War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Mindenki hülye csak én nem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I Airman...
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.09.22. 18:36:25
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.09.22. 17:39:09
A némóknák ott az Arado, a ruszkikhoz most jön. A Ho-229hez azért legalább két bomba jó lenne, de látva a videót, nem opció. 😞
A medve nem játék.
lehet ebből még b-17 fm is a végén pár nerf után 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
aki ezt sem tudja eltalálni annak tényleg nem való ez a játék 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amúgy bombát nem lehet majd rápakolni?
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.09.22. 10:21:25
A medve nem játék.
340 db 30 mmes lőszer. Nice. 😊
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.09.22. 10:19:37
A medve nem játék.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.09.21. 22:15:31
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.09.21. 22:15:47
A medve nem játék.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Persze nem mondom, hogy este folyamán ne nézzetek fel rá, azért én vártam az összeomlást, csak nem előtte 😄
1.43
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
nemrossz gép..

I Airman...
A medve nem játék.

I Airman...
Ki-200 ugye kemény négy percet tud repülni egy tankal, full gázon, az nemsok mindenre elég. CL-13asnak a fegyverzete nevetséges, .50es géppuskával a villámgyors jetharcban lelőni valamit művészet.

I Airman...
I Airman...
Lövöm a leszállt ellenséges bombert a leszállópályája közepén, egyszercsak megjelenik a leszállópálya másik felén.
Ma kb 3x fordult ez elő velem.
A La-174nél viszont a tudásához képest talán kevesebb (vagy ua) RP kell, mint egy yak-17nél. És a La-174 szerintem jobb, mint a La-15, bár tk. ua a két gép.
A medve nem játék.
I Airman...
😊 Üdv. a T5ben! 😄
A medve nem játék.
Nyugdíjas tempóban el lehet vele játszogatni azért, jól adja az RPt-t is. Nem az a szélvész, de nem is olyan rossz, hogy AAA-t kelljen vele irtani,, mint ahogy az egyik egy csatában elmagyarázta nekem...azt írta hogy ő nem harcol a He-162 ellen, mert a P-80A nem igazi jet. És végig, az egész csata alatt a földi egységeket lőtte, én meg F8-F1-el kínlódtam a jetek ellen. Ehhez képest én azt látom, hogy ha okosan megy vele az ember, akkor el lehet kapni ezt-azt, csak nem szabad a közepébe rögtön, inkább csak amolyan támogatónak.

Egyenes vonalban azért 800+ km/órát tudja tartani, ez nagy előny. 3 légcsavarost lőttem le persze, Mig-9-est még nem sikerült...de tök alap P-80A-val azért ehhez is meg kellett szenvedni.
I Airman...
Amúgy ha elér egy bizonyos sebességet meg magasságot akkor jó, csak mire ez megtörténik addigra nagyjából vége a csatának.