War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Armament
Guns: 18 (or more) × .50 in (12.7 mm) Browning M2 machine guns. Typically used 14-16, with room for up to 30." ANYÁÁÁÁÁD 😄 18 vagy TÖBB 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I Airman...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
http://www.warbirdsnews.com/aviation-museum-news/niagara-aerospace-museum-bell-p-39q-recovery-preservation.html
I Airman...
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).
A medve nem játék.
I Airman...
Ma két dupla pl. a legjobbkor jött. 😊

A medve nem játék.
a.carkey: hogy hívnak játékban? szívesen megnéznélek téged játék közben keress rám a nevem a játékban: Foxi_Maxi
I Airman...
I Airman...
Mivel tudom bekenni a saitek cyborg F.L.Y 5-öm nek a rúd alját ? Mert ugye műanyag csúszik műanyagon és kezd kopni :/
más: Mit müvelnek ezek a németekel ???? repültem ma velük és úgy porrá lőttek , hogy köpni nyelni nem volt ídőm <#falbav>#falbav><#help>#help>
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Az a vicc, hogy nem kéne megszakadniuk, átírni pár BR számot, és rendben lenne, de neeeeeeeeeem. Azt neeeeeeeeeeeeeeeeeeem.
Hogy értelme is legyen a postnak, melyik BF-nek érdemes nekifeküdni? Csak a játékélmény miatt.😛 G10 vagy K4?
Mindkettő alap, semmi fejlesztés.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.09.17. 17:01:23
Mi történt? Top német propokkal állandóan jetek ellen kell menni. YAK15-re még azt mondanám, hogy ok, de mi a faszt keresnek ott az amcsi postwar jetek? főleg az f80c.
A humor kedvért mindig betesz egy spitet is, nehogy fordulhassan az ember a jetek ellen.
Szánalom az egész, értem miért fogyott el a játékosbázis fele tavaszhoz képest.
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.09.17. 13:14:35
I Airman...
Orosz 23mm-esek egyébként óriásit szórnak (mint minden late prop vadászgép gépágyúja) szóráscsökkentő upgrade nélkül(valószínűleg a kilőtt golyóid 75%-a mellémegy), és a default lőszerrel semmit sem érnek. Majd ezek beszerzése után jobb lesz. Mondjuk a lőszermennyiség az mindig probléma lesz, a La-9esen 75 darab lőszer van ágyúnként, ez kábé háro másodpercnyi tüzelést jelent.
Ja és azt remélem tudod hogy 0.3-nál távolabbról nem nyitunk tüzet semmilyen vadászgéppel, éppen a fegyverek pontatlansága miatt.
WTF?
I Airman...
Ez a szar game egyre inkább csak bosszúságot okoz, mint örömet.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.16. 00:42:10
I Airman...
I Airman...
A medve nem játék.
amire rárepültem, annak leszakadt a szárnya.. (de milyen hülyeség ez, hogy leszakítom a szárnyát, és ugye az critical hit, valaki lepöttyinti a festéket róla és ő kapja meg a killt, én meg assist.. )

I Airman...