War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
2. lépcsõ találd meg az ellenfelet 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

próbálgattam, hogy én vagyok a béna vagy mi a fene.
hb-ban bugos a carrier
test flight-ban hb nehézségben simán megfog a kábel, tökéletesen ugyanúgy csinálva hb-ban szépen beakad szintén viszont nem fékez le hanem összevissza dobál meg ugrál nem is tudom 😄 aztán bekúr a tengerbe a végén
3 direkt próbálkozás meg pár jóval drágább éles próba után sikerült kideríteni 😄
Had vegyem fel õket friendlistbe 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tökéletesen repültem rá a b-25re 500 fölött egy sorozat végig a szárnyán felülrõl..eltávolodok a lendülettel aztán egy kósza lövés 5 mp és kigyullad az egész tetves gép..20ezer xD
ma nagyon grindelek vele 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Kicsit vicces dolog, szokásos bombázós körút egyszer csak hallom jön valami aztán elsuhan egy paca a látótérben és már csak a csörömpölést hallom 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Más:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21187-frb-general-tips-and-tricks/
Németeknél melyik gép jó attacker ?
az ma igen sokszor volt, általában kivágom a 12 bombát a sparvierróból és utána a géppuskák jönnek míg le nem lõnek, legyen az elsõ vagy hátsó
már igen jól megy hogy hátsó géppuskákkal lõjem ki az AAA meg artikat <#vigyor5>#vigyor5>
Õ volt, éppen S79-cel. 😄
ma még egy igazán jó kört nem mentem (2+ kill, gyõzelem és életben maradást jelenti nálam)
Fogalmam sincs hogy csinálta.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Végülis korhû a messerek jobbak voltak, mint az angol gépek, de játéktechnikailag gáz.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Kellett hozzá, hogy gyorsan bedobáljon a meccsekre és mindegyiket meg is nyertük, ezek szerint tényleg van az a bombázómennyiség, amivel már nem lehet mit kezdeni 😄
Mert Arcade ba közel se meggyõzõ jó ha 10k +lion bejön a 15-18k s javítások miatt.
Össz credit: 273352
Össz xp: 397820
Pofátlanul lehet fejlõdni 😊
F-4U pedig tier 7, 8 és 12õn van, kilences tieren nincs.
Replayt hogy tudok visszanézni?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
És tényleg az összeállítás hibája, de nincs mibõl választani igazán.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott