War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hasonló csatám volt most, ki is kaptunk...Esküszöm kitiltanám a német HB-ról az összes gépet, a 109,190 és 410 kivételével...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nortai
Tény, de fõ a kihívás. 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Ezt akartam én is îrni;-) Eladó az egész világ
109 E az gagyi kevés a lõszer és lassú bár jól fordul.
2 biplane? 😊 Szuper...egy 109...
A D-13at te is bármikor megveheted. Fõmenü, jobb fölsõ sarok, store.

flashpointer
Ú az elõbb milyen leszállást nyomtam véletlen:
vagy 3-an rajtam, 1m magasságban reppenek a földtõl futó már kiengedve ha gáz lenne, kb 400-al, egy bombarobbanás feldobott 10m-re, megpördültem úgy mint a videóban nemrég körbe, és ahogy leértem sahon szárnnyal elõre kitört a futó de a gép egyben maradt... soft landing 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Azóta nem arcadezom mióta volt a gold akció, nagyon megutáltam, mert mindenki rájött a bombázók képességére és alacsony a repterek HP-ja. Na meg ki is van írva a meccs elején dioptriás betûkkel, mit bombázzanak. Azon kívül a groupok összetétele nem mindig kedvezõ. Nem vigyáznak a gépekre, teljes madness és káosz, kevés lionért. Fun-nak néha elmegy. Amíg marad ez az eco rendszer nem játszom ott. Csak ha nincs RU vagy GER HB map. Inkább az utóbbi.
Nagyon ritkán kerülnek szerencsétlenek csatába (HB-n), joguk van vele játszani, ha már fizettek érte 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nortai

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Nem az a bajom hanem az elosztás.
4 olyan speckó gép az egyik csatában míg a másikon az összes jó bombázó szintén ellen oldalon, mintha direkt olyan oldalra dobna ahol esélyem sincs nyerni. Hiába vagyok a pontlistán top3as rendszeresen a bombázásokkal. Annyira nem kiegyensúlyozottak a csoportok, hogy az már látványosan csalás.
Nem WOT oztam de azt mondtátok ott volt ilyen szar rendszer.
Ebben nincs semmi irányítás. Egyszerre végeztek a csatákkal tehát egyszerre is indítjátok õket. Ebbõl kifolyólag nagy eséllyel újra összerak.
Vazze akkora csalás megy ezen a játékon, hogy arra már szó sincs.
Méghogy nem irányított a játék mi?
Az elõbb is 4db Fw 13as dóra volt az ellenfélnél.
Az tudvalevõ hogy alfa teszten lehetett Õket megvenni gift kategóriás.
És még a nevük se utal arra, hogy squadba lennének. Nem is egyfelé repültek a másik oldalon meg szinte semmi. 5 meccsbõl 1 et nyertünk ahol kiszedtem a bázist. Az összes többi bukó.
Ahh közben nézem, hogy kukázhatom az f-et, mert betelt a csík.
Én HB-n vagyok kíváncsi a lionra. Két gép kilövése után, néha pár arty ezer pontnál kevesebbet ér, olyankor ~35-40k közt kapok. A legjobb bomber pedig jóval 1000 feletti pontot szed össze.
Azért így prémmel kicsit más a helyzet 😊
bevittem a 12es Reisen-t egy körre

2 gépet ki tudtam vele szedni..(érdekes ez nem lett tégla mint az alacsonyabb zérók) és 48k lett a vége
Ja és durván 100+ crew pontot adott.
Hát a pont is sok mindnetõl függ.

Én most Arcade ban bombáztam csak bázist 5 tonnás bombateher per körrel.
3x1000 és 4x500 kg. 3kör és egy pici kellett hozzá 2030pontot írt ki és 30k liont adott és durván 6perc volt az egész.
Arra lennék kíváncsi az ilyen 1200-1300 pontot dobó bomber mennyit hoz? Nem fogom kipróbálni, mert nem tudok bombázni HB-n.
van normális csendes-óceáni map, ahol van szárazföldi támaszpont, mert ez egy katasztrófa...
kb 0 a túlélési esély így

Minden prémium gép dupla pénz és dupla xp, a vele egy szintûekhez képest (de ki is írja a játék a research-nél...).
Most egyértelmûen a FW190 D-13-as dominál a prémium gépek közül, de ahhoz a néphez érdemes venni, ahol amúgy is játszol, mivel nagyon durván lehet vele személyzetet húzni.

Arcade-ba még a prémium Rata is vicces lehet, Historical-ban már esélytelen az alacsony végsebessége miatt.
Hát tényleg jól tejel mostanság a bombázó.
3db 11es Yert vesztettem Port on 17 földi célt kilõttem köztük 1 destroyert és egy Carriert prémiummal vesztett meccsen 24k lion és csak 9k volt a szerelés és a fegyverújra töltés. Ha gyõztünk volna tuti még egy 10est rádob.
Mennyire éri meg 7-8-10-es prémium gépet venni, ill. mennyit tudnak hozni a "konyhára"?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Ehh per pill csak 560-an mennek a prém miatt HB-t. Tegnap 1800-1900-an vártak. Ennyire profitárbilis az arcade? Nekem valahogy nem.
Azon sajnos román felségjel van.
Skilleznia crewt inkább spravierroval. A BF109-eket arkádos núbírtásra tartogatom 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nagyon is! Én csak azzal megyek már 2 napja, de nemsokára át kell váltanom trop-ra, mert betelik az xp csík. Skillezem a crew-t. Kiváló gép ha valaki ráérez.

(Megjavult a reward megint annyit ad, mint tegnap.)
Igen, olcsó javítás és elég magas bónusz 😊 Csak használd ki az elõnyeit, Bfighter-t, Typhoont, Mustangot és hasonlókat le lehet vele fordulni, ha rád támadnak, õk viszont nem fognak tudni téged. A spitfire kérdéses, azzal inkább ne fordulóharcolj, habár nekem az a tapasztalatom, hogy kb egyformán fordulunk velük. És a sebességet is használd 😊

Bf 109 F-4 el érdemes bemenni HB ba? Ennél jobb gépem nincs Németben jelenleg.
Tegnap 80%-ban nyert a német. Ma alig enged be HB-ra. 8 perceket várok.
A bombázó a könnyebb pénzkeresési mód, viszont, ha mindenki vadászt hozna, könnyedén lesöpörnénk a briteket, ráadásul az is jól fizet. Így, hogy ennyi bombázó van, mindenki megszívja, mert õk is csak töredékét kapják egy vereségért, márpedig az esetek többségében elkerülhetetlen.

Fighterrel vagy bombázóval?
Koncentrálni kell a 109-essek az nem vitás, fõleg, amikor sokan vannak körülöttünk. Viszont jól hoz, most 3 killre kaptam 57500 creditet és nem vitás, hogy nagyon jó gép. Panaszkodtam korábban róla, hogy az FW-t simán lefordulja bármi, na a 109 esetében ilyen nincs, a legdurvább manõvereket is le lehet vele követni, szerintem olyan nincs, hogy valaki egyszerûen csak lerázzon, legfeljebb olyan, hogy kifogy a lõszer vagy segít az ellenfélnek egy csapattársa..Hihetetlen gép 😊

De mivel? A bonusz nem mindegy a gépen azért kérdem. Tegnap dupla ennyi lion adott, majdnem 800k-t HB-n összelõttem.
HB-zni kell, körönként 40K átlagom van angolokkal és óránként 3-4 meccse megvan, 150K lion per óra nyereség azért egész korrekt😊
elõbb egyedül voltam japán vadász, jenki oldalon meg majdnem csak vadász volt, ráadásul ki-61a-nál esélyesen vannak nagyobb teljesítményû vadászok

Ugyanez a problémám nekem is.Volt egy csatám a mi oldalunk 10 bombázó a maradék vadász a britekén pedig 10 vadász a maradék beau+ 1 bomber.😄
A poén az nyertünk.😄DDD
De legalább tényleg 'Historical', Galland könyve alapján ugyanilyen körülmények közt harcoltak Anglia felett a német vadászpilóták.
Ez nálam is állandó probléma, nem mehetek be csatába 410-essel, mert akkor szopó van, 109-esbõl pedig kezd elegem lenni hiába van 3-4 kill körönként, a ~10-15 percnyi folyamatosan koncentráció, hogy nehogy elbasszak egy manõvert mert akkor vége a dalnak... inkább fárasztó mint szórakoztató.

F8 pedig ritka szar, agyonpáncélozott alacsonytámadó, de abban a mûfajban esélye sincs a 410-esek ellen.
Angolok legjobb bombázója a beufighter XD 8 raksi elég 4 tankra, a 4 hispano meg 1 tárból elég 20 artyra😊

A wellington meg max 18 bombát tud ledobni, és lassú, és megvédeni se tudja magát😊
Mennyi fizet most egy átlag kör árkádban? Úgy néz ki nincs lion bónusz, tegnap egy kill 20k volt HB-n, most a fele.
Most van elegem a sok bombázóból HB-ban. Értem én, hogy mindenki farmolni akar, de jó lenne, ha felfognák már, hogy ahhoz nem árt nyerni is, úgy meg elég nehéz, hogy ha egy német vadászra jut legalább 3 brit, mert a bombázóink maximum szerencsébõl szednek le bárkit is...Tegnap 3-an húztunk be 4-3-3 killt, nagyjából ennyiben ki is merült az ellenfél és kb minden meccsen ezt kellene tartani ahhoz, hogy nyerni tudjunk..

Legénységre grindelsz? Jó neked, én csak játszok, hogy jól érezzem magam😊
Megvettem a Fókát, még nincs is meg a szintem a G-6-hoz. Most lepénységére grindelek..
154Wolf-nak nem rossz az FRB statja: 54 death / 1022 kill o.O
Jó bugos megint a MM berak két he51-et hmmm.
nem rakja ki
csak ezeket a pöttyöket lehet bekapcsolni alapból azt se rakja ki 😊
Jó szar az idõ 😊

Engem az zavar, hogy nem rakja ki replay-ben a játékos nevét. Vagy csak nem kapcsoltam be?
Ha választani kell, akkor egyértelmûen a G6.

Nem árt belõle beraktározni, fõleg így akciósan. A javítása nem eltúlzott arcadeban és a bombaterhét 1-2 bombázó is megirigyelhetné 😊 Nem utolsósorban van rá magyar skin, most éppen arra hajtok.