War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már csak az a két szint kéne hozzá..xD
Logolj be újra.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Köszi az info-t meg is csináltam 😊
Eddig egy darabot láttam még régen ebbõl a fekete szépségbõl 😊
Azon belül hol?
Nem látok semmi ilyet pedig beléptem.
Akit érdekel, ingyen Invader. Nekem ott tart, hogy a Yuplayben megjelent, mint vásárolt termék, a játékban viszont még nem jelent meg, gondolom túlterheltek éppen és még nem sikerült feldolgozni: Link

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Külön lehet választani. Bal klikk géppuska, jobb klikk gépágyú.

De nyilván csak azt fogja automatán újratölteni ami kifogyott/besült.

Coral Springs
Na erre kíváncsi leszek. Ugyan is nekem egy gombon van az ágyú, és a géppuska is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pluskast
Ja és majd kb annyi haszna lesz mint a red orchestrában ahol a sok kis idióta ruszki pöcs ordibál oroszul mert más nyelvet nem beszél. Mute lesz az egész a részemrõl akárcsak az RO 1-ben.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
A tk-val az a baj, hogy nem tudod egyértelmûen megállapítani mint mondjuk a wot esetében. Velem történt már meg, hogy üldöztem egy gépet nagyban lövöm és egyszer csak berepül elém a csapt társam pont a tûzbe és lelövöm õt is. A dolog egyértelmûen nem szándékos mégis ugye tk. Szóval, hogy választod szét a szándékosat a véletlentõl?

kocsilajos
Russian leading game-developer Gaijin Entertainment, in partnership with Vivox online communication services provider, present the new voice chat option for War Thunder players. Vivox-powered voice chat is now available for communication between pilots in ‘squads’ in cooperative multiplayer modes. Voice chat allows better coordination and communication between squad members and greater situational awareness on the battlefield.

Voice chat is integrated into the War Thunder client and grants easy voice communications in game without any third-party software. High quality Vivox technology for online communication provides instant and clear voice commands without affecting players’ hardware or internet bandwidth load. The voice communication options make War Thunder gameplay more interactive and more fun! War Thunder’s brand new voice-chat requires no additional adjustments and is ready to go right from the client’s start.

«Voice communication is a natural and the most comfortable way of coordination between players» — said Anton Yudintsev, Head of Gaijin Entertainment, — «Now War Thunder pilots have an easy and high quality method of communicating with each other using integrated voice chat». War Thunder developers highly appreciate the possibilities of the voice chat feature both for new players and for more experienced pilots fighting in squads. In-game voice communication reveals new opportunities for newcomers' training and cooperative gameplay in the veteran squads.

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

kocsilajos
most HB-ztem és mérges vagyok hiába van fel tuningolva a pilóta minden félig van de nem látta meg a kb 4 km re lévõ spitfiret de már a földik lõtték én meg be voltam lassulva és nem volt esélyem se

😄😄

hehe na ja ez nagy help😄

amúgy ma minden kis pöcs betalált aki vagy nemtudott lelõni vagy irigy volt a killjeimre és csapattársak is lerongyolták a gépem vagy egyszerûen lelõttek!😞(

kéne valami extra nagy büntetés minden TK-ért.....,mert addig csak röhögnek és hazavágják a gépket direktbe.....

És ezt Hb ban 700 körül érdemes megtenni.Akkor lassul igazán :-)
majd bemakrózom😛

Valamint ha szögletes festéseket teszel a szárnyra jobban lassul.
Pluskast
Ja és nyomod a brake gombot😊

Pluskast
Ez a gyorsítás érdekes dolog. Egy D13-al egy Do 217-et utol kellene érned. Az állóra fékezés megcsinálható. A gázt leveszed nullára. kerekeket kirakod flaps-et pedig berakod landing-ra. Pillanatok alatt lezuhan a gép sebessége.

Pluskast
Sok mindenért. Pl: Te csináltad a legtöbb kill assistot vagy te lõtted le a legtöbb gépet, te bombáztad le a legtöbb földi célpontot vagy esetleg te voltál az utolsó ember aki lelõtt egy ellenséges gépet mielõtt a kör befejezõdött volna. Ezen kívül kaphat az összesítésnél úgynevezett achivementeket is. Ami hasonló a fent leírtakhoz. Mondjuk kiszedtél csak ruszki gépekbõl ezer darabot. Elérted az általános szintben az 50-et. Szóval ezek is ilyen teljesítmény jutalmak.

Fw d13........

kezd elegem lenni belõle,hogy össze vissza számolja a sebességet és amit kiir a mutató az kb szart se ér.....most is megint FW D13 4000 méterrõl becélzok egy Do217-est amint megy gyök kettövel a tank oszlopunkon olyan 1500méteren/max 300-400-al mehetett TUDOM mert nekem is benntvan a kezdõben😛/
fölémegyek és tökéletes szögbõl elkezdem nekitolni a Fokkét😛 erre még lõt
v elõtt elkezd EMELKEDNI!!! és TÁVOLODNI!!!!! majd irja a csetbe úgyse kapsz el:S és B+ nem értem utól! mielõtt elért a map szélére és whooops teleport.....komolyan mondom megáll az eszem!

Másik,hogy egyes emberek állóra fékezik a gépet mikor beérek mögéjük....én meg ha felrakom függölgesebe,hogy a mögöttem ezerrel rongyolót megszivassam akkor egyszerûen szarrá lõnek ott egyhelyben😛 hiába dobom el a gépet oldalra miután felálltam vele.....

Mit baszok el? vagy random dobálja a fizikát a játék??

nagyon felbaxtam magam, megint pihenõpályára vágom a játékot.....

Srácok a Mission reward miért jár? gyõzelmeknél nyilván sokkal többet ad, de nem egészen áll össze a kép hogy ez hogy jön ki.
Közlöm veled, hogy mûködik ez a 3-4mp es pihentetés dolog.
Az aircobráknál pl késõbb melegszik be a cannon 8 lövés körül de kb 3-4mp kell si míg teljesen visszaáll.
Egyébként nem vészes a dolog csak érdemes lesz fiygelni a piros csíkra!
Á, nem komolyságból vettem csak funra. "Farmolásra" van német La-5FN, japó F4U és Bf 109 E, valamint orosz P-39N SU. De a "sima" gépekkel sem jöttem még mínuszba sosem.
Nem lesz kevés az a lõszer? 😊

Biztos lehet vele keresni, igaz, ez szinte minden német géprõl elmondható HB-ben, mivel a legtöbb meccset úgyis nyerik, szóval olyan nagyon nem lehet velük melléfogni. Én éppen ezért nem is igazán használom a prém I-16-ot, mert többségében úgyis veszítenénk az oroszokkal :S

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Pluskast
Mivel üldözted?

Hirtelen felindulásból vettem egy He 112 B-1-et, bár tudom hogy lényegesen jobb repülési tulajdonságú gépeim vannak, és eléggé nagy kihívás vele repülni, megpróbálom idõvel a másik magyar festését is kiforgatni (30 légigyõzelem kell hozzá, annyit összesen nem lõttek vele míg tesztelésre itt volt), bár eredetileg is a háromszög-trikolor van rajta.
Ar2 vizszintesen megy sacc/kb 3000 méteren én 5000 rõl 700-al!! zuhanok mögötte 20-30 fokos szögben ls nem értem utól....ANYÁTOK!!😄

Ha már a Yak-9T szóba jött, jó kis meccs volt. A HE112-es csapattárssal ketten maradtunk két Yak ellen, megoldottuk a helyzetet😊
Rajta eléggé meglepõdtem, nem gondoltam volna, hogy az a gép is képes ilyesmire:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Attól függ. Sztem a fókába azt a 2-3000 db 7,92-est nem a célzás segítés miatt tolták bele 😄

szerintem az összes kis kaliber emiatt van a gépeken....,de javitson ki valaki ha tévedek...

Sniperkedni kell vele. Amúgy hivatalosan a kiskaliber csak célzó géppuskának volt rajta. Szergej eleresztett egy rövid sorozatot kiskalából, aztán korrigált és odadörrentett a naggyal 😊

RiCSi1234
Ácsi ácsi.. Nem tudtam róla hogy van ez a feaure, azt hittem valami új buggal találkoztam.. Nem permetezni szoktam vele amúgy sem.. Földi célpontra lõttem vele, és akkor 6 lövés után megakadt.. ennyi..

GTA V (*.*)

Nézd a célkeresztedet ott látszik a hevülés mértéke ahogy pirosodik az a csík úgy melegszik 😊
Igazából annyira nem számít ez az új dolog mert a tûzgyorsasága miatt eddig sem szórta az ember összevissza hanem inkább biztosra ment 😊
Most 5 lövés után 1 mp-ig nem lõ vele az ember és már vissza is hûlt. Igazából egy 3-4mp pihentetés kéne akkor lenne értelme a dolognak 😄
Ez bizony nem bug hanem feature, és kedves mindenki szívének. Nem permetezésre van kitalálva a 37mm-es ágyú, azért. Aki tud célozni annak semmilyen változást nem okoz, aki meg nem tud ne nyerjen vele össze-vissza fröcskölésbõl ingyen killeket. Ennél jóval durvábbat javasoltunk amúgy többen, pl. -20km/h minden lövésnél és/vagy csak leszállva lehessen reloadolni árkádban is stb. Mentem 9T-vel és kobrákkal is már, nem érzem problémának a dolgot, sõt.
RiCSi1234
Ahham, csodálatos.. 😄 Köszönöm!

GTA V (*.*)

Nem, ez nem bug, ez egy új fícsör.

Arról szól, hogy ha kifogy a lõszered akkor ugye elkezd egybõl reload-olni. De ha besül az egyik csõ, akkor ha újratöltesz (automatán vagy kézzel) akkor megjavítja a csövet is.

Na most, az új rendszer szerint 6-8 lövéstõl besülnek a nagyon nagy kaliberû ágyúk (lásd 37mm). És ha besült, akkor automatán elkezdi újratölteni, mintha kifogyott volna. Utána használhatod megint.

RiCSi1234
Had kérdezzek már valamit! ez most egy újítás lenne, hogy eggyesével ki tudom pötyögtetni a 30 db 37 mm-t a yak9T-bõl, de ha véletlen rajta marad az ujjam a tûzgombon, akkor kb 6-7 lövés után elkezd tárazni, ez mi a picsa? Bug? Más tapasztalt ilyet, vagy megnézné nekem? Én spec arcadeban próbáltam.

GTA V (*.*)

http://indavideo.hu/video/yak1

yupp brutál itt is 3db skuló repül el,de már a 2.ra szétszakad az ellen😛

<iframe title="indavideo video player" scrolling="no" class="indavideo-player" id="player-c9a0054db2" type="text/html" width="640" height="399" src="http://embed.indavideo.hu/player/video/c9a0054db2/" frameborder="0"></iframe>

Épp ezért nem megyek Árkádban 😊

Mondjuk aki ráérez, hogy mennyivel kell a pötty elé tartani, és nem kezd el 700m-rõl ágyúzgatni az félelmetesen hatékony tud vele lenni.

kocsilajos
én nem vagyok oda a 37-sé azzal max bomberre érdemes menni, ami nem tud olyan trükköket lenyomni, meg kell is bele a lõszer, nekem a legjobban bevált a 2 db 20 mm-s...

arcadeban ezért Op.....bevallom én se szarozok árkádban és ráragad a ravaszra az újam mivel egy forduló alatt újra tudom tölteni😛

Rendesen szívnánk, ha nem csak 30 lenne nekik belõle, hanem több 😊

akkor az szép! elég halálos az a 37-es

Nem hiszem, mert elõtte szálltak fel a második körre. Ketten üldözték a társamat, akit meglõttek de nem nagyon. Gondolom kifogytak, mert le is szálltak. Közben leszálltunk mi is, de õk hamarabb startoltak és megemelkedtek. Na innen kellett megoldani a dolgot 😊 Dörögtek rendesen, szal még volt nekik a 37-esbõl bõven 😊

lehet kifogytak a 37 milisbõl õk is😛

9T HB-ban a 30 db lõszerével nagyon nagy hátrányban van,mert azt a 30 skulót nagyon hamar el lehet lõni ha nem koncentrál eléggé az ember...a maradék 1 db géppuska meg mint halottnak a csók😊

HB-n sosincs kocsmai harc. Bár itt is van, hogy 2-3 gép megy egyre, de nincsenek nagy vonatok. Most is volt egy jó meccsem, a végén 2vs2-ben maradtunk 2 Yak9T ellen akik squadban voltak. De lenyomtuk õket 😊 Színtiszta adrenalinfröccs 😊)

Kiszedték HB-ról 😞
HB-n nagyon jó gépek. Ott át lehet látni viszonylag jól a mapot (kis pöttyök a map túloldalról, start után rögtön kivehetõk), nem zuhan oda pár ezer méterrõl egy UFO 😊 Nagyot kell hibázni, hogy lerázza aki után oda tapad, feltéve ha nem avatkoznak közbe. Szvsz ha befejezik közel olyan OP lesz, mint a német.

Hátrány, hogy nehezen szedik ki a bombert. Bár a B-25 meg a nagyobb párja a német gépeim szintén elég könnyen lesebzik. Viszont úgy olvastam a japán damagen patchelnek nemsokára, ha jól vettem ki.