War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy tudok a bombák közt váltani ha több fajta is van a gépen ?
Sajnos, vagy nem, ott se árt nyerni, különben nem keresel így 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ez van ott már vannak tapasztalt játékosok nem csak farmolni való báránykák 😊
Trabant93
Most már jómagam is belátom,hogy érdemes adni a HB-ra,ha szeretnék valamit is elérni.Egy gyors kör a Ju88-al:

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nagyobb tierben viszont nem igazán gyakori a 17 kill.
Én japókkal hozom a 10/8 wint. Lehet szerencsés vagyok. KI49-el szépen lehet szórni. Sokszor leszállni se kell mert mire visszaérek már vége.Sokan beállnak a seggembe vadásszal hogy leszedjenek. Nem igazán jön nekik össze. Így van air kill is szépen. Tény hogy a vadászok gyengék az amcsi bomberek ellen.Kevés a löszer ráadásul 7.7 es a pót fegyver. De azért vannak a prém fókák hogy kiszedjék õket. És majd minden meccsen van egy. Ráadásul nem is akarok 10 perceket várni.(amúgy se nagyon jönnek be az amcsik)
azért a 17 killes az t0-2ben volt ahogy írta is, ez azért sokat számít 😊
Az a 17 killes arcade és a te HB-s képed tök jól mutatja, amit írtam korábban, hogy mostantól megéri HB-zni masszívan. Ott a bomberrel is lehet jól keresni és nincs vége a menetnek 5 perc alatt. És nincsenek retardáltak, mert néhány meccs után visszamegy arcadeozni. No Offense. Ott is vannak jó meccsek.
Pedig nincs 😊 Egyszerûen nem mûködik 😄
Szintlépésért kaptam 100 000 lion-t 😊
Nortai
Eleve úgy írja hogy már szorozva van 2-vel, legalább is én úgy vettem észre.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Az még mindig szánalom viszont, hogy odaírják a X2-es szorzót, de valójában nem is történik semmi... Azért nem mind1, hogy így kerestem 33k xp-t, ha pedig mûködne 66k lenne...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ez azért így nem igaz, sokkal jobb a helyzet, mint néhány hete.

Egy vadász és egy bombázó kör:

Tegnap + ma eddig olyan ~400k jött be incomnak HB-n, nem játszottam sokat. Bár 80%-ban nyert a német oldal és általában jött minimum egy 20k-s kör. Ha több gépet lõttem le, sebeztem még több. Nem lehetetlen összeszedni a liont imho.
Trabant93
Köszönöm,de az õszintét megvallva t0-t2 be tolom,talán ezért ad ilyen kevés zsét.Az az oka,hogy most igy tolom,mert elég fejletlenek a pilótáim,igy próbálom õket egy kicsit tornázni,mire a nagy tierre kerülne a sor.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

GRATS! AZ SZÉP!

viszont az ékes példája annak,hogy mennyire undorítóan kevés pénzt/lion-t/ lehet keresni...

nekem most hírtelen kéne kb 1 millió lion 3 gép+ minimáslis fejlesztés,de kb esélytelen vagyok annyit összeszedni kb 1 hónapon belül ami vicc

Majd lesz olyan csata is. Most nem az van soron 😊 Az is csoda, hogy most egyszerre kettõ van, bár így megoszlik az a marék ember is 😊
Ebben a HB-ban miért nem rakják össze a németet az amcsival ezen a két oldalon várnak a legtöbben...
Huh 17 gépért csak ennyit ad arcadeban? HB-n egy kör 20-40k lion közt van aktivitástól függõen, ha legalább egy gép ki van lõve.
Trabant93
Csak két kill kellett volna az új egyéni rekordomhoz:

Miért van az hogy aBf-109es 50000-6000 méter magasan 280-300km/h-nál forduló közben billeg mint szarka a dögön...ez milyen jelenség...

Amaymon: most is meg volt a 3 bjúúú 1 tárral és még maradt bõven löszerem 20 cannonba...
Na most már tuti nem szerencse a "20mm for air" 109-esen. 3 beau-t leszedtem össz. két meccsen, tegnap egyet se kaptam le csak fightereket.
jó lõszer van hozzá, csak a 7.7 nem valami gyilkos szerintem

szerintem minden nemzetnél más lõszer a jó.az én véleményem :Amcsi ground löszer jó,a hellcatem azóta megbolondult mint valami pusztító,német kicsi APT,canonn air lõszer.Orosznál nekem APIT bevált nagyon.Angollal még bajban vagyok mert 7.7hez nincs jó lõszer szerintem...
Mûködik! Azonnal kriteltem a beaut tesztmeccsen (H😎 az elsõ rövid sorozattal. A következõ kinyírta, lehet a szerencse isten volt 😊
Szerintem Air, nekem bejött: most szedtem ki egy tárból a G2-vel (150 lõszer a 20mm-esbõl) két gépet, köztük egy Bfighter és még két light tank is belefért a végére. A tankot ez is viszi, szóval nem látom értelmét másnak 😊

HB-ban már használni kell a trim-et a stabil bombázáshoz, egyébként elég zsákbamacska a dolog.
Hát pedig mozgó célt hatékonyan csak 300-700 méter magasból lehet szedegetni. Vagy nagyon ki kell számolnod mikor ér földet a bomba.
És igen eléggé rángat bombanézetbõl.
Mondjuk ha jól irányba tudsz állni már 4-5km el elõtte akkor esetleg érdemes levinni zuhanóban 300méterig kipötyögteted a bombákat és vissza fel nem klasszikus bnz de ha nem veszítesz komolyabb sebességet... simán jó lehet. Esetleg már emelkedésbõl abból a lendületbõl fordulni a reptér felé vissza ha kifogytál.
Megyek egy kör olyan setuppal.
Én ezt már egyszer felvettettem mint szívfájdalmamat itt a fórumon,mikor kijött a az új patch...
Bombázóktól akarom kérdezni,hogy bomba célzó módban hogy lehet jól irányítani a gépet hogy ha korigálok ne össze vissza csapkodjon a gép .Esetleg az auto piloton kellene állítani?Mert meg Jött a kedvem Hb-n bombázni tegnap este óta 10-15 kör alatt hozot vagy 450k liont,de ezt mindig alacsony támadásban csináltam külsõ nézetbõl ami nem volt 1 életbiztosítás,ezért gondoltam magasabbról bombázok,de így meg ha célzó módban vagyok akkor a gép a legkisebb mozdulatra össze-vissza bedönt,van erre valami megoldás..
Na igen.
bardocz
Kár hogy nem lehet saját magunknak összeállítani lõszert. APIT-HEIT felváltva tökéletes lenne.
nekem némettel az air target lõszer bevált Bjúúú ellen mivel ha eltalálod a testet simán robbantja.Nekem így sikerült egyszer 1 tárral leszedni a 3 Spottert....De lehet hogy csak mákom volt és a random istene velem volt....
Beauk ellen milyen lõszer hatékony HB-n? A fightereket az omni gun és az APT cannon lazán robbantja. A beauknak pedig találat esetén csak fröcsög a farka, néha bedob egy xp-t, de nagy eséllyel meglép, mert kifogy a lõszer. Oldalról sem tudom kritikusan megsebezni pár sorozattal. Vagy csak szerencsétlenül, bénán lövöm.
Itt most az a gáz, hogy senki nem visz 1-2 nagy bombát destroyer-re mert annyit ad mintha kilõnél egy light tank-ot.. úgyhogy aki bombázót hoz az megy a tüzérségre meg ilyen kis szar célpontokra.
a destroyer viszont úgy lekapja az összes gépet aki felette vadászgatja az ellent mint a szél 😊
Angol / japó volt a nagyon gáz, azért hagytam abba a az eng-et, mert esélytelen volt nyerni. Majdnem, úgy mint most a német/angol angol oldalon. Bár angoloknak nagyobb a win rátájuk német ellen.
Én élvezem csak jobb lenne ha többen játszanának a japo oldalon nem mindenki usa-zni akarna. Mondjuk õk 1 kört mennek aztán meghalnak leszállásnál 😄
ez a tapasztalat mindig ai gépek maradnak a végére xD
Csak azért kérdeztem, mert majd 10 perceket várok némettel.
A legviccesebb, hogy az ai-k ellen a legnehezebb menni 😄
A játékosokat simán le lehet lõni de az ai olyanokat csinál a buffaloval a felhõben..😄
Kalap kaka az egész.
Semmi Tier besorolás kis géppel bemenni vicc drágával meg öngyilkosság.
usa - jap 😊
az angolokkal kicsit többen akarnak játszani mint a japókkal de ott se sokkal jobb 😊
német/angol?
Fasza egyik oldalon azért kell várni sokat mert mindenki azzal akar menni, másik oldalon meg azért mert 1-20ig összesen 6 ember várakozik lol
Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

bardocz
Nem tudok vele olyan tisztán fordulni, rángatózik picit jobbra-balra.
mi a baj a Hiennel? holnap azt akarom reptetni

spit I, meg egyszer egy hurri II-t is vittem
8 géppuska lõszerkészlete kb 1-2 gépre elég (utoljára megszedegettem egy 109F-4-et és egy 110-et, utóbbi le is esett)
a 12 géppuskát meg sokkal lassabban viszi a hurri, nehezebb lõ helyzetbe kerülni

bardocz
Milyen géppel próbáltad? Mert én délután a spitfire-rel nagyon jól elvoltam, de a Ki-61-hiennel esélytelen volt az is, hogy eltaláljak valamit.
hosszú idõ után kipróbáltam a HB-t újra, hát kellemes csalódás
amikor én legutoljára mentem, alig volt különbség az árkád résztõl, de most határozottan jobb lett, most pont félúton helyezkedik el az árkád és FRB között
holnap kipróbálom joystick-el is, mert egérrel komolyabb légiharcot itt már nem lehet vívni, az úgynevezett instructor teljesen idiótán nyúl bele a kormányokba, nagyon idegesítõ...