War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Melyik lõszer típust érdemes használni vadászban vadászok ellen?
IRL azokban a gépekben csak akkor tudták h mi a helyzet amikor még lõtt, aztán meg amikor már csak kattogott 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Fejlesztés topicba felvethetné valaki aki jól fogalmaz angolul.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Japánt is kicsit késõbbre hagyom szerintem. Britekkel most nagyon megy, még egy szint és meg tudom venni az elsõ Spitfire-t is.
Köszönöm a javaslatokat, még pár napig játszogatok és nem aggódom semmi miatt, még megvan az újdonság varázsa és nagyon leköt ez a játék.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Még a japán ág szimpatikusabb valamennyire, lehet hogy az lesz a harmadik.
Vettem extra helyett eddig mindkét ághoz, tehát 4-4 van, meg egy-két kisebb repülõt, rá fegyverzetet stb...
Volt 250 aranyasom is, de 70-et véletlenül elköltöttem extra repülõkre 😄 Nem is figyeltem hirtelen mibe kerül, csak azt hogy ha megveszem akkor kétszer repülhetek az adott géppel...mondom nem tudom mi micsoda 😊
Meg ez a legénység is rejtély számomra, régi gépbõl átülnek-e az újba, át lehet-e õket képezni stb...a képzettségi pontokat osztogatom azért.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A HE vadászok rettenetesen manõvereznek.Talán az utolsó verzió,a 4 szintû,még jó lehet valamire,de az elõtte lévõk borzalmasak.
Én inkább az Olasz vadászokat használtam.Azok valamivel barátságosabban repülnek.Az elsõ Messer-ig kell kihúzni.Onnan már jók lesznek.
Próbáltam a másik repülõset is a WG-tõl de ez tényleg sokkal jobb.
Egyelõre próbálom kitalálni mi micsoda, 17 csatám van eddig 😊
Hurrikánnal többször is végeztem legelöl a csapatban, kezdek ráérezni nagyjából.
Nem tudom elinduljak-e még másik ágon, vagy elég-e ez a brit + német.
A többi nemzet valahogy nem tetszik 😊
Örültem végre hogy 20mm-es gépágyú, ja csak épp repülni nem lehet vele normálisan.
Ezzel szemben a brit Hurrikán Mk. I-es marha jó, most lett meg a a Tier 3-mas is, amire már rakéta meg bomba is fér 😊 Határozottan jó gép.
Csak nemrég kezdtem a játékot, de tetszik nagyon, WoT után kellemes vele játszani.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Bf 109 G2 pedig a RAF múzeumában van kiállítva, azon 7-92-es van + egyértelmûen elírás, mivel a 13(.2) milis a G-6-oson debütált.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)