War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
UI.:Grat hozzá. 😊
Egyszer még felhúzom magam a Mustang-ig. Baromira tetszik a gép, olcsó a javítása és kellemes paraméterei vannak a kategóriájában. Nem örülök ha meglátok egyet 😊
Igaz, a végét elbolondoztam, kergettem az utolsó spitfire-t és már nem maradt annyi üzemanyag, hogy visszaérjek, szóval leszálltam a bázisukon, mert ezt még nem próbáltam soha, reménykedtem hogy lehet foglalni 😄
Ettõl függetlenül rekord, még ha vesztettünk is. Persze a csapattárs nem tudta megnyerni....

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nem értem miért talán, mert kicsit foghíjas még. Nekem nagyon kézre állnak a gépeik.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Csak a nagy német OP kiáltóknak mondom, hogy most megtörtént az, amitõl tartottam: az ellenség elkezdett tanulni a hibáiból. Megemelkedtek 6-an, le is szorítottak minket. Az egyik felhúzásomnál meg jött egy F4U és a 20-asai nem érdeklõdtek sokat a hogylétem felõl.. 😊)
Ez valami új bug?
Természetesen a németek nyertek, mint Ruhron mindig, kivétel nélkül. Nem hiszem el hogy a fejlesztõknek nem tûnik fel hogy valami nem stimmel azzal a pályával!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De beszélhetünk a 8+ szintû ME410-ekrõl, amik világ életükben úgy fordultak, mint egy darab kõ, az 5-ös Bfighter meg például képes tartani egy kevésbé mozgékony vadászgép fodulását...
Csak ne ez a fos Ruhr lenne az alternatíva amcsi/német HBn.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1x lõttem emilel B24-et és ezt adta 10 szint külömbségnek kell lenni minimum.
Amint lesz rá pénzed vedd meg a Do217 E2-t, aztán hasíts az 50 kilós bombákkal. Ontja az xp-t és a liont is, hamar visszahozza a bekerülési költséget. Mondjuk crew-t nem kell expertre tenni, felesleges. Azokkal a 13mm-esekkel úgyse lõsz le senkit hátsólövésszel.
Az E-4-el van pár köröm, de nem használom még. A legelsõ gépem amit kihúztam a Ju-88 lett aztán az elsõ S79. Most szépen sorban kihúzom a többi S79-et, aztán jönnek a Do-k és Me-410-ek (ha már meg vannak T8-ig). A végére marad a csemege 109, Fw és Ta. Német részen legalábbis. 😄
Van amikor már az elsõ dobás elött leszednek, van amikor kicsapok 15-18 földi célt és még 1-1 óvatlan gépet is. 95%-ban plusszosak a körök (HB only) és kell a pénz, nagyon. Ezzel meg jön.
Van élet a 109-en kívül is. <#hehe>#hehe>
Aki az aktuális OP géppekkel megy (nemzetenként van azért pár) az alkalmazkodni próbál a megváltozott körülményekhez. Nézd csak meg a dinókat, nem alkalmazkodtak aztán ki is haltak...
A "Bf szarok" a 2.VH legjobb gépei voltak, szerintem próbálj meg velük repülni, kevesebb picsogást, több önbizalmat és jó játékot kívánok!
.
Üldözöm a barom fejû 109-est 6 tár 12 hit jön a haverja a másik bf majom pikk pukk 2 kattanás és végem, és még jön a noob f4f is.
Ennek haladéktalanul véget kell vetni! telesírták minden fórumot milyen gyengék a német gépek, úgy látszik túlhúzták õket, ennyi
aki op géppel megy, az pedig egy önbizalom hiányos tehetségtelen majom! nyilván ha lenne atom aranysasért ami kiírtja a teljes ellenfelet, beruházna a isten barma
a német túlzott! nerf kell még hozzá kemény!!!!!!!
ez így megy mindenki bf szarokkal fog küzdeni vagy semmivel
T5-7 környékén kb ezeket látni, nincs nagy variáció. Max annyi, hogy mennyi Beau van az adott meccsen (amik azért elég OP-k angol részrõl HB-n). 😄
Ez is olyan, mint a WOT. Azt kell húzni ami éppen OP. Jó darabig az orosz volt, most a német az. Eddig az oroszt húztam, most a németet. Ha változik és tetszik a változás, akkor a következõ OP-t fogom tolni.
DE nem sírok.
Azért játszom, hogy kikapcsolódjak. Nem szenvedek egy nemzettel/géppel csak azért mert az az X nemzet/gép és nekem az kell. Azt élvezem, ami éppen jó, legyen az nemzet vagy bomber/fighter/attacker.
Kb ez egy átlagjátékos véleménye és mi vagyunk többségben. 😛 😄
Esetleg a többi bekezdésben foglaltakra is reagálsz, vagy vegyem úgy, hogy azokat elfogadod? 😊
Azon a tegnapi meccsen egyébként pont akadt egy MIG-9-es vállalkozó, aki úgy gondolta, szembejön a legdurvább ME410-emmel, igaz éppen, hogy be tudtam fordítani vele szembe, és egy fél mp-es sorozatra volt idõm, ami azonnal fel is gyújtotta, nem gondoltam, hogy túléli, szóval még utánam jött és váratlanul leszedett, aztán õ is meghalt. A reward rendszer persze nem igazán díjazza, hogy 10-es géppel szedem le a 18 vagy 19-est, amit szerintem illene.
Persze hol máshol az oroszoknál 😄
A Mig 9 és a Mig 9late 15k s javítási költséggel bír.
Ha hozzávesszük, hogy talán 1 kört tud menni az ember egy Yer2esssel amivel megfelelõ pályán akár 10-15 földi célt is kioperálhat halála elõtt akkor még rentábilissé lehet tenni az adott kört ha a mig 9el olyan 4-5-6 gépet mellé leszed még ha ki is lövik. (7+15 az is 22k) Ha nem lövik ki az még jobb. Prémmel mondjuk talán kihozható 2 Yer2 és 2 mig9es elvesztése is 0 körülire igaz ehhez 45K liont kell összekaparni.
Szerintem nagyon durva, hogy a gépek jó 20%-a használhatatlan az eltúlzott javítási árak miatt. (B-17, P-47, összes jet) Egyszerûen a bevétel/kiadás arányok borzasztóan el vannak szúrva még premium accountal i.s
Mig 15ös harca
9gépet lelõtt + 1 tank és prém nélkül 30K-t kapott ha lett volna prémje 45K. És ha lelövik 40K a szerelés.
Az velük a tapasztalatom, hogy ha egy energia szintrõl indulunk (gyk: azonos sebesség/magasság) akkor 90%-ban a Corsair fog nyerni, mert sebességben tartani tudja bármelyik légcsavaros géppel, viszont lefordulja õket. Ergo annyit kellene tenniük, hogy feljönnek magasra, aztán szétszopatják a németeket. De ha nem jönnek fel akkor a "bizonyos" másik végére kerülnek egybõl.
Akkor kb nincs is japán Jet mert ez nem harcképes...