War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg az F4U-1a teljesen egyidõben volt történelmileg a fw-190A-4-el, és a 109G-2-vel. A P-39N/Q pedig még késõbbi modell, egyidõben a 109G-6-al.
Amúgy meg a német pilóták többsége tudja használni a gépét, míg az amerikaiak nem.
Biztos nem véletlenül hívták az FW-t sem Butcher birdnek.. 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
és Leave plane
kidob a gépválasztó ablakba és ott beállítod amit akarsz és rá tudsz nyomni, hogy újra berakjon
ugyanígy ott lehet hagyni egy vesztes csatát is ha nem akarod a drága géped visszavinni azért hogy garantáltan lelõjenek 😊
sõt régebben bombázóval így fel lehetett magadat dobatni az Air point-ba nem kellett felszállni és felkapaszkodni újra
ezt már javították és ha az air point-ot választod ki akkor is a kifutóra rak 😄
Mi a módja?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
HB lõttem az utolsó bombert és feketére lõtte a motoromat de fent voltunk 3k magasan és el lavíroztam még le nem esett <#nevetes1>#nevetes1>
Angolokkal így jártam, megvettem a 7-es Typhoon-t és gyakorlatilag egy kalap szart sem ér, remélem a BF 109-G2-vel nem járok így.
Végülis csak 2db 20mm-es és 2db 30mm-es van rajta, ami könnyedén viszi a medium és heavy tankokat is. 😊
Az volt az elsõ gépem aminél betelt az xp csík 😊
Mondjuk biztos ízlés kérdése is, én a kobrákat nem szeretem nem is tudok/akarok velük játszani igazán. Másoknak biztos a corsair nem jön be 😊
(a reserved gépek is benne vannak)
Usa 34gép +8 prém
Német 60 + 5
Orosz 47 + 8
Brit 33 + 8
Japán 28 + 4
Ez összesen 202 + 31 = 233 gép
5 külön géprõl ami egymás mellett van bemegyek Hbra és a 6. gépen lévõ fõkarival lelövöm Õket a magasban 😄
A viccet félre téve lehet tényleg összeszmolom mert írdatlan összegnek tûnik ez a sok gép.
Mert ha nem szabálytalan lehet belogolnék egy másikkal és egyenként felírnám a jelenleg bentlévõ gépek árait, fegyverzet/modifikáció és hasonló bekerülési költségeket.
Van egy sanda gyanum 500millió lion felett lenne a jelenlegi készlet.
Amúgy a Jet-eket a németek se nagyon használják HB-n, mert iszonyat lóvé ha lelövik..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Biztos felveszik a versenyt a komoly nemzetekkel 😄
Angol t17felett 5 jet. Német szintén jetekkel és erõs Fw kkel vannak tele.
És bár az oroszok se túl masszívak középmagas tierben de a 3 meglévõ MIG elég jó alternatíva ehhez képest az amcsi és a japán ág finoman fogalmazva is karcsú...
AMúgy én is úgy szoktam célpontot választani, hogy melyik haver van szarban. Arra minek menjek akit ketten is üldöznek..
Ha a P47 P63 és P51 se elég erõs és a Jet Sabre is gyengusz akkor nincs túl sok értelme.
Utána kiváncsiságból kipróbáltam egy küldetésben, hb módban, igazat kell adjak neki, tényleg borzalmas nem fordul, nem emelkedik és alig pörög . Az persze más kérdés, hogy akkor miért ezt hozza be, mikor vannak az amcsi ágon jól használható gépek is..
Azt nem vágom, miért 17-kt adott 10 gépért, mentem tegnap egy levezetést, arcade angollal 25425 6db lelõtt gépre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Lehet azért ritkán kretén a tím.
Felszállás után, rögtön az elején. <#vigyor>#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd folytatván utamat a többiekkel, nem sokkal a "C" elõtt szembõl egy FW 190 tart felém tüzelve, mindez közel 3km magasan. Kimanõverezem, de nem fordult vissza rám, ment a bázisunk felé. Én sem kezdtem el követni mert úgy sem értem volna utol, ám nem sokkal késõbb jött még egy, azzal viszont már harcba keveredtem. Csak-csak elkaptam volna mire megjött a harmadik, két találat a magasból, esélyem sem volt, már estem is lefele.
Azt hiszem hanyagolom a HB -t egy ideig, mert vicc hogy a németek ellen egyszerûen nincs esély nyerni. Az se véletlen hogy 30 gyõzelem a Ruhr -on egy amerikai medált ér, tudják a Gaijin -nál hogy hol a kihívás.