War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Volt benne minden.. messzer, fóka, stuka, 110-es, ju88, he111..
Mert az egyik német gép úgy tudom mindössze 6 percig. Ami lófütykös.
Az 5000 órát mivel repülted amúgy? (messer is volt benne? 😉 )
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mondjuk a poén az hogy nem ai-k voltak és HB-n volt!
Tegnap mókás volt.bf109-el 5800-6600 méteren kõrözgettem 3db p26-al.Azok hogyan kerültek oda azt nem tudom.Biztos valami titkos fejlesztésû motort kaptak,mert ügye a többi amcsi gép nem tud felmenni olyan magasra....Mindenesetre rohadt nehéz volt elkapni õket.Amikor készûltél ráesni egybõl kifordult,szóval megint mászhattál fel 7000 méterre.De biztos én voltam a núúúúb,mert nem tudtam leszedni Õket az OP német géppel.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Az más kérdés, hogy most toltuk szakaszban, én A-5-el és még egy D-13. Ezek a meccsek folyamatosan tele vannak Dorakkal, mellettük igazából szóhoz se jutok az A-val, mindig hamarabb ott vannak, ahol kell. Nem csodálom, hogy propellereseknek nincs esélye ellenük. Igaz, bedobott egy jetes meccsre is miatta, ahol a MIG-15-ösök agyonverték a német jeteket...
Nem véletlen mondtam, hogy balfékül nyomják az USA pilóták. Ha feljönnének magasra akkor meg tudnák izzasztani a németeket, mert fent is jó sebességû (gyak. ugyanolyan mint az FW) viszont jobban forduló gépeik vannak. Általában 2 Fóka is kell mire le lehet nagy nehezen küzdeni egyetlen P47-t. És ugyanúgy felemelkednek magasra, mert mikor berepültem a B város fölé Ruhr-on akkor szintben jött be a P47, és emelkedett. De egyedül volt, mi meg 4-en, mert a többi nagytudású csapattársa lent ritkította a légvédelmet. PEdig fent 1v1-ben 90%-ban a Corsair nyerne. Ha feljönne. De nem jön fel egy se..
Az, hogy ezt a magassági fölényt rettenetesen kihasználjuk.. hát istenem..
A taktikai ismeretekbõl származó elõny miért a németek OP-sága, ezt magyarázd már el légyszives 😊
Fõleg, hogy kb 200000 ember (pilóta+ személyzet) halt meg légicsaták következtében és ugye a bombázókon 4-10 ember is volt átlagosan.
Emancipate yourself from mental slavement!
az meg csak akkor megy ugye ha tudod, hogy jön felülrõl ezerrel 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egyszerûen vicc kategória az egész. jelenleg is 233 gép van játékban ha tényleg be akarják hozni a beígért fennmaradó 770+ gépet nem gondolják majd, hogy átlagosan 3-5 nap per gép vásárlási átlaggal 2025ben is szarakodni fogunk? :d
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Megszállott US fan vagy aki személyes sértésnek vesz bármilyen ezzel kapcsolatos hozzászólást. Rengeteg ilyennel találkoztam más játékoknál. Speciális eset az ilyen. 😊
"Mikor azt írtam hogy demonstráld mire fel megy az okoskodás az amerikai gépekkel kapcsolatban"
Nem én írtam, hogy kell a US gépekkel repülni, más példálózott. Csak azt jegyeztem meg, hogy nem jönnek fel oda, ahova a RU nemzet és helyzeti hátrányba kerülnek miatta.
"Vagy csak arra szeretnél szép csendben kitérni, hogy ti már a béta óta jelen vagyok a játékban ?"
Nem. Rohadtul nem érdekel ki mióta játszik.
"Felesleges félremagyaráznod."
Nem magyarázok félre semmit korábban leírtam, hogy a GER nagyon erõs jelenleg, a saját sorrendemet egy kommentben felállítottam. Ki vezet meg akkor kit? 😊
Felesleges félremagyaráznod. A ti okoskodásotokra az nem érv, hogy én bizonyítsam be a német gépek átlagon felüli hatékonyságát. Utóbbit meg amúgy is látja mindenki, aki ellenük próbál csatát nyerni. Ott van számos információ a fórumokon, videók, statisztikák, de az is lehet hogy meg kéne törölnöd néha a Bf 109 szélvédõjét, vagy a monitorodat. A másik, hogy ugyan én felvetettem hogy a német gépek op -ok, de a valós problémám az ezen gépeket használó emberek mentalitásával volt, lásd #10629 -es hsz. Tehát akkor végül is ki generálta az értelmetlen vitát ?
Ha meg üldözni kezdem oda a sebesség és annyi.
Positive Mental Attitude
Olyan könynen szétesnek a gépeim bezzeg én több tárat is rá kell áldozzak néha 1-1 gépre.
Positive Mental Attitude
A WT fórumon panaszold a balance tapasztalataid én is ott szoktam ilyen esetben, annak lehet kihatása valamire.
Mi se oltogattunk mást mikor alul teljesített a nemzet, én pont ezért vittem párhuzamosan 2-t. HB-n ténylegesen 3-at, de fõleg 2-t. Alkalmazkodj a metagamehez.
Erre gondolok, olyan feltétel, ami teljesíthetetlen vagy elévül mire eredményt adna.
Ha te is ilyen okos vagy mutasd meg hogy kell használni az amerikai gépeket. Én már a kezdetektõl fogva amerikaival tolom, nagyjából ismerem az amerikai gépek erõsségeit és gyengéit, de ezek szerint van még mit tanulnom ! Várom a képeket, videókat arról hogy ti mit alkottok.
Tegnap bele néztem a fufufu streambe. Nem mindet, de elég sok meccset nyertek angollal. Határozottan skill függõ a historycal.