War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mondjuk tény hogy nekem sem az "elsõ" nemzetem a japán inkább csak fun de annak szerintem nagyon jó)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
nyos. BnZ-t szoktam nyomni vele, csak bombázóval állok le fordulózni. 600-zal emelkedve nem nagyon ér utol senki T4-5-ben 😊 A lõszer viszont elég kevés lett. A fejlesztett motor segíthet rajta.
Amúgy kár, hogy a hivatalos fórumon nincs nemzetek, gépek szerinti "VEHICLE discussion", azt mondjuk átvehetnék!
beálltam szépen 109 f4 mögé 350 méteren elkezdem lõni a szerencsétlent..
erre balfasz csapattárs szitává lõtt hátulról messzirõl.. aztán néztem 3 idióta vonatozott még ott
A Ki-49el mentem egy kört délután és akkor nagyon furán viselkedett aztán késõbb is mentem vele akkor nem éreztem olyannak..nem tudom mi lehetett 😊
Aztán leszedték a japánokat hb-ról persze...😊
Mi a véleményetek a P-40e Kittyhawk-ról?
Merhogy szerintem ereje nincs, fordulózni se jó, ráadásul célozni se lehet vele (kanyar közben), mindezt képzett legénységgel...
Egyetlen jó pontja, hogy 4-es szinten a 6 browning viszonylag erõsnek számít, de ezen kívül soványnak érzem.
f4-be 50 lõszerrel többet raktak a 20 asba 😊 HB-ban nagy elõny...
de én ezt nem értem h mért változgatják h mib mennyi lõszer fér...
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Ha belegondolok, hogy öt hónappal ezelõtt ez a gép 2400 lõszerrel ment harcba...
Gyakorlatilag kinyírták.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Lomha tehénként viselkedik már pedig vicces volt kergetni vele az embereket 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
vagy csak landing üzemmmód...
olyan jó lett a patch h be sem engend 😞
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az oroszok tuti beírták volna, hogy "Farm?" Leverik az ai-kat, addig elbombázgatnak a bomberek aztán hawaii 😊 Régen mennyi ilyen volt..
Sõt, még emlékszek olyanra is, hogy csak ai volt az ellenségnél, nálunk meg én egyedül 😄

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A tech tree kifejezetten szép lett szerintem, és a gép modulok menüt is végre rendezték 😊
Performance was increased
New Color names for playing types.
Many fixes for loadouts (http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/24271-historically-inaccurate-loadouts/)
Te továbbra is Buffalózól?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vízszintes fordulók nagyon koptatják a sebességedet, így utána ha nincs lendületed már nem tudsz olyan magasra menni. Fókával kiválóan alkalmazható a taktika, de messzerre se rossz. A németek alapvetõen így repültek a háborúban, ezért olyan gépeket fejlesztettek amik nagy sebességnél (rácsapásnál) is jól manõverezhetõek maradtak.