War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelmi célzatú javítások azért odáig nem merészkednek, hogy odaadják az A5-ösnek a hiányzó MG FF-eket.
vagy ha többet jelölsz be akkor egymás mellé írja a táblázatban a költségeket
Spitre nagyon ráfért az a dupla ammo.
"Fixed material design of the engine in the following aircraft: ..." Na ez egy misztikum pontosan mi lesz.
Ha igaz
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/28455-12950/
Nézted ennek a szörnynek a tulajdonságait?
1. nem is tudnád használni kb Arcade mapon
2. nem érnéd utol szinte semmivel ha egyszer felgyorsul
3. 1 kör alatt lebombázna egy ellenséges bázist.
eometriai méretek és tömegadatok
Hossz: 48,5 m
Fesztávolság: 56,4 m
Magasság: 12,4 m
Szárnyfelület: 370 m²
Üres tömeg: 83 250 kg
Normál felszálló tömeg: 120 000 kg
Maximális felszálló tömeg: 220 000 kg
Hajtómûvek
Hajtómûvek száma: 8 darab
Típusa: Pratt & Whitney TF33-P-3/103 gázturbinás sugárhajtómû
Maximális tolóerõ: 8×76 kN
Repülési adatok
Legnagyobb sebesség: 1000 km/h
Hatótávolság: 7210 km
Szolgálati csúcsmagasság: 15 000 m
Emelkedõképesség: 31,85 m/s
Szárny felületi terhelése: 595 kg/m²
Tolóerõ–tömeg-arány: 0,31
Fegyverzet
1 darab távirányítású 30 mm-es M61 Vulcan gépágyú a faroktoronyban; 4 darab .50-es kaliberû géppuska a faroktoronyban
31 500 kg bombateher; bombák, aknák, rakéták
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
FWk-tõl kezdek tartani, hogy nem lesz annyira termelékeny, pedig ott áll a garázsban csak le kell porolni. Úgy érzem azzal nem lesz olyan mint most, hogy 6-ból nulla death.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Persze ezzel nem azt mondom, hogy jól van így a javítási költség, de valamilyen szinten érthetõ, hogy ha nagyon sok FW lenne az égen, nem biztos, hogy olyan sok esélye lenne az ellenfeleknek. Néha azért megéri kivinni, legfeljebb 4 napig javul, ha nagyon felidegesít és nem akarok rá költeni...
1000 gold 6$ nekem is elõjön a választási lehetõség Firefox-al.
Amaymon😮ksa,akkor puding próbája az evés...
Én nem tudtam németekkel Armor Piercing-el leszedni a búfightereket. Vki javasolta az Air ammo-t, az beválik nekem. Cannonra raktam csak be, a másik maradt omni. Ruszkikat is megcsapja. US ellen is mûködik, bár azokat elég kevésszer sorsolta HB-n ellenfélnek.
Ha igen, a Yuplay oldalra a neten (és nem a játékon) keresztül bejelentkezve van egy olyan jobb fölül, hogy "my purchases". Ott látod a korábbi, még dollárban bonyolított vásárlásaid, és meg tudod ismételni õket. Így tudsz dollárban fizetni euro helyett. Már amíg nem javítják ezt a bugot.
Valyon nekik már 100 ponton van a G tolerance-jük? 😄
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/28438-silent-nerf-today-in-arcade/
Amúgy 300-al is lehet 9G-s fordulót csinálni, minden a fordulás ívén múlik. De ha az F4U-nál ez van akkor valszeg a többi gépnél is változtattak a G hatáson. A nerf hammer lesújtott mindenkire 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Emancipate yourself from mental slavement!