War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Nemrégen kezdtem el a játékot, és igencsak tanácsokra szorulok. Kezdésnek, az USA zászlaja alatt indultam, de belekóstoltam a japán és kínai gépekbe is. Lehet, hogy nem kellett volna. Az amerikai gépek lehet, hogy csak szerintem, de sokkal gyengébbek a többinél, mint tûzerõben (most komolyan céltévesztés nélkül kell egy egész tárat ürítenem egy másik gépbe, hogy végre lezuhanjon?), mint fordulékonyságban. Csak ez után merült fel bennem hogy ha vannak gyengébb nációk akkor biztos, hogy vannak balanszosabbak is. Akkor mégis melyek azok?
Így hát, szeretném kikérni a tanácsotokat az ügyben, hogy mely ország színeiben érdemes csatáznom az égen, s ha vannak, melyek azok a gépek, amelyek az országon belül, még jobbak?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Pedig végre egy jó kört mentem japó vadásszal 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
most meg is néztem az õ szemszögébõl a csatát
be kéne vonni a pilóta jogsiját 😞
23darab bombát tud szállítani 3x1000kg és 20x100kg.
De Átalakítható 3x1000kg+4x500kg ra is.
De óvatosan lehet azért fordulgatni csak át kell ülni a pilótafülkébe egy pillanatra aztán lehet menni újra ágyúzni és fordulni 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

HB-ban megyek amúgy. Elég fain, lelõttem egy japán bombert, 4800 volt érte a reward 😊
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Elsõ kör 20k lion, 30k xp 😊
Amúgy anno velük kezdtem és árkádban nagyon is jó volt. Aztán szépen elkezdtem a többi nemzetet is kipróbálni és abba is hagytam a japókat.
Most, hogy historical-on õk vannak elõkaptam de hát nem megy nekem 😄
Bombázás az más.. az mindegyikkel ugyanolyan kb 😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Én alacsonyabb tierben gondolkodom még.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
perfect eszmefuttatás
Térjünk ki a bombázókra egy picit. AB és HB
AB a méregdrága gépek mellé szembesülni kell a magas javítási összegekkel is. A bombázók alapvetõen deffenzív szerkezetek önvédelemre képesek ideig óráig. Komoly támadó fegyverzetük nincs. Alapvetõen egymagukban célpontok agyaggalambok. Mint tudjuk többnyire kötelékben némi vadászkísérettel biztosítva mentek a célpontokra.
A javítási költségek itt a játékban lehet hogy összefüggésben állnak a védekezésükkel de azt aligha hiszem, hogy a T12es Yer2t aminek 7200 a javítása és a T13as B17-FF et aminek 25K, hogy 4szer annyira nehéz lenne a B17et lelõni. Alapjában véve a Yer is bír némi lövést a 7,62esekbõl és a 12,7ekbõl. Sõt so so még a 20mm esek is csak akkor okoznak végzetes kárt ha tutira szárnyat talál. De a G2es Stuka a 37MM es Yak9T lövedéke sõt még egy jól irányzott T6 os Aircobra lövése is végzetes neki. Sõt fogadni mernék egy B17est is ha egy Yak9 megsoroz megfelelõ szögben esetleg bármelyik RS132 es vagy Hvar rakétából 3-4 telibe kapja lezuhan mint a pinty. És hát T13 magasságában már olyan tûzerejû vadászok akadnak akik gond nélkül leszedik ezen gépeket legyen bármilyen erõs a gunnerjük. De biztos a T11es Dornier bombázót is pikk pakk lekapná egy 37mm es sorozat elég hamar.
Szóval irracionálisan kevés a bombázók mozgástere ahhoz viszonyítva, hogy sokszor még a célig se tudnak eljutni és nem rentábilis bevinni Õket a csatába. Tény egy megfelelõ pályán egy jól irányzott bomba sorozat akár 15-18 extrémebb esetben 20 célpontot is kivihet 1 kõr alatt (Two Town-s, Port landing craft-jai) de nem túl gyakori.
Mért nem szint szerint egységes javítást vezetnek be?
szint szer 300 máris nem lenne olyan gáz.
HB itt még árnyaltabb a helyzet ami 7-25 AB ben az itt 21-80K.
Pl egy Usa-Német mapon egy B17esre rááll mondjuk két T15ös Fw Dora ráadásul még az elsõ bombázó kör elõtt nem fogadnék rá nagy tétben, hogy megtermel 80K-t 😄
Lehet, hogy itt már nem 2000t kéne egy tankért adni, hanem 5000t és egy lelõtt gépért nem 4et hanem 20at legalább.
3000 méterrõl 4-5 sikerül.
Ezen a mostani pályán szépen haladnak úgyhogy ki lehet õket szedni könnyen. Amikor leállnak harcolni a saját tankjainkkal akkor szétszóródnak meg ugye ott ki is lövik õket úgyhogy ott már nem olyan jó 😊
Figyelni kell hogy alakulnak a dolgok aztán dönteni, hogy megéri-e lemenni alacsonyan szórni aztán spuri.
Meg érdemes nézni az ikonokat ha van La5 meg sok Yak akkor azok úgyis felmennek magasba, ott még annyira sem szerencsés találkozni velük mint alacsonyan.
Én általában visszaveszem a tolóerõt, finom emelkedésbe rakom a gépet és megvárom míg a vadászok elõre mennek és kialakul a "disco" aztán már látni lehet merre érdemes menni 😊
Mi a halálnak vinnék 1 tonnás malacot konvojok ellen 😄
Ugye ugyanúgy 13as tier B-17 közel 70ezres javítással 😄 Na az ott szopás keményen 😊
Tier 11nél 20földi célra se adott nemhogy 70et prémmel de volt hogy 40et se. Pedig brutál bombákkal szórtam és a javításuk a gépeknek is vagyon.
Akkor miért is volna értelme magas tierben szarozni ha alacsonyabb tieren közel hasonló eredméynt el lehet érni harmada negyede annyi javítási költségbõl. Ráadásul eleve potenciális célpont egy T11-12es gép.
T7en a peskákat például kevésbé cseszegetik és eleve gyengébb gépekkel is.
Lehet én gondolom rosszul de ha már valaki bevisz a késõbbieken T15 T17 en egy gépet aminek az ára minden lópikulával 4-5M volt és a szerelése 15-35K közti akkor egy átlagos telejsítményre kapjon már annyit, hogy körönként +30-40K t elteygen minimum. Kiemelkedõre meg 100-150K +t körönként.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Az utolsó lvl 7es japó bombázóval prém nélkül.
17 földi +1 légi utána meg 11 földi cél. Ez 70ezret ért összesen. Természetesen nyertünk úgyhogy az a bonus is benne van.
Ezek a seggfejek maguk sem tudják még, mit akarnak, vagy legalábbis kommunikálni képtelenek.