War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze hb ben más a fm de még mindig jobb szvsz 😊
(mondjuk tény hogy nekem sem az "elsõ" nemzetem a japán inkább csak fun de annak szerintem nagyon jó)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fulcrum11
Akkor inkább a HB-t kéne próbálni, ahol nem tömegverekedések vannak? 😊

Az tény hogy papír repülõik vannak... némelyiken a fegyver sem a legjobb viszont úgy manõvereznek mint az álom 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fulcrum11
Viszont a japánokkal valahogy nem tudok mit kezdeni... T4-ben vagyok, de semmi esélyük, lassúak, öngyulladó benzinnel és vízipisztollyal. Vagy kigyulladok, ha belém jön egy veréb, vagy meghal a pilóta. Ahogy látom, kb. senki nem megy velük, 3-an várakoztak összesen arcadeban az egész nemzetbõl.

Fulcrum11
Nekem még mindig bejön a Kittyhawk, bár az oldalkormány tényleg botrá
nyos. BnZ-t szoktam nyomni vele, csak bombázóval állok le fordulózni. 600-zal emelkedve nem nagyon ér utol senki T4-5-ben 😊 A lõszer viszont elég kevés lett. A fejlesztett motor segíthet rajta.

f24sg
...közben utánaolvastam, hogy 1.29 érkezésével rommá nerfelték, a fordulózás közbeni célzása pedig bugos...nincs több kérdésem

Amúgy kár, hogy a hivatalos fórumon nincs nemzetek, gépek szerinti "VEHICLE discussion", azt mondjuk átvehetnék!
Na mentem buffalo-val egy kört hb-n..
beálltam szépen 109 f4 mögé 350 méteren elkezdem lõni a szerencsétlent..
erre balfasz csapattárs szitává lõtt hátulról messzirõl.. aztán néztem 3 idióta vonatozott még ott
Valaki meg tudja mondani, hogy a toronylövész célkeresztjének szinét hol lehet megváltoztatni??? Egész egyszerûen nem lehet látni.
Nekem volt, de lelõttem az avast-ot!!
Szerettem volna Frissíteni a játékot,de mikor kész a letöltés az Avast Vírusnak érzékeli a Win32.Xpaj nevû fájl-t.Volt valakinek hasonló problémája?Aki tud segítsen legyen szíves.
kocsilajos
annál csúnyább gép nincs a világon <#csodalk>

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Ja én azzal nem játszom egyáltalán 😄
A Ki-49el mentem egy kört délután és akkor nagyon furán viselkedett aztán késõbb is mentem vele akkor nem éreztem olyannak..nem tudom mi lehetett 😊

Aztán leszedték a japánokat hb-ról persze...😊
Nos azért a H6K4 eddig sem a mozgékonyságáról volt híres...A Lajhár hozzá képest kapkodó idegbeteg.Még nem voltam bent,de bele sem merek gondolni milyen lett:S
f24sg
(közben az USA vonalat is próbálgatom)

Mi a véleményetek a P-40e Kittyhawk-ról?
Merhogy szerintem ereje nincs, fordulózni se jó, ráadásul célozni se lehet vele (kanyar közben), mindezt képzett legénységgel...
Egyetlen jó pontja, hogy 4-es szinten a 6 browning viszonylag erõsnek számít, de ezen kívül soványnak érzem.
kocsilajos
látom már, a pylonoknál

f4-be 50 lõszerrel többet raktak a 20 asba 😊 HB-ban nagy elõny...

de én ezt nem értem h mért változgatják h mib mennyi lõszer fér...

kocsilajos
ez hol van ez a gomb?

Hûû, de jó hogy végül nem vettem meg az angol prém Mustangot. Csekkoltátok a lõszerkészletét? Kemény 500 lõszer összesen, 125 golyó ágyúnként.

Ha belegondolok, hogy öt hónappal ezelõtt ez a gép 2400 lõszerrel ment harcba...

Gyakorlatilag kinyírták.

Jön majd akkor a flém, hogy 6 G-nél miért feketedik be a pilóta 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Egész jó ez a kis újítás, hogy kiírja hogy hány G-vel fordulok, meg a nevek színe is kicsit más 😊

Na kicsit állítottak a japó bombereken már nem lehet velük úgy menni mintha vadászgép lenne 😄
Lomha tehénként viselkedik már pedig vicces volt kergetni vele az embereket 😊
Pedig engem szinte mindig sebességbõl kapnak el, nyilván nem fordulhatok le róla egy 190-essel, de igazán távolodni sem tudok, ha lendületbõl érkeznek. Zuhanásban ugyanúgy bírja 940-ig, mint az FW, persze az irányíthatóságát nem ismerem ilyen sebességnél.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kocsilajos
nekem is olyan egerem van 😛

Menet közben gombbal állítható érzékenységû egérrel játszom, MS Sidewinder, a alapból kevésbé érzékenyre van belõve (400dpi, ekkor lehet vadul fordulni), lõtávban átkattintom precíziósra (2000dpi, ilyenkor finom mozdulatokkal tudok motorra, faroklövészre menni).
Pont emiatt váltogatom az egeret meg a joy-t. Fókával sztem lehetetlen jól repülni egérrel, joy-al sokkal finomabban lehet operálni. Fõleg mikor a gép nem tudja merre nézzen, ugrál fel le, meg nem arra fordul amerre akarom. Plusz sztem nem is fordul olyan szûkített íveket mint joy-al.

kocsilajos
nem kell mondani h mi a TnB, játszok angollal is, 5 nemzetbõl 2 fordul le, az angol meg a japó 😊 régebben AB-n kanyarodtak a nagy attackerek meg bomberek és akkora nagy céltábla volt nekem h azt el sem hiszem, meg ha vki félig meddig jön szembe, akkor is tudom húzni rá folyamatosan a gép orrát, úgy h nem mögé lövök 😊

kocsilajos
itt most az utolsó mondatodnál ellent mondtál magadnak, de értem 😊

Ááááádehogy... nem BnZ gépek azok szerintem cseppet sem, sokkal inkább fordulósok, TnB (turn-and-burn). Fordulgatásnál ki-be kell kapcsolgatni a flapset és nagyon nyomkodni kell a billentyûzetet is, BnZ-nél kevésbé, ott a rárepülésnél finom mozdulatokra van szükség, itt meg fordulóéknál erõbõl kell fordulni. BnZ hátradõlõsebb játékstílus, simán elegendõ félkézzel csak egérrel operálni olykor.
Tegnap 5500-on kergettem egy Corsairt a fókámmal, de a rossebbnek nem tudtam utólérni 😊 Aztán persze elcsûrte a lépést és sikerült lelõni, de a hibája nélkül nem ment volna..

kocsilajos
alapvetõen azokkal ugyanúgy BnZ zni kell mint a Bf-kel csak lehet h nem olyan hatékonyak 😄 de alapvetõen tûzerõben nem szenvednek...

kocsilajos
igen, mert borzasztóan belassulnak, nem is tudom van egy rajtuk combat mód?
vagy csak landing üzemmmód...

olyan jó lett a patch h be sem engend 😞

Fordulékonyak nagyon csak hajlamosak a bólintgatásra.
kocsilajos
F4U-kat f4-el nem bírtam lefordulni még takeoffba meg kisebb gázzal sem, a korszereknek nagy flapsük van mert általában hajóról indították õket...

Az lehetett a jó világ 😊 Az AI-k sem voltak mindig olyan hülyék, hogy lezuhanjanak maguktól...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Coral Springs
Az F4U széria számomra felejtõs. Valószínûleg nálam van a probléma, de nagyon nem állnak kezemre azok a gépek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem semmi, bár elég szûkös lehetett a kalap amibõl válogatott az MM 😄
Az oroszok tuti beírták volna, hogy "Farm?" Leverik az ai-kat, addig elbombázgatnak a bomberek aztán hawaii 😊 Régen mennyi ilyen volt..

Sõt, még emlékszek olyanra is, hogy csak ai volt az ellenségnél, nálunk meg én egyedül 😄

A nap MM-je díjra jelölhetnék:

Mondjuk F4U-1D-re, rokettákkal nagyon delej.
Coral Springs
A két P-39 Airacobra mellett jelenleg harmadlagos vadászom. Ha ezen is lenne ágyú, és kicsit több pénzt hozna kimaxolva is, akkor ám elsõdleges lenne. A hármas crew kizárólag a Buffalo -nak van fenntartva, nem tudom mire lecserélni pedig már próbáltam, túl jó képességei vannak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

szíp szíp, de az a "buy all shell racks" gomb nem kicsit veszedelmes, félrekattintasz aztán buktál százezret..
Hát ja egy 70 megás peccsbõl többet is ki lehet hozni 😄D
Meg jöhettek volna a hajók is, nem? 😄

Ez is kellett, de jöhetett volna valami kicsit több rewardot kapsz update is 😊
A tech tree kifejezetten szép lett szerintem, és a gép modulok menüt is végre rendezték 😊
Fixed bug when kills don't count
Performance was increased
New Color names for playing types.
Many fixes for loadouts (http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/24271-historically-inaccurate-loadouts/)

Hmm újabb frissítés.
Az igen 😄
Te továbbra is Buffalózól?
Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy nagypofájú amerikai, úgy hívják hogy Drexon. A nagy pofája mellett viszont jól is játszik. Általában egy Bf 109 -el szokott lenni, kill erõs csatái vannak mint nekem, tehát mindig benne van az elsõ háromban a listán. Elsõ találkozásunkkor nem tetszettek a beszólogatásai, meg a magasból alattomosan letámadó taktikája, elhatároztam hogy kicsit letöröm a bajszát. Erre a törekvésemre hamar rá is jött, majd kihasználva a gépe sebesség elõnyét elmenekült, és 1km után vissza rám fordult. Kölcsönösen lelõttük egymást, aztán nem is kerestük egymást a csata végéig. Utána elgondolkoztam azon, hogy ketten nagyon tudnánk büntetni ha egy oldalon lennénk, rá is írtam hogy van-e kedve a squad -hoz. Elfogadta, a megérzésem pedig helyes volt, ahova ketten bemegyünk ott az ellenfélnek esélye sincsen. Olyanokat lemûvelünk a csávóval hogy el se hiszem, ketten hozzuk a kb 20(+-2) kill -t egy csatában, az pedig már bõven elég a nyeréshez ha a team többi tagja nem egy nagy nulla.

Arra jó, hogy a szárnygépágyúk nem csak a vízszintes, hanem függõleges tengely mentén is 500 m-en csapódtak egy pontba.

A kegyetlen égbe tiplizéshez az kell, hogy eleve magasról indulj. Magasságból csinálsz sebességet, és utána sebességbõl magasságot. Ez az energiaharc 😊

A vízszintes fordulók nagyon koptatják a sebességedet, így utána ha nincs lendületed már nem tudsz olyan magasra menni. Fókával kiválóan alkalmazható a taktika, de messzerre se rossz. A németek alapvetõen így repültek a háborúban, ezért olyan gépeket fejlesztettek amik nagy sebességnél (rácsapásnál) is jól manõverezhetõek maradtak.

kocsilajos
vertical targeting mire jó? írja le vki a hozzá nem értõknek is 😊

Csakis úgy, ha 3-4 ezer méterrõl érkezel és nem kezdesz túl nagyokat fordulni. Amig azt nem teszed, szinte biztos lehetsz benne, hogy a sebességelõnyöd egyenes vonalban is megmarad és persze emelkedéskor. A nagyobb kanyarok ölik meg ezt az elõnyt, csak néha nehéz ellenállni a kísértésnek 😄