War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
16tankra 35k t kaptál? 😄
ts3server://5.199.133.37?port=9696&password=Spitfire&channel=Beta%20Q%5C%26A%20Room
Hely is lenne és idõ is az elpusztításukra. Nem 5 perces meccsek lennének.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Benne van az. A spitem, köhög HB-ban negatív G-nél, mint egy tüdõbajos.
Tegyenek be 300 célt azzal ellenne a mezõny.
Lennének pl olyan Pillboxot amit csak 1 tonnással lehetne kiütni T11 fölöttpl de brutál pénzt adna. elhúzódna bõven 20-25 percig egy átlag kõr. Ja és max 10 fõs csapatokat engednék de legalábbis választhatóvá tenném ahoyg a pályákat is. Aki írtani akar domination aki bombázni ground 😄
Van kb 30-36 egység azt jónapot. 2-4 perc alatt lezúzzák aztán ütik egymást az emberek vadászokkal. Szerinted háynan ignorálnák a pályákat ha nem lenne bennük még ennyi földi célpont se? Én 10 perc alatt 4 bõl léptem ki mert Bombázót grindelek és nem fogok domination típusú pályára egy 7200$ javítású gépet bevinni.
Én loopingolni szoktam ellenük, bár az is BnZ. Nem kockázatmentes, az emelkedési fázis elején, ha utánam tud fordulni. Egyetlen védekezés, és nehezebben lõ utánam, mikor szöget zárok be az irányvektorára. Nehéz, mert bukfenc közben folyamatosan kell nézni merre halad. Meg figyelni ne törjön le a szárnyam.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egy idõre én abba hagyom teljesen az arcade-ot, nagyon felhígult az eresztés. Illetve túl kicsi a mapek HP-ja. Vagy full bénázás az egész játék vagy nyertes/vesztes oldalon 2 perc alatt vége, mert az elsõ bomberek pillanatok alatt végeznek, ahogy átérnek a túloldalra.
Positive Mental Attitude