War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Mindenesetre WT:SB-nél már jobb, mióta vannak missionok. WT-ben egyszerűen GF óta elvesztették a fonalat és totál koncepciótlanná vált az egész játék. Akkor lett elegem belőle, mikor mixeden minden gép megjelent. És már lassan 3 éve nem tudják szerepebe helyezni a gépeket arra, amire valók. Pedig baromi jó kis game lenne ez.
Én inkább lassan áttérek BoS-ra , sajnos az is kicsit fura, de más okokból. Viszont nem kérdés hogy van-e bomber cockpit. Ráadásul a mostani missionokban nincs olyan, hogy tisztán air win. Attacker, bomber, nélkül nem lehet megnyerni a menetet. Tulajdonképpen fighterek csak asszisztálnak, hogy belassítsák a másik felet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
He-111
Stuka
nagyon baba géppuska nézetek 😊
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.14. 10:08:35
El kell fogadni hogy orosz játékban a németek sohasem lesznek normálisan megcsinálva, egyszerűen az oroszok németfóbiája semmit se csökkent 60 év alatt. Elmaradott, civilizálatlan egy nép.
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.09.13. 21:38:26
I Airman...
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
I Airman...

És valamiért belefutottam egy bugba(vagy feature...). Még este Test flightban kipróbáltam egy gépet és véletlen átlőttem Sim. módba a nehézségét. Elsőre nem is vettem észre, hogy miért nem tudok elindulni, aztán rájöttem, de már kapcsoltam kifelé a gépet, nem foglalkoztam vele.
Ma reggel harckocsi módban akartam elindulni és meg se mozdult. Nem igazán tudtam mire vélni a dolgot. Aztán akartam menni a brit gépeimmel, és akkor jöttem rá, hogy bent maradt ez a fos sim. irányítás. Ezt mégis hogy? Összevissza pöcsöltem, mire visszaállítottam azt az irányítást, amit max két kattintással elintéztem az este. Ez így szerintem nincs rendjén. Ami viszont "kiakasztott"(azért annyira nem, na...), hogy mivel kiléptem a csatákból(képtelen voltam irányítani), lenyúlta a x2-t az első nyertesre?
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.09.12. 14:15:35
Már várom a brit Fortress Mk III-at, meg a zsákmányolt német Liberátort...
"apparently Russian profanity filter has a bug, where "Dragon's ridge" is registered as a vulgar word" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A medve nem játék.
Ez aztán tényleg különleges gép úgyhogy bevezetik majd valami akciós kezdő áron egy hétig (pl. 6k sas) és venni fogják az őrültek 😄
Aztán lesz sok sok ellenség a mig-15 hordának 😄
twi452 #35516 - Ezen agyaltam én is amúgy, és akkor amerikai prémium gép kéne hogy legyen, bár ez már több embernél kiverné a biztosítékot.
A medve nem játék.
Szerk. Szerintem amúgy a convertible RP az amiből az amerikaiaknak több jár a megszerzett pontok alapján, az oroszoknál pedig kevesebb. Mondom, T5ről van szó.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.09.09. 16:13:47
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Először is, ugye betették "more realistic"nek a 15 milis podokat a 20asok helyett az F szériához. Nem elég, hogy újból ki kellett fejleszteni őket (nem sok RP, de elég buta alapokon mennek az ötletek a gazsinál), de lőszert választani nem tudsz, mert vagy 20 miliset választasz, vagy 15 miliset. Külön-külön nem megy.
Aztán betették a GrifSpitXIVhez a 250 fontos bombát 2200 rpért, amiért ismét csak melózni kellett, mert bár az utána következő 500 fontos már meg volt, röhej, de a 250es IS!!!, viszont az új patch nem érzékelte, így az új patch miatt fejleszthettem ki újból (hiába volt itt is "elit" a gép, ahogy az F széria is, nem írta jóvá a hülye moduljukat).
Erre ma szembesültem az újabbal: a P-80A hoz a patch előtt 28000 rpért éppen a new 12mm MGst fejlesztgettem, és hogyhogynem a patch után ma fejeztem be a fejlesztést. Erre mit csinál?
A. nem tudtam megvenni, mert a patch óta még kell egy újabb modul az előző tierből ahhoz, hogy kifejleszthesd.
B. 28000 helyett már csak 20000, viszont!!! miután kiírta, hogy kifejlesztetted 28000 rpért a 20000 modult, a 8000 rpd huss, szépen eltűnt a rendszerben, és csak a maradék ment át a következő modulra, MIKÖZBEN (LOL) ismét felajánlotta hogy fejleszd már ki a now 12 mm MGst, BÁR mivel kell még egy modul az előző tierből, ezt mégse tudod. 😊
Szóval roppant átgondolják a srácok a gazsinál a patcheket, az most is látható. Mondjuk gondolkodni is kellene, vagy legyen már az elit tényleg elit, és ne kelljen szaroznom holmi idióta modulokkal ismét, ami különösen a spit esetében volt irdatlan nagy baromság, hisz az 500as előtt a 250es már meg volt ... (Egyébként hasonlót játszottak el a SM ütekeg megjelenésekor, meg a japó bombervadászoknál is, amikor pilótafülkét kaptak.)
A P80A csak azért fáj, mert így is rémálom mennyi RP kell ilyen kezdeti jetek moduljaiba is, mint a P80A, meg a Jak-15-17 széria.
Szerk. Nyilván azért nem érzékelte és jött ki ez a bug, mert a patch után már túl voltam a 20000 rpn, de még nem volt meg a régi 28000 rpje.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.09.08. 12:25:25
A medve nem játék.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Most hogy párszor kikaptam B-17 mentes csapatokat, kijelentem hogy miattuk veszítünk állandóan...8-10 P-51-essel nagyon jól össze lehet dolgozni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius