War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy azt mondod hogy HB -n, egy kimaxolt gép hozza még a rendes pénzt ? Mert az 1.29 -es patch -ig ez tényleg így volt, az XP volt megzabolázva. Majd a patch után én azt vettem észre, hogy a pénz se jön úgy igazán (legalább is Arcade -ban) egy kimaxolt géppel mint elõtte. Ez azért fontos most számomra, mert van egy ún. takaríts meg 5 millió lion -t achievement, és azt csak úgy tudom megcsinálni, ha közben nem szorulok gépvásárlásra. Már-már zavaróan gyorsan maxolódnak ki a gépeim, ez sem volt ám ilyen.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az "A-5" típus 38-47k körül killel+prém.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
GTA V (*.*)
La-5-nél az új, tankos damage modellel nehéz bármit is egy rövid sorozatból kiirtani, a motorját viszont bepirosítják könnyen, parásabb vele alkotni.
Szerintem az a tier már magas, utálatos énelõttem jetet kergetni (nekem megfelel az A-5&F-8 Fóka, azzal ritkásabban rak be az MM lökõsöket.) Asszem én várok új prém repcsikre, biztos lesz néhány izgalmas darab.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majd a HB -t megunva visszamentem az én helyemre feltöltõdni.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vagy belenyúltak már megint a sebzés modellbe?
Sima dornierrel semmi aztán a ju 88assal meg 16tank 1 repülõ és prém nélkül 36k.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
1. Sikerült olyan gépet választani, ami nem kompatibilis a Nato által leggyakrabban használt tipusokkal, így alkatrészellátás hiányában kevésbé lehet õket bevetni nemzetközi küldetésekben.
2. Fegyverek nélkül szerezték be és amugy is drágább hozzá, mint ahogy mondjuk az F16osok esetében lehetett volna... tényleg nagyon jó döntés volt 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/26835-screenshot-of-the-week-weekly-contest/
Magyarország amúgy sosem vásárolt Gripeneket, mert nem volt pénze rá. A nálunk lévõ gépek lízingszerzõdés keretében vannak itt. A szerzõdés lejártával megvehetjük majd õket maradványértéken, ha lesz rá pénz. Ha nem (és ez a valószínûbb), akkor mennek szépen vissza a tulajdonosukhoz.
Nem véletlenül kellett újratárgyalni a lízingszerzõdést tavaly, hogy csak 2020-ban járjon le.