War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Részemről nem nagyon szoktam nagyokat repkedni csak egy típusra koncentrálva, de tény, hogy amikor 1x fogtam magam és már nem volt mit csinálni a brit proposokkal, mert csak a jetek maradtak meg a britektől, búcsúzóul repültem egyet csak úgy, és tényleg nem tűntek rosszak így a "Na repüljünk már egyet, csak úgy!" kategóriában. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.
(és igen Alex -nak hívnak..)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I Airman...
I Airman...
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.09.25. 16:57:38
Jut eszembe. Tavasszal mikor a 'murrica ágat húztam, rendszeres arról szólt a játék, hogy a németek a két csapat találkozásakor másfél-két kilométerrel a fejed fölött voltak. Most meg a sokadik RB csata után mint ha fordítva lenne.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.09.25. 13:24:02
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Brutális amit ez a gép művel. Nagyon erős motorja van, jól emelkedik (súlyához képest, bár még mindig oldalra emelkedek vele), és úgyvettem észre 400 felett aránylag jól is fordul és a lőszer is elegendő hozzá (tracerrel használom, valamiért azt találom a legjobb lőszernek hozzá (bug?).
Előbb egy 850kmh-s dive-t is simán kibírt, úgy felhúzttam 500m-ről, hogy 12G-n sem szakadt szét (bug?), és meglepően jó volt a irányíthatóság is (már magamban feladtam, hogy ebből vagy szakadás, vagy bumm a földbe lesz). Érdekes mindezt 3.0 battleratingon.
Viszont fordulása 300 körül kezd a 0-val egyenlővé válni, talán a gép súlya miatt? (vagy azért ilyen "complex" FM-eket gazsiéktól ne várjal el és csak beképzelem magamnak?)
Egy kérdés: Vidókat te hogyan rögzítesz, és konvertálsz át?
I Airman...
Server Update
Amount of available re-spawns in ground forces arcade have been limited to three to improve battle dynamics and increase variety of tactical situations.
Damage Model
Strength capacity of aircraft frameworks have been fixed
Material capability of engines, fuel and cooling systems have been fixed. It was harder to inflict significant damage to them prior to that.
Visual effects from different leaks (oil, water, fuel) and engine damage have been improved
Damage effect on inner modules has been fixed
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ezért is kérdeztem nálam tapasztaltabb embereket.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
RB-ben még bombázóval nem mennék, mert 1-2 800kg-s bombát tudnak vinni a rank1-2-sek, ezért ezekkel inkább AC-ben nyomulok. Persze valamikor ezt is el kell majd kezdenem. A 6 slot csak azért van, hogy minden ágnak legyen 1 külön. Úgy gondolom így garantált, hogy a megfelelő legénység lesz a megfelelő repülőgép típushoz. Mondjuk elegendő játékkal mind ki lesz képezve. Így meg nem keverem össze, hogy na ezen már ki van fejlesztve ez meg ez. Most még annyira úgy se érdekes a legénység a kevés xp miatt.
Szóval AC-ben csak bombázgatok, mert farmolni szerintem elég jól lehet a H6K4-l (az a 2x800-s bomba brutális, 1 bázis minusz). RB-ben a Zero ágat próbálom. Ha viszont meghozzák végre a joystickot biztos megyek SB tesztre, ahogy írtátok. Vagy esetleg nem jobb lenne SB módban csinálnom a single missions pályákat joy-l? Tudom nem olyan mint ha emberek ellen mennék de gyakorlás szempontjából megteszi nem?
Előre is köszönöm
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.09.23. 20:32:39
I Airman...
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.09.23. 20:19:00
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
már ebben a videóban is.. így nemlehet játszani ahogy ez az ember játszik..
I Airman...
6.30 -től nézd
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.09.23. 15:43:43
I Airman...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A játék matchmakere nem a gépek tierje, hanem a battle ratingjük alapján rakja őket össze. Érdemes közel ugyanolyan battle ratingű gépeket összerakni, mert a matchmaker a legmagasabb gép BR-ja alapján sorol be.
Egy hónap bevezető Arcadeozás után azért a többség át szokott állni Realistic Battlere, sokunk számára az élvezetesebb/valósághűbb. Arcadeban a játékmód jellegéből következően nemigen van fizika meg repülésmodell, az a játékmód a szóakozásra megy rá, így az inkább egy lövöldözős játék repülőgépekkel, kábé mint a Need For Speed autókkal.
A japánok elég jó nemzetnek számítanak szerintem, jók a vadászgépeik. A Zero a legjobban furduló, de legkissebb végsebességű modern vadászgép a játékban, a fodulását nagyon szépen ki lehet használni. Realistic Battle ismerkedéshez talán a Zero a legjobb tanuló gép, mert a harcmodora ugyanolyan fordulóharc mint ami Arcadeban megy, a kevés gépágyúlőszere meg megtanít spórolni, és csak biztos célra lőni a gépágyúval. Javaslom hogy külön lőj a két fegyverrel, és a gépágyút csak akkor süsd el ha már szépen betaláltál géppuskával. Tüzelni is csak sokkal közelebbről érdemes mint azt az ember először gondolná, úy 0.4, 0.3 távolságról, a fegyverek szórása és a lövedékek eső röppályája miatt. A többi japán vadász, a Ki-61, Ki-84 vagy a Shiden Kai is nagyon jók. Egyedül jetekkel álnak rosszul a japánok, de a kövi peccs ezen is javít majd.
Persze ez a te fajtádnak semmi. Szerintem viszont feljogosít arra hogy elmondjam a véleményemet, aminek megvan az alapja.
Amúgy ez a kedves "Egy nagyképű gyökér, ám nincs mögötte semmi" sokkal inkább illik rád mint rám.
részemről ennyi!
I Airman...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
És ő entak, a cég reklám arca... "ez már nem arc, hanem kudarc"<#buck>#buck>
Amúgy szar még mindig a game, nem? Legutóbbi patchnél letettem a francba (tudjátok, BR-es hiszti, meg az i-15 vs B17 példa), és az 1.43 se kecsegtetett eddig semmivel.
Ez volt a leghosszabb kihagyásom a játékban, és félő, hogy ez marad is így.
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.09.22. 20:15:55