War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rev Hard
Én mindig ott vagyok a háttérben ahol senki nem lát, de a munkám sorsdöntő a csata végkimenetele szempontjából. <#wink>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Hihetetlen.Ezekhez a spitekhez semmi tudás nem kell és még akkor is egy hentes gép...

Még ne tedd, hajszál választja el attól, hogy azt is véglegesen elrontsák, ha a hibák és hiányosságok ellenére megjelenik.

Mindenesetre WT:SB-nél már jobb, mióta vannak missionok. WT-ben egyszerűen GF óta elvesztették a fonalat és totál koncepciótlanná vált az egész játék. Akkor lett elegem belőle, mikor mixeden minden gép megjelent. És már lassan 3 éve nem tudják szerepebe helyezni a gépeket arra, amire valók. Pedig baromi jó kis game lenne ez.
Én is egyre jobban töprengek a BoS beszerzésén. Ennek egyik oka pont a fülke.
Szerintem soha.

Én inkább lassan áttérek BoS-ra , sajnos az is kicsit fura, de más okokból. Viszont nem kérdés hogy van-e bomber cockpit. Ráadásul a mostani missionokban nincs olyan, hogy tisztán air win. Attacker, bomber, nélkül nem lehet megnyerni a menetet. Tulajdonképpen fighterek csak asszisztálnak, hogy belassítsák a másik felet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

He-111

Stuka

remélem eljutunk oda a wt-ben is egyszer, hogy ilyen legyen a bombázó simben 😊
nagyon baba géppuska nézetek 😊

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.14. 10:08:35
Nincs itt kérdés. Amelyik meccsed, amibe bementél, előbb nyerődik meg, arra kapod a 2X szorzót. Ha kilépsz közben a csatából(vagy ledob a szerver), akkor az addig a meccsben elért pontszámodat kétszerezi. Ha rögtön az elején kilépsz, akkor ez nyilván nulla lesz.

Hát nézd, a matchmaker ugyebár nem tierek, hanem a Battle Ratingok alapján rakja össze csatába a gépeket, és a Ta-152 Battle Ratingja ugyanaz mint a korai jeteknek. (Ugye +/- 1.0 Battle Rating eltérés lehet) Ez ilyen. Vitázni csak azon lehet hogy a korai jeteknek miért van akkora BR-jük mint a késői proposoknak, mint a Ta-152, vagy épp a nagyobbik Bearcat (ugyanis az is mindig jetek ellen megy). Mondjuk nem érdemes vitázni, mert a játék orosz készítői a gépek BR-jét teljesen hasraütésszerűen lövik be, nélkülözve minden ésszerűséget. Ezért megy például a Komet koreai jetek ellen, sosem látva négymotoros bombázókat, amik ellen tervezték. Sőt, ezért van általában minden komolyabb német tank és repülő jóval magasabb BR-en, mint kéne lennie.

El kell fogadni hogy orosz játékban a németek sohasem lesznek normálisan megcsinálva, egyszerűen az oroszok németfóbiája semmit se csökkent 60 év alatt. Elmaradott, civilizálatlan egy nép.

Arra gondolsz, hogy pár perc várakozás van, ha kilépsz? Pont a beállítás gondjaimnál vettem észre, amikor kiléptem és kiírt kemény 6 perc várakozást. Azután simán indíthattam csatát, szóval a kérdés még mindig adott, bár annyira nem lényeges 😊

mabbak
10 csatán vagyok túl eddig vele kb. és láttam 2 F8F-et, szépen zuhan meg minden 30 millis jól is sebez, csak a koncepció zavar, amíg nem nekem volt Ta-m addig nem láttam szinte jeteket, de a Ta-k ott voltak velem, most, hogy nekem van szinte csak jeteket látok. 😄
de a Ta-152 pont f8f killer.. 😄 Legalábbis nálam.. (100RB csatából min. 80 F8F volt.. ) és gyönyörűen tud zuhanni a jetekre.. 😄 nagy sebességnél jól fordul, és ha tudod is kezelni akkor az egyik legjobb gép.. 😊 (saját tapasztalat)
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.09.13. 21:38:26

I Airman...

mabbak
Amíg D9-el meg G6-al repkedtem addig mindig berakott mellém D12-t, D13-at Ta152-t, G10-et, K4-et, jetet csak nagyon ritkán. Most, hogy Ta152-m van megint én vagyok a tápláléklánc alján, propelleres gépet egyre ritkábban látok, pár Ta, de a többi mindig jet. Most jövök egy csatából, ahol az ellenségnek egy Bearcat-je volt, a többi P80 meg F80. Ez teljesen normális így vagy velem cseszik ki ez a játék? Annyira nem visel meg, csak azért jetek ellen sokkal jobban át kell gondolni mindent...
Rev Hard
Több hónapja annak hogy utoljára a Mixed Battle -ben jártam, most bementem egy haverommal de gyakorlatilag semmi nem változott. Lelövök néhány kósza gépet és ezzel kb véget is ért a történet, nézem ahogy szép lassan megy le a csík és örülök ha éppen az ellenfélé. <#levele>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

most már szopatják a crewt
És, ha kilépek, majd indítok egy újat, de azt hamarább nyerjük meg?

Eagle16
A Tempest még mindig egy szar, a Hispano Mk. 5 csak villog minden, használhatatlan az egész.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Attól hogy te kilépsz még a többiek megnyerhetik a csatát, és akkor benézted az 2Xet.

JethroHUN
Az 1.43 kb mikor jön, ha már ennyire mutogatják a jármű tartalmát.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nemrossz.. megnyugtatlak, első soha nem leszel, mert az első egy ufo! 😊

I Airman...

Rev Hard
Közel van a top 1000, valamivel rosszabbul állok RB -n ott csak 8000 -ik vagyok de mostanában keveset járok arrafelé. Olyan statisztika is kellene ami figyelembe veszi az arányokat, ha lenne ilyen szerintem a top 500 -ban is benne lennék.

Az A6M2 és az A6M2 mod.11 között csak én nem látom a különbséget, vagy tényleg nincs? Van értelme kifejleszteni a mod. 11-et?

Ez 1-2 hónappal ezelőtt még nem így volt, ezért lep meg a dolog.

És valamiért belefutottam egy bugba(vagy feature...). Még este Test flightban kipróbáltam egy gépet és véletlen átlőttem Sim. módba a nehézségét. Elsőre nem is vettem észre, hogy miért nem tudok elindulni, aztán rájöttem, de már kapcsoltam kifelé a gépet, nem foglalkoztam vele.
Ma reggel harckocsi módban akartam elindulni és meg se mozdult. Nem igazán tudtam mire vélni a dolgot. Aztán akartam menni a brit gépeimmel, és akkor jöttem rá, hogy bent maradt ez a fos sim. irányítás. Ezt mégis hogy? Összevissza pöcsöltem, mire visszaállítottam azt az irányítást, amit max két kattintással elintéztem az este. Ez így szerintem nincs rendjén. Ami viszont "kiakasztott"(azért annyira nem, na...), hogy mivel kiléptem a csatákból(képtelen voltam irányítani), lenyúlta a x2-t az első nyertesre?
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.09.12. 14:15:35

Nekem is ilyen...És nincs rá megoldásom.

Üdv! Annak mi lehet az oka, hogy csata végén a "Waiting for results" kiírás után nem egyből a hangárba megy, hanem még egyszer(ha nem többször) visszadob a csatába? Elég bosszantó tud lenni, orvoslása van -e?

Mi a legjobb megoldás az amerikai B-17 spam-ra a gaijin szerint?! Adjunk a japánoknak egy zsákmányolt B-17E-t!😄

Már várom a brit Fortress Mk III-at, meg a zsákmányolt német Liberátort...

"apparently Russian profanity filter has a bug, where "Dragon's ridge" is registered as a vulgar word" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

a.carkey
Ha prém lesz, akkor felejtős. Az Arado is nevetséges. Bármilyen bombát pakolsz rá, negatívba mennek át a statjai. Bármilyet. Se fegyverzete, semmi. Ökrök.

A medve nem játék.

Kihagynának egy ekkora helyzetet? 😊
Ez aztán tényleg különleges gép úgyhogy bevezetik majd valami akciós kezdő áron egy hétig (pl. 6k sas) és venni fogják az őrültek 😄
Aztán lesz sok sok ellenség a mig-15 hordának 😄
Rev Hard
Az I-16, a MiG-3 és variánsai, a Yak-1 és variánsai mind nagyon érdekes FM -el rendelkeznek. Most épp az utóbbival gyűlt meg a bajom, szanaszét lőttem az embert a hátsóvezérsíktól kezdve minden fontos része benyalt valami critical -t, de még volt arra ereje hogy fordulóharcot vívjon velem ráadásul majdnem le is lőtt. Na azért na...

twi452 #35516 - Ezen agyaltam én is amúgy, és akkor amerikai prémium gép kéne hogy legyen, bár ez már több embernél kiverné a biztosítékot.

ha prém lesz akkor nem kell játszanod velük 😄
Rev Hard
A Horten miatt lehet hogy belekezdek komolyabban a német ágba, bár nem sok kedvem van játszani egy csomót egy zsákbamacskáért.

a.carkey

A medve nem játék.

<#circling> Nem rossz.

a.carkey
😊

A medve nem játék.

a.carkey
Néztétek milyen új hangok jönnek?

A medve nem játék.

a.carkey
A default lőszer néha produkál érdekességeket. Simán belefér.

A medve nem játék.

mabbak
Az létezik, hogy a Bearcat 12.7-esei stock ammoval meg sem critelnek egy Ta-152-t? Láttam, ahogy folyamatosan szikráznak a szárnyain, farkán meg úgy általában mindenhol a golyók és még csak egy critet se adott be. Ugyanezzel 109-et, 190-et simán egy-egy sorozattal...
Rev Hard
A kedvenc gépem volt a P-40 amikor kezdtem a játékot, előszedtem megint. Még mindig az egyik legjobb gép a szintjén, nem lőttek le már 14 csata óta.

a.carkey
Nem elég, hogy az orosz gépek ufók, még jóval több RPt is kapsz belőlük T5ben. Példa: Mig15bisel két gépért jár 5232 a duplánál, F2nél 3724 rp ugyanezért. La15el 3 gépért 8206ot kaptam. Ez azért nem kis különbség amikor 57k-160k között vannak a modulok ...

Szerk. Szerintem amúgy a convertible RP az amiből az amerikaiaknak több jár a megszerzett pontok alapján, az oroszoknál pedig kevesebb. Mondom, T5ről van szó.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.09.09. 16:13:47

A medve nem játék.

Igen. 😞 Igazság szerint azért is bosszantott,mert He-162-vel mentem és a 2 kill miatt jól jött volna az rp.Még az első fejlesztésre gyűjtök és nem könnyű 40e rp-t összeszedni. 😊

Ismét egy olyan probléma, amit hónapok óta jeleztünk már a fejlesztőknek, de semmi se történt a kérdésben.

Remélem nem ismeritek slider gyereket.Elbújt egy b-24-el és elfogyott a tickettünk.Szánalmas az ilyen játékos.

Sőt, azúj peccs óta M2-es .50es van a P-80-ban, nem M3as. Van némi különbség tűzgyorsaság terén.

Ezzel a játékal ez a legkisebb probléma😄
a.carkey
Mai kedvencem a mese az ukrán gyerekről, aki jobban emelkedik a heimat1el, mint a La15 ...

A medve nem játék.

a.carkey
Istenem, de buta faszok ezek.

Először is, ugye betették "more realistic"nek a 15 milis podokat a 20asok helyett az F szériához. Nem elég, hogy újból ki kellett fejleszteni őket (nem sok RP, de elég buta alapokon mennek az ötletek a gazsinál), de lőszert választani nem tudsz, mert vagy 20 miliset választasz, vagy 15 miliset. Külön-külön nem megy.

Aztán betették a GrifSpitXIVhez a 250 fontos bombát 2200 rpért, amiért ismét csak melózni kellett, mert bár az utána következő 500 fontos már meg volt, röhej, de a 250es IS!!!, viszont az új patch nem érzékelte, így az új patch miatt fejleszthettem ki újból (hiába volt itt is "elit" a gép, ahogy az F széria is, nem írta jóvá a hülye moduljukat).

Erre ma szembesültem az újabbal: a P-80A hoz a patch előtt 28000 rpért éppen a new 12mm MGst fejlesztgettem, és hogyhogynem a patch után ma fejeztem be a fejlesztést. Erre mit csinál?

A. nem tudtam megvenni, mert a patch óta még kell egy újabb modul az előző tierből ahhoz, hogy kifejleszthesd.
B. 28000 helyett már csak 20000, viszont!!! miután kiírta, hogy kifejlesztetted 28000 rpért a 20000 modult, a 8000 rpd huss, szépen eltűnt a rendszerben, és csak a maradék ment át a következő modulra, MIKÖZBEN (LOL) ismét felajánlotta hogy fejleszd már ki a now 12 mm MGst, BÁR mivel kell még egy modul az előző tierből, ezt mégse tudod. 😊

Szóval roppant átgondolják a srácok a gazsinál a patcheket, az most is látható. Mondjuk gondolkodni is kellene, vagy legyen már az elit tényleg elit, és ne kelljen szaroznom holmi idióta modulokkal ismét, ami különösen a spit esetében volt irdatlan nagy baromság, hisz az 500as előtt a 250es már meg volt ... (Egyébként hasonlót játszottak el a SM ütekeg megjelenésekor, meg a japó bombervadászoknál is, amikor pilótafülkét kaptak.)

A P80A csak azért fáj, mert így is rémálom mennyi RP kell ilyen kezdeti jetek moduljaiba is, mint a P80A, meg a Jak-15-17 széria.

Szerk. Nyilván azért nem érzékelte és jött ki ez a bug, mert a patch után már túl voltam a 20000 rpn, de még nem volt meg a régi 28000 rpje.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.09.08. 12:25:25

A medve nem játék.

JethroHUN
Beszarás ez a német nemzet ebben a játékban... megint itt ülők 1 órája 0 RP... akkor szarfos ez az F4... A gun pod cserén kívül biztos, hogy csináltak valamitt az FM-mel is mert ez a gép semmire nem jó...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

igazad van, körül néztem a gépeken, régebben nem voltak ilyen erősek a tracerek

Eagle16
API-T, már hogy lenne gyenge, kb. az a legjobb lőszer ami van hozzá.

Most hogy párszor kikaptam B-17 mentes csapatokat, kijelentem hogy miattuk veszítünk állandóan...8-10 P-51-essel nagyon jól össze lehet dolgozni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mondjuk ne tracert használj és akkor bármi össze jöhet, az alap után az a leggyengébb

Cobra.
Nekem P-51-el még sose sikerült senkit felgyújtani (tracer lőszerrel) és a darabolás is nagyon ritkán jön össze. Mondjuk ez arcade-re vetítve.

Hide and fear, Cobra Commander is here !