War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet rendesen fejlõdni és túl sok kedvet se adnak a játékhoz.
Ha jól bombázol akkor nemcsak hogy megéri de ground pályán sokszor rajtad múlhat egy egy végsõ gyõzelem kimenetele.
Majd a német ágon leszek kíváncsi mit fogok tudni, hiszen ott nincsen ennyyi bomber gép 😄
És a maradék gépeket inkább ott szedegettem le.
És nekem sokkal mókásabb a T1 T3as tier mint a T9 vagy T11.
Sõt az izsákkal lõttem is ki rakétával 1-2 ilyen csókát.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
És T0ás gépet simán ki lhet rakétázni fõleg ha szembe jön veled 😄
Kikanyarodsz elõle, 2x körberepülöd, aztán rommá lövöd. Aki egyenesen repül h le lehessen rakétázni az meg is érdemli a sorsát. Én spec egy bombert se nagyon találok el rakétával, nemhogy egy 2 fedelû repcsit.. A lassú, lomha tehén mint a H6K az oké, az még menne 😊)
Egyébként igaz, emlékszem, a kis orosz kétfedelûekkel mindenféle killekre, pl Yak-3, ami ugyebár elég sokkal felettük van. De az elején az se volt ritka, hogy arcade csatában kétfedelû és jet együtt 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
És egy T3-as még koránt sincs fullra kihúzva. Max 10-es annak az összes értéke, azzal meg nincs sokkal beljebb mint Te a T0-n 😊
Délután is 40-50db T0-T1 es várt a sorára és mégis.
AZÉRT.
Délután T1 orosz es gépekkel mentem voltak olyan meccsek ahol 2-3 t5ös japó hayabusa t5ös amcsi avenger és t6os spitfire is volt. Hát aztán legyen esélyed 😄
Szerintem errõl még nem nagyon mondtak semmit, hogy mit terveznek a WW alatt konkrétan 😊
Ott is 2es Tierenként és 1-2-3 órás meccsek rengeteg emberrel vagy hogy?
Ezért lenne érdekes a ww mod. Nagylétszámu bomber teamek vadászkisérettel....ott már lehet kapaszkodni.Mondjuk itt azért nem 5-10 szeres tùlerö ellen kell menni mint anno.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amúgy ezt az elbújós dolgot nem csak a bomberek játsszák, volt, hogy az utolsó fighter a saját bázisuk felett körözgetett iszonyat magasan. Aztán a 410-es elkezdte kiszedni a 30-asával a med tankokat szép sorban 😊 Mikor már csak 2-3 volt hátra gondolt egyet a srác, és megnézte mennyit tud zuhanásban a gépe. Állítólag 1050-nél szakadt le a szárnya 😊)
Halálosan egyszerû használni, innen le lehet tölteni, csak a képen levõ szöveget kell beírni:
http://www.334theaglesquadron.com/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=21
Összehasonlíthatsz több gépet a megadott paraméterek alapján, de pl le vannak írva a gépek adatai is (max zuhanósebesség, legjobb emelkedési sebesség, legjobb fordulási sebesség stb stb).
Lényeg, a lényeg, szerintem minden géppel el lehet érni 3-4000 m-t könnyedén, mire odaérne a frontra 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\