War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megint a kibaszott kötekedõs kedved.
Te neurotikus vagy?
Nyomi? A program a nyomi? Bugokról nem hallattál még? Érdemes lenne belenézned mondjuk a World of Tanksba. <#hehe>

kocsilajos
nem adott meg egy killt ez a nyomi HB lõttem az utolsó ai-t szétszakadt aztán semmi üres kézzel távoztam...

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Vagy az FM-je az átlagos levelhez van igazítva, csak a kinézete olyan Buffalós <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Folyamatosan téma az ai a fòrumon.Csak feltünik már nekik.Ha van ai jap- amin álltalában ök maradnak a végére.Van hogy 3 vadász kergeti percekig.Persze lehet hogy Hartmann ül benne...
Pluskast
A vége modell akart lenni sorry 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Egyébként én úgy vettem észre, hogy a sebessége attól függ, hogy milyen gépet üldöz. Mert általában akkor jön elõ ez a bug. Lépést tart az adott géppel az ai és hozzá igazítja a sebességét. Amúgy meg nem csak a sebességgel van a bibi. Olyan manõvereket is csinál nagy sebességnél aminél simán ketté kellene törnie. Láttam olyat, hogy egy He 112 üldözte az ai-t lementek zuhanóba, majd a gép nagy sebességnél csinált egy éles fordulót. A heinkelben ülõ srácnak leszakadt a szárnya az ai meg vígan tovább repült. Szóval rájuk a HB-ban meglévõ és beépített realisztikusabb fizikai mod-val sincsen benne.

Egyértelmû bug.
Test flight on felvittem 10200ra a buffit és 80fokos meredekségû zuhanásnál is csak 775km/h volt a maximum.
1000méteren vízszintbe hoztam és rohamosan dobta el a sebességét 580ig szóval kamu amit az AI csinál. Ezt jelenteni kéne a gájdzsinnak 😄
Artificial intelligence. Amit a gép irányít, nem player 😊

kocsilajos
még hozzá enyhe kanyar közben (ai) mit jelent?

Pluskast
Ez egy szép kis bug. Én FW-190D13-al nem érem utol. Kíváncsi lennék, hogy mikor tudott egy buffalo 700km/h-val repülni😊

Ja, az ai Buffalót még G2-vel se értem utól emelkedõ spirálban 😄 Nagyon tudnak gépészkedni.

Egyre kevésbé érdekel már a játék ebben a formájában ápr 9 óta mindössze 20 missziót mentem 😄 Volt olyan hogy naponta 40-50et 😄
kocsilajos
ez mi ez már buffalokat nem értem utol a f4-el :S de úgy h õ kanyarodott már ról beszélek, jó nagy köröket szokott repülni de én már elé fogtam és nem értem utol :S

Látod, azért a Sparvi 1500-as javításáért cserébe nem olyan rossz lóvé az 😊

Conqvistador: Olyan bombert keress ami gyors, és sok kis bomba van rajta. A Yer-ek masszív rombolóereje HB-n nem érvényesül. Az 1000-es bomba itt sokkal kisebbet üt mint a jól elszórt 50-esek vagy 100-asok. Majd ha lesznek olyan célok, amikre kell a nagy bomba (pl anyahajók, gyárak, vasútállomások stb) és adnak is rendes rewardot érte akkor oké lesz, addig sztem felesleges. Oroszoknál nem is tudom mivel éri meg menni, ezer éve nem játszottam velük, csak a németekkel. A Kuban map amúgy is szopó az oroszoknak, mert mire odaérnek a célokhoz addigra a németek már lerendezték az elsõ elõörsöt.

Yossarian: Nem kell javasolni, köszi, már más is felvetette mert olvastam, csak nem tudom hogy hol áll az ügy. Belemennek-e a dev-ek, gondolkodnak-e rajta vagy elutasították.

Coral Springs
Összefosnám ettõl magam élõben. <#smile>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Számomra csakis a gyors bombázók életképesek HB-ban, soha nem értem, amikor az emberek behozzák a HE111-szerû gépeket, mégis minek, ha még a célig se jutnak el vele? Én inkább megkeresném a leggyorsabb bombázót, vagy attackert és azzal mennék rá a célokra, legalább azokkal többségében le lehet tudni egy menetet, ha többet nem is. Az ideális sebesség pedig ott kezdõdik, hogy felszállás után tud tartani egy stabil legalább 450-500 körüli sebességet 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Coral Springs
Ha amerikai az ellenfél, és látsz egy SnakeF66 -ot is köztük, akkor nem. <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem azért szeretik, mert lelõhetetlen. Amúgy egyik gép sem az.

Ne add fel ilyen hamar. Sovány vigasz de mást is lelõnek
Ez mekkora szar vazze.
Yer2essel kuban ba el se jutsz a tankokig máris odaér az ellen és lelõ.
Jelen pillanatban az arcade és a Hb is élvezhetetlen és játszhatatlan.
Szerinted Orosz HB ra érdemes lenne bevinni a T12es Yer2t?
23 bombája van abból 3db 1000kilós.
A szerelés 21k + 2-4K refill ammo tehát 25K-t kéne kitermelnie prém nélkül. És sajnos be kell látnom még ha unalmasabb is a HB kevésbé olyan katyvasz az egész, mint arcade-ban ahol olyna összevisszaság uralkodik néha, hogy csak na.
épp engem is most lõttek ki egy lövéssel b25-öt....4percig megyek a célra emelkedek erre csatt ellõtték a szárnyam egy rövid sorozattal és GG....

hányok a HB -tól:S:///

Ha szeretnéd javaslom hogy goldért lehessen resetelni.
Nem nekem való a bombázás. Egy lövéssel kiszedett egy yak9 😊))

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az A-20 imádat,valami vicc?
Még nem találkoztam olyannal,akit ne lõttem volna le.Kivéve,ha velünk volt...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Valaki aki olvassa a hivatalos fórumot, vagy hallgatja a Q&A TS3-t: Lesz rá valami esély vagy módszer, hogy az xp csík eltûnjön/ki lehessen újra nullázni? Bár még van 3 db Do217-es bomberem, az is egy rakat xp míg betelik.. Csak érdekel 😊

300% HB-n.

A bomberkedés profitábilis, meg ekll hagyni. Ontja az xp-t, és kb 10% az olyan kör amikor nem termeli ki a fenntartását (pl odaúton telibe ver az AAA anélkül h valamit is kidobnék). Az esetek többségében 20-30-50k lion is megvan vele.

És mennyi lion...
Bombázókat többnyire lelövik 😞 Viszont ha profitábilis, és néha biztos akad fent vki. a tail gunneren nem rossz az ~50k. Pár fárasztóbb meccs után jó lehet levezetésnek. Me-410 vonalat fontolgatom, de csak 1 bomber slotom van. G6-G10-ig nem nagyon hagyom abba a fighterek nótórius maxolását. Még csak a fókákat tuningolom, sok idõ lesz...
Annak mekkora a rewardja amivel mentél?
Passz.

"Én még nem vettem észre összefüggést a pont és a lion/xp között, bár biztosan van.."

Pont ezért kérdem 😊
Üsd ki a legdrágább célokat csinálj mision makert és np 😊
Én még nem vettem észre összefüggést a pont és a lion/xp között, bár biztosan van..

Az elõbb mentem Sicily-n egy kört Do217-el. 15 light tankot és 6 egyéb földit szedtem ki (aztán sajna lelõttek). Az eredmény: 56k lion, 58k xp. Prém nélkül.

Mennyi lion-t ad egy 1000 pont feletti bombázás, amivel leghatékonyabbak vagytok?
kubanon láttam már.Szép 😊. Én is kettõt dobok rájuk késleltetés nélkül.Akkor jól csinálom 😊
Conqvistador: Prém gépnél nem kell nemzeti szint csak általános....asszem. A tu2 giftet használtam pedig 3as szinten voltam...már ha ez volt a kérdés
Láttatok már égõ tankot? Lángol mint az atom, de ugyanúgy ment az úton, mintha mi se történt volna. Pedig igazán felrobbanhatott volna magától 😊

2 elég szokott lenni, késleltetés nincs, állítólag semmi haszna. Hosszirányból szoktam rájuk menni, akkor tuti a találat.

Az igen apám!!!!!!!!!!!!!!!2-3 szintû csatában 5 szintû orosz vadász!!! micsoda MM!!!
Hány 50est használsz? És milyen késleltetéssel?
Akkor nincs jobb taktika. Az a baj, hogy az ellenség is rá szokott menni arra a részre a mi kocsioszlopunkra, és szokta kísérni õket vadász is. De ha csak Tu2-es jön az is okoz meglepetéseket..

Az E2-es Dornier 11-es szinttõl van. De a Ju88-al se elérhetetlenek a hajók, az meg 5-ös szint. 50 kilóssal már ki lehet vinni õket. Én amúgy úgy csinálom, hogy egybõl kimegyek jobbra a dombok mögé a tengerig, aztán ott alacsonyan odaosonok a hajókra. Ha ügyesen fordulsz rájuk akkor menetben ki lehet vinni az egész konvojt, egy nagy U alakú rárepüléssel.

A jobbos távoli menetoszlopot veszem célba és a partnál fordulok rájuk. De láttam már s79 köteléket a hegyek takarásában elosonni a tenger felett alacsonyan.Eddig egyszer követtek. Mire észrevesznek már általában hagynak menni mert leköti õket a csapatunk. Meg jobb oldalra állt bomberek attakerek (alacsonyan mennek mire találkozunk) jönnek és azok meg nem támadnak.persze a legjobb ha felhõs.
Valaki meg tudja mondani, hogy az orosz attackerem miért nem engedi el a bombát, ha zuhanó repülésben támadom a célt???
És aki még nem érte el a T14et a németekkel?
Te merre mész rájuk? Mert mikor kiötlöm hogy rendet teszek közöttük mindig belefutok a felvonuló vörös hadsereg 3-4 vadászgépébe minimum..

Ja köszi 😊 Most kubanon õket szoktam látogatni DO-val
Levették róluk a rombolók légvédelmét, ami csak úgy véletlen rajtuk volt 😊)

Változtathattak valamit a cargo shipek aa-ján. Régen ha csak kijelöltem már leszedtek (ruszki-német kuban). Most meg 300 méteren elmegyek felettük és néhány karcolás a 8db-tól. Gondolom most leszednek majd a következõ esetnél egy lövéssel...