War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coralnak írtam. Külön gombra kell rakni õket, aztán annyi.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nyugi nem kell izgulni, yak 9K 45 mm-es lesz 29 lõszerrel 😊

Azt írják akkora erõt fejtett ki lövéskor, hogy a pilótát elõre-hátra lökte, aki sokszor félrekormányozta utána a gépet 😊
a YAK9T eddig sem azért volt OP,mert "sprézték" a 37 milist....mögédmegyek ZOOM ellövök 2-3at és szétszakad bármi....nem kell itt sprézni😛 lásd tegnapi videóm

Pedig jó gép az a Corsair. 1v1-ben 5-bõl 4-szer tuti a Corsair pilóta nyer a fókák ellen 😊 Lefordul, lerázni meg lehetetlen, mert jön mint a gyorsvonat az is.

Úgy érzem nem érted "besül" fogalmat. Amikor besül az ágyú akkor olyan szinten felhevül, hogy a csõ deformálódik,és nem tudsz vele lõni egyet se. Még az is fura, hogy újratöltéssel megjavul, de ezt tudjuk be az Árkád könnyedségének 😊 A 37mm-essel sprézni nem akkora fun, ha épp Téged üldöznek.. Így egy kicsit kevésbé lett OP a Yak9.

Gyúrni kell a hétvégén win ratio alapján HB top 100-ra 😊 Kár hogy ilyenekért nem jár achi, nem sok kell.
f24sg
Amúgy szvsz a köv. patchtõl fogják tudni igazán balance-olni az A-26-kat, mert eddig kb. alig lehetett játékos, aki rendelkezett velük, nem hinném,hogy túl sok statisztikájuk lenne a vasról.
f24sg
Lelõnek a az FW-k, mint a kutyát, de ha HB-n sikerül elég sokáig elvegyülni a másik 10 Invader közt (<#hehe>), akkor igen jól lehet rombolni a 6 12.7-essel az AAA-kat, meg a jól variálható bombateherrel a keményebb célokat.
Csak azt nem értem miért billeg néha kanyar közben. Gondolom a fura szárnyállása közrejátszik ebben, vagy én vagyok béna. Volt vele most jó köröm is, meg nagyon rossz is. Ahogy próbálkozom a gépekkel, valahogy mindig egyre jobban húzok vissza az A-5-höz, azt a precíz és nagy sebességû manõverezõképességet egyikben se érzem, persze a Corsairek és akár Typhoonok meg tudnak lepni, de azokat nem én vezetem 😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nyilván túllóg az FM-en a DM azért ragad. Autóversenyes játékoknál is megfigyelhetitek hogy amikor megjelenik a kocsid "huppan" egyet, picit a pálya felett kell lennie különben beleragadna az útba.
Az egy jó gép ha megtanul vele játszani az ember 😊

Ha kell akkor lehet vele hasítani elég gyorsan, viszont ha valaki leáll vele fordulgatni akkor csak el kell veszíteni a sebességet kidobni a fékszárnyat és szinte egyhelyben fordul 😊
kocsilajos
de h még utol is ér

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Arcade-ban a játékosok számához képest nem volt rossz anno. Hb-n néha érdekes.
Az MM itt is 1 rakás szar akárcsak a WOT-ban
valamit frissített ma de nem mûkszik a fórum
Én néha direkt poénból driftelek pár kört mikor bug miatt nem tölti újra az üzemanyagot és a pálya végén állok.
kocsilajos
mi a faszom ez a corsair h lekanyarodik mindent?

Valami van vele, én délután vettem észre test flighton, valamit ki akartam próbálni és nem tudtam vele felszállni, mert körbe-körbe forgott a kifutón. Kiléptem a játékból, aztán vissza, megint próbálkoztam, ugyanazt csinálta.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Leszálltam hb-ben újratölteni b-25el minden rendben is ment
aztán adom neki a kakaót és mintha be lenne állva az egyik fék csak megy körbe körbe 😊
Próbáltam, hogy kilépek belõle, új bombateher, lerakott és ugyanaz
És kb minden körben valaki panaszkodik, hogy körbe-körbe megy a b-25 gépe a kifutón 😊
Ja az biztos HB-s.
Amit tw452i ír az milyen új bug õrület? Elég durván hangzik....
mire gondolsz?
Nemrég ültem gép elé mi ez az új bug?
Én sem szeretem amikor tier7-ben jönnek ezekkel a fosokkal ellenem 😄
És aztán meg beüt ez a tetves bug és a fél csapat nem tud felszállni többet mert csak körbe-körbe mennek
Ehh de nem csípem a hétvégi nyomorékokat. Jönnek garmadára d13-al és felszállni sem tud HB-n. Lerontják a win ratiot 😊
Na nem bírok felszállni a b-25el.. állandóan körbe körbe megy akármit csinál az ember 😄
<#taps>

"A gázt leveszed nullára. kerekeket kirakod flaps-et pedig berakod landing-ra. Pillanatok alatt lezuhan a gép sebessége."

Egy typhoon-t olyan szinten telibe kaptam mikor szinte állt a levegõben, hogy én lepõdtem meg. 😛

Nehéz a manõvert idõzíteni nagyon, mert ha visszafordul aki elõl menekül nem lesz sebesség. Szvsz utolsó mentsvár. Inkább menekülök cikázok a föld felett, amíg ki nem fogy a lövedéke. Ha energiából menekülök meg tudom tartani a nagy sebességet és utol ritkán érnek. Néha mázlista kapáslövéssel 1 km-rõl leszed. Arra is volt precedens, hogy kifogyott, ment tölteni visszafordultam és üldözõbõl üldözött lett.
oLYKOR 10-15X IS KI KELL LÉPNEM ÚJRA MAG ÚJRA MEGÚJRA, MERT MINDIG UGYANARRA A PÁLYÁRA SORSOL!!!! Ti is jártok így?????
Ne mérgelõdj, elég könnyû volt lemaradni róla, bõ egy óra alatt elkelt az összes kulcs.

kocsilajos
ez kemény HB volt 😊 de gyõztem én és az f4 😊 egy bjú meg egy spit emelkedtem rám már 6 ezren jártan egyszer csak szét váltak és elkezdtem a mûtétet 😄 a spit maradt utoljára repült egyenesen nem csinált semmit és lelõttem, aztán megkáromkodott de nem értem mért 3 megkerült volna ha akart volna, nyílván kifogyott

pedig pont a napokban kérdeztem hogy hogy lehet venni Invadert,mert gondolkoztam rajta.
csak vicceltem.... <#nevetes1>
Én már 3 órakor sírtam hogy nem kaptam Invadert<#falbav>..Nem vagyok irigy de akinek van azt remélem jó sokszor lelövik... <#violent><#gun>
ááááá "all keys gone"....shitt😛 ezért utálom az éjszakás mûszakot mindenrõl lemaradok😞( na mindegy duplán iszunk ma a diszkóban!😄😄

KÖNYÖRGÖM betud rakni valaki egy screenshotot hol a kérdõiv,mert eret vágok ,de nem lelem!😞((

Ahol érdemes ilyeneket az HB sõt inkább FRB. Válaszd a full real controllt és kitárul a világ 😊
kocsilajos
én is korán rászoktam, muszáj volt a ruszki és az amcsi 37-seknél alkalmazni mert ki lehet locsolni könnyedén azt a 30 skulót...

hallomás szintjén itt Hb-ban vagy AB-ban lehet állítani a propellerek állás szögét??

ne kövezzetek meg ha hülyeséget írok vagy rosszul fogalmaztam...

Én meg jobb jobb egérgomb csak sima kiskaliber, bal egérgomb meg maradt kicsi+ágyú 😊 ALT-ra meg átraktam az ellenfél követést de viszonylag ritkán használom.
Én már az elején átálltam a jobbegérgombos Cannonra.
Jobb ha külön van a két fegyver.
Na megkaptam én is a gépet.
De nincs 200k-m betenni slotba 😄
Viszont tesztrepülésen érdekes tetszik.
Coral Springs
Na mentem néhány kört hogy ne csak az olvasottak alapján alkossak véleményt, és ez az ágyú nerf azt kell hogy mondjam nevetséges. Legalább is nem a dolog ténye, hanem hogy újratölt. Így számomra mivel egy gombon van minden, azt jelenti hogy 30 helyett 7 lõszeres az ágyú. Feltéve ha nem a piros karikát figyelem, amikor a lövésnek az ívére koncentrálok. Ezt igazából úgy kellett volna megcsinálni, hogy mikor besül az ágyú, nem enged lõni amíg ki nem hûl, kb 2 másodperc. Ám szevasz, ezek az egyoldalú változtatások totál megölik a játékot ! Egyik oldalon nevelik itt az embereket a professzionalitásra, tanulj meg célozni, a B-17 -es ám pedig zuhanóbombázik, és most már az sincs hogy jól seggbe durrantsad érte, gyakorlatilag.
Amint láttátok a képeimet, megállom a helyem szimulátorosabb közegben is, csak hogy nehogy az legyen hogy a fotelpilóták leugatnak mert nekik ez tetszik.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mindkettõ be van rakva a sorba nálam, jó gépek, csak a középmotor miatt nem jó BnZ-re, fordulni meg nem tud remekül, szóval olyan öszvér megoldás.
Oké köszi.
Pedig nem nehéz, mert a Q-nak jobb a fegyverzete.

Mit gondoltok?
A a P39-N vagy a P39-Q a jobb gép, mert mindkettõ hatos gép és nem tudok dönteni.
Így van, az amcsik repüljenek 31 km-t a tankokig, a németek meg ha jól láttam 20-at talán? Nagyon igazságos, mire elérsz az oszlopig, már legalább 2-3 vadász van rajtad és legfeljebb a gép darabjai jutnak el a célokig.

Mentem az A-26Cvel HB-t, nem rossz gép ez egyáltalán. Gyors, nagy a bombateher, jó a szorzó, jó a védõfegyverzet, még alacsonytámadni is lehet vele az elõretüzelõ géppuskák miatt.

Persze igazán akkor fog majd érni valamit, ha lesz végre értelmes HB pálya az amerikaiaknál. A jelenlegi Ruhr vidékes pálya fabatkát sem ér, mert a földi célok rögtön az ellenséges repülõtér mellett vannak. Mekkora alapvetõ tervezési hiba már ez! Gondolták a tervezõk, hogy majd az amcsi bombázók átküzdik magukat 10-14 FWn és Bf-109en, majd kidobják a földi célpontokat?
A statisztikák mindent elmondanak. Nem meglepõ módon Ruhr pályán a bombázók busztulnak ki elõször, a német vadászok miszlikbe aprítják õket, és tízbõl kilencszer a német oldal nyer.

Brit Dover pályán ugyanez van. Szóval jó lesz majd, ha végre észbekapnak a készítõk és átalakítják a jelenlegi totál selejtes HB pályákat, és olyanok lesznek mint a Sicily, ahol legalább van esélyünk nekünk bombázóknak élve eljutni a célokig.

f24sg
Tényleg köszi a linket, nekem elvileg még sikerült megszerezni.
Suttyomban a péntek du-i. melóból bereggeltem, és a redeem is sikerült a kiírás szerint, majd jól csekkolom, ha hazaértem végre. <#gonosz1>
10-es szint felett ilyen HB-k lesznek most:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)