War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én a sima a5-öt jobban csipázom, a tűz ereje bőven elég. Az u2-t szerintem nagyon visszafogja a plusz gépágyú.

az én véleményem: a német dugyattyús motorral szerelt vadászok közül (légcsavaros gépek) az fw 190 d9 emelkedik a legjobban! A ta 152 egy magassági vadász, amit a játékban nemtudsz kihasználni.. az fw 190 f8 meg egy földiek elleni gép (azért is dobja a levegőbe, nemkell felszállni) és ő rendelkezik a legnagyobb tűzerővel is! (2x30mm, 2x20mm, 2x13mm) ezt is érdemes kihasználni! De a leghatékonyabb gép a németeknél az fw 190 a5/u2.. ami előtted van, annak vége is van egyben.. Egyedül az a8 az a gép, aminek nem látom értelmét.. A d12 meg ugyan az mint a d9 csak nagyobb tűzerővel (ami által lassabb is), a he 162 meg egy ,,népi-vadászrepülőgép,, -jól fordul, -gyors, -pontos, és ennyi..

I Airman...

Sziasztok! Akik még nem ismerik, bátran csatlakozzanak a Magyar DCS World csoporthoz, ha gondolják:
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz!

azaz és botrányszar a végsebességük
Azt nem tudom.De kb.1 évvel ezelőtt hoztak be nekik egy olyan FM-et,hogy zuhanás közben olyanok lesznek mint a kő.Szóval akkor lettek nekem felejtős.

messzák törnek mint a ropi
Nekem meg pont a messer ág a felejtős.Semmire nem jók.. 😊

akárhogy is, én úgy gondolom hogy a német 4-es vadász tier elég lapos, megvan belőle az a8, f8, d9, ta 152(még csak stock) és a g-6, de egyenlőre én egy forintot sem adnék a fóka ágért beleértve a ta-t is. A g-6-ban látok fantáziát és így látatlanban úgy gondolom hogy a k-4 tudhat valamit. Az utolsó igazán működőképes fóka ami megállja helyét a riválisokkal szemben az az A-5-ös. a8, f8, d9 ebben a sorrendben 15, 20 majd 50 repülésem volt igazából nem sok de mind mínuszban van bár a ta-val csak 4 repülésem volt mindig úgy éreztem hogy egy zsíros céltábla vagyok. Most megpróbálom majd a he 162-t majd a g10, k4 és utána a d12 mert abban még bízok egy kicsit. Igazából nem is a d9 a rossz gép mert ha összejön a csapat 3 killt lazán be lehet zsebelni, de az a baj, hogy ez ritkán van.

Eagle16
Eddigi legjobb köröm a Meteor-al. Nem légcsavaros gépek ellen mentünk, Me-262-esek meg He-162-esek voltak. A Sea Meteor-ok megpusztultak az elején 10 perc alatt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ha fullos, 4800 méteren asszem 750 -el tud száguldani, ezt érdemes kihasználni, és rettentően pontos, zuhanóban bírja a 900-at, fordulása fókás, de egy baj van vele: nem adnak hozzá megszerezhető álcafestést.. 😞

I Airman...

sztornó, most egész jó 3 killes köröm volt, nem rossz gép, ha van idő kihasználni a taktikát

én nem értem hogyan csináljátok ezt, szinte fullos d-9-el 6 csatából 3-ban még csak találatom sem volt

http://hardverapro.hu/apro/saitek_x52_10
http://wingbest.unas.hu/spd/0021165105966/Saitek-X52-Pro-Flight-Control-System#page_artdet_tabs
Egy kis segítség ;-)

Torzonborz
Ahogy Amaymon is írta nem kapható raktárról itthon , vagy keresel egy boltot ahol megrendelik neked vagy esetleg keresel egy jó állapotban lévő használtat.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ritkán van normális kínálat itthon és belépő szinten nincs sok alternatíva. Néha az x52-t lehet kapni. Általában az üzletek megrendelésre hozzák be, nem igen van még nagy lerakatban sem készleten. Én közvetlen külföldről vettem a pedált. x52-nél jobbat nem érdemes venni ehhez a játékoz. Régi megbízható modell, évekig bírja a strapát.
És honnan tudnám beszerezni? 😊
Torzonborz
Sok alternatíva nincs : Saitek X-52 .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ha pedál nélkül akkor kb 30, ha azzal együtt akkor olyan 40-50. A játékokat pedig köszönöm, meg fogom nézni őket 😊
Torzonborz
Mennyi pénzed van rá ?
Amúgy meg ha szimulátorozni akarsz akkor felejtsd el WT SB-t mert egy szeméthulladékfos. Keress egy normális rep.szimet. pl CloD , DCS vagy a készülő BoS.

Sziasztok! Szeretnék majd vásárolni egy Joysticket SB-hez. Nézelődtem már, találtam is egy x 52 nevezetűt, ami árban is jó lenne, és jókat is írtak róla, viszont nincs raktáron, fogalmam sincs mikori modell lehet, de gondolom már kifutott. A kérésem az lenne, hogy javasoljatok Joystickeket, amik később esetleg bővíthetőek pedállal, netalán jár is hozzá, illetve az sem utolsó szempont hogy beszerezhető legyen . 😄
Esetleg írhattok egy kis jellemzést is 😊
Köszönöm! 😊
Rev Hard
Felveszem Fraps -al, majd Sony Vegas -al megbabrálom és max MP4 beállításokkal kimentem. Illetve régen WMV -be mentettem ki de azt kevésbé szereti a youtube.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.09.27. 15:33:06

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

rohadjon meg az összes bombázó.. !!!!! undorító amit művelnek.. lusta köcsögök az összes! gyönyörű csata lehetett volna megint, de természetesen a földieknek annyi..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I Airman...

Nvidia shadowplay már elérte azt a szintet, hogy kitűnő minőséget csinál, ha támogatja a kártyád.
a.carkey
Hát rohadjon meg minden ukrán és orosz. Már alapból kilépek minden olyan csatából, ahol balfasz top klánok mészáros 1kfly+os repcsijei vannak, erre nem megnyerik? Az utolsó 25ből 1x nem nyertünk, erre most, amikor duplánál kapom őket, naná, hogy nyerünk egy szedet-vetett csapattal! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Top tierben van a legtöbb hülye. Olyan ukrán arcok mennek MEGVETT gépekkel és modulokkal, maxos F2ben és bisben, hogy csak nézek. Buta ramming, sok-sok bug kihasználása, kill lopás, égő gép lerammolása, ha nem ők lövik le, ai gépekre menés ezerrel, mindenen átgázolva. Ilyen nem volt T4ben, mondjuk kevesebb is volt az ukrán genya is.

A medve nem játék.

ez az egész el van kúrva.. sokszor egy b17 -esnek adok 3 critet, a társam egy sima hitet amikor zuhan, övé a kill.. baromság..

amúgy segítséget szeretnék tőletek kérni: hogy lehet jó minőségű videót felvenni a játékban? elsősorban Rev Hard -tól kérnék helpet, a te videóid eléggé jó minőségűek..

I Airman...

Hát nem tudom, nekem elég szarul esett, hogy az első lelőtt CL13-am így belopja egy senkiházi, ez van.
Rev Hard
Itt ebben a játékban emberséget nem találsz már tudnod kéne, sokan az anyjukat megkúrnák egy kill -ért. Ha hagyod magad pillanatok alatt úgy jársz mint jani a moziban, nekem ha valami nem tetszik abban a pillanatban meggyötröm az ipse lelkivilágát, az sem érdekel ha kirak a rendszer a csatából. Engem általában nem zavar az a +-1 kill, van hogy odaadom valakinek, természetesen a kirívó esetekről beszélek amikor valaki nagyon pofátlan, vagy épp kész van a sérója és betámad.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.09.26. 22:38:50

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Na ez most sok volt.

Lelőttem Pantherrel egy CL13 szárnyát, zuhanás közben belopta egy másik gyerek, számon kértem, majd elküldött a kurva anyámba, hogy mit képzelek, takarodjak már, csak lvl42 vagyok, kussoljak. 😮 Köpni nyelni nem tudtam. Tisztában vagyok vele, hogy mindenhol vannak parasztok, de eddig ilyet én még nem láttam Warthunderbe, és különösen nem hittem volna, hogy top tier, koreába fogok ilyet látni....
Miért jó az egy FW A-8nak és az utána érkező 109 K-nak, hogy velem, egy TU2-vel fordulóznak 500 méteren a mecs első perceiben? Mi nekik ebből a hasznuk? Mégis hogyan gondolkodnak? Ha nem túl kretén a team, az ilyeneket mindig lelövik mögülem. Most is így volt. 1 base, 1 kill, talisman + prem+ first win --> 20k rp. Ez egy tetves rp gyár. 😄
a.carkey
Még a T5 gépek megszerzése során találkoztam egy figurával akinek úgy 300 felszállásból volt 1000 lelőtt gépe vele, és kb. 15x lőtték le, tehát annyira nem szar, csak gondolom ezzel is rá kell érezni a dologra, mint a P63al.

A medve nem játék.

lassú, rosszul fordul, kevés lőszer, egyszóval: ...

I Airman...

pulkzerstörer milyen? németekkel lehet már győzni?

hagyd a d 12 -t, repülj a d 9 -el, sokkal jobb gép! rettenetesen pontos (csalóka, hogy ''csak'' 2x20mm és 2x13mm), head on -ba kiváló, sebességre is, (900-at bírja zuhanóba), és asszem 30 m/s emelkedése van, ami elég jó..

I Airman...

A Jetek hamarabb odaérnek, mint gondolnád. 😊

Meteor, az első 3 amcsi Jet, Mig9, ezekre lehet számítani 5ből 4 csatában. Legalábbis D13-al ez van, az meg pont ugyanakkora BR-el rendelkezik.
Ne legyen ellenség feletted.Különben halott vagy... 😊

Az F9F-5-nek is szétfő az olaja 3000m alatt. :/

Az Fw190-D12 tudom, hogy BnZ gép, de mikre kell még odafigyelni?
Miben jó, és milyen manővereket kell kerülni (a turnfight-on kívül)?
Esetleg valaki tud még egyéb tippeket is hozzá? 😊
<#eljen>

Úgy vagyok a spitekkel, hogy kihúzhatnám, de minek? Nem sok kihívást látok bennük, egyszerűen unnám repülni őket. Hiszen megy is, fordul is, lő is, lőszer is van. Inkább megyek valami olyannal amihez ész is kell, még ha szopok is. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.09.26. 10:38:30
A nagyobb spiteket (mk 22,mk 24 ) kihagytad?Na azokat érdemes kipróbálni.Nem sok gondod lesz velük.. 😊 Mondom.Én csak ajánlani tudom a prém zérót. 😊

Az az igazság, hogy már mindegyik propelleres vadászhoz volt szerencsém. Kivéve a nagyobb Spiteket, YAKokat és LA-kat. Ellenben a Japán ág, valahol az első Zeronál tart, és nincs hangulatom végighúzni prem gép nélkül. 😉

Mondjuk tuti, hogy bele kell tanulni, én még az amcsi prem Spittel is BNZ-zek. 😄 Persze ha az ellen fordulózni akar, nem mindig mondok nemet. <#finom>
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.09.26. 10:21:41
Én megvettem anno.Csak ajánlani tudom.Átlagba körönként 3-4 ellenfelet szedtem le vele.Iszonyat pénzt és rp-t hozott.Most már magasabban van mint volt,de még így is használható.Ha RB-ben játszol arra kell csak figyelned hogy 400 km/h fölött ne nagyon csinálj hirtelen fordulatokat.Egyből törik a gép.És itt jön elő a zéró nehézsége vagy gyengéje.Ha jó pilótát fogsz ki akkor simán meg tud szivatni. 😊 De lesznek ott még jó gépek. 😊 Ki-84 és az n1k. 😊 Viszont a spit ág jobb a japónál.Ezt még mindig tartom. 😊

Én például annó a Zerokkal durván 150 bevetésből kb 1,5 millió silver liont és kb 500.000 Rp-t szedtem ki.
Szerintem felesleges a Pacific pack a sima a6m5-öt simán össze lehet szedni kitartó játékkal.
Amúgy a Zero pont az a repülő amivel beállsz az ellen seggébe és csavaronként szeded szét a gépét. Annyira kezes. Persze a nagy sebességű manöverket annyira nem bírja. Remek turnfighter. Viszont a japán ágon megtalálsz két nagyon jó gépet a Ki-84-et és a J1N1-et. Mind kettő nagyon jó gép. Mind emelkedésben, mind fegyverzetben és fordulásban.
Valaki aki ért a Japán ághoz, legyen oly kedves és adjon tanácsot. 😊

Zeroval van kedvem játszani, és mondjuk az se zavarna ha közbe jönne a pénz meg az rp. Megéri megvenni a Japán Pacific packot az A6m5 ko reisen-ért? Jó az a gép? Jó helyre rakja?
Overburner
Ezt én szépen itt hagyom 😊

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Majd kiderül.
Azért remélem a ho/go 229 FM-et nem gondolták komolyan. Nem vártam egy világverő cuccot, de az a gyorsulás.... 😄
Az FM-je nem biztos hogy 100%-os...

Eagle16
Kár hogy a legelső 3 ezer méter alatt szétfő, legalábbis az olaj...amúgy nem rossz, alapjáraton sokkal használhatóbb mint a P-80A.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ráadásul, ha igaz az amit a DEV szerverról lőtt videókból le lehetett szűrni a Vampire után most érkező új Venom, nagyon nagyon jó lesz. 4x20mm 600 ammo, ~1000 km/h tengerszinten...
a.carkey
A brit Meteorok nagy része endgamenek meg nem rossz. 780 lőszer és mindegyikhez 4x20 mm H.Mk.V. tartozik. "Viszonylag" jól fordulnak, a Vampire meg jól emelkedik. Érdekes nation, az bizti!

A medve nem játék.