War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A teamspeakes interjúban is elmondták,hogy a készítõk is "joystickosak" ennek ellenére nem nagyon strapálják magukat,hogy életképessé tegyék😛
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
a vertical targetinget kapcsoljátok ki a halál fa*ára!
A sokszor linkelt diagrammon is látszik, hogy 500m és afölötti távra állítva már szétcseszi a célzást, hiszen egy bizonyos távon belül alá kell célozni, aztán pont célra, messzebb meg fölé, de kiszámíthatatlanul. Nem lehet szépen ráhúzni a "pisát" az ellenre.
*sz
Az E3-as is jó, de ahogy látom ,teljesítményben az F4 a G szériánál is jobb... (vagy szar a stat kiírás, ugye)
Ezek után szeretettel várom a Fókákat is
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ezen a mostani hb-n azért beletoltam 1 millót a ki-49be pedig nem valami ideális bombázós pálya az biztos fõleg így 4 darab 250es bombával
legtöbb esetben mikor fordulnék rá a következõ körre már vagy én vagyok egyedül vagy az ellenfél fogyott el 😄 úgy meg nem jó ötlet ledobni a gépet a hordozóra ha utolsó vagy ugye 😄
..most jön a következõ Ki-49, még van 3 ami üres xp-s
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én a 300% vagy a feletti vadászokat nagyon csípem. Hétvégén 70-100K-s köröket lehet futni kb. 2/nap össze jön. Az átlag 20-50k. Viszont egy 100-as kör bõven megéri, ha azt nézem annyiért mennyi hókuszpókusz menne arcade-ban.
Felnyomott. Én is reportoltam már HB-n egy hülye gyereket, aki elkezdte ölni a sajátjainkat. Bedurrant az agyam és neki mentem miközben leszállt, majdnem lezuhantam miközben irkáltam 😊
GTA V (*.*)
Ettõl függetlenül jó gép, fõleg az M változat, amivel hátulról is meg lehet védeni
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Emancipate yourself from mental slavement!
Ha pl 15000goldot elszór xp re akkor még 10k t simán rádobb lionra is.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ahogy terjed a játék ezekbõl a játékosokból is több és több lesz 😊
Nincs ezzel gond, max az, hogy nagy géppel fogják szopatni amíg megtanul velük játszani 😄
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN