War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beszéljünk nyiltan.

Ha a jelenlegi szintjeimet és a megvehetõ/meglévõ gépeket nézem.
Ha mindegyiket hadrendbe akarom állítani crew expert stealt attack shells stb és megvenni Orosz T15 Német T9 a többi kisebb akkor hozzávetõleg olyan 15millió lionra lenne szükségem. A teljes géppark úgy saccra mondom majd ha lesz egy kis idõm rá megnézegetem Õket 300-600 millió lion körül lehet és még lehet hogy alulsaccoltam 😄
Csak ezekre a gépekre kb 2év míg egy átlagos játékos napi 3-4óra játékkal esetleg ki tudja gyûjteni 😄 hát isteni...
Pluskast
A válasz egyszerû😊 Prémium account 😊 De ezért nem hibáztatom õket. Valahol egy szint után muszáj, hogy fizess a játékért.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Az utóbbi idõk tendenciája alapján elég gyakran csinálnak akciós napokat. Szóval szerintem lesz még rá példa 😊

Az egész economy rendszer rossz.
Mért kéne pl egy mignek 50k s szerelési költség mért nem szintalapú?
Vagy pl T1-5ig 500pénz T6-T8ig 1000pénz T9-10 1500, T11-12 2000, T13-T14 3000, T15-T16 4000 T17-T18 6000 és felett mondjuk 10000 szerintem korrektebb lenne.
Mint a vasárnapi példa mutatja, egy napi prémiummal nagyon sok creditet össze lehet szedni, szerintem az IL-10 mostani, akciós árát viszonylag könnyen. Kérdés, hogy meddig maradnak akciósak a gépek, mert utána megint jóval nehezebb lesz, én ennek a leárazásnak köszönhetõen tudtam megvenni az Fw F-8-as verzióját és a 109-es G6-os verzióját is, az utóbbi szinte csak a vasárnapi bevételekbõl 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Pluskast
Lehet nem biztos, hogy örülnél neki amikor 50k mínusz a javítási költséged és még ráadásul buktad is a partit 😊

Nem korrekt a fejlesztõkkel, hogy annyira visszavették a fejlõdést, nekünk hónapok múlva se biztos hogy lesz Jet-ünk.
15,5 es vagyok a ruszkikkal de még a T13as gépre sincs pénzem 😄
Pluskast
Hidd el egy csomószor bent maradtam, de a vége az lett, hogy egyrészt elbuktuk, másrészt meg ingem gatyám ráment a javításra. Csapatban játszanak nyilván ts-en fent vannak. Egybõl úgy jönnek be, hogy maxos sugarasok mig 15 vagy me 262. Amikor meg ezt a túloldalon meglátják vagy kilépnek vagy hozzák a propelleres gépeket - mondván, hogy nem fizetem ki a nagy lóvét-, amiket aztán persze leszednek. Az az 1-2 emberke aki pedig nálunk behozza a sugarasát nem sokat ér 7-8 jól szervezett ellenfél ellen.

Hát éppen ezért nyernek 😄
Ha kilépked az ellenfél.
Amellett meg ezekszerint akkor nem is veszítenek gépet így könnyû lehet 😄
200 kell neki ahhoz, hogy felemelkedjen és egyenes vonalban 500 körül tud vele menni wep nélkül tartósan, ha eldobom, akkor olyan 545-ig gyorsul ugyanúgy egyenes vonalban.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Pluskast
A Pro 100 csapattal már tele van a hócipõm. Magas tierben tolják általában és ha a másik oldalon vagy esélytelen, hogy nyerj. A legjobb ilyenkor amit tehetsz, hogy kilépsz mielõtt lekezdõdik a csata.

Egy darab egytonnással a pillbox melletti 3db AAA-t is kidobom tízbõl nyolcszor, bár tény hogy a páncélos menetoszlopokat nem lehet úgy aprítani mint eddig mert nagyobb követési távolságot tartanak egymástól a jármûvek. Azért kíváncsi lennék hogyan szállna fel HB-ben az egytonnással az F-8, mikor már féltonnással sem bír normálisan emelkedni. Mondjuk a pilonja jobb aerodinamikájú mint a Bf 109-esnek.
Nem sokat, mióta levették a bombák damage radiusát. Múltkor bevágtam egy egytonnásat egy konvojba, két kill...

Remek 1.29 peccs óta nem éri meg óriási bombákat használni, mert a bombák gyakorlailag csak telitalálatra semmisítik meg a célt.

Elég beteg ötletnek tûnik ekkora bombát látni egy vadászgép (igaz, ground attackernek van elkönyvelve, de akkor is) alján, ez az 1 tonna már a menettulajdonságokat is igen erõsen rontja, gyorsan meg kell tõle szabadulni. Persze néha azért jól jöhet, kiváncsi lennék, hogy egy tankoszlopból mennyit visz ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azok általában odaverik magukat 😊 Egy Gladiátort marha nehéz lehet vezetni 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az ellenfél 6 AI-ból meghalt az összes anélkül, hogy bárki lelõtte volna õket, gratulálok a mesterséges intelligenciájukhoz, pedig milyen jól lehetett volna rajtuk keresni.

Sikerült visszaállítani.
Segítsetek !!!
Most lett elegem a játékból.
Elcseszték az irányítást.
Nekem eddig az egér gõrgõre volt beállítva a throttle gázadás fel és le és most nem engedi beállítani. Valamit variáltak és használhatatlan az egész. elkezd zoomolni vagy mi annyira zavar, hogy le is zuhantam.
Hogy állíthatom vissza ?
Hajj, a Budapest - London útvonal FSX-ben. Felszállok, emelkedek, beállítom a robotpilótát... és egy óra semmittevés. Én is ezért hagytam abba az FSX-et. 😄

Bár SR-71el repülni óriási élmény volt benne, amit más program azóta se tudott viszaadni.

De szerintem tégy egy próbát a mostani angol - német HB-val. Nem kell sokat repülni a harci zónához, szerintem két perc alatt odaérsz. Tudatosan javítanak rajta.

Coral Springs
Itt van amit említettem, de négy kill helyett csak három. Sajnálom a végét, óvatosabb kellett volna legyek, de olyan hirtelen húzta rám hogy esélyem se volt kikerülni a roncsot. Minden esetre ezzel eldöntöttem a csatát, az ellenfél enyhén túlerõben volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Attól hogy propeller betörik mèg javitja.Bal alul látszik.Ha nem lehet szerelni azt kiìrja.Mondjuk japánnál rendszeresen javìt majd ùgy veszi hogy meghaltam.Ìrja hogy ugorjak ki.De miután még öltem a kill beadta És már kiugratni se akart.Van némi bug.
Coral Springs
Te szoktad olvasni is a hozzászólásaimat, vagy csak végigsöpörsz rajtuk ? Olvasd el a #9685 -ös hsz -t újra, én üldöztem egyedül a bombázót.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

kocsilajos
most mentem 2. HB-mat és tetszik idáig, 11. szintû spitfireal mentem 2 bombázót lõttem, igaz egyiket loptam mivel égett már de a gazdája fullra elkanyarodott tõle mondom csak nem hagyom veszni, csak elbasztam mert leszálláskor leért a propim ami persze deadnek számít 😞 de így is 15 k lion 😊 nekem ez még új...

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Na látod én ezért bombázok inkább.
Még Yak 9T vel is ritka hogy 3- gépnél többet kilõjjek mielõtt kiszednének 😄 Jó neked, hogy tucatjával tudod írtani a gépeket.
Készíthetnél egy videót errõl hogy te ezt hogy csinálod megköszönném.
Nem leszólásból, de ha a kacsa nem tud úszni akkor nem a víz a hülye 😊

Ezért jobb a HB, ott nincsenek ilyen problémák. Bár ott is van, hogy ketten üldöznek egy gépet, de ott nincs sírás rívás ha a másik lövi ki, mert a végsõ cél az, hogy nyerjen a csapat. Sõt, még meg is szokták dícsérni a másikat, ezt kapd ki 😊 Ilyet az árkád vérpistik között nem látsz sose.

Coral Springs
Én mondtam neked, mert nehezteltem a cinikus válaszodat. Én a Buffalo -val rámegyek mindenre, és ha lángba borítok egy gépet, akkor az úgy illik hogy én kapom a kill -t. Nem a másik paraszt aki a prémium szarából gondolom végig azt figyelte, hogy mikor jön el a lopás ideje.

Ki mondott Neked ilyet? 😊 Nehézbomberre nehézvadásszal kell menni, ennyi. Vagy belerammolni, hiszen japóéknál az is történelmileg hiteles.

Hát inkább viszem az S79-et. 12 bomba van amit egyesével tudsz ledobni szemben a 110-zel, aztán a 12.7-essel még lehet az AAA-kat írtani.
Ráadásul jobban gyorsul és fordulékonyabb és fordulás közben tartja a sebességét is. Legalábbis nekem így tûnik.
Mindegyik gép 80-90%-ban 1 rácsapást bír ki, aztán a megérkezõ ellenséges hullám úgy is leradíroz az égrõl. 😊
Kill-lopásra megoldás lenne hogy a legtöbb damage-t bevivõ kapja a killt. Nyilván ha kilövöd a pilótát az instadeath, de a többi kritet lehet súlyozni, és a rész-sérüléseket is lehet mérni. Sokkal kevesebben fordulnának rá égõ/zuhanó gépekre így.

Friendly-fire-re olvastam javaslatot a reflective damage bevezetésére, magyarán ha sebzed a társadat te kapod meg ugyanazt a sebzést a saját gépedre. Szerintem nem rossz ötlet.

Tegnap este szokásomtól eltérõen mentem egy kört Yak-9T-vel, 12 gépet lõttem ki vele az ellenfél csapatából különösebb erõlködés nélkül. Ment is a hiszti ingame chaten, hogy ha tudom hogy OP akkor miért repülöm? Írtam hogy mert kilõttétek aljasul a lízingelt P-39N-emet, azért. Fókákkal ellenben olyan meccsem is volt tegnap hogy közöm nem volt a történésekhez, igen jó tapasztalt pilóták között kb. 3 killre voltam képes az egész meccs alatt.
Coral Springs
Ajánlom figyelmedbe a #8471 -es hozzászólást. Valamilyen szinten fontos hogy minél több legyen a bevétel, mert abból látja az ember hogy milyen szinten teljesített, továbbá a játékban való életben maradáshoz szükséges. De én sem ám pontokért játszom elsõsorban, hanem az élmény miatt. És nem azért játszok arcade -ban mert hülye lennék a másik két játékmódhoz, ott is megállom a helyem ha az kell. Egyszerûen arról van szó, hogy mire például HB -ban elérek a frontvonalig, addig kimegyek a konyhába és csinálok egy kávét. Ez felejtõs, csak az FSX -es korszakomat eleveníti fel. Azt is azért hagytam abba, mert például a Budapest - London táv "csak" egy óra repülést jelentett. A hatalmas távlatokból pedig következik minden, amit korábban a HB -ra róttam fel negatívumként. Ezt inkább meghagynám a megszállott fotelpilótáknak, ennyire fan -ja nem vagyok a repülésnek.

Coral Springs
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/27767-how-do-you-intend-on-dealing-with-hackers/

Volt neki egy topikja is. Ma be lett zárva, a hozzászólások egy része törölve lett, a videó törölve lett, a moderátor pedig megírta a tutit. <#hehe>

Legalább elérték, hogy tényleg nem repül be az ember HB-ben az AAA-val védett légtér fölé. Vagy csak laposkúszásban. 😊

Mostanin feltétlenül az, az AAA ütegeket és a bombázókat remekül lehet rombolni vele. Bombacélzó marker ugyan nincs, de a nyolc kis bombát kiszórod egy tankkonvoj felett miközben elhúzol felettük párhuzamosan, akkor sokat kiütsz belõlük. Én az imént mentem a 110-essel, tíz földi kill. Lett volna több is, csak jött egy Beau, és kifeketítette a szárnyamat, és ugye akkor már nem tudsz manõverezni.

Coral Springs
Feltolsz nekem egy videót arról, ahogy 12.7 -es puskával te két találatból lelõsz egy nehézbombázót ? A négy darab motor kiiktatására elmegy egy csomó lõszer, de nem azt írtam hogy én mind el lõttem, csak a dolog jelentõsége miatt felvetettem hogy ez is elõfordulhat. Amúgy meg azt akartam kihozni abból amit leírtam, hogy HB -n már onnantól ahogy egy golyót is kilõttél értelmetlen veszteség, ha ellopják elõled a kill -t. Függetlenül attól hogy fél tárat lõttél el, vagy csak a negyedét.

Kedvelem, hogy az AAA is átváltott stealth lõszerre mostanság. Semmi nyomjelzõ vagy füstpamacs, csak ellövi a gép seggét oszt csókolom. PEdig már épp reszeltek volna a tankoszlopnak..

Sajnos Spittõl Beau-n át Typhoon-ig jön minden. 😊
Az a baj hogy kevés angol játszik, így közülük minden Tier-bõl választ gépeket. Szal Gladiátortól Mosquito-ig bármi jöhet.

Egy igazságos MM mintapéldája 😊 Nem igazán tudtam hozzászólni a csatához, olyan gyorsan zajlott minden:

Van valaki akinek életképes HB-n a Bf-110 C-4?
Most is egy F4 es kolléga kergette az ai-kat. Minket meg alul öltek. Legalább leszedte volna õket...
Torzonborz
"7.7mm-es angol vízipisztolyokkal alig lehet killt csinálni például."

mond ezt azoknak akiket ezekkel szegecselnek 😄

egyébként szerintem most már erõsen lõszer függõ is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez az új sebzésmodell, az "erõltessünk HB sebzéstmodellt az Arcade módban" iskola eredmánye. Eltalálnak, fekete lesz valami és azonnal irányíthatatlanná válik a gép. Nem nemzetfüggõ.

A fegyverek teljesítményét szintén minden nemzetnél egyaránt visszavágták. 7.7mm-es angol vízipisztolyokkal alig lehet killt csinálni például.

Soha, ismétlem SOHA nem jöttek át a Beau-k a tavon túlra földi célokat lövöldözni. Szal az Ai Beau vadászata halál felesleges, csak ingyen kill. Ami azért szopó, mert míg Te fent henteskedsz addig lent a többieket halomra ölik 😊

Erõsítsetek meg plz. Az amcsik csak sztem lettek hulla szarok? Alig bírják a lövést, fordulni nem igazán bírnak és a fegyvber is gyenge lett. F4U széria legalább is fos. Kap két lövést és szó szerint elkezd szétesni. 37mm-esek eddig se fordultak de a 37es az továbbra is üt. Az F6F ami még képes vmire.
Tévedtem mégis van...csak nem adta be eddig a választási lehetõséget..<#zavart1>
Nincs jap-usa HB...Csak Ném-Brit
😄
Igaza volt 😄

A tankokat minden áron el kell pusztítani ha másképp nem leszállsz a géppel kiszállsz belõle odamész a tankhoz és addig rúgod az ócskavasat míg szét nem esik 😄 (Heavy tanknál vihetsz baseball ütõt is egye fene)
Szerintem soha nem árt, ha van 6-7 Bfighter, azok a gépágyúkkal könnyedén végezhetnek (a med tankokat leszámítva), ha nagyon akarnának.