War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért az emberek jó hamar elfelejtették, hogy eddiga német volt a szopóág a használhatatlan 20mm-miatt. Most megkapták a normális sebzést erre hûûû opok...

Amúgy meg az F4U-1a teljesen egyidõben volt történelmileg a fw-190A-4-el, és a 109G-2-vel. A P-39N/Q pedig még késõbbi modell, egyidõben a 109G-6-al.

Amúgy meg a német pilóták többsége tudja használni a gépét, míg az amerikaiak nem.
Ahh kösz ezt nem tudtam, hogy akkor fegyvert cserélni is enged!
Tetszik, vagy nem tetszik, nem lehetnek ugyanolyanok a nemzetek, ha kicsit is a valóság talaján akarnak maradni. Ugyanúgy egy ME262 vs MIG15 összehasonlításnak se lenne sok értelme, teljesen egyértelmû, hogy ott meg az oroszok felé billen a mérleg és akkor ott még az is felhozható lenne, hogy nem egy korszakból való a kettõ, ami a 2. vh-s propelleres gépek esetében nem lehet igazán kifogás.
Biztos nem véletlenül hívták az FW-t sem Butcher birdnek.. 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Leszállsz megvárod míg teljesen megjavítanak (ez fontos)
és Leave plane
kidob a gépválasztó ablakba és ott beállítod amit akarsz és rá tudsz nyomni, hogy újra berakjon
ugyanígy ott lehet hagyni egy vesztes csatát is ha nem akarod a drága géped visszavinni azért hogy garantáltan lelõjenek 😊
sõt régebben bombázóval így fel lehetett magadat dobatni az Air point-ba nem kellett felszállni és felkapaszkodni újra
ezt már javították és ha az air point-ot választod ki akkor is a kifutóra rak 😄
Hogy az a.... 😊

Mi a módja?
Coral Springs
Te most tulajdonképpen azt akarod megmagyarázni, hogy a német felhozatal nem op, hanem az amerikaiak bénáznak ? Jóember ! Talán elõször ki kéne szállni a Bf 109 / FW 190 -bõl, és miután körbenéztél, majd oszthatod az észt szabadlábon ! Megnézném mit csinálnál egy F4U / P-39 -ben ülve két Bf 109 -el a seggedben, továbbá egy nyerési statisztikát az utolsó tíz csatádról ! De bénáznak minden más nemzetnél ezek szerint, a német meg egy ilyen lucky nemzet "pro" pilótákkal. Azt mint hab a tortára erre még rájön az, hogy a törzsgyökeres német oldalon játszó emberkék, egytõl egyig mind Erich Hartmann -ak érzik magukat. LOL ! A lekezelõ "én vagyok a király" duma megvan a játékban, és a WT fórumokon (itt is) egyaránt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ha olyan géped van amire lehet rakni akkor ugye leszálláskor fel lehet pakolni bombát rá 😊
Ruhrt vesztettük már el úgy, hogy elmenekült az utolsó és pár megmaradt tank befoglalta a városokat. Na olyankor mit nem adtam volna pár 50kg-ért. Mondjuk ez egyszer fordult elõ, azért nem éri meg terhelni a gépet.
Ezt én se értem, aki vadászt hoz ki, az vadásszon vele és ne pár szár méteren keresse a földi célpontot. Ebbõl kb az szokott lenni, hogy egyikben se jó...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

flashpointer
Ma mindeki rammol D:

Emancipate yourself from mental slavement!

kocsilajos
hogy tehetnek vadászra bombát???<#csodalk> azt csodálkoznak h gyengébb lesz a gép

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

kocsilajos
épp azért rossz mert csak átlagos <#duma>

HB lõttem az utolsó bombert és feketére lõtte a motoromat de fent voltunk 3k magasan és el lavíroztam még le nem esett <#nevetes1>

Elég sokan typoonoznak HB-n. Tud is kellemetlen percet szerezni a 11-12-es FW-nek, sokszor menekülõre kell fogni, ha egyáltalán tudok. Mitõl rosszak? Csak az árkádban játszottam vele átlagos gépnek tûnt.
kocsilajos
G2 se nagy szám a G6tól kezdõdik az igazi G2 lassabb meg ugyanakkor tûzerõ mint az f4 és 4-v5 tierrel fentebb van

kocsilajos
angoloknál vadászni csak a spitfire ágat érdemes

Az angoloknak voltak szép napjaik, de a löszeefejlesztéssel eljött az igazság pillanata.:-) Hiába 10 7.7 es ha a 2db 20 asban van erö is. Ha kérdeztél volna elmondtam volna hogy sz.r a typhoon. Én is abban bìztam A G2 viszont jò vásár.
Jogos, elírtam, én a 9-es sorozatra gondoltam, ott ugyanazok a verziók vannak de mindegyiket meg kell venni??? Baromság és rengeteg Lion, ehhez képest a DO-217-bõl a hetes drágább is...

Angolokkal így jártam, megvettem a 7-es Typhoon-t és gyakorlatilag egy kalap szart sem ér, remélem a BF 109-G2-vel nem járok így.
Mitõl lenne már gyengébb a 10-es szintû 410?
Végülis csak 2db 20mm-es és 2db 30mm-es van rajta, ami könnyedén viszi a medium és heavy tankokat is. 😊

Vagyis D nem b 😄
Az volt az elsõ gépem aminél betelt az xp csík 😊
Az igazság pedig az, hogy a corsair-ek nagyon jó gépek 😊 A b és a c legalábbis szuper.
Mondjuk biztos ízlés kérdése is, én a kobrákat nem szeretem nem is tudok/akarok velük játszani igazán. Másoknak biztos a corsair nem jön be 😊
Németbõl lehúzhatod a kukán a teljes stuka ágat, amilyen formában most vannak 😊
Ha több játékos routeren van egy IP-nek látszik nem kéne hogy gond legyen.
Nem nagyon értem pl, hogy az Me410-es sorozatnak pl a 10-es gép gyengébbnek tûnik, mint a 8-as, 4 cannon helyett csak 2 van rajta és minden egyéb paramétere ugyanaz??? Vagy Pl amcsiknál a Corsair-ek mutatója borzalmas mégis az a "magas" rank?? Nem nagyon értem ezt a rendszert...
Jelenleg darabszámilag így oszlanak el a nemzetek.
(a reserved gépek is benne vannak)

Usa 34gép +8 prém
Német 60 + 5
Orosz 47 + 8
Brit 33 + 8
Japán 28 + 4

Ez összesen 202 + 31 = 233 gép
Dehogynem 😄

5 külön géprõl ami egymás mellett van bemegyek Hbra és a 6. gépen lévõ fõkarival lelövöm Õket a magasban 😄

A viccet félre téve lehet tényleg összeszmolom mert írdatlan összegnek tûnik ez a sok gép.
Miért ne lehetne? itt nem tudod húzni magad másik karakterrel 😊
Amúgy lehet több account 1 ip címrõl?
Mert ha nem szabálytalan lehet belogolnék egy másikkal és egyenként felírnám a jelenleg bentlévõ gépek árait, fegyverzet/modifikáció és hasonló bekerülési költségeket.
Van egy sanda gyanum 500millió lion felett lenne a jelenlegi készlet.
Tegnap sok 20-as jet állt sorban most 0, biztos javításon vannak :o
Drága de a lehetõség adott, míg másoknak a lehetõség sem... 😄
Nem értem az összefüggést.. most az a baj, hogy nincs, vagy az a baj, hogy drága lesz? 😊 Mit szóljanak akkor a japók? 😊)

Amúgy a Jet-eket a németek se nagyon használják HB-n, mert iszonyat lóvé ha lelövik..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Sokra meyg vele az ember ha nem fogja tudni megvenni 😄
Nézd meg a Roadmap-ot, jön még be sok gép 😊

De ha megnézed az amcsi fát van egy t10es gépük egy t13as és egy t20as 😄
Biztos felveszik a versenyt a komoly nemzetekkel 😄
Angol t17felett 5 jet. Német szintén jetekkel és erõs Fw kkel vannak tele.
És bár az oroszok se túl masszívak középmagas tierben de a 3 meglévõ MIG elég jó alternatíva ehhez képest az amcsi és a japán ág finoman fogalmazva is karcsú...
A P47 elég frankó lett a nagy peccs után. Gondolom a P51 FM-jén is fognak még kalapálni, de lentrõl felfelé haladnak, hogy a tömegek igényét elégítsék ki elsõnek.

Mennyi pöcs. Mondjuk olyat már láttam mikor felszálláskor a balfék rápöttyintett a tûzgombra, és leverte az 1km-el elõrébb felszálló gépet 😊

AMúgy én is úgy szoktam célpontot választani, hogy melyik haver van szarban. Arra minek menjek akit ketten is üldöznek..

Ezek szerint a teljes amerikai fighter ág halott magasabb szinten?
Ha a P47 P63 és P51 se elég erõs és a Jet Sabre is gyengusz akkor nincs túl sok értelme.
Asszem én is tegnap egy amcsi P-51-et szedtem le HB-ben, mert nagyon sértette az önérzetét, be is szólt, hogy merészelem, mikor a P-51 egy magyon jó gép volt valóságban, itt meg...
Utána kiváncsiságból kipróbáltam egy küldetésben, hb módban, igazat kell adjak neki, tényleg borzalmas nem fordul, nem emelkedik és alig pörög . Az persze más kérdés, hogy akkor miért ezt hozza be, mikor vannak az amcsi ágon jól használható gépek is..

Arcade ilyen is marad örökre, HB-n ha megfelelõ a teljesítmény bekerülsz egy olyan játékosi körbe, efficiency szerint. Amikor inkább nyersz, mint kikapsz.

Azt nem vágom, miért 17-kt adott 10 gépért, mentem tegnap egy levezetést, arcade angollal 25425 6db lelõtt gépre.
Tenap késõ du, mikor az amcsik elözönlötték a szervert, egy barom HB-n el akarta lopni elõlem a killt, úgy hogy már lángolt az ellenfelem. Én rántom félre a gépet, hogy nekem ne rongyoljon és természetesen én zuhantam le, a f*szkalapé lett a kill enyém 50k-s bill. Alacsonyan menekült az ellenfél, neki ütõdtem egy háznak, mert az amcsi gépét néztem mit csinál. Nem szarakodott volna belémjön. 😊) Szóval igazi US playerekkel vigyázni, mert többnyire sötétek nagyon. Ha odaszólsz óriási a pofája 😄 Tudom hogy US volt mert írta elõtte ingame cseten. EU-RU azok jobban játszanak. US lesz a WT-s siemka, talán mert szar a pingjük 😊 De ez nem LAN hiba volt 😊
IL-2-vel mentem, a heavy tankokat csak a rakéták erejéig tudtam lövöldözni, utána AAA-kat, gépágyúkkal.

Coral Springs
Nem valami fényes az Arcade sem, ott meg szinte végig szopóágon vagyok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Kreténrõl jut eszembe, tegnap beállt elém killstealerkedni egy jómunkásember valami Do 217-el, persze kulturáltan csinálta, épp csak a La-5-öm szárnyát törte vörösre mikor beelõzött, hálából fölgyújtottam mindkét motorját és már készültem lélekben hogy fizethetem a cehet, aztán mégsem, mivel volt olyan mákom hogy az ellenfél faroklövésze is nyomott rá hitet mielõtt csobbant a bunkója Peleliu langyos vizébe.
Nézi, engem is azok közé tesz, ha tud akik között vagyok a listán.
Lehet azért ritkán kretén a tím.
Szerintem nézi a személyes statisztikát, biztos azért rak be ellenem 2-3 tierrel magasabb szintû gépeket rendszeresen mert über vagyok 😊
kocsilajos
most találkoztunk egy jó amcsi csapattal, nem váltak szét, lehoztak minket földszintre ahol nem mi voltunk elõnyben és meg is lett az eredménye defeat

Coral Springs
Toltam vagy 15 Historical -t, kivétel nélkül mind Ruhr volt, két kivétellel mind vereség, örültem neki mint etióp gyerek a segélyszállítmánynak. Egy kis ízelítõ a legutolsóból, az elejét leszámítva a többi megfelel a papírformának.

Felszállás után, rögtön az elején. <#vigyor>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majd folytatván utamat a többiekkel, nem sokkal a "C" elõtt szembõl egy FW 190 tart felém tüzelve, mindez közel 3km magasan. Kimanõverezem, de nem fordult vissza rám, ment a bázisunk felé. Én sem kezdtem el követni mert úgy sem értem volna utol, ám nem sokkal késõbb jött még egy, azzal viszont már harcba keveredtem. Csak-csak elkaptam volna mire megjött a harmadik, két találat a magasból, esélyem sem volt, már estem is lefele.

Azt hiszem hanyagolom a HB -t egy ideig, mert vicc hogy a németek ellen egyszerûen nincs esély nyerni. Az se véletlen hogy 30 gyõzelem a Ruhr -on egy amerikai medált ér, tudják a Gaijin -nál hogy hol a kihívás.

kocsilajos
én HB-ban vadászgatok prém nélkül 1 kill 12 lion 2 kill duplája 3 kill 33 k lion szokott lenni, egyszer volt egy 50 k lionos köröm is 😄

Lehetetlen bombázással nem keresni. Múlt hétvégén prémmel HB 3 gép huszonX(aaa+tank) Szicília 110000 liont adott.
én 9 tankra 20k-t 😄
Tankot bombáztál?