War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én se szoktam visszafogni magam ha valamelyik idióta csapattárs bejön elém mikor tüzelek valakire ,hogy elszedje a killt.....illetve ha direkt belém rongyol valamelyik enemy,de eddig még nem kaptam bant😛
Nem olvasgatnak azok semmit, szerintem ugyanúgy megy mint a WoTban. Ha háromnál több complain érkezik rád egy nap, kasz egy kis chatbant. Ha ötnél több, akkor többet.
Én a múét héten kaptam fél hónap chatbant, nemtudom melyik beszólásomért. 😊
Én a múét héten kaptam fél hónap chatbant, nemtudom melyik beszólásomért. 😊
Amúgy ez hogy van? Modok olvassák a mission chatlogokat, vagy valami jóképességû felnyomott? 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Azt kell írni nekik hogy:
leygen egy kisöcséd és te legyél az apukája.
leygen egy kisöcséd és te legyél az apukája.
Annak mi értelme? Ennyi erõvel a Dunába is üvölthetném a Lánchídról 😊
Elõfordul, ezért magyarul szoktam írni hogy pl. hugyozzanak az apjukba teamrammelés helyett, kevésbé van retorzió mintha angolul írnám.
Kaptam 2 nap chatbannt 😊 PEdig úgy imádom mikor a D13-asok nyomatják a földiket, engem meg üldöz a Beau.. de sajnos nem sikerült elküldeni õket oda ahová valók..
S.79-el (12x50kg) növelni akarom ameddig lehet a crew skill-t aztán átmennék a másik bomber ágra.
Menj bomberrel HB-t, az ontja az xp-t. Egy light tank 1500-2000 xp, géptõl függõen. És a rosszabb körökben is ki lehet nyesni 6-7-et.
Meg kéne nézni milyen nagyobb csata/esemény volt április-májusban a 2,vh-ban. Biztos ráfûznek valami akciót.
PL:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_battles
PL:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_battles
Mivel mész pontosan?
én prémmel HB-zek, vadászgatok és jól hozza a liont, most sztem 3 euróba senki nem halna bele :S
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Hétvégente 1 vagy 2 nap prém sokat dob rajta.
fene a jó dolgodat! én 150000-300000 között vagyok egy hónapja kb:S nem tudok venni semmit😊
Nekem XP korlát van, majdnem 4,5 millió lion mellett. lvl 14 vagyok némettel, de még csak többnyire 11-es fókával kínlódom. Hátha lesz leárazás mire feltuningolom a gépeket.
hetente 1-1,5 órát játszom már csak én is:S egyszerûen nem tudok elég pénzt termelni😞 és ezek a furcsaságok megölik a kedvement😞(
Na többek közt ezért játszok egyre kevesebbet kezd unalmas lenni a sok furcsaság. Bár nekem az okoz problémát, hogy 1-2 teljes tár kilövése után se zuhannak le a gépek bezzeg engem kilõnek 1 bõl.
Béta <#eplus2>#eplus2>
a tököm televan a flyght modellel!!
p63-al 700 al!! megyek vizszintben és egy Pe3!!!!! 3,8 ról utólért és leszedett!!! MIFAXEZ?
p63-al 700 al!! megyek vizszintben és egy Pe3!!!!! 3,8 ról utólért és leszedett!!! MIFAXEZ?
Passz. Én nem akartam kihúzni csak becsapódni, hogy megtudjam meddig bír gyorsulni 5000rõl. De az utolsó 300métert már szárnyak nélkül tette meg 😄
Kösz, a számokat nem ismertem pontosan. Mindenesetre maradok az eddiginél, hogy G az elsõdleges stamina másodlagos fontosságú.
célszerû mert a stamina az a pilóta ébersége hogy mennyire fárad el vagy valami ilyesmi deitt olvashatsz róla
G tûréshez inkább csak a G tolerance-t vagy g+staminat egyszerre érdemes fejleszteni?
kanyarban elég kb 100 km/h val is kevesebb h törjön a szárny
Hmm nekem jóval hamarabb törik 700 körül. Vagy kanyarban nagyobb a terhelés, mikor kihúzom?
Bf 109 G2 es HB ban 870km/h nál leszaggatta a szárnyait 😄
A végén 915öt értem el vele amikor belecsapódtam a földbe.
A végén 915öt értem el vele amikor belecsapódtam a földbe.
Persze én sem úgy gondoltam hogy éppen felszállok és akkor zuhan rám és miért nem tudok elmenekülni... 😊 Alapból zuhanok és utána egyenesbe utolér.Zuhanva jött mögöttem...Már ott szét kellett volna esnie...
Hát, ezek az adatok emelkedésbõl fix szinten tartva vannak.. Ha magasabbról esik rád, akkor mindjárt többel mennek.. 😊 Tud az menni 670-el is, ha kicsit is süllyed, vagy nagyon. 😊 De fix magasságon annyit megy amennyit írtam. 😊
GTA V (*.*)
Az A-26 invader csak valami hülye gamer laptophoz járt giftnek...
Szemetek, pedig azt talán megvettem volna gold pénzé'
Szemetek, pedig azt talán megvettem volna gold pénzé'
Az amerikaiaknál az Invarder Gift-et hogy lehet megvenni??Mert nem találtam sehol.Csak kíváncsi lennék az árára...
La7 es 900méteren épphogy kivitte a 600at vízszintben érdekes hogy 680at is tudnia kéne valamivel magasabban de nem hiszem.
Na, faxom, amiket leírtam, abból max 5, vagy 10 km/h mínusz. 😊 yak9 esetében -10km/h, 548-t írtam 540-el vígan repesztettem HB-ban!
GTA V (*.*)
Rendben.Köszönöm mindenkinek.Akkor néha érthetetlen hogyan tudnak követni...
Azokat a sebességeket kaptam amiket leírtam, csak lassabban lehet elérni.. +- 10 Km/h
GTA V (*.*)
Teszt repülésben is tudsz HB t állítani.
Yak 9T olyan 535-540 körül bírja.
Zuhanóban 670nél irdatlanul ugrál a gép és rezeg a szárny sztem 700nál szét is esik csak elfoygott a magasság 😄
Yak 9T olyan 535-540 körül bírja.
Zuhanóban 670nél irdatlanul ugrál a gép és rezeg a szárny sztem 700nál szét is esik csak elfoygott a magasság 😄
bármilyen meglepõ, a HB-s adatok, eddig csak kettõt mértem, de ugyan ez, mit amiket leírtam.. csak WEP nélkül.. 😊 yak3, és yak1!
GTA V (*.*)
Köszönöm.Várom a HB-s adatokat 😊
hopp, én kérek elnézést.. 😛 Lehet szapulni, ez az apró tény, hogy historicalban, elkerülte figyelmem.. De ott is megnézhetem.. 😛<#zavart2>#zavart2>
GTA V (*.*)
109%? nem is tudtam van wepjük historicalban
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Kérlek alásssan.. 300m magasságon tartva, 109% gázzal a Yak1 539 km/h, a yak9T 548 km/h, és a yak3 573 km/h. 😊
GTA V (*.*)
No para.Azért írtam hogy azért köszi. 😊 Csak ha ilyen egyszerû lett volna akkor tényleg nem a fórumtársakat csesze**em.<#vigyor2>#vigyor2> Reméltem hogy van valaki aki napi szinten használja ezeket a típusokat HB-ben és tud infót adni róluk.Én lv 3-as vagyok orosz ágon,szóval messze vagyok még a próbától.s nem is tervezem nagyon húzni õket.
Az nem olyan egyszerû.
Csak azt tudod tesztre vinni ami akkora tierû mint te.
És ha Több gép is van egymás alatt ugyanazon tierben (Pl a 3db t8as Me 410 sorozat cska az elsõt engedi tesztelni)
Csak azt tudod tesztre vinni ami akkora tierû mint te.
És ha Több gép is van egymás alatt ugyanazon tierben (Pl a 3db t8as Me 410 sorozat cska az elsõt engedi tesztelni)
Lehet rosszul emlékszem de tesztre el lehet vinni vàsárlás nélkül.Pwrsze ez változhatott...én kérek elnézést :-)
Hidd el ha eltudtam volna vinni már megtettem volna és nem itt kérdezgetek! <#vigyor2>#vigyor2> De azért köszi.<#eljen>#eljen>
Vidd el teszt repülésre hb vagy frb módban és kiderül mit bír. A kiírt adatok úgyse hitelesek.
Letudná írni valaki a tényleges maximum sebességiet a yakok-nak.Egyszer nem tudtam még õket lehagyni hb-ban FW-vel.Se emelkedve se zuhanva.Simán jönnek utánam.Ami érdekel a yak-1,yak-9t és a yak-3.
de hallottam róla, csak megemlítettem...
2 üzenetet kaptam hogy userlog/unknown ez mi? 😮
2 üzenetet kaptam hogy userlog/unknown ez mi? 😮
Ezt én is tapasztaltam már, én FW-190A5-el próbáltam meglépni elõle. Vízszintes repülésben nem tudtam lehagyni az AI buffalot. Tutira javítani fogják.
Attól még hogy béta a játék dolgozhatnának a hülye bugjaikon.