War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A napokban HBban bombázgatok a rossz hírû tier hetes wellingtonnal, egészen jól adja a rewardot. 20.000 XP környékén hoz körönként.

Mondjuk a vicc az hogy totál ki kell fejleszteni ahhoz hogy 9 db 250 kilós bombát tehess rá... amiket a német közepes tierû He-111ek alapból tudnak.
Mondjuk a leghasznosabb a 18 db 100 kilós.

Újabb csak bázis bombázás 20k lion. Ez prémmel 30lenne 😄
Two Town-s jó pálya 😄
Na tényleg javult valamit a reward.
Ha lenne prémium tényleg megérné vergõdni a bombázással és a vadászással.
Na majd vasárnap... 😄
Elég ha vasárnap állsz neki 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Így nem aktiválok ma semmit, megvárom hogy lemenjen az akció. Holnap akkor reggel 8 -tól "meló", remélem fizetik a túlórát is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem bánnám ha egy véletlen bug miatt 30 napig menne a prémium 😄
EBBEN a topikban mindig leírják a napi frissítéseket. Ez a mai a vasárnapi prémium napot készíti elõ.

Megint frissítzett valamit. .6 a végzõdés.
Tudja valaki mi változott?
flashpointer
sör amúgy is van 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Ja oké 😄

Hb-n most a t7es zeromat bedobta b-17 meg mustang közé 😄 kicsit kaptunk ki csak..xD
Õ most az árkádról beszél.

De oda is szarul sorsolta be. Evvan.

Mert kevés az ember.. japó oldalon úgy kaparja össze abból a várakozó 10bõl 😄 így is mindig van 2-3 ai 😊
Angol oldal sem valami népszerû 😊
Én eddig 2 alkalommat tudtam a T5ös búfájteremet kipróbálni és mindkétszer betett Yak9 meg P47 magasságú gépeket. de mért?
Eddig is ott érte meg, szal sztem nem lesz nagy változás a tierek kihasználtságában. Aki kis tieren játszik az valszeg valami rewardtól független okból nyomja ott (alacsony szint, kedvenc gép, stb). Bár akit eddig a javítási költség kigazdálkodása tartott vissza azt lehet felcsábítja magasabb szintre. Én örülnék neki, ha a 11-es HB csatákban végre nem lennének jetek 😊

Nekem a szövegbõl úgy tûnik hogy nem aktiválós, mint a World of Tanksban (itt ugye nincs is aktiválós felület, mint a WoT honlapján). Hanem egyszerûen aki nem prém, annak lesz prémje a megadott idõintervallumon belül, aki meg prémes, annak hosszabbítják egy nappal.

Ráadásul ez megint nem a T1-T5 ös low fightnak kedvez.
T7-T13 között lehet majd nagy rohamra számítani.
Hiszen itt éri emg a legjobban.
Erre az idõre viszont érdemes squadba szervezõdni hiszen rengeteg csapat összeállhat adhoc jelleggel és gyõztes oldalon ez még + bevételt is generál. 😄
Inkább a sör....

+1

Akkor ebbõl este 9-kor belépés lesz.

Jó taktika amúgy, mert 1 napig úszunk majd a rewardokban, aztán mindenkinek fájni fog a visszaesés és sokan elkezdik meggondolni, hogy napi 1 sör árát megéri-e nekik a prém 😊

Ha 1 nap prémiumot adnak akkor belépéstõl aktiválódik az 1 napos prémed. Ugyanúgy mint ha vennél egyet. A csúnya gonosz tankos játékban is így oldották meg mindig nem úgy, hogy az egész gépezetre rárakták a prém bonuszt aztán játszatok 😊
Én is erre hajazok. De megint bekevert nektek az SG? 😄

Akkor most melyik? Mert nem mindegy, hogy vasárnap este 10-kor logolok be és hétfõ estig tolhatom, vagy csak hétfõ reggel 8-ig 😊

RiCSi1234
Ajándék prémium account egy napig!

A fejlesztõk megajándékoznak minket egy rövid ideig prémium tagsággal. (Április 7. 8 óra és Április 8. 10 óra között )

Tehát ezen a napon +200% XP-t, valamint +150% Silver Lions-t kapunk minden csata után.

Sikeres vadászatot pilóták!

Forrás:War Thunder Hungary

GTA V (*.*)

Ergo lépj be reggel 8 kor és játsz éjfélig, éjjelibaglyok reggel 6ig 😄
Megszólítva érzem magam mert baromira okos írástudó vagyok <#awink>

"From April 7th 06:00 GMT till April 8th 08:00 GMT (April 6th 11 pm PDT — April 8th 1am PDT) every logged-in War Thunder pilot immediately receive 24 hours of Premium account for free!"

Tehát: ha a megadott 26 órányi idõn belül belogolsz kapsz a belogolástól számítva 24 órányi prémium elõfizut.
RiCSi1234
Majd jön valami okos, és elmondja.. 😄

GTA V (*.*)

Azért kérdeztem, mert a megadott idõ ablak 26 óra 😊

RiCSi1234
This Sunday we give 24 hours of free Premium account for every War Thunder player.
From April 7th 06:00 GMT till April 8th 08:00 GMT (April 6th 11 pm PDT — April 8th 1am PDT) every logged-in War Thunder pilot immediately receive 24 hours of Premium account for free! For those pilots, who already use the Premium, the free Premium day simply added to their payed days.
Premium account could be purchased for the premium currency — Golden Eagles. Premium account gives you 200% more XP points and 150% more silver income for every online fight.
Test the advantages of Premium account for free!
See you in the War Thunder skies!

Õk adják meg, hogy mikortól, te hiába loginolsz majd be este. attól neked nem lesz 24 órás. 😊

GTA V (*.*)

És ezt hogy kell érteni? A megadott idõben automatikusan kezdõdik, vagy akkortól mikor bejelentkezek?

Új stressz teszt 😄
Alacsony szinten 2-3 perc alatt bejutsz
RiCSi1234
1 napig csak.. 😊

GTA V (*.*)

RiCSi1234
WT facebookon most írják, hogy 7.-tõl egésznapos prém lesz mindenkinek. 😮

GTA V (*.*)

Az frb-n több lóvét add? hogy lehet oda bejutni én 3x próbáltam de fél órát vártam és kiléptme?
az a csúnya aki azt csúnyának gondolja😄

Akkor addig pihenõ 😄
Vasárnap reggeltõl 24 órányi prémium ajiba, belogolástól számolva:
http://warthunder.com/en/news/116/current/
Karburátor-Injektor témára ismét azt tudom mondani:
Az áprilisi Aranysasban van róla egy 4 oldalas cikk, elég jól bemutatják, hogyan próbálták kiküszöbölni az angolok és az amerikaiak a karburátor hátrányát.
Dolgoznak a fejlettebb ai-kon, amik már egy nagyobb teljesítményû gépet is el tudnak vezetni csapattársaknak ütközés nélkül.
Igen, azt már néztem én is. Lehet a repmodellje az megfelel a csata tier-jének 😄

Ai buffalo tud csodákat mûvelni 😊
PAssz. Én amúgy azt is fejleszteném hogy a csata szintjének megfelelõ Ai-kat rakjon be, ne a reserve-ket.

A párszáz méteren repkedõ, rendszerint kétfedelû AI-kért viszont ugyanannyit fizet, mint egy rendes gépért, ráadásul sokkal kevesebbet kell lõnni, mint egy Bighter-t. Szóval ez így nem teljesen igazságos, tudom, hogy õket az MM rakja be és nem feltétlen velejárói a csatának.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Az ai-kért nem ad olyan sokat mint a human repcsikért. Akkor végképp mindenki menne asztronautának, mert mekkora fain leszedni a 3 béna ai-t 15k lionért.

Keveset ad értük. Tegnap mintha jól fizetett volna, most lelõttem 2-õt is egy körben és mind a kétszer csak valami 1xxx creditet fizetett (egy légi kill-ért 5300 körül szokott). Lehet, hogy tegnap is így volt, de nem vettem észre és abban a hitben voltam, hogy rendesen megfizeti, így viszont nem éri meg felszenvedni a gépet 6000 méterre...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Elsõ kör ma JU88 28 földi 45k.Kár hogy az xp betelt.Mondjuk leszállásnál úgy odavertem hogy csak a fülke meg 2 motor maradt meg.De mecsinálták az ügyes kis szerelõim 1.30 alatt.Meglepõen senki nem ment az AI gépekért egyik oldalról se
Zuhanásnál meg menekülésnél azért csukd be, mert a sebességet csökkenti 😊

ÚÚÚÚÚÚ, bakker, köszönöm!!! Mekkora idióta vagyok, de mentségemre: ritkán használom õket!
Hûtõt kinyitod? Automata hûtõ csak a meszákban volt, még a fókában is manuálisan kell nyitni/csukni.

Hmmm, Susarc, már látom miért nem akartad a forrást megadni, "csúnya" oldalról szetted<#eplus2>.
FRB-ben benne van a karburátor probléma, most esett meg velem pont fél órája. Motor leállt, vízszintesre kitrimmel (közben imádkozás, nehogy valakinek feltûnjön), újraindítás, folytatás. A nagyobb problémám, hogy a tier6 Spitfire folyamatosan melegíti az olajat, pedig WEP-et csak felszálláskor használom, amúgy meg 90-100% között. Nagyon idegesítõ. Szerintetek megoldás, hogy 60-70% körül használom és csak légiharchoz tolom feljebb?