War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebbõl 900 a lõszer újratöltés és 197 a javítás...
Mostanság jó ideig nem érte meg ennyire a HB. Ráadásul németekkel alacsony a javítási költség (bár csak mid fighterrel nyomulok), kiváló lett a tûzerejük. Fun faktor, hogy megvédtem egy bomberünk, rögtön nyomta a "thanks buddy"-t.
Beaufighterrel én is csináltam ilyet.21 földire adott 27k liont.Szóval szerintem a bombázás nagyon sokat dob rajta mintha csak kigéppuskázzuk...
Ja igen prémiummal és kaptam 100 Crew XP erre az 1 körre...
Ju-88 most az elöbb 19 földi cél + 2 kill automatán a gunnerem leszedte Gyõztünk 73000 lion 99000xp....... Uber lol.eltékozoltam eddigi játék idõmet... 😊
Pontosan, nézd meg jól a bónuszokat. Persze az arány a fontos, mivel nagyon magas javítási költségû gépet sem érdemes bevállalni, de olyan 240%-os HB bónuszt már olyan gépek is adnak, ami olcsón javítható. És persze a célpont sem mindegy.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nem mindegy mivel mit lõsz. És persze hogy nyertek-e
a tankok érnek sokat és nyerni kell akkor az majdnem dupláz a végén 😊
Délután HB ben búfájterrel 16 földi célpontot géppuskáztam ki és 1 gépet és 13000 liont adott.
én 13 tankra kaptam 34000 creditet és 49800 xp-t prémium nélkül, szóval egyáltalán nem lehetetlen.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Prém vagy a nélkül?
Na ezt megnézem magamnak.
16tankra 35k t kaptál? 😄
basszus tényleg jó bombázni HB-ban kipróbáltam a Ju-88at két kör alatt hozott 70 K liont,úgy hogy a fele bombát sem szórtam ki mire lelõttek. Hamar meg kell tanulnom bombázni.....16 ground target átlagban....
bardocz
Csupán 10k xp-t buktam ezzel. Fasza. Még jó, hogy 3 napja hoztak új modemet.
bardocz
Ez hihetetlen bazmeg, 5 kill, két vagy 3 bázisfoglalás, egyedül vagyok 3 gép ellen, még van két gépem, és erre megszakad a kibaszott net. Simán hozhattam volna amilyen lámák voltak. Fõleg, hogy yak1 meg il2 maradt...
Tényleg jó volna, hogy akik nem tudják halgatni vagy nem profi angolosok azoknak egy kis infómorzsát dobálnátok akik vágják a témát köszi 😄
Ha valami okos kérdés is volt akkor ne tartsátok vissza magatokat és írjátok be 😊
Köszi hallgatom is.
10 perc múlva kezdõdik a mai Q&A, aki csatlakozni szeretne itt megteheti:
ts3server://5.199.133.37?port=9696&password=Spitfire&channel=Beta%20Q%5C%26A%20Room
egyszerûen nem tudok bombázni b-25-el 16 bombát kidobtam és egy földi egységet kaptam el... gratula magamnak

Én olyan 200 méter távolságból már elég jól eltalálom az ellent akár keresztbe is de igen hátulról 300-600méter és szembõl 300-500 méterrõl érdemes kilõni akár 2-3at is. Szembõl ha túl korán kilövöd kitér de 500körül már érdemes és nagyjából kitérni se nagyon tud már akkor.
Felejtsétek el a P-47-et, kitermelhetetlen a javítási ára arcadeban és HB-ban egyaránt. Ott a Hellcat, 90%-al olcsóbb a javítása, és majdnem ugyanazt tudja(kettõvel kevesebb géppuska, rakéta van rajta, és egy 250kg-os bombával kevesebb). A javítási ár pedig nagyon fontos, mert alacsonytámadó géprõl beszélünk, amit 10/9 alkalommal lelõnek.

Földi célokat light simán szétkapja cannon-al, a gyorsabb a bomber ellen is ok. A bomba vagy rakéta pedig egyértelmû mire való.
célzást gyakorolni testflight-ban tudod repcsi ellen csak akkor érdemes elsütni ha szembe jön veled illetve bombázó ellen ha közel vagy hozzá

bardocz
Van valami jó mód arra, hogy a rakétával célzást próbálgassam? Meccs közben inkább pazarlás, jobb ötlet ráküldeni a tankokra.
én mondjuk még nem mentem vele mert még szint alatt vagyok de repülési tulajdonságai egész jók, hat 12,7-hez volt szerencsém és az is olyasmi mint a fûrész az a 8 meg sztem brutális emellet 3 bomba meg 10 rakéta az még nem semmi

Pedig csak 12,7es browningjük van na meg a HVAR rakéta aki szereti használni.
brutális a tûzerejük

Hát az Arcade pályák méretét meg 2,5 szerezném kb.
Hely is lenne és idõ is az elpusztításukra. Nem 5 perces meccsek lennének.
a p47-es sztem mindenre

az attackerek miben jók ?
Coral Springs
Így is van vagy 70 földi egység egy oldalon, a térkép ki se látszik belõlük. Hova rakod azt a 300 -at egy arcade méretû térképen ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Hurri 2.repülj háton HB-ben.Leáll.
"ez a karburátoros dolog egyáltalán benne sincs a játékban:S mondjuk baszott nagy elõnye lenne az össze német gépnek akkor....."

Benne van az. A spitem, köhög HB-ban negatív G-nél, mint egy tüdõbajos.
Mért kéne nehezíteni?
Tegyenek be 300 célt azzal ellenne a mezõny.
Lennének pl olyan Pillboxot amit csak 1 tonnással lehetne kiütni T11 fölöttpl de brutál pénzt adna. elhúzódna bõven 20-25 percig egy átlag kõr. Ja és max 10 fõs csapatokat engednék de legalábbis választhatóvá tenném ahoyg a pályákat is. Aki írtani akar domination aki bombázni ground 😄
Te mirõl beszélsz?
Van kb 30-36 egység azt jónapot. 2-4 perc alatt lezúzzák aztán ütik egymást az emberek vadászokkal. Szerinted háynan ignorálnák a pályákat ha nem lenne bennük még ennyi földi célpont se? Én 10 perc alatt 4 bõl léptem ki mert Bombázót grindelek és nem fogok domination típusú pályára egy 7200$ javítású gépet bevinni.
"Kezd elegem lenni, hogy a Spitfire-ek bárhol lefordulnak."

Én loopingolni szoktam ellenük, bár az is BnZ. Nem kockázatmentes, az emelkedési fázis elején, ha utánam tud fordulni. Egyetlen védekezés, és nehezebben lõ utánam, mikor szöget zárok be az irányvektorára. Nehéz, mert bukfenc közben folyamatosan kell nézni merre halad. Meg figyelni ne törjön le a szárnyam.
Coral Springs
Ez amúgy hatalmas probléma, de amint látod ha nehezítve van a bombázás, akkor az a baja mindenkinek. Mondjuk én nem igazán panaszkodom, mert nem egyszer vagyok-voltam részese akár fél órás csatáknak arcade -ban. A HB viszont a másik véglet, hosszú, unalmas, és monoton. Utoljára például A-20G Havoc -al voltam HB -n, ledobtam a 4db 500lb -s bombát, azt néztem hogy mivan. Egy magamfajta embernek a HB sem a legjobb alternatíva. Én szerintem vissza kéne nehezíteni a bombázást, és a kill -ekért megnövelni a bevételt arcade -ban.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"Ezeknek a játékoknak ez a hátránya hogy sok olyan ember beszabadul aki a csapatjátékot még csak hírbõl sem ismeri és leszarnak magasról mindent"

Egy idõre én abba hagyom teljesen az arcade-ot, nagyon felhígult az eresztés. Illetve túl kicsi a mapek HP-ja. Vagy full bénázás az egész játék vagy nyertes/vesztes oldalon 2 perc alatt vége, mert az elsõ bomberek pillanatok alatt végeznek, ahogy átérnek a túloldalra.
Coral Springs
Mi a nick neved a játékban ? Az sg -s nevedre nem dobott ki semmit a keresõ.

a domination pályákon fele vagy negyed ennyi földi egység kéne, mert egyszerûen nonszensz, hogy mindenki megy és bombázgatja magának az xp-t meg a liont...

Van ami mindkét kézre jó vagy bal kézre állítható.
bardocz
Köszi, akkor majd valamikor elnézek oda. Mentem két HB-t, angolokkal, meg amcsikkal, azért ezek a pályák sokkal barátságosabbak, pörgõsebbek, mint amikhez eddig volt szerencsém. Spitfire-rel sikerült is két gépet leszednem, a harmadiknál elfogyott a lõszer.
Kis perverz. Jól megfogdosnád mi? 😄
Media Marktokban kipakolják õket ja.

Positive Mental Attitude

bardocz
Nem tudjátok, hogy mediamartkban, vagy hasonló boltban vannak-e kipakolva joystickok? Környékünkön lévõ boltokban vagy nincs raktáron, vagy egyáltalán nem árulnak, és azért megfogdosnám, mielõtt megveszem. Nameg akkor kiderülne, hogy jó-e a jobbkezes.
És ráadásul csak 226kilós bombák 😄 Szégyen. Éppen hogy 2 tonna az nem túl sok.
Mit értesz rossz hírû alatt?