War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_YB-40_Flying_Fortress

"Armament

Guns: 18 (or more) × .50 in (12.7 mm) Browning M2 machine guns. Typically used 14-16, with room for up to 30." ANYÁÁÁÁÁD 😄 18 vagy TÖBB 😄
szovjet p63-a10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I Airman...

a.carkey
Hehe. Valami patch felment, és nem adja meg a duplát. 😊

A medve nem játék.

Ki mondta hogy nem? 😊 Az egyik legjobb.

Eagle16
Fullos F8-F1B...mondtam én hogy jó gép lesz 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azért a ruszkiknál érdekes dolgokat lehet találni. P-39 pilótástól mindenestől.
http://www.warbirdsnews.com/aviation-museum-news/niagara-aerospace-museum-bell-p-39q-recovery-preservation.html
<#circling>

mabbak
Mondjuk hozzá kell tennem, hogy emelkedtem 6000-re és mire hozzá tudtam volna kezdeni valamihez, ki kellett lépnem, mert vendég érkezett. 😄
<#circling> Szép 😄

mabbak
Best victory ever. 😊

finom lenne 😄
a.carkey
10K kg bomba. 😊 720 km/h sebesség. 😊 10x20 mm MG151 😊

A medve nem játék.

http://www.luft46.com/fw/fwta400.html
dettó.. még a la-7 is 1000x jobb, nagyon pontos, head on-ba az egyik legjobb szovjet.. ( a másik az i-185 )

I Airman...

Rev Hard
Az imént bírkóztam egy köcsög japán bombázóval, nem igazán akart leesni. Egyszercsak BUMM még realizálni se tudtam pár másodpercig hogy mi történt, lényeg a lényeg egy gyökér társam telibetrafált mindkettőnket. Egyszer nem lövöm le pár lövésből az áldozatomat tuti hogy megszívom, jól van ez így.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Ne most gyere vissza, nem fogják benne átalakítani a Battle ratingokat. Néhány új repülőgép meg tank, meg egy új tankos pálya. És ki tudja mikor fog megjelenni. Szar az egész ahogy van, nekem egy ideje már nincs fent a gépen. Teljesen újra kéne értelmezni a battle ratingokat vagy a meccsmaker rendszert ahhoz hogy ennek értelme legyen. De ezt nem fogják meglépni, mert ostoba oroszok.

Az orosz negyedes gépek közül csak az La-9-el van negatívban a k/d-m, az egy fos szerintem😄 Az a 23 milis ágyú főleg, lövöm, szikrázik, semmi.

Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).

a.carkey
Egyébként röhej, de bugos a La-174 festése. Vagy bugos a festés? A gép elején a tükrözés bugos (a kerékre teszi a matricát, vagy ferdén).

A medve nem játék.

na kéremszépen a la-9 -el 3 repcsit kilőttem head on -ba (2x ki 84 hei, 1 n1k2) sérülés nélkül!!! nemtudom mi történt.. 😄

I Airman...

a.carkey
A ruszki vonal kiismerésének nálam jót tett a La-174 megszerzésének lehetősége, mert csak ennek kapcsán két nap alatt 3.5 modult húztam ki a bisből. A kedvencem továbbra is a japó Sabre, bár még mindig tartom, hogy eliten - ahogy korábban Gábor is írta - az F2 Sabre lehet majd a legjobb.

Ma két dupla pl. a legjobbkor jött. 😊

A medve nem játék.

képtelen vagyok ráérezni.. egyszerűen nem megy se ab se rb.. utálom ezt a gépet.. néztem videókat mások hogyan mennek vele, így se úgy se sikerül soha.. de még nem adom fel.. 😄
a.carkey: hogy hívnak játékban? szívesen megnéznélek téged játék közben keress rám a nevem a játékban: Foxi_Maxi

I Airman...

a.carkey
Picit lefelé vidd a gépet, mert felfelé lő az ágyúkkal. Kb. kompenzálod.

A medve nem játék.

De az orosz 😄 tudod orosz modszer zúzd porrá az ellenfelet <#nevetes1> a pontoság már 2. lagos
az la-9 -el ha lősz már 700 méterről is 1 lövedék se fog betalálni ha robotkezed van akkor is.. 😊 próbáld ki! 😉

I Airman...

No akartam kérdezni ph-n , csak az az igen kedves daa-raa megint valotlan indokal tiltot na mind1.....

Mivel tudom bekenni a saitek cyborg F.L.Y 5-öm nek a rúd alját ? Mert ugye műanyag csúszik műanyagon és kezd kopni :/

más: Mit müvelnek ezek a németekel ???? repültem ma velük és úgy porrá lőttek , hogy köpni nyelni nem volt ídőm <#falbav><#help>
Rev Hard
Az hogy ki hány km -ről lő szerintem teljesen egyénfüggő, én sűrűn lövök akár 8-900m -ről is ha a helyzet úgy kívánja. Rááll a kezed és tudni fogod használni nagyobb távolságon is.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Egyiknek sem... 😞 Maradj az FW ágon.Sokkal jobban használhatóak.De ha nem tudtalak meggyőzni akkor talán g-10.Ott még nem kapsz jeteket.K-4-el már igen.

Majd talán most, úgy látom lassan tényleg itt a várva várt következő patch.

Az a vicc, hogy nem kéne megszakadniuk, átírni pár BR számot, és rendben lenne, de neeeeeeeeeem. Azt neeeeeeeeeeeeeeeeeeem.

Hogy értelme is legyen a postnak, melyik BF-nek érdemes nekifeküdni? Csak a játékélmény miatt.😛 G10 vagy K4?

Mindkettő alap, semmi fejlesztés.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.09.17. 17:01:23
Sajnos semmi nem változott.De ne nagyon hangoztasd mert meg leszel szólva hogy a német gépekkel csak a suták nem tudnak alakítani! <#crazya> <#circling>

Jó sok idő után most néztem vissza játékba. kb. nyár eleje óta.

Mi történt? Top német propokkal állandóan jetek ellen kell menni. YAK15-re még azt mondanám, hogy ok, de mi a faszt keresnek ott az amcsi postwar jetek? főleg az f80c.

A humor kedvért mindig betesz egy spitet is, nehogy fordulhassan az ember a jetek ellen.

Szánalom az egész, értem miért fogyott el a játékosbázis fele tavaszhoz képest.
értem én ezeket, nem is head on -ozok senkivel, 1-2x megpróbáltam.. igen azt is tudom hogy 300 méterről lövünk igen, az összetartás nekem az la-9 -en 400 méteren van, a 4 ágyú elég közel is van egymáshoz, de nagyon furcsák ezek a 23 -asok.. a lőszer megvan, ground target -et használok bele.. de még így is.. furcsa ez az egész gép
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.09.17. 13:14:35

I Airman...

Head on-ba a vérnoobok mennek bele, már bocsi. Abban rosszabb esetben meghalsz, jobb esetben olyan sérült lesz a géped hogy több ellenséges géppel nem fogsz már tudni harcolni. RB-ben meg az lenne a cél hogy leszedj 3-4 ellenséges gépet anékül hogy meghalnál.

Orosz 23mm-esek egyébként óriásit szórnak (mint minden late prop vadászgép gépágyúja) szóráscsökkentő upgrade nélkül(valószínűleg a kilőtt golyóid 75%-a mellémegy), és a default lőszerrel semmit sem érnek. Majd ezek beszerzése után jobb lesz. Mondjuk a lőszermennyiség az mindig probléma lesz, a La-9esen 75 darab lőszer van ágyúnként, ez kábé háro másodpercnyi tüzelést jelent.

Ja és azt remélem tudod hogy 0.3-nál távolabbról nem nyitunk tüzet semmilyen vadászgéppel, éppen a fegyverek pontatlansága miatt.

captured b25 természetesen
Lövöm a B-25-öt, kingcobrával, kitankol kb 10 ágyulövést, kigyullad 4 crit még közben, megpróbál leszálni, crashed, se assist, se kill.

WTF?
Eagle16
Nálunk 1 P-80A meg egy csomó F8-F1B, náluk legalább 6 Meteor...a rohadt MM elmehet a fenébe, ez egy szar.

ezzel a la-9 -el hogyan kell reülni RB -be? egyszerűen mindig kilőnek, nemtudok vele célozni head on -ba.. elegem van belőle.. (a legénység fullon van, stamina, weapon maintance.. minden..) nem megy egyszerűen, valami segítséget szeretnék tőletek kérni..

I Airman...

<#eljen> <#circling>

Eagle16
A prémium Spitfire-re tehetnének egy rakétát is, még nem elég nevetséges az emelkedési sebessége.

Ezek a Yak-ok kurva érdekesek. Outclimbolnak, outturnolnak mindenkit, és kb annyi lőszer kell beléjük mint egy bomberbe.
Ez a szar game egyre inkább csak bosszúságot okoz, mint örömet.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.16. 00:42:10
hát nemrosszak igen, de nem is kell velük fordulóharcozni.. 😄 mindegyikre rázuhantam, vagy mással voltak elfoglalva, de a head on az brutális főlet a 6db 20-assal.. az előbb a 4x20mm f4u 1c járt pórul, most 5 kill lett az a5/u2 -vel.. 😄 szeretem a fókákat, de a bf -eket utálom! 😄

I Airman...

Most néztem meg. Odab...😊 El lehet gépészkedni.
Rev Hard
Ezek szerint mégse olyan szarok azok a német gépek ha jó kezekbe kerülnek. Én annó ajánlgattam a társaságnak hogy megmutatom hogy kell repülni velük, bár sose volt kedvem tolni a német ágat így erre sor nem került, de itt vagy te bizonyítéknak.

Szánalmasak a Berlin és a Rurh térképeken az ellenfelek.Minden 2. vereség azért van,mert 1 egy ember elkezdi húzni az időt és elbújik.Igazán megoldhatnák már ezt is a kedves fejlesztők.

üdv a.carkey! egy kérdésem lenne: mi a neved a játékban?? szívesen megnéznélek, akár játszhatunk is együtt.. 😊

I Airman...

a.carkey
Bakker. Miért nem írják ki egy postban, hogy ismét meg lehet szerezni a La-174et?! 😄

A medve nem játék.

új rekord!
amire rárepültem, annak leszakadt a szárnya.. (de milyen hülyeség ez, hogy leszakítom a szárnyát, és ugye az critical hit, valaki lepöttyinti a festéket róla és ő kapja meg a killt, én meg assist.. )

I Airman...

Rev Hard
Tiszta szégyen hogy kétszeres túlerővel nem tudott előbb a csapatom Domination -t nyerni, számomra nem is az a kérdés ez hogy történhetett, leginkább azt nem értem hogy engem miért az élettelen szarok közé rak ez a kúrva játék. Az ezt követő csata meg ahogy elkezdődött betámadott egy csapattársam, 2-3 perc azzal ment el hogy viaskodok egy buzival aki megvan baszva agyilag. Egyszerűen nem tudom felfogni, ez nem lehet real és ha az ember ideges még extra vonzza a nagy rakás szart.

A closed beta éppen két éve indult el. De egyébként teljesen egyetértek.

mabbak
<#eljen>

Penge a zene hozzá, bár nem az én stílusom. Rakéták nem húzzák le a kobrát? P51-re egyszer tettem fel és érezhetően pocsék módon ment felfelé.