War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez jó. A K4es javítása pont ennyibe kerül 😊. És mehetsz jetek ellen.Azt már szép nullára kihozni
P-40est végleg elintézik...
A történelmi célzatú javítások azért odáig nem merészkednek, hogy odaadják az A5-ösnek a hiányzó MG FF-eket.

sicilyn lelõttem 2 spottert meg 6 vagy 7 light tankot hozott 58000et..és még élvezem is vele a játékot.a 3 Mg151 750 lõszerrel bõségesen elég.árban is nagyon jó kb 6000 forint +2000 gold+ 2hét perémium..Tset flighton kipróbáltam mit bír 880nál beremeg és 950nél törik a gép...
de cserébe a D-13 nagyon jó hoz liont most volt 1 csatám 2 kill gyöztünk túléltem 64000lion.10000 javítás bõen belefér a tûrés határba,nagyon jó gép....
Huh lol 4v2-t nyertünk us ellen 52k lion 😊
bepipálod fent a historical-t és akkor a hb-s javítást írja ki neked
vagy ha többet jelölsz be akkor egymás mellé írja a táblázatban a költségeket
Az a színezõs dolog tetszik.

Spitre nagyon ráfért az a dupla ammo.

"Fixed material design of the engine in the following aircraft: ..." Na ez egy misztikum pontosan mi lesz.
be vagy jelentkezve a WT (eredeti) fórumra?
kocsilajos
nekem mért nem nyit meg ilyen linkeket a chrome?

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Ho-ho 150-rõl 200-ra növelik a 109-es municióját az mg151-hez?! Nice...<#violent>

A max repair cost lesz az.

Ha igaz
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/28455-12950/
Elgurult ami nincs? 😄

Nézted ennek a szörnynek a tulajdonságait?

1. nem is tudnád használni kb Arcade mapon
2. nem érnéd utol szinte semmivel ha egyszer felgyorsul
3. 1 kör alatt lebombázna egy ellenséges bázist.

eometriai méretek és tömegadatok

Hossz: 48,5 m
Fesztávolság: 56,4 m
Magasság: 12,4 m
Szárnyfelület: 370 m²
Üres tömeg: 83 250 kg
Normál felszálló tömeg: 120 000 kg
Maximális felszálló tömeg: 220 000 kg

Hajtómûvek

Hajtómûvek száma: 8 darab
Típusa: Pratt & Whitney TF33-P-3/103 gázturbinás sugárhajtómû
Maximális tolóerõ: 8×76 kN

Repülési adatok

Legnagyobb sebesség: 1000 km/h
Hatótávolság: 7210 km
Szolgálati csúcsmagasság: 15 000 m
Emelkedõképesség: 31,85 m/s
Szárny felületi terhelése: 595 kg/m²
Tolóerõ–tömeg-arány: 0,31

Fegyverzet

1 darab távirányítású 30 mm-es M61 Vulcan gépágyú a faroktoronyban; 4 darab .50-es kaliberû géppuska a faroktoronyban
31 500 kg bombateher; bombák, aknák, rakéták
Coral Springs
Adrenalinhiányod van ? Unatkozol ? Lámpázzad bombákat ! <#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

kocsilajos
mivel gondolom drágább mint AB-ben?

kocsilajos
azt hol tudom megnézni h HB-ban mennyi egy adott gép javítása?

Nem véletlen vették le a prémek javítását. D13 10k.Ha nagy gépet akarsz fizess vagy légy profi 😊
Typhoon és 109 G turnfight nem gond, ha kell folyamatos wep van (lvl 12 Corsair ellen nem harcoltam), amcsik ellen nagy magasság kell, mert szegrõl-végrõl BnZ-nak, ruszkinál igazad lehet, hogy megszokták a gépeik ufo-k arcadeban, nincs wepjük LA-ig 😊

FWk-tõl kezdek tartani, hogy nem lesz annyira termelékeny, pedig ott áll a garázsban csak le kell porolni. Úgy érzem azzal nem lesz olyan mint most, hogy 6-ból nulla death.
Ok.Azért vannak még "nem fer" dolgok.Na mindegy.Mostani HB.Nem is fizetett rosszul:24e xp és 53e lion prém nélkül 😊

Coral Springs
Ez is bõven beférne a játékba az 1952 -es évjárattal. <#alien>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A britek és amcsik ellen azért elég változó szokott lenni a végkimenetel. A Typhoon és a Corsair is képes arra, hogy sebességébõl adódóan gondot okozzon a német vadászoknak, egyedül az oroszok elleni hb-n emlékszem olyanra, hogy akármit csináltunk, 90%-ban mindig gyõztünk, úgy tûnik õk arcade harcosnak lettek tervezve... Lekopogom, remélem így is marad, nincs szükségem arra, hogy a Yak-9-ek itt is agyvérzést okozzanak..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Németek ellen valamiért most generál nincs sok esélyük mid tierben a szövetségeseknek. Lehet túl sokan találták underpowered-nek.
Elsõsorban szórakozásra használom, szóval ha már sikerül kitermelni vele az esetleges javítási költséget, akkor mindig javítom, csak nyilván van olyan idõszak, hogy nem megy és akkor felesleges erõltetni. Ha 8-10k körül lenne ennek is a javítása, akkor szerintem nem is használnék mást német HB-ra..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ez egy jó kérdés, azért mert annyit is ér 😊 Valamelyik nap bevittem az A5-öt, az elsõ meccsen pillanatok alatt leszedtem két gépet, aztán sikeresen ütköztünk egy csapattárssal, amikor a 3. gépre mentem volna rá. A másik meccsen pedig kötelékben repült 3 ellenséges Wellington, mondhatni gyorsan kiiktattam vele mind3-at, az utolsóra már nem maradt 20-as töltény, de végülis a 7,92-es is leszedte.

Persze ezzel nem azt mondom, hogy jól van így a javítási költség, de valamilyen szinten érthetõ, hogy ha nagyon sok FW lenne az égen, nem biztos, hogy olyan sok esélye lenne az ellenfeleknek. Néha azért megéri kivinni, legfeljebb 4 napig javul, ha nagyon felidegesít és nem akarok rá költeni...

Tier 11 és az alattiakra értettem.De inkább csak a tier 11-re.

Elég messze van a 2. helytõl, lvl 12-es Corsair is 35190 credit...
A másik.Miért a tier 11-es FW a második legdrágábban javítható vadász HB-ban?Bakker majdnem duplája a többinek...<#nemtudom>

Bocsi.Megoldódott. 😊 A gaijin oldaláról mentem,pedig írtad hogy ne...

Még januárban vettem 2500 goldot,de internet expl. és chrome-ban eurót ír...

"Az nekem nem mûködik,mert ha rákattintok,akkor azt kéri hogy loginoljak be,pedig be vagyok..."

1000 gold 6$ nekem is elõjön a választási lehetõség Firefox-al.
Én nem érzek nerfet bár több napja jóformán csak egy géppel repülök. Nincs nagyon összevetési alapom mással.
Az nekem nem mûködik,mert ha rákattintok,akkor azt kéri hogy loginoljak be,pedig be vagyok...

Amaymon😮ksa,akkor puding próbája az evés...

"Akkor a választónál az air target-es a legjobb (német oldalon)?"

Én nem tudtam németekkel Armor Piercing-el leszedni a búfightereket. Vki javasolta az Air ammo-t, az beválik nekem. Cannonra raktam csak be, a másik maradt omni. Ruszkikat is megcsapja. US ellen is mûködik, bár azokat elég kevésszer sorsolta HB-n ellenfélnek.
Csak annak van meg a lehetõség, aki annó vásárolt dollárban a War Thundrban náluk, még az eruóra átállás elõtt. Neked így volt?

Ha igen, a Yuplay oldalra a neten (és nem a játékon) keresztül bejelentkezve van egy olyan jobb fölül, hogy "my purchases". Ott látod a korábbi, még dollárban bonyolított vásárlásaid, és meg tudod ismételni õket. Így tudsz dollárban fizetni euro helyett. Már amíg nem javítják ezt a bugot.

Valaki leírta anno jó pár hsz ezelött hogyan lehet euro helyett dollárban venni golden eag.-t.Leírná mégegyszer.Köszönöm.

Sõt akár 11G körül is. Lásd a mûrepülõket 😄
Valyon nekik már 100 ponton van a G tolerance-jük? 😄
rákérdeztem fórumon hogy csak én haluzok vagy más is:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/28438-silent-nerf-today-in-arcade/
Ha jobban préseled jobban kanyarodik, vagy mi? 😊

Amúgy 300-al is lehet 9G-s fordulót csinálni, minden a fordulás ívén múlik. De ha az F4U-nál ez van akkor valszeg a többi gépnél is változtattak a G hatáson. A nerf hammer lesújtott mindenkire 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Egér+billentyû vezérléssel kb. nem tudsz fordulni egérrel, sokkal intenzívebben kell a magassági kormányt préselni a billentyûzeten mint eddig, csûrés kb. kétharmadra be lett lassítva több gépen, P-39-en pl. Blackout/redvision erõsebb faktor, 25-ös G-tolerance crew-val F4U-ban 300 körüli loopnál full éjszakát ad. Nagyon fasza kis silent nerfet kaptunk.
És a sör árát is megemelték, mi? 😊

Olyan mintha ammo-nerffel együtt jött volna 😊
Nagyon remèlem hogy nincs igazad...

Minden repülõnek visszavették az irányíthatóságát vagy csak én vagyok túlpörögve és azért érzem olyan fosnak még a Bf-eket meg az Fw-ket is mint a halálbanerfelt Zerokat?
flashpointer
Low grafikán anynira nem sajnos 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Kapcsold be a pilótafülkét, na az az igazán hangulatos 😊

flashpointer
Nahát éjszakai esõben még sosem csatáztam, elég hangulatos : )

Emancipate yourself from mental slavement!

Rendben.Majd megnézem ha otthon vagyok.Köszi az infot.

Eagle16
Panther109 néven vagyok fent.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem tudom abban mik vannak, de le van írva a lõszer kiválasztásánál. Olyat válassz aminek a hevederezésében minél sûrûbben fordul elõ.

API-t.Akkor a választónál az air target-es a legjobb (német oldalon)?Azt tudom hogy a japók ellen bármi jó. 😊