War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Höhö, HB-ban 21 kilõtt földi célra kaptam 8100 liont. Ki mondta itt, hogy a bevételek már rendben vannak? <#nezze>

Lion az jól termelõdik, bár nagyon ki van centizve az egész eco rendszer. Amennyiben van kill/win akkor dõl a lé. Ha alul teljesítenék, vagy kilõnének sokszor nem biztos, hogy tudnám finanszírozni magam. Szerencsére most financiális gondom nincs. Meg tudnám venni a maradék ger fighter tech tree-t, fejlesztés nélkül. De várok valami akcióra, ha lesz még olyan.
Huhh egy inverted flat spin manõvert akartam csinálni HB-n. Azt hittem elfogyott az ellenfél. Ahogy lassan körözve kezdtem egy spin szerûségbe IAS nélkül beesni majdnem átronyolt rajtam az utolsó F6F 😊)
Én a liont változatlanul keveslem a meccseken.
Nem lehet rendesen fejlõdni és túl sok kedvet se adnak a játékhoz.
Nem feltétlen s79-el az elõbb lazítottam egyet. Ledobtam tankra 12 bombát szétlõtt egy aaa. A team nyert, 33k lion a vége. -6710 javítás.
Én fordítva látom.
Ha jól bombázol akkor nemcsak hogy megéri de ground pályán sokszor rajtad múlhat egy egy végsõ gyõzelem kimenetele.
Én is elég gyenge vagyok vadászokkal, de azt tapasztalom egy gép lelövése lényegesen jobb üzlet mint bombázni, bár ez is gép meg csata függõ.
ha jól értelmezem akkor 30szor kellett hozzá a meccseken elsõnek lenni a pontlistán. 10bõl 3 szor tuti ott vagyok persze ha még több gépet ki tudnék lõni akkor ennél is jobb lenne.
Majd a német ágon leszek kíváncsi mit fogok tudni, hiszen ott nincsen ennyyi bomber gép 😄
Annak ellenére, hogy pocsék fighter vagyok és bombázgatok fõként rendszeresen végzek a team top 1-3 közt.
WoW
Nézd meg mi az a medál.
Az összes orosz megvan mind a 6
???
Az hogy halomra lõjjék a bombázóimat kevésbé mókás, mint egy jó kis kergetõzés a gyengébb gépekkel.
Alexander Nevsky-t szerezd meg 😊
Mert kellett a szovjetúnió hõse kitüntetés 😄
És a maradék gépeket inkább ott szedegettem le.
És nekem sokkal mókásabb a T1 T3as tier mint a T9 vagy T11.
Tanulni csak magasabb szintû ellen lehet jól, késõbb ahogy írtam még durvább különbségek is lehetnek, de lekezelhetõ. Reserve-el nincs kockáztatni való, a másiknak meg pénzbe fáj. Mikor 4. nemzetként a japánt szinteztem fél millát lõttem egy nap árkádba, mert sokszor 1x killek voltak/menet 😊 Sajna már nem lehet úgy grindelni.
Már pedig nem elszigetelt eset. Ma több ilyen láttam.
Sõt az izsákkal lõttem is ki rakétával 1-2 ilyen csókát.
De komolyan, miért erõlködtök még T0-ban? Ha jól emlékszek elég rég játszotok, nem hiszem h rá lennétek szorulva 😊 T0-ozni meg már rég nem fun..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Amelyik T0 szembemegy egy jobban felfegyverzett magasabb tierûvel az meg is érdemli.. nem kell annak rakéta se 😊

Lõttem én le rakétával Bf 109et is oldalról 😄
És T0ás gépet simán ki lhet rakétázni fõleg ha szembe jön veled 😄
A 0 gépek azért vannak, hogy megtanuljon játszani az új játékos. A kedve is elmegy a sikertelenségtõl. Persze, hogy le lehet szedni magasabb szintû gépeket, de az esélyek koránt sem egyenlõek ahogy egy kezdõ gépnél azért elvárható lenne.
Amelyik hülye rakétázni kezdi a T0-sat.. istenem.. tudtam h vannak lúzerek, de ekkorák 😄

Kikanyarodsz elõle, 2x körberepülöd, aztán rommá lövöd. Aki egyenesen repül h le lehessen rakétázni az meg is érdemli a sorsát. Én spec egy bombert se nagyon találok el rakétával, nemhogy egy 2 fedelû repcsit.. A lassú, lomha tehén mint a H6K az oké, az még menne 😊)

Szvsz a 2-3-asból sokáig várakozókból tesz be valakit, nem a 0 kevés számossága miatt. 11-12-be is berakja a Mustang-ot vagy az kis yak 1-et.
Hát nem tudom te mennyit szoktál T3asok ellen játszani de a T2es Ishak type 18 a 6 rs 82es rakétájával és a tûzerejével vagy a Lagg3 35 ös a 8 rakétájával nemhogy a t0ás de még a H6K4 bombázót is kiszedi 2-3 rakétával.
Mit csináltok a 0-s gépekkel, már nem igazán lehet velük farmolni?

Egyébként igaz, emlékszem, a kis orosz kétfedelûekkel mindenféle killekre, pl Yak-3, ami ugyebár elég sokkal felettük van. De az elején az se volt ritka, hogy arcade csatában kétfedelû és jet együtt 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

PEdig a T0-ssal halálra lehet szopatni a T2-3-asokat 😄

És egy T3-as még koránt sincs fullra kihúzva. Max 10-es annak az összes értéke, azzal meg nincs sokkal beljebb mint Te a T0-n 😊

Én erre azt mondom neked, hogyha meg vannak állapítva a csatákba helyezendõ gépek szintjei, akkor a 0 kezdõ gépemmel ne kelljen már helyt állnom fullra fejlesztett 2-3sokkal. Én mint a többi társam is játszani szeretnék nem agyaggalamb lenni mások játékában!!!
Dehogy.

Délután is 40-50db T0-T1 es várt a sorára és mégis.
Mert több tier2-3-as játékos van mint NULLÁS.

AZÉRT.
Ezt én is szeretném tudni de mondok jobbat 😄

Délután T1 orosz es gépekkel mentem voltak olyan meccsek ahol 2-3 t5ös japó hayabusa t5ös amcsi avenger és t6os spitfire is volt. Hát aztán legyen esélyed 😄
vALAKI MONDJA MÁR MEG 0-1 SZINTÛ CSATÁK MI A FENÉÉRT VANNAK TELE 2-3 SZINTÛ GÉPEKKEL????
Még az is lehet, hogy az ilyen térképes, stratégia mód lesz itt ott bizonyos idõpontokban bizonyos csatákkal.
Szerintem errõl még nem nagyon mondtak semmit, hogy mit terveznek a WW alatt konkrétan 😊
Remélem Arcade stílusú lesz nem csak 1 gép, mint HB-n aztán kampec.
Hiszem ha látom 😊)
Na és szerintetek a World War mód milyen lesz?

Ott is 2es Tierenként és 1-2-3 órás meccsek rengeteg emberrel vagy hogy?
kocsilajos
én én én

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Hétfõ este érek csak rá sajna.

Le is szálltunk. ( nem véletlen ìrtam a 40 km et spotolva) Csak mire odaérsz 1; nincsenek ott.2 : üza nagy része lemegy mire megtalálod 3. valszeg elöbb leszednek mint te eggyet is.
Ezért lenne érdekes a ww mod. Nagylétszámu bomber teamek vadászkisérettel....ott már lehet kapaszkodni.Mondjuk itt azért nem 5-10 szeres tùlerö ellen kell menni mint anno.
V43 1105
Valaki HB? Német side ...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem véletlen mentek annak idején sem kötelékben 😊 Aki kivált mert találatot kapott annak reszeltek..

Amúgy ezt az elbújós dolgot nem csak a bomberek játsszák, volt, hogy az utolsó fighter a saját bázisuk felett körözgetett iszonyat magasan. Aztán a 410-es elkezdte kiszedni a 30-asával a med tankokat szép sorban 😊 Mikor már csak 2-3 volt hátra gondolt egyet a srác, és megnézte mennyit tud zuhanásban a gépe. Állítólag 1050-nél szakadt le a szárnya 😊)

Jó ez a proggi kár, hogy az FRB nem szim teljesen.
Nemrég ketten rámentünk B17-re a társam meghótt, nekem a bal szárnyam kifeketítette, egész törzs és jobb szárny piros, motor rózsaszín. És még úgy sem tudtam levadászni, mázlimra egy olyan kritet kapott, amitõl lezuhant.
letudsz szállni tankolni😛

Magasabb szinten amcsi vadászok is fent kezdenek.Simán felérnek mint a németek.De találkoztam B17 kötelékkel is (3 gép sxorosan 5 k magasan) Ùgy nyertel hogy egy célt nem dobtak ki ök.Elöször a saját bázisunk felett tüntek fel( felhös idö).Pár bomna ledob maj kòvályogtak össze vissza.Vidáman kiìrták hogy 1.5 òra üza.Nálunk csak vadászok.20 perc üza.Jó volt látni mikor felszálsz és 40 km re van az ellen.Ha épp spotolva voltak.Ha nem akkor keresés.Közben a földi egységeik kiìrtották a milyeinket.Persze volt air killjük .És egy gépet vesztettek a 3 bòl.3 b17 egy helyen brutál tud lenni.Ja és a 60 perc is majd letelt.( nem tom mit élveztek ebben)Ez kicsit hossz7 lett bocsi
Ja, és nicns benne pár gép, pl a D12-es fóka se 😊

Ez egy statisztikai progi.

Halálosan egyszerû használni, innen le lehet tölteni, csak a képen levõ szöveget kell beírni:
http://www.334theaglesquadron.com/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=21

Összehasonlíthatsz több gépet a megadott paraméterek alapján, de pl le vannak írva a gépek adatai is (max zuhanósebesség, legjobb emelkedési sebesség, legjobb fordulási sebesség stb stb).

Ez a compare mi és ha egy program, akkor merre van?

A HB-n már reális FM-et adnak a gépeknek, ott már figyelembe kell venni a repülési görbéket. És mivel oroszok, meg az il2 is orosz, a Compare meg nyilvános.. sztem ha jót akartak akkor nem hagyták figyelmen kívül. Az il2-t mégiscsak 10 évig fejlesztették 😊

Tudom, hogy nem a legjobb, de azért nagyon durva, amikor keresed ezt a pontot például a Yak-3-nál és azt látod, hogy még mindig gyorsul és csak kb 30 fokos szögben stabilizálódik. Az A-5 nekem pl. mindig csak átlagosnak tûnt, persze nem tudtam, hogy 300 körül ideális vele emelkedni, de az biztos, nem összehasonlítható a D-13-assal, látom, hogy tudnak felmenni azzal a csapattársak.
Lényeg, a lényeg, szerintem minden géppel el lehet érni 3-4000 m-t könnyedén, mire odaérne a frontra 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\