War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez jó tipp! big thx! igaz még nem próbáltam,de jól hangzik😄 jut eszembe a Joyok használhatóságát valaha fixálni fogják? annyira gáz ez az egerészés😛 az oké,hogy nagyon jól lehet így irányítani a gépet,de ha a joyokat rendbe raknák nekem az nagyobb feeling lenne....
A teamspeakes interjúban is elmondták,hogy a készítõk is "joystickosak" ennek ellenére nem nagyon strapálják magukat,hogy életképessé tegyék😛

áruljátok már el,hogy az Istenbe tudtok ilyen gyorsan "égbe tiplizni" meg elhúzni? akármilyen géppel csutkára tolva a gázt is gyök kettõ ahogy gyorsulok még egy szirszar gépp és floki módon kap szét ha vízszintben próbálnék menekülni,nemhogy még emelkedni is próbálnék és teleraknám a célkeresztet a géptestel😛

Verticalt én sem szeretem, forduláskor-üldözéskor jobb a találati arányom, ha "kikanyarodik" a lövedék mikor felhúzom a gépet.
Menségemre szóljon hogy Ta 152, G-6-ok meg K-4-ek voltak ellenem, tier16-ig, nekem meg 12-es F-8 volt a legmagasabb. Vertical-t meg kikapcsoltam, bár nekem pont 500-ra van állítva és megszoktam hogy bõven elélövök a piroskáknak. Meglássuk. Fókák sokkal fordulékonyabbak, reszponzívabbak a Bf-nél, F-8-al irdatlanul merészen lehet feszíteni/préselni szûk fordulókban is, A-5-el meg BnZ után még lehet síkban is vadászni egyet égbetipli elõtt. G-2-nek a motorja jó nagyon, sokkal lassabban veszít energiát az F-4-eknél, a magasabb tierû gépeknél ez fontos lehet mert menekülésnél kevésbé tapadnak ha G-2-vel megyek.
Én inkább az A-5-re szavaznék, ma kb. 10 meccset toltam vele sorozatban HB-ben, ebbõl kb 3-szor halhattam meg. Nálam nagyon sokat számít az az extra lõszer, ezzel bátran merek lõnni bármilyen pozícióból, mert nem gyakran fogy ki, így a legtöbb killt különbözõ forduló critekbõl szerzem, amit ritkán vállalok be mondjuk egy 109-essel. A 109 G-6-al pedig nem is tudnám összehasonlítani, ami nekem elég nagy csalódás volt HB-re...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

A-5-ös fokánál sokkal jobb az F-4-es messer.Jobban emelkedik és gyorsabb is.Amiben jobb a fóka,de ott egy álom,zuhanásnál,olyan vajpuhán lehet irányítani.Meg persze az 500-as ammo a két mg151-hez! 😊

E3-at én eléggé lájtosnak érzem, G-2 viszont nagyon bejön, ma is alkottam vele kellemeset, mondjuk a többi gépbõl kikapáltak hamat:
[spoiler[/spoiler]
f24sg
Más:
a vertical targetinget kapcsoljátok ki a halál fa*ára!
A sokszor linkelt diagrammon is látszik, hogy 500m és afölötti távra állítva már szétcseszi a célzást, hiszen egy bizonyos távon belül alá kell célozni, aztán pont célra, messzebb meg fölé, de kiszámíthatatlanul. Nem lehet szépen ráhúzni a "pisát" az ellenre.

*sz
f24sg
Az a helyzet, mióta megvan a Bf109 F4, azóta rá se akarok nézni más gépre. Valahogy a spitfire-öket (tier5 és 8) sehol nem érzem a Messerhez képest. Akkora erõ van benne, pillanatok alatt emelkedik, zuhan, nagy sebességnél fordul is, a propellerben lévõ MG-151 halálpontos, szóval OP, számomra.<#szeret> Megvolt vele az eddigi csúcs, 13 kill, 1 halál árkádban (de az az 1 is repair volt a kifutón.)

Az E3-as is jó, de ahogy látom ,teljesítményben az F4 a G szériánál is jobb... (vagy szar a stat kiírás, ugye)

Ezek után szeretettel várom a Fókákat is
Csak olyanon van célkereszt hb-ben amin van külön bombázó nézet is. A többinél érzésre kell 😊
Me-410-nek csak én nem tudok elõcsalni zuhanóbombázásnál HB-n célkeresztet?

Nekem is van egy nagy bánatom: A Do217 E4-estõl felfelé nincsen orrgépágyú a gépekben.. nagyban rontja a puha célok elleni hatékonyságomat bombázás után..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Elkezdtem fenni a fogam az új nagy japo bombázókra..sajnos még hosszú az út odáig..😊
Ezen a mostani hb-n azért beletoltam 1 millót a ki-49be pedig nem valami ideális bombázós pálya az biztos fõleg így 4 darab 250es bombával
legtöbb esetben mikor fordulnék rá a következõ körre már vagy én vagyok egyedül vagy az ellenfél fogyott el 😄 úgy meg nem jó ötlet ledobni a gépet a hordozóra ha utolsó vagy ugye 😄
..most jön a következõ Ki-49, még van 3 ami üres xp-s
Békés természetû vagyok alapban, de mikor 17k v 50k-s gépeket kilõ nem fun. A maradék pedig biztosan kikap....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én a 300% vagy a feletti vadászokat nagyon csípem. Hétvégén 70-100K-s köröket lehet futni kb. 2/nap össze jön. Az átlag 20-50k. Viszont egy 100-as kör bõven megéri, ha azt nézem annyiért mennyi hókuszpókusz menne arcade-ban.
Quasimodo kedvenc mondása volt 😄
A harang rossz tanácsadó
"Modok olvassák a mission chatlogokat, vagy valami jóképességû felnyomott? 😊"

Felnyomott. Én is reportoltam már HB-n egy hülye gyereket, aki elkezdte ölni a sajátjainkat. Bedurrant az agyam és neki mentem miközben leszállt, majdnem lezuhantam miközben irkáltam 😊
Azért HB-ban egy kicsit összetettebb a helyzet, ott igencsak jól kell gazdálkodni az erõforrásokkal. <#wink>

RiCSi1234
Nekem spec kedvencem, gyorsan újratölt, kiszed bármit, csak lassú.. Meg igen a hátsó lövész sem kutya. 😊 (IL2 M) 😊

GTA V (*.*)

Vannak neki gyenge pontjai is, ha nem figyelnek, mûvészet nem eltalálni azzal a sebességgel. Éppen most repültem haza egy durván sérült géppel, de útközben belebotlottam egy IL-2-be, nem kellett miatta nagy kitérõt tenni, oldalról annyira jól célpont volt, hogy azonnal le is esett.
Ettõl függetlenül jó gép, fõleg az M változat, amivel hátulról is meg lehet védeni

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Már miért is? Tehet õ szegény róla, hogy a tankok ellen kitalált 23mm-esei repülõgépek ellen is igen hatékonyak? 😄

flashpointer
Vagy utána megy más nemzettel farmolni, és oda gyûjti a +XP-t is

Emancipate yourself from mental slavement!

Il2 az egyik legcsitesebb gép a játékban😊

Ebbe nem értek egyet veled. Bocs

Ha pl 15000goldot elszór xp re akkor még 10k t simán rádobb lionra is.
A sima IL-2 miket nem tud historicalban. Tök élvezetes vele mindegyik kör. Gyakorlatilag földi célokra ugyanúgy veszélyes mint a légikre, mert foldulsz olyan jól, hogy veszélyes legyél még a vadászokra is. És a fegyverzet... itt két Hellcatet daráltam be a 23mm-esekkel.

Mármint a repülõkre.Kicsit siettem,sorry a megfogalmazásért.

+ Ördögi kõrbe kerül,mivel gyorsan szinteket lépett,ha nincs elég lionja,akkor meg farmolhatja a pénzt,amiit lehet ha hagyományos úton lépte volna a szinteket akkor simán meglenne rá a pénze.

Pluskast
Attól az még nem lesz jobb 😊 Tegnap pl egy sabre-t szedtem ki 109 G-10-el 😊 A srác elmondott mindennek vagy 2 percig irogatott nekem és többek között váltig állította, hogy cheater vagyok, mert hogy egy 109-el nem lehet lelõni egy sabre-t 😊 Ezek az emberek azok akik halálos sértésnek veszik ha le mered szedni õket és szentül meg vannak gyõzõdve, hogy ha van egy jeted akkor sebezhetetlen vagy.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lehet hogy valakinek pont az melengeti szívtájékát ha úgy érzi a befizetéssel jobb lehet másoknál.
Pluskast
Nekem soha nem volt azzal bajom, ha valaki fizet egy játékért. Én is szoktam havi díjat venni. Én csak azt tartom felesleges pénzpocsékolásnak, ha teszem azt valaki képes kifizetni 14 ezer aranynak megfelelõ pénzt, csak azért mert nincs türelme kihúzni a hagyományos módon a játékot. Elveszik az játék élvezete.

Plusz ehhez ugye nem jár crew skill se. Bár aki van olyan vastag, hogy beváltsa a free-t, az tuti vesz crew pointot is hozzá. De ehhez taktikai képességeket valóban nem adnak 😄

Szerintem bõven vannak olyanok akik nem sajnálják rá a lóvét és vastagon váltják a free xp-t
Ahogy terjed a játék ezekbõl a játékosokból is több és több lesz 😊

Nincs ezzel gond, max az, hogy nagy géppel fogják szopatni amíg megtanul velük játszani 😄
Pluskast
átutalod a számlámra a pénzt? 😄D

Az nem is drága mindössze 14000gold kb 😄 höhö
Pluskast
Na igen. Mondjuk nem is értem, hogy ezt miért kell. Gondolják, hogy majd egyszer jó kedvembe beváltom a 22 millió free xp-et? Biztos van aki ezt anyagilag megengedheti magának, de szerintem a játékosok 95%-a tuti nem.

Igen, ezt én is nagyon nehezményezem, hogy a jutalomként kapott free XP-t csak goldért használhatod fel. Mekkora marhaság már.

Free Xp hez. Amit átválthatsz goldsas ért 😄
Elsõ generációs?Kit érdekel.Nem is vh-s.Akkor meg mit keres a propelleresek között.Jet,menjen jet ellen.

kocsilajos
hiába elsõ generációs az is, csak nem mindegy mikori fejlesztésû...

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

kocsilajos
én a jeteket nem engedném be, a jetek csak jetek ellen menjenek.

kocsilajos
sok esélyünk volt volt nálunk egy 262-e az ellennél megy egy sabre hát had nem mondjam mi lett velünk miután gyorsan elintézte a messert :S

kocsilajos
nem tudom mihez írja hozzá?

Mennyivel szebb lenne ha ezt az xp-t egy kiválasztott nemzethez lehetne hozzáadni 😊

Ezért érdemes minden nap belépni még ha csak 1-1 meccset is nyom le az ember. Jól jött a lé egy újabb Me 410est tudtam megvenni általa.
kocsilajos
jah és 100 k lion, és 500 k xp, mert Month in game <#csodalk>

kocsilajos
no volt egy 3-0 köröm HB préémel 50 klion 40k xp x2 mivel gyõztünk 😄 lõttem egy ai-t egy Il-2-t és Ar-2-t

kocsilajos
f4 troppal, a chatbann engem nem fenyeget <#buck> mivel németet tanultam, de szívok is rendesen fõsulin emiatt <#falbav>

A mai napom valami retenetessen fos volt...Vagy über kemény csapatba rakott be hogy labdába sem tudtam rúgni,vagy nyomi találkozóra akkor meg valami 0 mecsses játés kap ki critical hittel a tail gunnerrel HB-n persze...Meg az hogy van - lelövök 2 lövésbõl egy wellingtont de a következõ pedig egy egész tártól sem esik le és ugyan ott lövõm "felûrõl Bnz ve a törzs hétsó(mindig bevált eddig ,farok leszakadás) részét 400 méterrõl.szaros egy lövéstõl feketedett a szárnyam állandóan a random ma nem volt velem vagyon..Rég muzsikáltak ilyen szarul a 109ek mint ma....De a kedvencem mikor a három Ai Bjutt leszedem minimális lõszerrel(109el és még meg van több mint a fele 20as lõszernek) utána egy húgyos hurricane 1es be meg egy egész tár kell...
egyszer én is kaptam 2 nap chat bant és odavolt írva hogy valamelyik játékos panaszolt be...