy arcade legyen az arcade.

Sztem abban is van amúgy bug, mert volt már hogy full rázoomolva egyszercsak átvillant elõttem full totálban valaki, és semmi bajom nem lett. Indokolatlanul nagy mázli kellett volna hozzá 😊

Ha kikapcsolad a barátiak között a damage modellt, az ahhoz vezetne, hogy a baráti gépek közül öt darab egymásba olvadva repülve lõne egyszerre egy ellenséges gépet hátulról. 😄

Már ha csak a szárnyatok összesurlódik a csapattársal, akkor is mûködésbe lép a damage model.

kocsilajos
igaza van, hiába hõbörögtök, úgy is tõled vonják le a liont...

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Én ezt nem érzem nagy problémának.30 as szinten vagyok és max 4(!) baráti lelövésem volt.Engem se nagyon szedett le saját .Persze abban a pillanatban idegesitö, de ennyi.Ha elém áll killt lopni leveszem a kezem az ágyuròl és max finom sorozatokkal operálni mellette.
Te lehet hogy nem.
De az kicsit genyóság, hogy mondjuk 12 tankot kilövök és annak a bevétele egy az egyben levonódik mert egy balfasz elémrepül amikor már másik géppel vagyok. Ahol én játszok T11 nél már 4900 a frendly fire legalább.
Nem. Ne büntessenek Arcade-módban friendly fire-t. Ne is számolja a szerver. Kék objektumok DM-je legyen transzparens. Teljesen felesleges és kontraproduktív feature a FF.
Esetleg írd meg az algoritmust, a változókat amikre figyelni kell. Aztán jönne a flémwar a fórumokon, hogy milyen szar dolog ez 😊 Tízmillió fociedzõ-alkotmányjogász-autószerelõ-adatbázisprogramozó országában élünk 😊

Én amúgy zokszó nélkül repülnék tovább. Aki hülye haljon meg.. Még a liont se sajnálom rájuk.

Ennyire gyengék a bombák vagy erösek a pillboxok? Rég csináltam de Me410 2 500as bomba vitt két pill-t + az aa- kat.Ma letesztelem.
Rengeteg dolgot kéne csinálni,de a rammolás vétlen lövés az utolsò.
HB ben egy 20 as a barát tüz.Finoman a nevelö szándékù lelōvéssel.
És ez egyre gyakoribb és gyakoribb 😊
Pár napja volt olyan meccs ahol ment a szokásos lemmingvonat egyetlen szerencsétlen után és mögöttük jó rendesen leszakadva gondolom ilyen 1 kmre lehetett az ellenségtõl egy il-2es még osztotta az áldást mint az állat mindenkire aki elõtte volt lol

vannak nagyon jó képességûek és sajnos túljutnak a reserve csatákon 😊
Ugyan már vazze. 2013at írunk.
Egy algoritmus 1 ezred másodperc alatt kiszálolja egy beesési szögbõl egy röppályából akárhonnan, hogy az véletlen volt e vagy sem.
Mint a hazudj ha tudsz gondolom ismeritek ha 1 mp nél tovább van meglepve hazudik.
Itt ha 1-2 mp nél tovább van abba a pozícióban ami szándékos beállás és lõ is akkor büntessék. Ha kanyarodásnál van valami gixer azt nyilván ne.
Ha egyértelmûen a megkezdett lövéssorozatodba repül be akkor ne téged büntessenek de ha berepül és akkor kezdesz lõni az ellenségre és lelövöd a sajátod akkor is büntessen.
Indulj ki abból a szituból, hogy szegeled az ellenséget, erre jön valaki, beáll mögéd, és nagy buzgalmában Téged is faszán lelõ. Akkor õt büntessük, vagy ne?

Torzonborz
Mert mondjuk a játékosok egy része nem egy ostoba barom...

Ugyan miért ne repülne be szándékosan ha kb. hóttotálmindegy neki hogy A: kilövi a prédádat
B: kilövöd-e õt.

Mindkét esetben te szívd meg, te idõd/pénztárcád bánja.

Kap a (lopva) lelõtt gépért mondjuk 1200 pénzt, ha a letékázott gépének a javítását neki kell kifizetnie (nem tudom pontosan hogy egyáltalán szuicidpistikének kell-e fizetnie a javítást, lehet hogy nem) akkor sem veri földhöz, jellemzõen LaGG-3-al és hasonló farost-tákolmány taknyokkal mûvelik magas fokon ezt a mûsort. Vígan csinálja, amíg megéri neki, és addig éri meg neki amíg nem az õ pénztárcája bánja.

Nyilván nem lehet kimatekozni hogy az orcátlanul potenciális öngyilkost büntessék, ezért már az is eredmény lenne ha nem a vétlent büntetnék.

HB-ben nem ennyire gyakoriak az ilyen szituk, nagyobb a tér, mondjuk rammolt már le ott is csapattag, de az más tészta.
Torzonborz
Nem a büntetésnek van visszatartó ereje hanem a sebzésnek. Magyarul ha berepül eléd a delikvens akkor sebzed/kilövöd. Na már most aki nem túl ostoba az nyilvánvalóan nem repül be szándékosan.

Nincs visszatartó ereje a büntetésnek mert nem az önzõ öngyilkosjelölteket bünteti hanem azokat akik ártatlanok a szituban.

Képzeld el hogy egy tûzoltó irányítja a vízsugarat egy tûzfészekre, erre random hülyegyerek eléáll a vízipisztolyával (mert hogy õ akar tüzet oltani, ezért szándékosan akadályoz), aztán a tûzoltót büntetik meg durván amiért hülyegyerek vizes lett.

És a tûzoltónk még mindig sokkal jobb helyzetben van mert beszólhat, de mikor van idõd fordulóharcban gépelni? Szépenkérni hogy ne fragwhore-kodjon? Lehetetlenség, de ha sikerülne akkor is leszarná. Plusz addigra beáll mellé még két másik.

Nem érdekli hogy lelövöd mert nem õ fizeti a cechet, kiröhög és csinálja a következõ gépével ugyanezt. Te meg bukod a tisztes vadászattal szerzett profitot. Mellékesen ma kiderült hogy dupla penalty jár ha prémium géppel ölöd le, LOL. Szar ez így, nem jó.
kocsilajos
ki nem állom mikor a szemembe világít a rohadék hajó, de akkor is ha vízszintesen repülök 😞

Torzonborz
Szerintem nem kéne kiszedni az sebzést saját csapattársra mert akkor eltûnne az utolsó visszatartó erõ és még inkább elharapódzna a killsteal.
Persze van akit ez se tart vissza de a többség azért meggondolja hogy berepüljön e a társa tûzvonalába.
Ezzel szerintem tényleg nem lehet mit csinálni , nem nagyon lehet megmondani mindig 100 %-ra hogy vki szándékosan repül be vagy sem.
Az egy dolog hogy Te látod de a rendszer nem tudja eldönteni hogy szándékos vagy sem.
Tegnap játszottunk 3an squadban és a saját társam lõtt ki teljesen véletlenül , ment a fordulóharc és bizony a nyavalyás kobrájából kiköpött 37 mm skulot benyeltem. Egybõl pukkantam is.
Inkább a büntetés mértékét kéne csökkenteni , az tényleg kellemetlen fõleg ha vétlen vagy.

Érdeklõdtem hogy legalább arcade-ból kiveszik-e a kék ojjektekrõl a damage-számítást, másfelõl meg jó lenne kivenni a megdöglés után okozott damage-t is, nyilván nem rajtam múlik ha a roncsom galibát okoz. Mondjuk lelõnek a repterem fölött vagy belezuhanok saját tankba stb., ne büntessenek már érte.
RiCSi1234
Oroszoknál megvettem a yak 9-t, meg még angolnál a Spitfire mk vb-t, és elfogytam.. nyista lion. 😞

GTA V (*.*)

Írtam én is kérdést, TK-problémára utalva. Bocs ha nyilvánvalót kérdezek de mekkora delay-el dobálod a bombákat? Fél másodperc nekem bevált, és van area effect is, pillbox+3xAAA tömböt kidobom egyetlen egytonással 10/10-szer.
De ez akkor sem állapot.
Ha berepül egy iylen esetbe tõle vnjanak le komoly összegeket.
Ó, azt aki közém és a cél közé berepül amikor már a kivégzésnél tartunk, simán lelövöm a célpontal együtt, nevelõ célzattal. Nekem megéri a pénzt. 😄

Nagyon remek érzés kipattintani 10k liont amiért Szovjetunió Ifjú Killtolvaj Hõse bevágódott elém. Azt sem tudom miben repült, csak betöltötte a képet egy pillanatra miközben a gépágyún tehénkedtem. Ennyit még nem kellett TK-ért fizetnem, nagyon durva. Talán ki kellene venni a FF-t Arcade-ból mert ez erõsen a kibaszás kategóriája a dolgozókkal.
Nem, a kérdéseknek leginkább egymondatosnak kéne lenniük, most így is többet írtam a kelleténél. Tudják õk a számokat, tele van a hivatalos fórum az ezeket taglaló hozzászólásokkal. Tudják õk, mi a helyzet, és miért háborgunk.

És mi volna az?
Írtál konkrét példákat számokat amire választ kérsz?

Na, be is raktam a gazdasággal kapcsolatos kérdésemet. Persze nem a magyar, hanem az angol Q&A topikba, talán így még válaszolni is fognak rá.

A kérdések válaszok beszélgetés a fejlesztõkkel Péntek este lesz, 22.00-tól, a War Thunder TS3 szerverén.
5.199.133.37:9696
pw:Spitfire

kocsilajos
villognak a hajók :S

Hb- nál a kiválasztott gép szintje szerint.
kocsilajos
az mitõl függ h hanyas Tierben vagyok, már mint nem a nemzettel hanem amikor rányomok a csatára és ott sárgával jelöli h hanyasban vagyok