War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FishNoRba
Elírtam, Német.

労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ

kocsilajos
kínai gépet honnan szedtél?

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

FishNoRba
Üdv!

Nemrégen kezdtem el a játékot, és igencsak tanácsokra szorulok. Kezdésnek, az USA zászlaja alatt indultam, de belekóstoltam a japán és kínai gépekbe is. Lehet, hogy nem kellett volna. Az amerikai gépek lehet, hogy csak szerintem, de sokkal gyengébbek a többinél, mint tûzerõben (most komolyan céltévesztés nélkül kell egy egész tárat ürítenem egy másik gépbe, hogy végre lezuhanjon?), mint fordulékonyságban. Csak ez után merült fel bennem hogy ha vannak gyengébb nációk akkor biztos, hogy vannak balanszosabbak is. Akkor mégis melyek azok?

Így hát, szeretném kikérni a tanácsotokat az ügyben, hogy mely ország színeiben érdemes csatáznom az égen, s ha vannak, melyek azok a gépek, amelyek az országon belül, még jobbak?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ

Jó hogy az il2 alapon nincs gpu hátrafele. Meg hogy kóvályognak egymás körül és nem segítenének egymásnak. 2 leesett mire a harmadik rájött hogy igazából csak rám kell húznia az orrát és szakad a rizspapir.(voltak vagy 6-an) Az M es már veszélyes.Azt se nagyon értem miért ment mind egy helyre. Én a távolabbi konvojt próbálom vele támadni. Álltalában lusták visszajönni értem ha átsiklom rajtuk. Mondjuk ha nem az szívás 😊
Utolsó pillanatban odavágtam a tier 11es Ki-61et 😞 20ezer..hogy rohadjon meg 😄
Pedig végre egy jó kört mentem japó vadásszal 😊
Tudja a rossebb, lehet holnap jönnek a lelkemért 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Biztos bekerült valami nagyonapró betûs rész 😄
Meg írtak egy "End licence agreement"-et is amit le kell okézni, aztán ennyi.

Bugfix: "Mouse-Joystick" controls may switch on by default for the new players

Megint volt valami kis pötch-ölés, na mit állítgathattak most 😄
most úgy kaptunk ki, hogy ketten maradtunk utoljára a csapatból (tier 4es csata), egy gladiator meg én (I-15), szembe jött velem egy veres G.50, kikerültem, fordulok utána, locsolom ezerrel, erre jobb felülrõl megjelenik a gladiator és bumm
most meg is néztem az õ szemszögébõl a csatát
be kéne vonni a pilóta jogsiját 😞

Tier 12es Yer 2esek.

23darab bombát tud szállítani 3x1000kg és 20x100kg.
De Átalakítható 3x1000kg+4x500kg ra is.
Legutóbbi meccs: 7 il2M + 1 Yer... 😊 A piac beállt, ezek a használható cuccok ezen a mapon 😊

És az a baj, hogy gombokkal onnan is lehet manõverezgetni de 1-2 forduló után ha abbahagyod meghülyül a robotpilóta amikor átveszi és belecsapja a földbe a gépet 😄
De óvatosan lehet azért fordulgatni csak át kell ülni a pilótafülkébe egy pillanatra aztán lehet menni újra ágyúzni és fordulni 😊
Nemtom én sose ülök hátra mert akkor színegyenes célt repül a robotpilóta. Ezen vesznek rajta sokan az ellenségnél. Manõverez manõverez, egyszercsak mintha zsinóron húznák... aztán megdöglend 😊

Nem semmi. A Last man standing elég sokat dobott rajta 😄

Nemrég volt vele egy vicces köröm (az IL-2M-el) hb-ben, 4 gépet szedtem le magam mögül a tail gunnerrel 😄 Elõször csak Hayabushák, mondom, hogy biztos gyengék, aztán jött egy prém Corsair is, ami azért elég masszív szerkezet és azt is sikerül 😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Még hogy nem éri meg bombázóval menni (Historical Ki-49-cel), egyedül maradtam 2 Yak ellen a végén, mind2-t 2szer kergettem vissza a repterükre manuális védelmi géppuskázással.
Az nincs is, szal tökmindegy 😊

HB-ban megyek amúgy. Elég fain, lelõttem egy japán bombert, 4800 volt érte a reward 😊

kocsilajos
23 mm max a light tankot viszi, heavy tankot nem viszi a me 410 nek az 50 mm-se

Ruszkiknál fele csapat mindig IL2 /IL2m. Jó a lövész is és erõs a gép is.Sajos a japánok nem túl erõsek ágyuban. Prém Fókák elõnyben 😊
Arra kellett rájönnöm, hogy ezen a HB-n il2M-el kell menni. 4db 100-as, 8 rakéta, 23 mm-es átviszi a tankot is, kiskaliberrel meg lehet tolni az AAA-t.

Elsõ kör 20k lion, 30k xp 😊

Valaki biztos tud velük menni, én béna vagyok 😄

Amúgy anno velük kezdtem és árkádban nagyon is jó volt. Aztán szépen elkezdtem a többi nemzetet is kipróbálni és abba is hagytam a japókat.
Most, hogy historical-on õk vannak elõkaptam de hát nem megy nekem 😄

Bombázás az más.. az mindegyikkel ugyanolyan kb 😊
És olyan gagyik lennének magasabb szinten a Japo vadászok?Ne keserítsetek már el!<#shakehead>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Jah!az más!
Én alacsonyabb tierben gondolkodom még.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Hát tier 9 körül senki nem áll már le historical-ban fordulgatni 300zal velem xD Jönnek-mennek 500-600zal és én hiába totyogok utánuk 350-400zal 😄
lol ember!Ez komoly?<#wow3>

Ar2 is tud 10-et vinni, de az utolsó 4-et kettesével szórja el. Szal olyan mintha 8-at vinne.

Vagy a prém kata 16x100 fontossal 😄
Ahogy nézem csak a yer-ek de az is csak 14x100kg a többinél még kevesebb a darabszám.
Az oroszoknál melyik bomber tudja darabszámra a legtöbb bombát vinni? Valami olyan kéne mint a Ju88 a 32 db 50-esével.

<#eljen><#eljen>

perfect eszmefuttatás

Alapvetõen az a baj, hogy fogalmuk sincsen még mit is akarnak a fejlesztõk.

Térjünk ki a bombázókra egy picit. AB és HB
AB a méregdrága gépek mellé szembesülni kell a magas javítási összegekkel is. A bombázók alapvetõen deffenzív szerkezetek önvédelemre képesek ideig óráig. Komoly támadó fegyverzetük nincs. Alapvetõen egymagukban célpontok agyaggalambok. Mint tudjuk többnyire kötelékben némi vadászkísérettel biztosítva mentek a célpontokra.
A javítási költségek itt a játékban lehet hogy összefüggésben állnak a védekezésükkel de azt aligha hiszem, hogy a T12es Yer2t aminek 7200 a javítása és a T13as B17-FF et aminek 25K, hogy 4szer annyira nehéz lenne a B17et lelõni. Alapjában véve a Yer is bír némi lövést a 7,62esekbõl és a 12,7ekbõl. Sõt so so még a 20mm esek is csak akkor okoznak végzetes kárt ha tutira szárnyat talál. De a G2es Stuka a 37MM es Yak9T lövedéke sõt még egy jól irányzott T6 os Aircobra lövése is végzetes neki. Sõt fogadni mernék egy B17est is ha egy Yak9 megsoroz megfelelõ szögben esetleg bármelyik RS132 es vagy Hvar rakétából 3-4 telibe kapja lezuhan mint a pinty. És hát T13 magasságában már olyan tûzerejû vadászok akadnak akik gond nélkül leszedik ezen gépeket legyen bármilyen erõs a gunnerjük. De biztos a T11es Dornier bombázót is pikk pakk lekapná egy 37mm es sorozat elég hamar.

Szóval irracionálisan kevés a bombázók mozgástere ahhoz viszonyítva, hogy sokszor még a célig se tudnak eljutni és nem rentábilis bevinni Õket a csatába. Tény egy megfelelõ pályán egy jól irányzott bomba sorozat akár 15-18 extrémebb esetben 20 célpontot is kivihet 1 kõr alatt (Two Town-s, Port landing craft-jai) de nem túl gyakori.
Mért nem szint szerint egységes javítást vezetnek be?
szint szer 300 máris nem lenne olyan gáz.

HB itt még árnyaltabb a helyzet ami 7-25 AB ben az itt 21-80K.
Pl egy Usa-Német mapon egy B17esre rááll mondjuk két T15ös Fw Dora ráadásul még az elsõ bombázó kör elõtt nem fogadnék rá nagy tétben, hogy megtermel 80K-t 😄

Lehet, hogy itt már nem 2000t kéne egy tankért adni, hanem 5000t és egy lelõtt gépért nem 4et hanem 20at legalább.

Alacsonyról 10-11 megvan egy szórással.
3000 méterrõl 4-5 sikerül.
Ezen a mostani pályán szépen haladnak úgyhogy ki lehet õket szedni könnyen. Amikor leállnak harcolni a saját tankjainkkal akkor szétszóródnak meg ugye ott ki is lövik õket úgyhogy ott már nem olyan jó 😊

Figyelni kell hogy alakulnak a dolgok aztán dönteni, hogy megéri-e lemenni alacsonyan szórni aztán spuri.
Meg érdemes nézni az ikonokat ha van La5 meg sok Yak akkor azok úgyis felmennek magasba, ott még annyira sem szerencsés találkozni velük mint alacsonyan.

Én általában visszaveszem a tolóerõt, finom emelkedésbe rakom a gépet és megvárom míg a vadászok elõre mennek és kialakul a "disco" aztán már látni lehet merre érdemes menni 😊
Viszont a japán vadászokkal nagyon nem megy a játék nekem 😊
És milyen magasról dobod? Gondolom alacsonról, másképp nem találja el a mozgó célt. Vagy a légvédelmi lövegeket dobáltad?

Dehogy. 12x50kg
Mi a halálnak vinnék 1 tonnás malacot konvojok ellen 😄
Mindezt egy darab egytonnás bombával?

Pedig olyan egyszerû lenne 😄
RiCSi1234
Remélem hablaszolják a magyart.. 😄 Majd adok én nekik. 😄 xD

GTA V (*.*)

Pénteken 19:00-22:00 GMT - beszélgetés a készítõkkel teamspeak-en, ha valakit érdekel.
jaja a magasabb szinteket képtelenek belõni rendesen

Próbálkoznak belõni szerintem. Megnéztem a következõ japán bombernek +90% rewardja van igaz a javítása is 20ezer és nem 3500 😊 Arra jobban kell vigyázni de ez még nem is vészes.
Ugye ugyanúgy 13as tier B-17 közel 70ezres javítással 😄 Na az ott szopás keményen 😊
Hát innentõl szánalmas a játék.
Tier 11nél 20földi célra se adott nemhogy 70et prémmel de volt hogy 40et se. Pedig brutál bombákkal szórtam és a javításuk a gépeknek is vagyon.
Akkor miért is volna értelme magas tierben szarozni ha alacsonyabb tieren közel hasonló eredméynt el lehet érni harmada negyede annyi javítási költségbõl. Ráadásul eleve potenciális célpont egy T11-12es gép.
T7en a peskákat például kevésbé cseszegetik és eleve gyengébb gépekkel is.
Lehet én gondolom rosszul de ha már valaki bevisz a késõbbieken T15 T17 en egy gépet aminek az ára minden lópikulával 4-5M volt és a szerelése 15-35K közti akkor egy átlagos telejsítményre kapjon már annyit, hogy körönként +30-40K t elteygen minimum. Kiemelkedõre meg 100-150K +t körönként.
kocsilajos
hogyha ha meglesz az elsõ jetem akkor rögtön más jetek ellen fog berakni?

Ott az elõzõ hozzászólásomban a kép az elsõ körrõl.

Az utolsó lvl 7es japó bombázóval prém nélkül.
17 földi +1 légi utána meg 11 földi cél. Ez 70ezret ért összesen. Természetesen nyertünk úgyhogy az a bonus is benne van.
Orosz lélek. 😊 Gyengeségnek tartják ha engednek a közösség nyomásának, pedig nagyon szépen meg lehetett volna marketingelni. Egyébként (máshol) kértem hogy ne rázkódjon már ennyire a flak-tõl a kép, mert elõbb-utóbb rángógörcsöt kap tõle az is akinek akár minimális hajlama van rá és ha történetesen usai akkor fizethetik a milliós kártérítést mert nincs figyelmeztetés nyavajatörés-veszélyre. Nem rázkódik már annyira a kép.
Prémiummal vagy anélkül? Hány kill, milyen bombázóval?

Hát én most két bombázós körrel csináltam 70ezer profitot. Nem panaszkodok 😊
Jó, hát az a fõoldalra kitett event hírben nem ez állt.

Ezek a seggfejek maguk sem tudják még, mit akarnak, vagy legalábbis kommunikálni képtelenek.