War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Na most aztán volt izgalom elég a HB meccs alatt.
Hurricane-al repültem 13 földi célpontot sikerült kiütnöm amikor elfogyott a töltényem. Elindulok vissza egyszer csak sípolás villogás 30mp az üzemanyag. Voltam vagy 7km re a bázistól úgy 500méter magasan.
Azonnal ferrántom a gép orrát 1270m ig sikerült emelkedni amikor leállt a motor. 😄 szépen egyre alacsonyabban siklok a reptér felé ami nem akar közeledni. Egy ház mellett landolok 120al egyszer csak egy lejtõs rész. Azon leszánkázok és a kifutópálya elõtt úgy 70méterrel megállok.
És láss csodát elkezdi javítani a gépet. Hihetetlenül kicentiztem 😄
Ezt ahhoz lehet hasonlítani amikor egyszer a GTR 2 nevû autós játékban egy Lamborghini Murcielagio val 10körös verseny végén az utolsó kanyarban 10mp elõnynél kifogyott a benzin. Naná az az aszfaltcsík is lejett minimálisat. És 25km/h sebességgel még átgurultam a célvonalon kb 2mp elõny maradt 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Abban azért verik a WT-t. 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Tier 4 ben (bár t3ba dobott) 25 földi célpontunk maradt az ellenfélnek 9.
Már kilõtték a 2 bombázómat gondoltam ideje lenne az addigi 5 földi és 3 légi cél mellé + pár földit begyûjteni. Hiszen úgyis bukó a pálya.
Szépen sorra szedtem le az elején a hurricane rakétájával a célpontokat míg ki nem lõttek majd a rakéta nélküli verzióval. Összenem még 19et kilõttem az 24fõldi cél (még 1 csávó volt hajlandó 5öt valahogy leszedni)
és 0 vs 4 re megnyertük 25-9 rõl. Már megint miattam gazdagodtak több ezer xpvel és némi lionnal a semmirekellõ csapattársak.
Legszívesebben hagytam volna hagy veszítsük el de utálok veszteni és nagyon kell az xp hogy ma 5ös lehessek az angolokkal legalább.
T11-T13 ban legalább bombáznak mások is igaz ott se segítik a melót a vadászok.
Ha T3-T5 ös tierben szeretne valaki játszani és szeret gyõzni keressen fel HTO_Conqvistador néven elérhetõ vagyok. Jól jönne némi csapatmunka...
De a statisztika a legjobb erre talán:
Arcade:emilel:74 bevetés 34 halál 66 kill (hát ez elég nooob😄)
HB:
emil:12 felszállás 3 halál 19 kill
Azt viszont nem értem mért nem hozzák ezt rendbe?Minek fejlesztenek FRB-t ha nincs joy?
Mert akkor a T3asokat kiveném pár kör erejéig 😄
Horror összeg a javításuk így tuti enm használnám ha lenne is.
max tesztrepülésben ingyen 😄
De egyenlõre nem tûnnek rossznak. És a javításuk is olcsóbb lett az 1.29el ahogy nézem.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
A lényeg, hogy sokkal nehezebb...azóta egérrel tolom és lelõttem 2500 gépet, elõtt összesen 1000-et. Bombázásnhoz jó a joy. Egyébként ami legszarabb benne, hogy egyszerûen lomhább a gép a joystickal, ill. ha maxra teszed az érzékenységed akkor ugyanolyan mint egérrel...de akkor lehetetlen célozni vele...ha meg ugye leveszel belõle lassan csûr, és kevésbé fordul emiatt jól.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
tier 3 ban életem legjobb csatáját vívtam az elöbb az angolokkal.
Az elsõ meccsen 4tank 7gép most 2 tank 9 gép került általam a roncstelepre. Ha az angol gépek tényleg ennyire jók maradnak akkor érdemes tenni velük egy próbát. Jelenleg nagyon jól fordulnak így T3 magasságában a T1esek viszont hulladékok voltak.
a kapfeltoltes javítsátok logikusan kepfeltoltes-re. bocs hogy így csinálom de máshogy nem megy
A vízszintes sávok + számok a fokokat mutatják lefelé és felfelé. Ez pedig azt mutatja, hogy milyen szögben áll épp a gép.
Ha nem egyenesen repülsz bombázásnál akkor nem lesz pontos a bombázás. Ezt bombázó nézetben nem látod, viszont külsõ nézetben elkezd a bomba célkereszt szétnyílni.
Jók az angolok?
Az a nemzet amit eddig nagyon hanyagoltam.
Leírnád róluk a tapasztalatod bõvebben?
Köszi.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Az kínai 😊