War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Egy vadász és egy bombázó kör:

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
viszont az ékes példája annak,hogy mennyire undorítóan kevés pénzt/lion-t/ lehet keresni...
nekem most hírtelen kéne kb 1 millió lion 3 gép+ minimáslis fejlesztés,de kb esélytelen vagyok annyit összeszedni kb 1 hónapon belül ami vicc

Amaymon: most is meg volt a 3 bjúúú 1 tárral és még maradt bõven löszerem 20 cannonba...
És igen eléggé rángat bombanézetbõl.
Mondjuk ha jól irányba tudsz állni már 4-5km el elõtte akkor esetleg érdemes levinni zuhanóban 300méterig kipötyögteted a bombákat és vissza fel nem klasszikus bnz de ha nem veszítesz komolyabb sebességet... simán jó lehet. Esetleg már emelkedésbõl abból a lendületbõl fordulni a reptér felé vissza ha kifogytál.
a destroyer viszont úgy lekapja az összes gépet aki felette vadászgatja az ellent mint a szél 😊
ez a tapasztalat mindig ai gépek maradnak a végére xD
A játékosokat simán le lehet lõni de az ai olyanokat csinál a buffaloval a felhõben..😄
Semmi Tier besorolás kis géppel bemenni vicc drágával meg öngyilkosság.
az angolokkal kicsit többen akarnak játszani mint a japókkal de ott se sokkal jobb 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
8 géppuska lõszerkészlete kb 1-2 gépre elég (utoljára megszedegettem egy 109F-4-et és egy 110-et, utóbbi le is esett)
a 12 géppuskát meg sokkal lassabban viszi a hurri, nehezebb lõ helyzetbe kerülni
amikor én legutoljára mentem, alig volt különbség az árkád résztõl, de most határozottan jobb lett, most pont félúton helyezkedik el az árkád és FRB között
holnap kipróbálom joystick-el is, mert egérrel komolyabb légiharcot itt már nem lehet vívni, az úgynevezett instructor teljesen idiótán nyúl bele a kormányokba, nagyon idegesítõ...