War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy 750k-s akciós gép vétele után.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Van értelme, jobban hoz a konyhára mint az arcade. Hosszabb meccs nagyjából 20 perc tanknyi. Te befolyásolod a végmenetelt, amennyiben kilõsz egy netalántán két gépet, nem a kelekótya random isten dönt ruletten 😊 (bár jelen van ott is)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Bármit csinál az amcsi, ha nincs ott haverja képtelen lerázni. Egy-két golyónyi lövésekkel türelmesen lekritelhetõ. Szerencsés esetben még két gép leszedésére elég lövedék marad.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Positive Mental Attitude
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Az a baj, hogy az oroszoknak 2 jó fightere van casual harcra a yak3 és a 9, ennyi benne a fun faktor (bombázni utálok, csak ha nagyon muszáj). A kis tier gépeket nem szeretem, mert ott sok a newbie. A LA-k gyorsak, viszonylag jól fordulnak, de a cannonjuk nagyon alul teljesít. Nekem legalábbis nem jön be. HB-n elmegy. Kíváncsian várom a ruszki 45 mm-est 😊)
Am grat hozzá,szép kör!
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Ez a Do217E egy vadállat 😊 Ez lesz a kedvenc bomberem 😊
Valóságban is lomha volt, a 3 fejlesztés javít rajta.
angolok gépei papirból vannak, mindemellett lassúak, és egyszer eltalálják robban, tök mindegy h nagy bombázó vagy pici vadász, ha meg szerencséd van és nem robban elsõre, akkor meg irányíthatatlanná válik...
Mindemellett még fordulásban sem kiemelkedõek.
Vicc h állandóan tárakat kell cannonból belelõnöm a többi gépbe, látom h mind eltalálja, és vidáman megy tovább, engem meg 1szer eltalálnak és szakad az egész szárny 1 golyótól vagy robbanok. Nevetséges... Nem az a baj h gyengébb valamiben, hanem mindenben. Legalább lennének közel egymáshoz a tulajdonságok.
Még a zárt bétába kezdtem el tolni, de akkor sokkal jobb volt, nagyon elrontották az updatekkel a játékot. Kinek van kedve újból kezdeni tizenixedik szintrõl csak azért h tudjak normális meneteket menni...
Nekem talán este vagy holnap megvesz a t6os bú kívûáncsi vagyok mit tud. És mért utálják ennyire 😄
Kár HB-hez béna vagyok fõleg, hogy joy-om sincs az árkád meg csak felõrli az idegeimet.
mivel az 5. bjúnak 23 as a fordulása 😊 és azzal szoktam vadászokra menni, ha hiszed hanem ha a német fordulózik és nem fel-le zuhan akkor lefordulom, japánt nem, orosznál yak9 ig lefordulok mindent kivéve persze a kétfedelûeket...
fõleg akkor jó ha megtudod sebesíteni mielõtt elkezd veled fordulózni, akkor vége...
én is utáltam õket meg nem értettem h tud lelõni, de elkezdtem vele játszani és láss csodát még is lefordulok ezt-azt... próbáld ki nem fogd megbánni, ha fordulózol vele akkor A és D gombbal jó be kell dönteni és még jobban fordul, nem csak egérrel kell...
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Ez az egész szintezés egy oltári nagy......Nem értem mért nem lehet a rendszerbe állítás ideje alapján belõni õket?Nincs gond.