War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PL😞 rice Terrace az a bumm bele a sûrûjébe)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/268-bug-reports/
Fontos, hogy ha topicot nyitsz akkor a bug leírása mellett kell Printscreen és Replay is.
Ad 2: Amit a gép kiír sebességet az csak az Indicated Air Speed (IAS), ami sokkal kevesebb int a True Air Speed (TAS), mert fent ritkább a levegõ és emiatt ugyanannál a sebességnél kevésbé nyomja a pitot csõ érzékelõ rúdját. Szal 6200-on a 350 IAS az kb 550 TAS-nak felel meg. Van erre képlet is, hogy pontosan kiszámolhasd milyen magasan milyen IAS milyen TAS-nak felel meg. Ha érdekel nézz utána 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az elõbb berlin Suburbs pályán a Heavy tank a víz alatt közlekedett és nem tudtuk kibombázni.
1 órával ezelõtt meg Gorge (régebbi nevén Asia) pályán kioldottam az 5 tonna bombát a reptér fölött az utolsó bomba kioldása után 1mp el meghaltam de nem írta jóvá a bombák okozta kár se lionba se xp be és még a bázis kõrnél se vette le a kb +1/3 ot amit kellett.
7500 lionnal lóg nekem a Gaijin, hogy csesznék meg. 1 géppel elõbb meglett volna a bázis dózerolás.
Nerfelés/Buffolás nem megoldás, mert oda vezet, ahol most a WG tart: egyik tankot azért nerfelik mert 'Historical', miközben a másikat azért, mert amit módosítanak rajta az ballance paraméter, ezért nem számít, hogy nem 'Historical'.
És ahogy láttam a t18 vagy 19es fajtából. De 1 kõr alatt lebontottuk a bázisukat és még 40mp et menekültem míg elfogyott a ticket sávjuk és nyertünk. Feketére lõtték a gépet de nem kellett drágán megszerelni 😄
Mentem vagy 400 al kb és a szernyam mellett elsüvített a Meteor ment vagy 800al az tuti érdekes volt.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Az mkX-es beaut meg használd gyorsan amíg megtelik a csíkja, mert ha egyszer leszedik a 6 db .50-est 6 db 7mm-esre ahogy az életben is volt akkor lesz majd sírás 😊
Csak semmit nem ér, ha a csapat többi része szakavatott balfék..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mondjuk nekem is jól esett mikor 5k xp-t írt ki tankonként 😄
Oké, hogy nem nerfelik a Yak fegyverzetét, ugyan vannak kétségeim afelõl, hogy igazából milyen lehetett, de akkor tegyék már fel az is legalább 13-as szintre, soha nem értettem ezt a logikát, de biztos, hogy nem 8-ason lenne a helye...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Hát nem. Szerintem megoldást az hozhatna ha a nagykaliberû ágyúk lövése már árkádban is belassítaná a gépeket. Jelenleg tök fölösleges Yak3-ba ülni pl., meg kb. mindenbe amin nincs 37mm-es ágyú, nagymértékben önszopatással egyenértékû.
A kedvencem ez volt, ilyen death team -nek még sose voltam részese. Az ellenfélnek esélye sem volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még két befejezés a szemléltetéshez.

És egy kis fejtörõ, esti mese, ki hogy érzi.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
És ekkor kiléptem a játékból vesztésre álltunk HB-n.....
Meg ugye arcade ba sok fura dolog lehet.
Kíváncsi lennék milyen nélküle.
A game options-ban Mit takar a "vertical targeting"???Mert még nem jöttem rá de Yes-re van állítva...
Emancipate yourself from mental slavement!
Positive Mental Attitude
Bocsi nem hagyhattam ki <#zavart1>#zavart1>
Positive Mental Attitude