War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem vágom.
Akkor mi értelme van?
Nincs 100/100+50-es, csak 50/50+50-es van. Amire az Expert meg Ace kiképzésnél pontot rak pluszban azt csak 50-ig tudod fejleszteni. Szal ha nem pakolsz rá, akkor max 50-esek lesznek 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Rendben.Köszönöm a válaszokat.

Az +ba megy hozzá.

Amikor a Catalínát Ace re húztam a gunnerek 100/100 +50 esek voltak. Ergó 150pontos.
Azokat már hozzáadta.
Szvsz hozzá adja, arcdeban próbálgattam ruszki gépeken a reload time miatt, még nem voltam 50 felett csak az experttel és majdnem felezõdött az idõ.
Mondja meg nekem valaki,hogy amikor expert lesz egy gép.Akkor megjelennek a zöld számok a crew-nál.Azokat már hozzáadta vagy azokat valami "kedvezmény" félével passzintja hozzá,amikor adok hozzá pontokat!?

Nekem is megvannak a 410-esek, de a Dornierek se rosszak. A vadászaik kiválóak a feladatukra, múltkor egy J2-es lett a Hero bomber a Sicily mapon 😊 Úgy kente ki a tankokat mint a huzat. Az E2-es bomber változataik is szuperek mert a leggyorsabb bomberek, mire az ellenség odaér már félúton vagyok velük hazafele.

Külön oldja el õket.

Azt néztem jobb lent a logban, hogy gyakran lekapnak egy-egy vadászt.
Èn HB-ben sokkal jobban szeretem a Do-kat.Az összes 410-es megvan,de nekem vonzòbb a dornier ág.Saját vèlemèny:sokkal több sebzèst bìrnak a do-k ès 180fokban fodulnak a gèppuskás lövegei ami azèrt elèg jòl fedez ha valaki a seggedben van.Ès imádok vele vadászni.Nem egy kõröm volt ahol 2-4 ellensèges fightert kiszedtem + lefodulja a Beaut szòval attòl sem kell fèlni nagyon.

Mák, hogy nálam a fejlõdés és a pénz szerzés csak mellékhatása annak, hogy jól szórakozom. Ha bombázni akarok, akkor bombázok, ha vadászgatni, azt teszem. Nem különösebben számít, hogy melyik éri meg jobban.

Positive Mental Attitude

Loginolj újra be, mert disceltél olyankor.
kocsilajos
internal character server error ezt írja ki view crew le applyzásánál 😞

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

És megint a szakértõ mondatja veled?

Képzeld el, hogy még mindig jobb ha bombázol is földi célokat, mintha csak 1-2 nyamvadt gépet tudsz kiszedni.

A srác belinkelt arcade ra 9killes meccset 0 földivel 18k lionért T7 en.
Míg 15földi céllal simán lehet ugyanannyit vagy többet szerezni és mondani se kell melyik a megvalósíthatóbb.
HB-ban úgy tudom hogy együtt oldja a két 500kg-ost. Nem?

Arcadban ME410 jobban aratott mint a német bomberek.(már csak azért is mert elértk a célt)HB ban is hamar célhoz értél/érsz és a két 500kg-s elég 2 hídhoz pl. És tûzerõben is jók.JU87 bõl a D5 azért használható.
Ez durva 12 db D-13-al mentem együtt.
A bombázó változat gyors és olcsó javíttatású, közkedvelt volt Arcadeban. Ma már arcadeban egyáltalán nem éri meg bombázni, szóval ez már múlt idõ.
A gépágyús változatok, különösen a tier10es pedig a bombázók rémei, és ugye páncélozatlan földi célokat is ki lehet szedni velük. Ezért közkedvelt.

Jah valószínûleg õ tudta mit csinál 😊
Jól fordulózott az aircobra, pedig nagyjából olyan a turn rate-ja, mint egy 109.

Más kérdés, az Me-410 vonal miért annyira kedvelt? Anno a JU sorozattal megszívtam eléggé. Azt teljesen kifejlesztettem, mikor még olcsó volt, de minek.
Én is ott kezdtem csak némettel. A régi szép idõk😊
Én a japókkal kezdtem még a zártban úgyhogy akkor még ez is meg a 12es A6M5 is 9es szinten volt csak
aztán feltolták a fában õket de nem vették el szerencsére 😊
A Ruhr egyébként német bombázóval/alacsonytámadóval se túl élvezetes, de nem tûnik föl a készítõknek, hogy Ruhron 10/9 alkalommal a németek gyõznek?

Szép munka 😊 Köszi a bemutatót. Még 1,5 szint...

ez a végeredmény:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eszméletlen milyen minõségbeli különbség van az egyes HB pályák között. Míg a Sicilyn akárhányszor játszom boldogan mert tök jó, addig ez a Ruhr bombázóval teljességgel használhatatlan. Menjél azt szedjed ki a két tank konvojt a térkép mésik végén, a német vadászok fedezete alól, míg a saját vadászok a jó ég tudja mit csinálna(nem mintha a végeredmény szempontjából számítana hogy próbálnak e segíteni vagy sem).

még negyed óra..keresnem kell valami jobb codec-et 😄

amúgy olyan mint az elõzõ kettõ, nem fordul annyira mint a zero viszont van sebessége, bírja a bnz-t is és a 11-esnek már finom kis ütõereje van fõleg historical-ban 😊

a video annyira nem nagy szám, ellennél 7-8as gépek voltak max meg nálunk is csak én voltam ilyen magas géppel, szerencse 😊
Ha fent lesz linkeld be légyszíves.
Minden hasonló videó érdekel.
Bármely nemzet bármely erõsebb gépérõl.
Pöpec kis gép nagyon.
Most töltök fel egy HB-s videót róla. Majd meglátod, ha én ilyet tudok vele csinálni akkor el tudod képzelni miket mûvelhet vele az aki ért is hozzá 😊
Nem meglepõ, hat HB pálya megy párhuzamosan, hatfelé oszlanak a HB-t játszó emberek, nem mindig van kikbõl válogatni a Matchmakernek.

kocsilajos
tier 10-11 környékén keresek angollal játszó embereket HB-re, olyan társakat akire lehet is számítani ha kell...

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

igen
Na az nagyon fincsi.
Gondolom nyertek is Õk nem?
Tier7 japánba befért az amiknál egy sabre..meg f2a...+ai..
Hát ez komolyan vicc kategória.
9 gépre 18k lion még ha T7 es szint is kicseszettül kevés.
Ilyesmi sorozatokra achi ra is kéne adnia valamennyi liont ahogy Xp-t.
Prém nélkül 40-50K lenne az elvárható ezen a szinten.
Ha ezt mondjuk T11 és fölötte érné el valaki akkor 60-70K.
Prémmel 100körül...
Nortai
Arcade alatt is annyi lenne, szép volna. 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

FW190-A nem rossz gép, kiváló a tûzereje, de a 109-hez képest kicsit tégla alacsony sebességen. Újra visszanyerni az energiát nem egyszerû.
persze attól függ mivel akarsz játszani 😊
Ezért volt okés amikor csak 2 volt mert akkor a "gyenge" oldalon is mindig voltak annyian azért, hogy 1-2 perc alatt berakott ilyen közepes lvl-en

Most meg szétszóródnak az emberek és lehet várakozni ha úgy alakul egy fél meccset is hát ez van 😊
12-13, 15-17 látom ott van pangás pillanatnyilag.
lvl 11-en szinte azonnal beenged.
okos dolog volt ez az össznemzetes hb lol
7 perce ücsörgök várakozva, hogy legyen valami..😊
erre még nincs elég ember 😄
Ez úgyis csak arcadban számít. HBnál elõre kell választani így mindegy milyen combó van.
nekem így lesz ha elérem :G-2 ; do-217 e2; F-8;F-5;Me 410r6; d-13
Mészárolni igen. De egy DO bomber befér 😊
Akkor Német T14 magasságában a Bf-109 G-10 és a Me 410 B6/R3 mellett az
Fw 190esek A-5, F-8, D-13 trió a legütõsebb combó?
Azt értelmes ember amúgy se vesz. Legalábbis aki már próbálta az orosz változatot.

Egyel feljebb néztem 😊 Tényleg 4x-es.
és 5000 goldból még La-5Fn-se lehet venni...
Van valakinek KI61 lc Hien (tier11)? Keménynek tûnik. Tûzerõ és lõszer is van ellentétben a a többi japánnal.Prém gépnek is elmenne.