War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Plusz vehetsz egy két gépet mellé prémbe. Azért kitermelni egy 60k s d12es javítását prém nélkül...Még azzal se biztos.Persze nem kell meghalni. (még jó hogy az egyik kedvencem a HE112 A0 😊
Akkor még most kell venni mielõtt felemelik. És jár hozzá 2 hét prém is 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jobban jártál mint én a 7es japó bomberrel a Sabre ellen.😊

Nem nagyon szeretik az új eco syst. +Némi adalék a Dora packhoz:
The net result can be seen through the matchmaker.People,going for the best grinding option buy the Dora pack because they've caught wind of the insane reward % and low repair costs.And why shouldn't they?A simple lvl 14 plane costs 1.200.000 lions.That's about 3000 eagles.That's 17 euros for one plane with higher repair costs and a much lower reward %.

De legalább 11-es szinten tényleg 20 mp és betesz csatába a németeknél.

Vicces dolgokat tud csinálni az mm 😄
Megyek a 7es japó bomberrel jön b-17 meg p-51..fasza
Gondoltam na akkor most megyek a 11-es Hiennel na..most mindenki más 6-7es xD
Tegnap cseten folyamatosan irkálták, ha free win-t akarsz menj velük. Ofc HB. Nem rossz amíg nem nerfelik le. Öröm, hogy orosz játékban, historycal-on határozottan nem dominátor a RU, tud meglepetést okozni azért a jobb játékos. Arcade-ban viszont UFO-k 😊
mabbak
Szitává lyuggatott, egy légcsavarral operáló ME-410-et a pálya másik végérõl hazahozni, kb. másfél percet várni, míg a szerelõk összerakják, közben egy vadászt leszedni hátsó lövésszel, örömködni, hogy lassan felszállunk, kifutópálya közepén "lebombázódni", priceless. -.-
Coral Springs
Egyik kedvenc gépem, ha megindul semmi nem állítja meg. Valamelyik csatában az African Canyon -on az ellenfél bázisa felett keringtem úgy 3km magasan, nem is kellett sokat várjak egy leszálló gépre. Zuhanásba kezdtem, lebombáztam, majd a rám tapadó vonatot egészen a saját bázisomig elvontattam. Ott már ott voltak a többiek, velem végül egy elbaszott manõver végzett, hegybe csapódtam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Igen.Vannak a játékban csodák! <#taps><#eljen>

Tegnap egy A-20 menekült elõlem percekig 600km/h sebességgel, alig tudtam utolérni, úgy tûnik a légellenállás nem faktor.
Ha jól tudom az incendiary lõszer nem igazán volt hatásos ,csak ha hûtõvizet vagy a benzint(tartály v. motor)érte el,mert kémiai cuccal volt töltve és azokkal lépett egybõl reakcióba.Akkor robbant egy nagyot!<#nevetes1> De vannak it szakik akik majd megmondják,hogy merre hány méter 😊 .

Pluskast
Inkább akkor North Africa.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Coral Springs
Ritkán adja be a játék, de amúgy a Crater a legjobb pálya, ott a hegyek mögött észrevétlenül lehet operálni. Mondjuk egyszer rábasztam a hegyekre, elmélyültem a torpedó figyelésében (bombing view) azt telibe kaptam egy hegyoldalt. De talán nem volt véletlen, mert a bázis felett magasan három B-25 keringett egy FW 190 társaságában. Rámentem az utóbbira az egyik P39 -esemmel, rábasztam. Majd a másikkal visszamentem, és ismerve a csávó taktikáját leszedtem, a bombázók lelövése pedig már rutinfeladat volt. Így hogy elmélyültem az utóbbi két napban a HB -ban, alaposan lehet érezni mennyivel egyszerûbb az Arcade. Itt inkább az a kihívás, hogy tíz gép meglegyen per csata. Az a limit, legalább is nekem.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Légellenállástól romló szerkezeti sérülés és/vagy belsõ égés okozza a folytatólagos sebzõdést, a gyújtásos sebzés 4x jobban sebez az elõzõ patchez képest, elég sok hisztit kell olvasnom miatta meccseken belül amikor La-5-el szerencsésen felgyújtom a bombázók motorjait, egybõl kapom hogy kártyawarrior meg péjtuvin vagyok, pedig nem is gyújtólövedékkel van szerelve.
Én az incendiary lõszerre tippelnék, van, hogy nem borít lángba és mégis ég tõle a géped.

Positive Mental Attitude

Pedig bele lehetne integrálni Õket.
Max vízfelszínrõl lõnék ki a torpedókat. 😄
Le kell hogy törjelek valszeg nem lesznek tengeralattjárók, mert a pályák ugye nagyok lesznek, a legtöbb hajó meg alapból is állva hagyja õket, szal nem sok értelme lesz azokat bevetni.

A tengók nem azok a csapatjátékos alakulatok 😊

Majd az lesz vicces ha lesz U-boat és abból lövöldöz az ember torpedókat a battleshipekre 😄
Coral Springs
A torpedózás amúgy nagyon jó, próbáljátok ki. Kb 3 km -rõl az ellenséges hajó menetirányával szemben elereszted, biztos találat rizikó nélkül. Szép sunyi módon elsüllyeszthetsz akár egy egész flottát. Utólag mikor a Two Towns -on jártam, összejött egy 6 -os water win streak, egy a mi hajóinkat bombázó TBF -en kívül senki sem zavart. Ám nem mindenhol lehet úgy csinálni hogy ne szúrjanak ki, de nem annyira stresszes mint a bombázás.

Poénos <#eljen>, de mi az oka hogy ez történik néha 1 kósza lövéstõl?
Igen lehet tenni ellene 😄
Ne engedd. hogy eltaláljanak 😄
Pedig lehet velük nagyokat alkotni.
Erre jók az orosz bomberek a többi nemzethez képest olcsóbb a javításuk igaz elég hamar le is szedik Õket.
Valaki tudja, hogy mitõl van az hogy eltalál 1 lövés és elkezd folyamatosan sérülni a gép? esetleg hogy lehet tenni ellene?
Pluskast
Nem tudom én kapok xp-t rendesen. Sõt én inkább úgy veszem észre, hogy a patch óta az xp a több és a lion a kevesebb. Mondjuk tegnap néztem egy nagyot. Elértem az általános szinten a lvl 50-t, és a játék ennek örömére megajándékozott 500 ezer lionnal 😊 Félhangosan megszólaltam, hogy nem rossz 😊)

kocsilajos
nincs az a pénz vagy lion mennyiség amiért én bomberrel megyek

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Pluskast
HA még volt neki free repair a 10-bõl akkor biztos megérte 😊

Árkád csata, árkád FM 😊

A vadászok nem kapnak sok xp-t, ellenben liont igen. A bombereknek meg akkora bónuszuk van xp-re, hogy könnyen megeshet amit írtál. Menj Te is bomberrel 😊 Aztán sikítozhatsz, hogy milyen minuszos lett a kör 😊)

Pláne ha terheled is a szerkezetet utána. Amúgy akkor is fel szokott tûnni a piros kör mikor ég a géped 😊

Coral Springs
Ilyet láttatok már ? Kb háromezerrõl lendült neki, alig értem utol. Biztos megérte behozni ! Nálunk is volt egy, õ bázist rombolt sikerrel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

állítólag van ilyen DoT (damage over time) sebzõdés
ahogy szokott olyan is lenni, hogy magától kezdenek szétesni alkatrészek a szárnyon, vezérsíkon különösebb megterhelés nélkül egy kisebb sérülés után
kocsilajos
ez mi ez már? én lelõttem 6 gépet haltam 1x erre egy bozbázó egyetlen 1 földit lõtt ki és több XP-t kapott nem is akármennyivel

Rendben.Akkor sorry.<#nemtudom>

kocsilajos
nem volt AAA, csak gép lõtt rám, de tényleg anyagfáradás lehet, biztos eltalált vmi fontosabb tartószerkezetet

Coral Springs
Semmi köze ennek a találathoz. Velem is többször elõfordult már fõleg a Buffalo -val, hogy egy kisebb sérülés után egyszerûen tíz másodperc alatt szétesik az egész gép, majd felrobban. Nem volt a közelben semmi, de reptéren javítás közben is esett szét már gépem.

AAA lõtt rád.Ha nem volt a közelben AAA akkor passz.Nekem is volt ilyen.Nem volt hangja ahogy lõtt az AAA meg ahogy betalált,csak a sebzést jelezte.Kicsi bug.

flashpointer
Anyagfáradás 😛

Emancipate yourself from mental slavement!

kocsilajos
mitõl sebzõdik magától a gépem? elatáláltak párszor oké, de még utána is villog a piros félkör mint ha találatot kaptam volna 😮 és egyszer gondol egyet és befeketedik a hátsó vezérsíkom miközben annak semmi baja nem volt és lepottyanok 😮 mi ez vmi parazita lõszer?

Vannak ilyen napok, és körök. 😊

Ez nem nemzet függõ

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

mindenkinek más jön be nekem németek totál kuka úgy látsik

Ne keseríts el.
Pont Õ velük gondoltam komolyabban játszani, mert elég erõsnek tûntek.
megint nem tudok senkit lelõni a németekkel....lvl 7-11...
mindenki mással rendesen megy a játék😞((

Coral Springs
Ez mekkora pofátlanság már ! <#hehe> Csata közben lejárt a premium, épp másztam volna föl egy bombázóért, majd a képernyõ befagyott, és kiírta a játék hogy "Exception occured. Game will be closed." majd ezzel vége lett a dalnak. Visszaléptem megnézni hogy mi van, és a már premium nélküli bevételt kaptam meg. A surmó kúrva anyjukat, tövig szopom magam ha ez nem így van megírva !

De ravasz... hmm.
Igazatok lesz.
franc akkor legalább expertre mindenképp érdemes felhúzni az Ace túl drága goldért.
Fenébe.Rohadt yakokat sosem tudom lerázni...

akkor lépj be a játékba és nézd meg, úgy van ahogy mondja, amit tudsz fejleszteni qualification-el, az csak alapból 50-ig megy

Nézd már meg a Crew-odnál 😊

Az Ace-re húzásnak az a lényege, hogy ne 50/50-es legyen, hanem az 50/50+50-el legyen 100 értékû. Magyarul ha nem költesz rá akkor 50/50-es marad, aztán szevasz.

Akkor mi értelme van az Ace re húzásnak brutál goldokért?
Én szerintem az + ab megy rá hiszen ha csak simán számítana és az Ace 50et dob mindenre akkor pl a keen vision meg a visibility elég lenne 0án hagyva de az meg nem logikus hiszen 400+ os skill szint kell az Ace igénybe vételéhez annak elérése meg cska úgy lehetséges, ha szinte mindenen van vagy 20-25 pont az olcsóbb skillekbõl (Nem a reloadra gondolok 😄)
pár napja nem játszottam, utoljára még a prémiumossal mentem de elõtte már egész jól fizetett erre tegnap játszok megint de mintha most szarabbul fizetne megint.

Én a gunnerek accuracy járól beszélek ott 100ig lehet alapból.
Vagyis ha van +30 akkor csak 70kell és maxos?
Az elég nagy kicseszés...