War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a jelenlegi szintjeimet és a megvehetõ/meglévõ gépeket nézem.
Ha mindegyiket hadrendbe akarom állítani crew expert stealt attack shells stb és megvenni Orosz T15 Német T9 a többi kisebb akkor hozzávetõleg olyan 15millió lionra lenne szükségem. A teljes géppark úgy saccra mondom majd ha lesz egy kis idõm rá megnézegetem Õket 300-600 millió lion körül lehet és még lehet hogy alulsaccoltam 😄
Csak ezekre a gépekre kb 2év míg egy átlagos játékos napi 3-4óra játékkal esetleg ki tudja gyûjteni 😄 hát isteni...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mért kéne pl egy mignek 50k s szerelési költség mért nem szintalapú?
Vagy pl T1-5ig 500pénz T6-T8ig 1000pénz T9-10 1500, T11-12 2000, T13-T14 3000, T15-T16 4000 T17-T18 6000 és felett mondjuk 10000 szerintem korrektebb lenne.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
15,5 es vagyok a ruszkikkal de még a T13as gépre sincs pénzem 😄
Ha kilépked az ellenfél.
Amellett meg ezekszerint akkor nem is veszítenek gépet így könnyû lehet 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Remek 1.29 peccs óta nem éri meg óriási bombákat használni, mert a bombák gyakorlailag csak telitalálatra semmisítik meg a célt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Most lett elegem a játékból.
Elcseszték az irányítást.
Nekem eddig az egér gõrgõre volt beállítva a throttle gázadás fel és le és most nem engedi beállítani. Valamit variáltak és használhatatlan az egész. elkezd zoomolni vagy mi annyira zavar, hogy le is zuhantam.
Hogy állíthatom vissza ?
Bár SR-71el repülni óriási élmény volt benne, amit más program azóta se tudott viszaadni.
De szerintem tégy egy próbát a mostani angol - német HB-val. Nem kell sokat repülni a harci zónához, szerintem két perc alatt odaérsz. Tudatosan javítanak rajta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Még Yak 9T vel is ritka hogy 3- gépnél többet kilõjjek mielõtt kiszednének 😄 Jó neked, hogy tucatjával tudod írtani a gépeket.
Készíthetnél egy videót errõl hogy te ezt hogy csinálod megköszönném.
Ráadásul jobban gyorsul és fordulékonyabb és fordulás közben tartja a sebességét is. Legalábbis nekem így tûnik.
Mindegyik gép 80-90%-ban 1 rácsapást bír ki, aztán a megérkezõ ellenséges hullám úgy is leradíroz az égrõl. 😊
Friendly-fire-re olvastam javaslatot a reflective damage bevezetésére, magyarán ha sebzed a társadat te kapod meg ugyanazt a sebzést a saját gépedre. Szerintem nem rossz ötlet.
Tegnap este szokásomtól eltérõen mentem egy kört Yak-9T-vel, 12 gépet lõttem ki vele az ellenfél csapatából különösebb erõlködés nélkül. Ment is a hiszti ingame chaten, hogy ha tudom hogy OP akkor miért repülöm? Írtam hogy mert kilõttétek aljasul a lízingelt P-39N-emet, azért. Fókákkal ellenben olyan meccsem is volt tegnap hogy közöm nem volt a történésekhez, igen jó tapasztalt pilóták között kb. 3 killre voltam képes az egész meccs alatt.
Volt neki egy topikja is. Ma be lett zárva, a hozzászólások egy része törölve lett, a videó törölve lett, a moderátor pedig megírta a tutit. <#hehe>#hehe>

mond ezt azoknak akiket ezekkel szegecselnek 😄
egyébként szerintem most már erõsen lõszer függõ is.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A fegyverek teljesítményét szintén minden nemzetnél egyaránt visszavágták. 7.7mm-es angol vízipisztolyokkal alig lehet killt csinálni például.
A tankokat minden áron el kell pusztítani ha másképp nem leszállsz a géppel kiszállsz belõle odamész a tankhoz és addig rúgod az ócskavasat míg szét nem esik 😄 (Heavy tanknál vihetsz baseball ütõt is egye fene)