War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
vagy 3-an rajtam, 1m magasságban reppenek a földtõl futó már kiengedve ha gáz lenne, kb 400-al, egy bombarobbanás feldobott 10m-re, megpördültem úgy mint a videóban nemrég körbe, és ahogy leértem sahon szárnnyal elõre kitört a futó de a gép egyben maradt... soft landing 😄
Emancipate yourself from mental slavement!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
4 olyan speckó gép az egyik csatában míg a másikon az összes jó bombázó szintén ellen oldalon, mintha direkt olyan oldalra dobna ahol esélyem sincs nyerni. Hiába vagyok a pontlistán top3as rendszeresen a bombázásokkal. Annyira nem kiegyensúlyozottak a csoportok, hogy az már látványosan csalás.
Nem WOT oztam de azt mondtátok ott volt ilyen szar rendszer.
Méghogy nem irányított a játék mi?
Az elõbb is 4db Fw 13as dóra volt az ellenfélnél.
Az tudvalevõ hogy alfa teszten lehetett Õket megvenni gift kategóriás.
És még a nevük se utal arra, hogy squadba lennének. Nem is egyfelé repültek a másik oldalon meg szinte semmi. 5 meccsbõl 1 et nyertünk ahol kiszedtem a bázist. Az összes többi bukó.
bevittem a 12es Reisen-t egy körre
2 gépet ki tudtam vele szedni..(érdekes ez nem lett tégla mint az alacsonyabb zérók) és 48k lett a vége
Én most Arcade ban bombáztam csak bázist 5 tonnás bombateher per körrel.
3x1000 és 4x500 kg. 3kör és egy pici kellett hozzá 2030pontot írt ki és 30k liont adott és durván 6perc volt az egész.
kb 0 a túlélési esély így
Most egyértelmûen a FW190 D-13-as dominál a prémium gépek közül, de ahhoz a néphez érdemes venni, ahol amúgy is játszol, mivel nagyon durván lehet vele személyzetet húzni.
Arcade-ba még a prémium Rata is vicces lehet, Historical-ban már esélytelen az alacsony végsebessége miatt.
3db 11es Yert vesztettem Port on 17 földi célt kilõttem köztük 1 destroyert és egy Carriert prémiummal vesztett meccsen 24k lion és csak 9k volt a szerelés és a fegyverújra töltés. Ha gyõztünk volna tuti még egy 10est rádob.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
(Megjavult a reward megint annyit ad, mint tegnap.)
A poén az nyertünk.😄DDD
F8 pedig ritka szar, agyonpáncélozott alacsonytámadó, de abban a mûfajban esélye sincs a 410-esek ellen.
A wellington meg max 18 bombát tud ledobni, és lassú, és megvédeni se tudja magát😊
csak ezeket a pöttyöket lehet bekapcsolni alapból azt se rakja ki 😊
Engem az zavar, hogy nem rakja ki replay-ben a játékos nevét. Vagy csak nem kapcsoltam be?