War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
Még akkor készült amikor 1 hónap alatt maxolni lehetett egy nemzetet.
Aki azért húzta fel a lvl-t, hogy szopassa a 10eseket, nyilván megunta és elkezdett kreténkedni 😄
Positive Mental Attitude
Más: Ez a csóka egy beteg állat xd
Positive Mental Attitude
Elmentünk olyan irányba, amit nem szeretnék. Én nem a lionért játszom, de nem baj ha gyûlik. Sokat arcadeoztam, hogy legyen több mid tier nemzetem. Hétvégén ha volt elég idõ prém arcade, hétközben HB. A végcél az FRB lesz. De ahhoz még kevés lennék. Mikor 12k volt a szerver pop fun volt az arcade. Ma már nem élvezem, és kitanultam a gépeim annyira, hogy ne akarjak arcadeozni. Personal preference, hogy jobban bejön a taktikázás+skill mint a butított model-es játékmód. Nem szeretem a kaotikus kocsmai bunyót szûk térben ahogy írta volt valaki 😊
Valaki a nembeszélünk róla játékhoz hasonlította. Van különbség óriási. Ott a tank határozza meg 80%-ban a képességed. Itt sokkal több a beleszólásod, nagyon más a skill/gép arány. Tökéletes példa 154wolf.
Elképesztõ retardáltság folyik a játékban 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Majd ha heavy-k lesznek, akkor talán.
Ott már nem kocapilóták vannak, úgy lenyomnak mint a bélyeget 😊
Amúgy tgenap lett meg a Stuka G, rögtön az elsõ támadásnál röhögõgörcsöt is kaptam, mikor a He111 szárnya tõbõl eszakadt 3 pukkantástól (kb. 6 lõszer)... Wellington hasonlóan.<#vigyor2>#vigyor2> Általában 3 killik húzom, mikor utána jönnek a bosszúváygas lelött bomberek vadászgéppel.
Meg az a jó, hogy a tankvadáász stuka árkádban nem esik szét, ha boom-zoomolva lecsapsz, gondolom HB-n szétesik 500 km/h felett...<#whatever>#whatever>
Hogyan parkoljunk... (hátulról)
Íme így megy bevásárolni egy angol lord 😄
Ott szoktam sírni mikor látom az F4-es meszát emelni az Ai Beaukra, 500-assal a hasán.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Anno il2-ben is voltak ilyen ufók, jellemzõen ukrán meg orosz játékosok. Még akkor is ufóztak mikor már La7-esekkel meg I-135-ösökkel mentek a mieink ellen.
A másik nagy kedvencük a Disconnect volt, mert azt nem számolta halálnak. (Akkoriban presztizskérdés volt a túlélt csaták száma.)
Sajnos ez a "teleportálás" programozási szempontból viszonylag egyszerûen megoldható, megadott értéken belül random pozíciót küld ki packetben az aktuálishoz képest egy olyan párhuzamosan futó "klón" modullal ami egy gombnyomásra átveszi a helyét az eredeti küldõnek majd vissza.
Ennél kevésbé szofisztikált módszer amikor egyszerûen beterhelik a feltöltési forgalmukat, faék egyszerûségû scripttel saját gépükre forgalmat küldenek vissza az internetkapcsolatukon keresztül, ettõl pattogni kezd a repcsijük, közben gondolom rángatják az egeret is veszettül.
Olyan eset is volt amikor ugyanezzel a szisztémával messzebbre teleportált egy szintén orosz játékos, Bf 109-e tempóvesztett lett, rajta voltunk a nyakán erre egyszerûen eltûnt, egész más részén jelent meg a pályának.
Mi a megoldás? Tessék frapselni. Nekem nem túl erõs a gépem, kénytelen leszek levenni a felbontástól kezdve mindent minimumra, de a cheatereket kizárólag úgy lehet eltántorítani ha megtorlást tapasztalnak. Minden egyes ilyen esetet fel kell tölteni loggal/vonóval, és követelni az azonnali instabannolást. Ez a Gaijin érdeke is, mert ha elterjed hogy büntetlenül lehet cheatelni az nagyon nagyon rossz fényt vet a játékra.
HB-ban amúgy sokkal ritkább a kill lopás. És ott egy kill rewardban kb annyi mint árkádban 5-6. Tegnap volt 1 assistom, egybõl "On hand" lettem, árkádban meg minden körben megvan az "Assist streak x3". Hát kapják be 😊
A B17-esekrõl meg annyit, hogy a való életben se volt könnyû levakarni. Repülj bele mint a hõs japán kamikázék, aztán hátha nem megy haza. WoT-ban még ilyen se volt mert tuti Te húztad a rövidebbet 😊 Mit szólsz majd ha bejönnek a B29-esek? Nyilván horror lesz a fenntartásuk, de lelõni max irányított rakétával lehet majd 😊
Ám egy kicsi de lényeges különbség van a kettõ között. Amíg az Arcade -ban veszel egy nagy levegõt és újratöltesz, addig esetleg HB -ban hátra arc van, és vissza kell menni a bázisra, vagy kilépsz. Az elpocsékolt idõ szerintem fájdalmasabb.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
én (Ki-61a), meg egy japó Corsair maradtunk egy B-17 ellen
semmit nem tudtunk csinálni, semmit
leszálltam újratölteni és még ki is bombázott
még mentem ma pár kört, mert vitt a düh, de ez végleg bebizonyította, hogy nincs értelme
pedig nagyon bírom, sokkal nagyobb kihívás, mint az árkád, de most jelenleg úgy van belõve a játék, hogy húzd a csíkot a bombázókkal
persze lehet jókat menni néha, nincs mindig B-17, de én nem bírom az ilyesfajta tehetetlenséget, mint a másik, tankos játékban, azt se véletlenül hagytam abba
tõlem nagyon távol áll ez a kialakult játékstílus, hogy senki nem félti a gépét, szerintem sokkal nagyobb dicsõség 1 killel hazavinni a gépet, mint 3 kill után égve alázuhanni, sajnos a játék jutalmazási rendszere pont az ellenkezõje ennek 😞
Ki milyen Joy-t használ?
Van amit külön ajánlanak a játékhoz?
Elõre is köszönöm a válaszokat! 😄
Bár prém nélkül nem túl süti a lé de kezd tetszeni a HB (ez se tart 10percnél tovább 😄)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Arról nem is beszélve, hogy aki hozzászokik a hb-hoz, annak sztem elég nehéz utána elviselni, hogy szemben egy egész hadsereg van, mindenfele piros pontok, ez is egyre jobban zavar, persze lehet, hogy ezzel egyedül vagyok..