War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egy oktatóhoz jártunk valyon? 😄
4 csatából nem sikerült egy értékelhetõt összehozni, ezért szimplán az utolsó felvételt hagytam meg (anno WT-ben rögtön az elsõ pár másodpercben belerázódtam az irányításba...).
WT részhez mentségem szóljon, hogy Me410-zel szoktam riogatni a szárazföldieket, nagyon régen dogfight-oltam utoljára 😊
Mindkét játék very low beállításokkal futott.
Így hogyan fejlõdjünk? Nem reális a 20tank 10 gép körönként még a legjobbaknak sem nem hogy az átlagnak.
Szerintem ha átlagot húznánk 1 fõre 2-4 tank és 1-3 repülõ jut.
Arcade vagy HB?
Nekem fõleg a bombázók miatt is arcadeban 3-7 gép között vesztem a gépeket fõleg ha a team is gagyi és ground strike pályán a vége felé 1-2 célra elmegy 2 gép is a gyõzelem érdekében.
HB-n 10bõl 9szer tuti nem hozom vissza élve a gépet 😄
Jó nektek ha ennyire üzembiztosan toljátok 😄
Addig béta lesz, amíg minimum a hajók be nem kerülnek.
Igaz is. Csak ugye eddig az volt a téma, hogy mennyire szar az eco rendszer. Röviden szerintem pedig már nem (kivéve a lökösek), mert körönként jön ~20-50000 lion (prémtõl függõen) és nagyjából 3-4 körre jut egy gépveszteség. Vagyis kb. ugyanazok az arányok, mint arcadeban kill/death. Azért vágtam be a képet, hogy nem nagyon van pénzügyi probléma mid tierben vásárolgatás mellett. A játékmenet szerintem XP limites most, mert a jó crew-hez maxolni kell a gépeket, addig a lion szakadatlan gyûlik.
elõre is köszi😊
Õket kell lebombázni? 😄
<#nevetes1>#nevetes1>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Hát nem veszélytelen de pénzkeresetnek megfelelõ pályán ideális a bombázás.
Ehhez ajánlott T3as szintre a két amerikai catalina PBY-5,
T5re a német Junkers 88 A-4 és a He 111 es
T7re az Angol Wellingtonok, a japán Donryiu vagy hogy írják 😄
az Orosz Peschkák a Német Dornierek.
T9 necces hasonló t7hez esetleg amcsi B25ösök.
T11 Yer2es Peschka combó Orosz, Dornier J bombázók Német
T13 Yer2, az Amcsi B25ös B17es combó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van vmi tippetek farmoláshoz?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
És feltételezem olyan csávóról beszélünk akinek a gépei maxra ki vannak húzva crew szinten és baromi jó a statja ergo az se biztos, hogy lelövik.
(bár a sok lúd disznót gyõz esetén biztos lemákolják 😄)
De gondolj bele a machine gunjait kb 6-8mp a cannonjait kb 14-16mp alatt tölti fel a reload a tippem szerint. Lenyom menekülésnél 2-3 komoylabb kunsztot és mire visszafordul máris újból lõhet, míg a többiek épp táraznak 😄
"ha a Jupiter együtt áll a Marssal, az Uránusszal, meg a Voyager-2 ûrszondáva (ami már elvileg elhagyta a Naprendszert), és emellett ha a tavibéka hármat kuruttyol, reggel elõtt, mialatt guggolva lelövöd, Õt, akkor (HA Isten is úgy akarja), na akkó' kapol pé'zt...
Hogy hülyeség az egész.
Ha lelõsz valakit a squadjából, akkor ír a modiknak, hogy adjanak neked 300 goldot.
És most szakad le a pofám, a feltételeknél:
-csak 1x jár a 300 pénz (OK)
-ramming nyilván nem számít, még ez is OK
-az adott csatában, az adott lelõtt társuknak csak az elsõ halála számít... (hát a kurvaanyád, lotto 2)
-stb.
És még elõtte írja, hogy a killrõl írogassál neki annyi részletet, amennyit csak tudsz. (hát a kurvaanyád-2)!
Elegem van ezekbõl a szarságokból, aki prémiumat akar, menjen dolgozni IRL!
Az elõbbi nincs benne a játékban, az utóbbi végterméke lett az F-8, egy agyonpáncélozott, agyonterhelt gép, ami elvileg mindenre jó, gyakorlatilag semmire se...
GTA V (*.*)
Check the details of the event on the official War Thunder forums by the link below and be ready to fight!
Van valami új mizé, valaki fordítson. 😄
GTA V (*.*)
Nem a pénznek kellene a szûk keresztmetszetnek lenni, hanem az Xp nek.
Szzámos online játékkal (böngészõ alapúakkal is vagy flash) sose a pénz volt a probléma hanem az XP határozta meg a fejlõdés ütemét.
Prémiummal azért elég jól lehet szinteket lépni de mivel nincs rá lehetõség, hogy a gépeket is megvedd átlagosan közepes tierû gépekkel kell kimaxolni a szinteket.
Az orosz ág kiváló példa erre. T12 nél bezárul bombázóként és T9nél max T11nél vadászként. Szeintem a Yak3 az utolsó értelmes vadász amit be is vinnék a csatába a La5fn vagy a La7 vicc inkább mint releváns alternatíva. A Tu2 es bombázók szintén inkább poén kategória, mint lehetõség ha figyelembe vesszük a Peschkák és a Yerek nyújtotta lehetõségeket árukat fegyverzetüket javításukat és a sebességet.
Ergo a T18as Mig9 ig hatalmas a szakadék.
A Japán ág sokkal riasztóbb hiszen marha kevés komoly high tier gépük van. A Ki 200 as is T17es. Esetleg mellé csaphat az ember két N1K2 es vadászt azt jónapot. És elég vicces mondjuk t8 vagy t9 es zérót bevinni mondjuk T17re mert elfogytak az alternatívák 😄
javítása 40k HB-n 113k ha egyszer meg is venném nem merném bevinni csatába 😄
A legdrágább gép a Mig 15volt 1.27nél 900k most 3millió.
Alsó hangon az akkori és a mostani árakhoz mérten 15ször volt olcsóbb a fejleszés, mint most.
prémmel volt hogy 85K t kerestem 15perc alatt Catalinával.
Volt olyan, hogy 5 óra alatt megvolt a Mig 15 ára.
Most az csak megvétel szinten 1-2 hét. És az elõtte lévõ gépeket is meg kell venni hogy unlockolhasd.
a Me 262A elõtt is van egy csomó gép kb 10milláért amit meg kel venned ha akarod ha nem...
Õszintén? Van. Illetve volt ha azt nézem, hogy a ruszki és a német maxos. 50k-s köröknél nagyobbat az 1.29 elõtt sem mentem olyan sokszor. Szóval össze lehet szedni csak nem 1 hónap alatt, de amúgy meg ha így teszed fel a kérdést akkor nem érdemes játszani a játékkal. Végül is ez pont arról szól, hogy grindelj, grindelj és ha sok türelmed van meg kibírod a végéig pár száll hajjal ami megmaradt mikor kitépkedted a játék alatt, akkor lesz jeted 😊
átlag 40K fölé nem mész nagy átlagban.
Nézz meg 10meccsedet prémmel. megvan stabilan a 400k? és ebbõl egy rakás a szerelés.
40k - 400millió az 1a 10000 hez.
Van kedved 10000partyt lenyomni azért a pár vacak gépért ami most elérhetõ? 😄