War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GuguGabor

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Szokni kell frb-t. Én HB-t is real controllal játszom instructor nélkül. Segít a gyakorlásban.Jópár gépbe került míg ráéreztem hogyan ne öljem meg magam .
2. lépcsõ találd meg az ellenfelet 😊
jó kör volt 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

próbálgattam, hogy én vagyok a béna vagy mi a fene.
hb-ban bugos a carrier

test flight-ban hb nehézségben simán megfog a kábel, tökéletesen ugyanúgy csinálva hb-ban szépen beakad szintén viszont nem fékez le hanem összevissza dobál meg ugrál nem is tudom 😄 aztán bekúr a tengerbe a végén
3 direkt próbálkozás meg pár jóval drágább éles próba után sikerült kideríteni 😄
Amúgy kinek mi az ingame neve?
Had vegyem fel õket friendlistbe 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

bardocz
Az elég karcsú. Spitfire-t próbálgattam frb nehézséggel, felszállni sikerült, meg nagyjából irányítani, de azért csak belekerültem egy dugóhúzóba, és földbeálltam.
B25 re rá se fordulok ha nem szükséges. Majd ha lesznek japán attckerek
a tetves japó mindeni...😄

tökéletesen repültem rá a b-25re 500 fölött egy sorozat végig a szárnyán felülrõl..eltávolodok a lendülettel aztán egy kósza lövés 5 mp és kigyullad az egész tetves gép..20ezer xD
S79 az stimmel de a mai nap csak 3 S79-est maxoltam ki 😄 nem tudom melyiken milyen skin volt xD
ma nagyon grindelek vele 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

igen de max 10en lesztek vagy inkább kevesebben / oldal természetesen
bardocz
Megnéztem, 4en várakoznak frb-ben. Ilyenkor telerakja AI-val a két csapatot az MM?
Komet csinálta hogy ledobta a bombákat és leszállt az armored carok vonulásának az útvonalában a Ruhr vidékes amcsi német HB-n szétgéppuskázva az egész oszlopot 😄

Kicsit vicces dolog, szokásos bombázós körút egyszer csak hallom jön valami aztán elsuhan egy paca a látótérben és már csak a csörömpölést hallom 😄

Szerintem én is láttalak egy meccsen, csodálkoztam is, hogy tudsz így elhúzni indulásból, egy fehéres S79, nem igaz? 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Be lehet németbe is jutni (ritkán 10 perc), 109 F és trop-ot kimaxoltam, olyan 60-70%-ról.
ME410 B1 A1
A legjobb ha lelõnek és a földön a roncsból még tudsz géppuskázni.Jópár aa lett így kilõve általam.
Más:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21187-frb-general-tips-and-tricks/
hali!

Németeknél melyik gép jó attacker ?
Ja hogy az te voltál akkor 😄

<#zavart1>
az ma igen sokszor volt, általában kivágom a 12 bombát a sparvierróból és utána a géppuskák jönnek míg le nem lõnek, legyen az elsõ vagy hátsó
már igen jól megy hogy hátsó géppuskákkal lõjem ki az AAA meg artikat <#vigyor5>

Japán napot tartok. Sose jutok be németbe 😊
Én is összeakadtam vele, rá is kérdeztem angolul, hogy az sg-rõl van-e.
Õ volt, éppen S79-cel. 😄
Próbáltam minél több hasznot húzni a premium napból, de ahogy az lenni szokott akkor megy a legkevésbé mikor direkt igyekezem😊
mi értessz azalott,hogy gyenge? én pont most érek oda,hogy megkéne venni õket....

bardocz
Dinamikus kampánynál be lehet kapcsolni, hogy jelezze a találatot?
Elkiabáltam, HB-n nemzeteket cseréltek :o
szintén
ma még egy igazán jó kört nem mentem (2+ kill, gyõzelem és életben maradást jelenti nálam)

Nem, egyedül Ry0K3N-t láttam vadállat streakkel bombázni 😊

Fogalmam sincs hogy csinálta.
Lehet mert most ezzel HB-zgetek, inkább kevesebb mint sok sikerrel.
Nerfelés lesz van egy olyan érzésem 😊
A Japókon sincs sok bonus.
Hmm, nem volt közös meccsünk? 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Célzottan húzom a gépeket és ezen csak 240% bonus van.
akkor téged láttalak ugyanezen a néven?

Japó Messerrel prompt be lehet jutni HB-be, és egyetlen kilõtt gépért is 37k-t fizet ha nyerünk. Nem rossz, nem rossz...
Végre egy hibátlan streak 😊

Végülis korhû a messerek jobbak voltak, mint az angol gépek, de játéktechnikailag gáz.
Nortai

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Igen, ez HB. Itt a 270 ezerbõl az összes javítás kb 10 ezer lehet 😊
Kellett hozzá, hogy gyorsan bedobáljon a meccsekre és mindegyiket meg is nyertük, ezek szerint tényleg van az a bombázómennyiség, amivel már nem lehet mit kezdeni 😄

Ez Hb?

Mert Arcade ba közel se meggyõzõ jó ha 10k +lion bejön a 15-18k s javítások miatt.
Nálam a prémium megtette a hatását. Most én is bombáztam, kereken 1 óra alatt ennyit szedtem össze (a jelentésekbõl összeszámolva)
Össz credit: 273352
Össz xp: 397820

Pofátlanul lehet fejlõdni 😊

Nem érdemes. P47et a költségei miatt úgyse tudod nyereségesen használni, a két P-63 konkrétan annyira gyenge, hogy az elõdje, az Airacobra is lenyomja õket, B-25bõl meg ott a tier7-es verzió, ugyanazt tudja.
F-4U pedig tier 7, 8 és 12õn van, kilences tieren nincs.

Akarom kérdezni az ÁÁÁmerikai T9-es gépek jók,érdemes megvenni õket (P-47,P-63,B-25,F-4u)
Rosszul írom, várakozik.
40k játékos online és csak 500 körüli HBzik, ehh 😊
10 német bomber 300 bomba.60 cél.Esély nincs leszedni öket.Mire odaér az elsö vadász kiszorom a bombáim.AA t meg vadászok is kiszedik ha marad.
toocha
A propeller az forogjon, az a dolga!<#vigyor2>. A hüvelyhullás is csak azért zavar mert ha nem lövök is potyog. Köszi a segítséget.
Replayt hogy tudok visszanézni?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Nagyon nem érdekelne, ha nem attól függne a credit/xp hozam, hogy nyerünk-e. És igen önzõnek tartom, mert nagyon ritkán látom, hogy bombázásból, a földi célok kiiktatásával nyerünk (néha igen, de nem gyakori)..
És tényleg az összeállítás hibája, de nincs mibõl választani igazán.

Engem nem zavar ki mivel jön csak, ha aránytalan a team az ellenféléhez képest. Az pedig az MM hibája vagy a kevés játékosé.
ki lehet kapcsolni a hüvelyhullást, söt az "i" lenyomásával a propeller forgását is ki lehet kapcsolni hogy az se zavarjon.....Menü replays.Autòmatán menti az uccsò tizet.
Úgy látom páran megtalálták az " arykat" a játékban.Mindenki azzal menjeb amivel szeret.Nehogy már azért vigyek gépet mert a többieknek az tetszik.
toocha
Két kérdésem lenne: Arra van valami orvosság, hogy ne potyogjanak egész meccs alatt a hüvelyek a gépbõl - a másik pedig, hogy lehet, vagy mivel, visszanézni a replayokat? Tudna valaki segíteni?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Németeknek most egy szava se lehet, ha nem bugos az MM szinte biztos a win. Angolra most jobban rájár a rúd, mint a japók ellen. Nem tudom mikor majd a magasabb tiert húzom ott mi a helyzet. Lassan a trop is kész.