War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te neurotikus vagy?
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Test flight on felvittem 10200ra a buffit és 80fokos meredekségû zuhanásnál is csak 775km/h volt a maximum.
1000méteren vízszintbe hoztam és rohamosan dobta el a sebességét 580ig szóval kamu amit az AI csinál. Ezt jelenteni kéne a gájdzsinnak 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Conqvistador: Olyan bombert keress ami gyors, és sok kis bomba van rajta. A Yer-ek masszív rombolóereje HB-n nem érvényesül. Az 1000-es bomba itt sokkal kisebbet üt mint a jól elszórt 50-esek vagy 100-asok. Majd ha lesznek olyan célok, amikre kell a nagy bomba (pl anyahajók, gyárak, vasútállomások stb) és adnak is rendes rewardot érte akkor oké lesz, addig sztem felesleges. Oroszoknál nem is tudom mivel éri meg menni, ezer éve nem játszottam velük, csak a németekkel. A Kuban map amúgy is szopó az oroszoknak, mert mire odaérnek a célokhoz addigra a németek már lerendezték az elsõ elõörsöt.
Yossarian: Nem kell javasolni, köszi, már más is felvetette mert olvastam, csak nem tudom hogy hol áll az ügy. Belemennek-e a dev-ek, gondolkodnak-e rajta vagy elutasították.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Yer2essel kuban ba el se jutsz a tankokig máris odaér az ellen és lelõ.
Jelen pillanatban az arcade és a Hb is élvezhetetlen és játszhatatlan.
23 bombája van abból 3db 1000kilós.
A szerelés 21k + 2-4K refill ammo tehát 25K-t kéne kitermelnie prém nélkül. És sajnos be kell látnom még ha unalmasabb is a HB kevésbé olyan katyvasz az egész, mint arcade-ban ahol olyna összevisszaság uralkodik néha, hogy csak na.
hányok a HB -tól:S:///
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még nem találkoztam olyannal,akit ne lõttem volna le.Kivéve,ha velünk volt...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A bomberkedés profitábilis, meg ekll hagyni. Ontja az xp-t, és kb 10% az olyan kör amikor nem termeli ki a fenntartását (pl odaúton telibe ver az AAA anélkül h valamit is kidobnék). Az esetek többségében 20-30-50k lion is megvan vele.
Pont ezért kérdem 😊
Az elõbb mentem Sicily-n egy kört Do217-el. 15 light tankot és 6 egyéb földit szedtem ki (aztán sajna lelõttek). Az eredmény: 56k lion, 58k xp. Prém nélkül.
Conqvistador: Prém gépnél nem kell nemzeti szint csak általános....asszem. A tu2 giftet használtam pedig 3as szinten voltam...már ha ez volt a kérdés