War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Azt írják akkora erõt fejtett ki lövéskor, hogy a pilótát elõre-hátra lökte, aki sokszor félrekormányozta utána a gépet 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha kell akkor lehet vele hasítani elég gyorsan, viszont ha valaki leáll vele fordulgatni akkor csak el kell veszíteni a sebességet kidobni a fékszárnyat és szinte egyhelyben fordul 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
aztán adom neki a kakaót és mintha be lenne állva az egyik fék csak megy körbe körbe 😊
Próbáltam, hogy kilépek belõle, új bombateher, lerakott és ugyanaz
És kb minden körben valaki panaszkodik, hogy körbe-körbe megy a b-25 gépe a kifutón 😊
És aztán meg beüt ez a tetves bug és a fél csapat nem tud felszállni többet mert csak körbe-körbe mennek
Egy typhoon-t olyan szinten telibe kaptam mikor szinte állt a levegõben, hogy én lepõdtem meg. 😛
Nehéz a manõvert idõzíteni nagyon, mert ha visszafordul aki elõl menekül nem lesz sebesség. Szvsz utolsó mentsvár. Inkább menekülök cikázok a föld felett, amíg ki nem fogy a lövedéke. Ha energiából menekülök meg tudom tartani a nagy sebességet és utol ritkán érnek. Néha mázlista kapáslövéssel 1 km-rõl leszed. Arra is volt precedens, hogy kifogyott, ment tölteni visszafordultam és üldözõbõl üldözött lett.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
hallomás szintjén itt Hb-ban vagy AB-ban lehet állítani a propellerek állás szögét??
ne kövezzetek meg ha hülyeséget írok vagy rosszul fogalmaztam...
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Jobb ha külön van a két fegyver.
De nincs 200k-m betenni slotba 😄
Viszont tesztrepülésen érdekes tetszik.
Amint láttátok a képeimet, megállom a helyem szimulátorosabb közegben is, csak hogy nehogy az legyen hogy a fotelpilóták leugatnak mert nekik ez tetszik.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A a P39-N vagy a P39-Q a jobb gép, mert mindkettõ hatos gép és nem tudok dönteni.
Persze igazán akkor fog majd érni valamit, ha lesz végre értelmes HB pálya az amerikaiaknál. A jelenlegi Ruhr vidékes pálya fabatkát sem ér, mert a földi célok rögtön az ellenséges repülõtér mellett vannak. Mekkora alapvetõ tervezési hiba már ez! Gondolták a tervezõk, hogy majd az amcsi bombázók átküzdik magukat 10-14 FWn és Bf-109en, majd kidobják a földi célpontokat?
A statisztikák mindent elmondanak. Nem meglepõ módon Ruhr pályán a bombázók busztulnak ki elõször, a német vadászok miszlikbe aprítják õket, és tízbõl kilencszer a német oldal nyer.
Brit Dover pályán ugyanez van. Szóval jó lesz majd, ha végre észbekapnak a készítõk és átalakítják a jelenlegi totál selejtes HB pályákat, és olyanok lesznek mint a Sicily, ahol legalább van esélyünk nekünk bombázóknak élve eljutni a célokig.
Suttyomban a péntek du-i. melóból bereggeltem, és a redeem is sikerült a kiírás szerint, majd jól csekkolom, ha hazaértem végre. <#gonosz1>#gonosz1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)