War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Eddig egy darabot láttam még régen ebbõl a fekete szépségbõl 😊
Nem látok semmi ilyet pedig beléptem.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De nyilván csak azt fogja automatán újratölteni ami kifogyott/besült.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Voice chat is integrated into the War Thunder client and grants easy voice communications in game without any third-party software. High quality Vivox technology for online communication provides instant and clear voice commands without affecting players’ hardware or internet bandwidth load. The voice communication options make War Thunder gameplay more interactive and more fun! War Thunder’s brand new voice-chat requires no additional adjustments and is ready to go right from the client’s start.
«Voice communication is a natural and the most comfortable way of coordination between players» — said Anton Yudintsev, Head of Gaijin Entertainment, — «Now War Thunder pilots have an easy and high quality method of communicating with each other using integrated voice chat». War Thunder developers highly appreciate the possibilities of the voice chat feature both for new players and for more experienced pilots fighting in squads. In-game voice communication reveals new opportunities for newcomers' training and cooperative gameplay in the veteran squads.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
amúgy ma minden kis pöcs betalált aki vagy nemtudott lelõni vagy irigy volt a killjeimre és csapattársak is lerongyolták a gépem vagy egyszerûen lelõttek!😞(
kéne valami extra nagy büntetés minden TK-ért.....,mert addig csak röhögnek és hazavágják a gépket direktbe.....
kezd elegem lenni belõle,hogy össze vissza számolja a sebességet és amit kiir a mutató az kb szart se ér.....most is megint FW D13 4000 méterrõl becélzok egy Do217-est amint megy gyök kettövel a tank oszlopunkon olyan 1500méteren/max 300-400-al mehetett TUDOM mert nekem is benntvan a kezdõben😛/
fölémegyek és tökéletes szögbõl elkezdem nekitolni a Fokkét😛 erre még lõt
v elõtt elkezd EMELKEDNI!!! és TÁVOLODNI!!!!! majd irja a csetbe úgyse kapsz el:S és B+ nem értem utól! mielõtt elért a map szélére és whooops teleport.....komolyan mondom megáll az eszem!
Másik,hogy egyes emberek állóra fékezik a gépet mikor beérek mögéjük....én meg ha felrakom függölgesebe,hogy a mögöttem ezerrel rongyolót megszivassam akkor egyszerûen szarrá lõnek ott egyhelyben😛 hiába dobom el a gépet oldalra miután felálltam vele.....
Mit baszok el? vagy random dobálja a fizikát a játék??
nagyon felbaxtam magam, megint pihenõpályára vágom a játékot.....
Az aircobráknál pl késõbb melegszik be a cannon 8 lövés körül de kb 3-4mp kell si míg teljesen visszaáll.
Egyébként nem vészes a dolog csak érdemes lesz fiygelni a piros csíkra!
Biztos lehet vele keresni, igaz, ez szinte minden német géprõl elmondható HB-ben, mivel a legtöbb meccset úgyis nyerik, szóval olyan nagyon nem lehet velük melléfogni. Én éppen ezért nem is igazán használom a prém I-16-ot, mert többségében úgyis veszítenénk az oroszokkal :S
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Rajta eléggé meglepõdtem, nem gondoltam volna, hogy az a gép is képes ilyesmire:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

GTA V (*.*)
Igazából annyira nem számít ez az új dolog mert a tûzgyorsasága miatt eddig sem szórta az ember összevissza hanem inkább biztosra ment 😊
Most 5 lövés után 1 mp-ig nem lõ vele az ember és már vissza is hûlt. Igazából egy 3-4mp pihentetés kéne akkor lenne értelme a dolognak 😄
Arról szól, hogy ha kifogy a lõszered akkor ugye elkezd egybõl reload-olni. De ha besül az egyik csõ, akkor ha újratöltesz (automatán vagy kézzel) akkor megjavítja a csövet is.
Na most, az új rendszer szerint 6-8 lövéstõl besülnek a nagyon nagy kaliberû ágyúk (lásd 37mm). És ha besült, akkor automatán elkezdi újratölteni, mintha kifogyott volna. Utána használhatod megint.
GTA V (*.*)
<iframe title="indavideo video player" scrolling="no" class="indavideo-player" id="player-c9a0054db2" type="text/html" width="640" height="399" src="http://embed.indavideo.hu/player/video/c9a0054db2/" frameborder="0"></iframe>
Mondjuk aki ráérez, hogy mennyivel kell a pötty elé tartani, és nem kezd el 700m-rõl ágyúzgatni az félelmetesen hatékony tud vele lenni.
Hátrány, hogy nehezen szedik ki a bombert. Bár a B-25 meg a nagyobb párja a német gépeim szintén elég könnyen lesebzik. Viszont úgy olvastam a japán damagen patchelnek nemsokára, ha jól vettem ki.