War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem egyszerûen gamestarék kifogytak a promó kódokból. Az akció rövidségébõl arra következtetek, hogy sokkal kevesebb kód volt mint annó a WoTos akcióknál.

Köszönettel tartozom neked a linkért, szerintem most sok embernek lett ingyen Invaderje, köztük nekem is. Köszönjük! <#worship>

Nyugi biztos lesz még ilyen....és persze arról is lecsúszol....(ahogy én is😊
Ez az Invader elég veszélyes állatfaj. A gunnerjei már 1,2 km-rõl elkezdenek osztani, és eltalálnak banyeg. Igaz 2-t leszedtem, az utolsót mázlival mert kb még 2 20-asom volt mikor krit elevator találatot kapott, de meg kell fontolni hogy honnan menjen rá az ember és mikor váljon ki mögüle 😊 Igazi Sniper képzõ. Az egyik 3 killel fejezte be a meccset, ami 350% reward bónusznál nem olyan rossz 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Vagy feltûnt, hogy hirtelen megugrott a német gamestar regisztrációk száma párezer százalékkal vagy egyszerûen elfogytak a kulcsok már 😊
peched volt 😊
Túl sok értelme nincs is, kicsit lassabb, mint gondoltam, ennyivel a B-25 is tud menni, márpedig bombázónál HB-ban a legfontosabb tulajdonság. Tényleg csak egy gyûjtõi darab, nem hinném h sokan fogják használni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

basszus!!! padig már hegyesedett a bimbi az Invarderre.akkor errõl lecsúsztam... 😞
Coral Springs
Pontosan tudom hogy mit lehet beállítani az irányítás menüben, rászántam egy csomó idõt hogy személyre szabjam. A jobb gomb az az ellenség megfigyelésére van, ezt így szoktam meg, nem fogom állítgatni. Ám ezzel most csak a szarnak lett adva egy pofon. Ugyanis így még hatékonyabbak lesznek a bombázók, amik gyakorlatilag pár perc alatt lebombáznak mindent az Arcade -ban. Múltkor egy csatában kb hét(!) ismétlem kb hét kritikus sérülést vittem be egy Do 217 -nek, tûzgolyó volt már a gép és úgy repült mint ha semmi baja sem lenne. Végül a csata itt véget ért, így azt se tudom meg hogy egyáltalán leesett-e volna. A bombázók ellen a leghatékonyabb fegyver amikor ágyúval sorozod õket, így a találati valószínûség 100% -os, és így van esély arra hogy még azelõtt leesik, hogy elérné a célpontját. Rengeteg csata múlott már ezen, az Arcade nem arról szól mint amirõl a HB. De akkor már nerfeljék vissza a bombázókat is, úgy lenne a fair, vagy az ilyen apróságokat hagyják meg HB -on.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Már nincs meg az az oldal..
úgy tûnik akkor itt gyorsabban reagáltak mint anno a wargaming amikor ajándékokról volt szó 😊
A betakays and item package oldalon ezt írja ki nekem😄ie Verlosung wurde nicht gefunden. akkor vége lenne már vagy mi??
azt az oldalt nem találom ahol adják???
Eagle16
Köszi, megkaptam én is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

beregisztrálsz, megkapod az aktiválós mail-t, aktiválod
belépsz az oldalon
rámész arra a linkre ahol adják és alul ott lesz egy 4 vagy 5 soros kérdõív
ha nincs ott akkor reload-olod az oldalt
azt kitöltöd és utána megkapod a saját kódod

nálam így ment
Megvan nekem is, de valahogy nem vágyom 200k-t fizetni kiképzésért hogy Szusik, George-k, IL-10-ek, Bf 109 K-k, Ta 152-esek és hasonló "gyenge" repcsik ellen céltábla legyek, pusztán azért mert sírtak hogy nincs elég játékos a tierjükben.
hogy van kiírva németül az a rohadt kérdõív??
Úgy tûnik akkor amiben mi voltunk az már annyira nem volt closed..😄
Mindegy kenjék a hajukra 😄
Na relog-oltam most egy gyorsat és már nekem is használható.
Nem voltál Te béta teszter, azért nem kapod meg. Én is csak a Tu2-est kaptam meg.

Akkor megoldódott a rejtély 😄
Én pl a 10es angol Gift Typhoon-t nem tudom használni pedig zárt bétáért meg kellene kapnom, annál is csak a szint piros nem a felirat. Náluk 5ös a szintem.
Prém gépet tudnék venni azt biztos be is rakná.

Pl a 11es mustang csak az ára piros a szint fehér 😊
valami oldal linket hogy hol van a kérdõ ív mert már az agyfasz kerülget..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Megkaptuk, én be is tettem (8-as amcsi szinttel😊)

Majd ha megkaptuk kiderül 😊

az istenért nem találom a kérdõ ívet....
Akkor ez sem jó elmélet mert nálad a 38as gift is fehér xD
akkor a fene tudja 😄
Miért lenne így? Megveszed bármelyik pakkot (Dora pédául) vagy prém gépet, azonnal használhatod. Annó haverom angol hatos tierûen vette meg a Mustangot, és azonnal repült vele.

Ha a Dorából indulunk ki, aminél ugyancsak piros a szintjelzés, ugyanakkor lehet használni 14 alatt is, ez biztos. Akkor ezt is kell lehessen.

Vagyis most jobban megnézve.. a sima prém gépekhez nem kell a szint mert azoknál fehér a szám mindenhol nálam hiába alacsonyabb a nemzet szintem

Ajándék gépeknél lehet h van ilyen szintkorlátozás.
Most akkó hogy van? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem csak az Invader piros, a többi nem, pedig csak 6-os vagyok az USA-val.

Most akkor amíg nem leszek az amcsikkal 16os amire idén kevés az esély 😄 -hiszen az oroszok után a német és a angol ág van tervbe véve...-
Addig nem is tudom meg, hogy sikerült e az ingyen repcsit megszerezni?
Pedig csak használhatod ha megvan a nemzet szint
Azért piros a szám mellette 😊

Az XP-38-nál a "Gift" piros mert azt sem lehet megvenni és a 11-es szint meg fehér mert megvan a szint hozzá 😊

Itt fehér "Gift" és a szám piros 😊
Nem baj, legalább ha behozzák HB-ra majd lehet azokat is hentelni a fókákkal az Amcsi mapon 😊 Végre nem kell majd olyan sokat várni.

Be, csak éppen a jetek közé fog.

Álltalános szint elég.
Hát nem tudom de 7es amcsi szinttel 16os gépet beenged e?
Jó az össz szint level 28as de akkor is van némi fentartásom.
Még nem.

A kódot amit küldtek beírtam a redeem code-hoz.
Ahogy kérte.
Kiírta hogy gratulál aztán semmi.

Egyébként miért ne lehetne használni, prémium géphez sztem nem kell elérni azt a szintet?

oké ez mind megvolt de mi lesz ott alul?😄 mert semmi extrát nem látok😛

Pontosan 😊
Valakinél megjelent már a hangarban?

Gyûjteménybe szép darab amúgy nincs sok értelme 😊
Lvl 16-on cudar gépek jönnek ellene azért
De az tény h nagyon szép 😄
Ha beregeltél és visszaigazoltad a reget akkor töltsd be újra a honlapot, ott lesz alul.

És ezt kb mikor írja jóvá?
Nem mint ha engedné használni 😄 De hátha teszt repülésre el tudnám vinni.
na azt a kérdõivet nem lelem az Istennek sem😛

😊 aktiváltam, de nem prioritás kétszázezret kiköhögnöm egy olyan gép vezethetõségéért ami kb. 8 tierrel az amcsi gépeim fölött van hóttegyedül.
Akkor lesz majd "Tudom kit öltél a fòkáddal müsor"...( ingyér gép? hol a csapda? :-) )
http://www.gamestar.de/keyverlosungen/war-thunder,8.html

Ide fellépsz, beregelsz, aktiválod a regisztrációdat amit mailen kapsz, aztán alul kitöltesz egy kérdõívet a honlapon és kapod a kódot, ezt benyomod a WT honlapján és láss csodát 😊

Na de hogy?
De legalább van 😄