War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gunnerek lövéseibõl csak a töredékét mutatja illetve hallani sem lehet pedig majd ha megnézitek a videót akkor látszik, hogy okoztam egy kis sérülést velük fõleg a 20 milis ágyús felsõ lövésszel 😄
Szóval lövés "nincs" de mégis meghalnak...érdekes 😄 Kár érte mert jó kis akció volt.
Csak át kell képezni arra a gépre egyszer amit beraksz nekik és tudnak repülni vele. Nem tûnnek el a pontjaik
Alacsonyabb szintû géprõl,a már penge pilótát át lehet valahogy pakolni másik gépre,vagy az már onnan megy nyugdíjba?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

és belépéstõl számítja a 24 óra prémet ahogy azt sejtettük
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emancipate yourself from mental slavement!
Az ellenfél szvsz azt hitte véged.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Vagy odacsapom a kerekét vagy annyira lassúra fékezek hogy a levegõben hogy nem sikerül vagy túl gyors vagyok és átstartolok.
Fighterekkel elég jól leszállok mostanság de a nagy dög bombázók elég sokat bekavarnak. Szóval javítási idõre is kell számolnom 😄
én is jókor dicsekszem.. most landoltam szétlõtt zero-val hb-ben.
a kábel megfogott de valami ufok keze lehetett a dologban mert összevissza rángatott aztán végül 40el beestem a vízbe xD
vannak fura dolgok még 😊

Emancipate yourself from mental slavement!
A crew skilljeim determinálják a játékmódot, mert RU-nál a reload time-ot nagyon felhúztam, hogy lefelezzem az idõt, az fõleg arcade.
GER-nél pedig G tolerance, stamina, vitality fejlesztés miatt HB. A német gépek arcadeban amúgy sem kiemelkedõk a butább modell miatt, de játékosa válogatja el lehet velük lenni ott is. Szerintem most nagyon jó lett a HB-s economy mid tierben, amíg van német map vagy el nem rontják nem megyek más nemzettel, más játékmódban.
Van hogy 1 lövéstõl leesek van hogy ementáliként még 2 percig elvergõdök és közben még támadni is marad energiám feketére lõtt szárnyakkal.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/26979-your-5-planes-setup-within-a-nation/?p=306248
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Imádom amikor ahhoz béna, hogy lelõje a bombázómat, vagy rárepüljön újra és inkább belém száll.
Ez nem mindig igaz, de van alapja, ma RED és ACES team ellen nyertünk HB-n randommal.
Próbáld meg a gázpedálra tenni a gázt, a fékre a féket 😊
Egyébként felesleges az egéren kívül mással kínlódni arcade-ban, sosem leszel olyan hatékony. Sosem gondoltam volna, hogy egy repülõt egérrel fogok irányítani, de változtak az idõk sajna.
Jelenleg nincs normális beállítás a joyhoz, én már mindent megpróbáltam. Közelébe sem jön az egér pontosságához. Egyszerûen nem akartam elhinni, hogy ennyire egyszerû leszedni egy gépet... joy után.
Amíg ezt nem orvosolják, addig marad az illúzió romboló egér+külsõ nézet...ehhh
A klán csatákban hamar letörhet az ember egója, amikor már életszerû körülmények között találja magát. Ott már nem lesz 10+ kill, meg 27 földi célpont megsemmisítése.
Én azért nem dõlök a kardomba egy-egy rossz kör után, mert 1 perc múlva már egy újban találom magam.
Volt amikor 1km-rõl 1(!)lövéssel leszedett egy Me410 50mm-essel. Mákja volt, ennyi. Ellenpélda: P63-assal 14 perc BnZ 11 kill, és túléltem.
Egy biztos nálam: a fõ célpontjaim az ellenfél menõ-manói. Jó dolog a sok ön-tömjénezõ "szuka, kurwa, fuck...stb" dumáit olvasni a 3. halála után...bruhaha.